Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

old vs young - 14233 keer gelezen
Hoi ik ben Evelien 39 jaar en getrouwd. Mijn man Jeroen is 40 jaar en zit vandag nog op zijn werk en mijn dochter Sanne is 16 en zit nog op school.
Het was vrijdagmiddag en saai.Ik zat rustig koffie te drinken in mn woonkamer en keek een filmpje.
Veel aandacht voor de film had ik niet ,omdat mijn gedachten elke keer wegdwaalden naar het buurmeisje die sinds kort met haar ouders bij ons in de straat kwam wonen.Ze heeft prachtige mooie zwarte ogen en toch nog een wat meer blankere huid dan je zou verwachten voor iemand uit marokko.Haar huidskleur in combinatie met haar zwarte haren maken haar heel mooi.Eergisteren belde ze om te vragen of Sanne thuis is,wat niet het geval was.Ze had een mooi korte rokje aan tot halverwege haar dijen en een zwart shirtje ver boven haar navel.
Toen ze wegging fantaseerde ik in de gang dat ik haar naakt heb kunnen bewonderen en begon mezelf te vingeren.Wat zou ik het genotsgrotje van dit meisje zo graag wille ontdekken,maar ik weet dat de kans dat ik haar ooit in dr blootje betrap klein is.Ik voelde na een kwartiertje film kijken een volle blaas van al dat drinken en ging naar de wc.Ik knoopte mijn broek los en trok het samen met mijn string omlaag en zag een behoorlijk natte plek op mijn string.Ik ging op de wc pot zitten en hoorde na enkele seconden het gekletter van mijn pis.
Ik was nog niet klaar met plassen toen ik de deurbel hoorde.Onderbrak toen mijn pisstraal en deed snel mijn broek omhoog en liep naar de voordeur toe.Deed open en zag tot mijn verbazing dat het ons buurmeisje is die vroeg of ik toevallig weet waar haar ouders naartoe zijn gegaan. “nee”antwoordde ik en zei tegen haar dat ze wel bij mij kan wachten tot haar ouders terug zijn.Ze vond het meteen goed en kwam binnen.Samen liepen we naar de woonkamer en liet haar zitten.Ik keek naar het kruis van haar broekje en zag haar kutje in mijn fantasie,maar de vormen van haar echte kutje zitten verborgen achter het rits en het stof,zoals elke meisje ze verbergt zodat niet iedereen haar intiemste plekje kan zien. “wil je iets drinken”vroeg ik haar. “ja doe maar een colaatje”kreeg ik als antwoord.Terwijl ik naar de keuken liep kreeg ik een stout idee.Als ik deze meisje naakt wil zien dan is dat nu mijn kans en probeer iets te bedenken waarmee ik haar zover kan krijgen dat ze haar kleren uit moet doen.
Ze had deze keer een spijkerbroek aan en een truitje die over haar heupen hing.
Ik schonk de cola in het glas en bedacht dat ik het eigenlijk niet kon maken op mijn leeftijd om naar het kutje van dit jonge Marokkaanse meisje te kijken.Ze zal me daarna nooit recht in de ogen durven aankijken bij de gedachte dat ik haar poesje heb gezien. Ze begint al roze wangen te krijgen als ze ziet dat ik naar haar half blote benen kijk als ze een korte rokje aanheeft.Laat staan als ze ziet dat ik naar haar ontblote pruimpje kijk.Maar mijn nieuwsgierigheid naar hoe het spleetje van dit Marokkaanse meisje zich ontwikkeld in haar pubertijd deed mij toch overgaan op mijn plan.Ik schonk twee glazen cola en zette ze op het dienblad en liep naar de woonkamer.Toen ik terugliep zag ik dat ze op het goede plek zit om mijn plan uit te voeren.Ik deed net of ik struikelde over de tafelpoot en morste een halve glas cola op haar schoot. “sorry sorry meisje, ik heb met mijn stomme kop de tafelpoot niet gezien”zei ik en haalde snel een doek , probeerde de gemorste cola op haar broek te dempen.
“trek het maar snel uit meisje dan kan ik het wassen en drogen voordat je ouders terug zijn gekomen”ziei ik volgens het plan wat ik bedacht had. Ze stond op en vroeg waar ze haar broek kan uittrekken. “loop maar even mee meisje”zei ik en liep vervolgens naar de badkamer. “trek het hier maar uit dan kan ik het gelijk in de wasmachine gooien”zei ik maar bleef wel staan om naar haar te kijken.Ze keek me met haar mooie zwarte ogen aan alsof ze wilde zeggen dat ze liever heeft dat ik wegging.Maar door haar verlegenheid durfde ze niks te zeggen en ik bleef ook brutaal in de badkamer staan.Ze wist dat er niets anders op zat dan te beginnen met het uitrekken van haar broekje en knoopte haar broekje los.De rits ging omlaag en zo trok ze haar broekje naar
beneden.Ze schoof een voor een haar benen uit de pijpen en gaf het broekje aan mij.Tijdens het uittrekken van dit kledingstuk kreeg ik haar mooie gladde jonge benen te zien en af en toe als haar truitje omhoog ging ook een stukje van haar slipje.Waarom heeft ze ook die lange trui aan dacht ik terwijl ze zich ontdeed van haar broek.
Maar goed,ik pakte het aan en gooide het in de wasmachine. “volgens mij is je slipje ook nat van de cola.Doe die ook maar uit dan kan die ook gelijk met de broek wassen.”zei ik zonder gene en tilde haar trui omhoog en wees naar de voorkant van haar slip met natuurlijk mijn ogen gericht op haar kutje waar een stukje van te zien is door de natte stof. “je kan je schone broek daar toch niet overheen trekken”zei ik en pakte het elastiekje vast om het omlaag te trekken.Deze keer duwde ze mijn handen weg en zei “ nee mijn slipje trek ik niet uit.”
“maar meisje,hij is hartstikke vies. Of ben je bang dat ik dan je kutje kan zien?”zei ik een beetje gemeen.“ja”antwoordde ze een beetje verlegen. “ maar meisje als je ‘m nou voorzichtig onder je trui trekt ,die is lang genoeg dat ik je mooie poesje niet kan zien”zei ik en zag dat mijn brutale aanpak werkt.Haar handen doken onder haar trui en stroopten het slipje omlaag.Even verloor ze door haar zenuwachtigheid haar evenwicht en ging haar truitje omhoog,zodat ik goed zicht had op haar jonge mooi gevormde billen.Even meende ik een plukje schaamhaar te zien tussen haar benen,maar zeker was ik er niet van.omdat ze snel ingreep met haar handen.Ze gaf me het slipje en keek in naar de grond.Ik pakte het aan en wilde het in de wasmachine gooien toen ik een natte plek in het slipje zag,wat zeker geen cola was.Ik draaide me om en vroeg haar of ze het erg zou vinden als ik met de douchekraan de plakkerige cola van haar benen wegspoel met haar truitje aan natuurlijk. Niet wachtend op haar antwoord opende ik de kraan en vroeg haar om toch maar in het bad te stappen,wat veel makkelijker is.Ze stapte in het badkuip en ging op de rand zitten met het truitje stevig vast tussen haar benen.
Het water stroomde langs haar benen naar de badgoot.Toen ik haar mooie benen aanraakte en net deed of ik het cola wegspoelde.Ik voelde mijn kut steeds natter en natter.En mijn tepels wilden door hun hardheid het stof van mijn bh kapotscheuren.Hoe meer ik over haar benen wreef hoe geiler ik werd.Maar de gemene manier waarop ik de geslachtsdelen van deze volwassen wordende meisje probeer te zien doet me elke keer twijfelen.Ik vroeg haar om op te staan zodat ik ook de achterkant van haar benen kan spoelen.Ze stond op en draaide zich om,maar ook deze keer houd ze haar truitje strak omlaag.Zo schiet het niet op dacht ik en vroeg haar zich weer om te draaien.Het kraan was nog gericht op haar benen toen ik expres de waterstraal richtte op haar truitje.In een snelle schrikreactie tilde ze het onbewust op maar vergat dat ik op deze manier een heel goed zicht had op haar lichtbehaarde kutje.Toen ik haar kleine stevige pruimpje zag en de kleine schaamhaartjes die hun weg naar buiten nog niet hebben voltooit om haar genotsgrotje volledig te bedekken stroomde de adrenaline door mijn lichaam. Ik voelde het sap in mijn broek als of ik erin had geplast. Ik verontschuldigde me maar vroeg haar meteen om het uit te trekken om het snel te drogen. “nee”zei ze een beetje gekwetst in haar trots.“maar meisje ik heb toch alles al gezien.Je kunt het nu gewoon uittrekken want je kan toch niet iets voor me verstoppen dat ik al gezien heb.Ik heb ook gezien dat het je niet onberoerd laat”zei ik om het nog meer in te wrijven.Ik zag dat haar knieën bij het uitspreken van mijn woorden gingen trillen. Ze trok het aarzelend uit en toonde op deze manier haar volledige naaktheid aan me.Kwetsbaar zoals elke meisje van haar leeftijd is als ze zich noodgedwongen uit moet kleden waar een oudere vrouw bij is probeerde ze me niet recht in de ogen aan te kijken en hield een hand voor haar kutje en de ander voor haar tieten.Ik zag aan haar mooie rode wangetjes dat de schaamte haar overheerst. Tijdens het uit trekken van haar truitje kreeg ik genoeg tijd om haar stijve tepeltjes te zien.Ik vroeg haar om te gaan zitten en stelde haar vragen over hoe het gaat op school en allerlei smoesvragen over vriendjes en seks .Ik stond op toen mijn vragen bijna allemaal op waren en ging naar haar toe.Ik streelde over haar tietjes en voelde toch een kleine weerstand die ik probeerde te overwinnen door haar schaamspleetje aan te raken.Ik pakte met mijn vingers haar strakke schaamlipjes vast en deed ze een stukje uit elkaar.Het rosse gedeelte van haar spleetje was nu goed te zien. “heeft ooit een vrouw van zo’n kleine afstand je volledig opengetrokken kutje bekeken.terwijl ie druppelt van het vocht”vroeg ik haar. “nee,u bent de eerste vrouw die dat gelukt is” antwoordde ze verlegen
Ik raakte toen haar kleine klitje en zag meteen dat hij reageerde door steeds verder
op te zwellen.Ik ging voor haar zitten op mijn knieën en wilde haar likken.Ik zoog met mijn tong aan haar spleet
en proefde de lekkere smaak van het sap die haar tienerkutje produceerde.Ze stond op en streelde mij haren.
Ik vroeg haar of ze met me naar de slaapkamer wilde en kreeg en bevestigend antwoord..
Eenmaal de slaapkamer verzocht ik haar om op bed te gaan liggen en keek naar haar schoonheid.Ik trok mijn kleren uit en zag dat ook zij nieuwsgierig naar het plekje tussen mijn benen keek..Een glimlach verscheen op haar gezicht toen ik mijn slip omlaag trok en zij mijn volle bos blonde schaamhaar kon zien. Ik ging bij haar in bed liggen en streelde over haar heel lichaam.Ook zij streelde met haar hand mijn grotje en mijn harde tepels.We zoenden elkaar en vreeën de rest van de tijd met elkaar.Ik pakte een dildo uit mijn nachtkastje en gaf die aan haar om ‘m in mijn kut te duwen.Zij vroeg dat het veel spannender was om me eerst vast te binden aan het bed. Ik stemde toen en gaf haar een stukje touw die ik uit de kast in de overloop pakte.Ze bond me vast en speelde eerst met mijn kut en tepels.
Vervolgens ging ze naar de overloop en zag haar de kamer weer binnenkomen met wasknijpers in haar handen.Ze deed er op elke tepel een wat mij een plezierig genot gaf.Maar voelde toen haar handen de lellen van mijn schaamlippen vastpakken en zag dat ze ook daar op elke schaamlip een wasknijper klemde en trok toen mijn schaamlippen ver uit elkaar.Ze bleven ver uit elkaar omdat ze door het ijzertje van de knijpers een touwtje deed die ze rond mijn dijen wond en vastknoopte.Mijn kut was volledig open en zichtbaar voor haar ogen.Ze pakte toen de kaars die op het nachtkasje zat en stak die aan.Daarna liet ze het gesmolten kaarsvet op mijn body vallen.Wat ik een beetje te ver vond gaan en dat ook tegen haar vertelde. “denkt u mevrouwtje dat ik al die tijd niet door had dat je me gewoon uit de kleren wilde hebben”zei ze met een gemene tienerglimlach op haar gezicht en hervatte het laten vallen van het gesmolten kaarsvet op mijn lichaam,maar deze keer laat ze de druppeltjes op mijn kittelaar vallen die hierdoor enorm opzwol en het kaarsvet steeds weer ophoog duwde.Ze doofde daarna de kaars en stak die in mijn kut.Ze gaf me een kus op de mond en ging weg naar de badkamer waar ze haar kleren aantrok die inmiddels droog waren.ik hoorde haar de voordeur dichtdoen en kreeg de schrik dat mijn man strak thuiskomt en me hier zo aantreft.ik was nog niet klaar of hoorde mijn man Jeroen praten in de gang met mijn dochter Sanne die bijna altijd op dezelfde tijd thuiskomen.Ik hoorde dat ze mij riepen maar ik kon door mijn naaktheid hun niet vertellen dat ik de kamer ben.Ik hoopte dat de schade enigszins beperkt zou zijn als alleen Jeroen me hier zo ziet,maar hoorde daarna hun stemmen allebei steeds luider in de overloop en kreeg het steeds warmer.Ik voelde door mijn schaamte mijn lichaam slapper worden en zag toen dat de kamerdeur openging en twee verbaasde gezichten naar me kijken.Ik begon me steeds meer te schaamen om mijn dochter die zo naar me kijkt en niet weg wilde gaan.Uiteindelijk werd ze door Jeroen weggestuurd toen hij op aarde was teruggekeerd.met zijn gedachten
Hij kwam naar me toen en vroeg waar ik mee bezig was. “ik wil dat je me nu stevig neukt Jeroen” was het enige dat ik uit mijn mond kon krijgen door schaamte.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners