Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

18 jaar - 4960 keer gelezen
hey ik vertel je iets wat mij op m'n 18e is overkomen.
we waren verhuisd naar ene adnere stad waar ik nog niemand kende.. toen ik een beetje de biirt ging verkennen zag ik opeen een bloedmooi miesje lopen. ze ging bij een huis naar binnen vlakbij het onze. ik schatte haar ongeveer 21.
ze had mooi, lang bruin haar, een prachtig mooi kontje en volges mij ook een aardig paar tieten.

toen ik een tijdje later over straat liep kwma ik haar tegen. ze vrgoe of wij de nieuwe buren waren. dus ik maakte even een praatje. ondertussen kon ik haar eens beter bekijken wat ik iets te opvallend deed.

na een tijdje vroeg ze of ik niet even mee naar binnnen ou. zodat we even wat konden drinken. ok, zei ik. toen we op haar kamer waren vroeg ze me wat ik buiten toch steeds naar haar tieten (c85, schatte ik) zat te staren. ze zijn ook zo mooi zei ik. ze zei dat ik anders ook niet kleine had. (b80) dankje zei ik. ja mag ze wel beter bekijken zei ik hoor. gwoon als meisjes onder elkaar. ok zei ze. dan mag je daarna mijne ook beter bekijken. zo gezegd, zo gedaan. ik deed mijn bloesje uit en ook mijn bh. zozo zei ze. nu de mijne. ze deed haar truitje uit. toen ze haar bh uit deed voelde ik mezelf gewoon nat worden. wat een prachtige tieten zijn dat zei. waren ze ook. heel mooi rond. mag ik er even aan zitten? vroeg ik. maar natuurlijk en ze stak haar borst vooruit. ik streelde haar tieten en kneep een beetje in haar tepels. ik zag haar gewoon genieten. toen begon ze me opeens te zoenen en ik zoende hevig trug. snel deed ze mijn broek en mijn g-string uit en begon ze me heerlijk te vingeren. ik was nog steeds haar tieten aan het strelen, waarna ik haar tepels ging likken. ik deed haar broek uit en begon haar klitje langzaam te likke. (ik had al een paar keer geŽxperimenteerd met een vriendin). ze kreunde van genot en na een tijdje hield ze het niet meer en kwam ze met schokken klaar. ik likte al het geil op en zoende haar toen op de mond. ik heb een id zei ze toen. en ze pakte een mooie vibrator uit haar kastje. ze deed hem aan en deed hem eerst bij zichzelf naar binnen en toen langzaam bij mij. al na 2 a 3 minuten hield ik het niet meer en kwam ik gillend klaar. ze likte al het geil dat uit mijn klit kwam op. toen kleedden we ons weer aan en gingen we naar beneden. toen we op de bank tv aan het kijken waren kon ik het gewoon niet laten om haar tieten te strelen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners