Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onverwachts - 8598 keer gelezen

Samen met mijn vrouw liep ik op een heerlijke zomerse dag door de stad. We hadden beide geen zin om naar het strand te gaan. Wij hadden nog wat dingen nodig en omdat het van dat mooie weer was zou het in de stad wel niet zo heel druk zijn. Het leek wel uitgestorven in de stad, elke winkel die wij in liepen hingen de verkoopsters en verkopers verveeld tegen de bali of ergens in de winkel aan. Wij hadden zo verschillende dingen gekocht waar wij naar op zoek waren. Nu kon je ook ongestoord even passen of gewoon lekker uitgebreid zoeken. Al was het is sommige winkels wel heel erg warm. Na een poosje lopen wij een zaak binnen met allerlei mooie lingerie. Ik blijf even staan en kijk rustig in de rondte, het is er niet druk ik zie een klant of vier en twee verkoopsters. Deze dames mogen er best zijn, ze zien er goed uit goed in de kleren en een beetje sexy gekleed. De klanten rommelen tussen het gewone ondergoed en zuchten alleen maar. Mijn vrouw is de winkel in gegaan en staat nu bij een rek met heel mooie setjes. Ik loop naar haar toe, als ze een setje uit het rek pakt laat zij dat aan mij zien. Dat is mooi meisje, ziet er lekker sexy uit, zeg ik tegen haar. Dat dacht ik ook, ik ga het zo even passen, maar eerst zoek ik nog wat dingen op. Wij lopen nog wat door de winkel heen en zij pakt nog een paar setjes, de een nog leuker en meer opwindend dan de andere. Dan gaat zij naar de pasruimte, een van de verkoopsters loopt met haar mee. Ik wandel nog wat door de zaak en zie allerlei heerlijke dingen hangen. Als ik even later weer bij de pasruimte ben komt mijn vrouw net met een stralende lach naar buiten. Deze zijn allemaal heel erg leuk, en ze zitten ook heerlijk. Dan neem jij ze toch allemaal antwoord ik haar, ik betaal de setjes die jij niet zou nemen. Zij kijkt mij aan en loopt naar de kassa. Wij gaan de winkel weer uit en lopen naar een zaak waar ze kousen en dat soort dingen verkopen. Hier zoekt zij een paar panty’s en kousen uit. Als ik haar zo aankijk dan voel ik dat er iets moois en iets heel opwindends staat te gebeuren.

 

Een poosje later lopen wij samen door de bijna uit gestorven stad. Wat is het lekker om met dit soort weer een beetje te winkelen, heb je alle winkels bijna voor jezelf zegt mijn vrouw. Dat is zeker heb je ten minste geen last van al die opdringende mensen om je heen antwoord ik haar. Na een tijdje gaan wij naar huis en wandelen rustig een beetje in de etalages kijkend de stad uit. Als wij thuis komen gaat zij even naar boven en ruimt haar net gekochte spullen op. Ik trek mijn kleren op mijn slip na uit en ga in de zon zitten. Na een poosje komt mijn vrouw ook de tuin in, het is hier wel erg lekker hoor ik haar zeggen. Ik richt mij iets op en moet even slikken, zij heeft een heel klein slipje aan, aan de randen komen er geen haren uit. Als ik terug denk aan de vorige avond kan ik mij herinneren dat er nog heel wat haren op stonden. Zij was een poosje binnen geweest: ik denk dat zij haar heerlijke poesje heeft geschoren. Langzaam komt zij naar mij toe gelopen, zij loopt op haar pumps met die mooie hoge hakken. Er is een uitstraling op haar gezicht te lezen die vertelt dat zij ergens zin in heeft. Als ik naar haar kruis kijk zie ik waar zij zin in heeft, het kruisje is al een beetje donkerder geworden. Zij is een beetje geil geworden van de behandeling die zij zichzelf heeft gegeven en waarschijnlijk ook van het kopen van de lingerie in de stad. Ik kijk in haar ogen en zie dat er een heel mooie geile uitdrukking in staat. Ik lig op een handdoek op het gras en kijk omhoog naar een heel mooie vrouw. Onder tussen is zij 43 maar zij ziet er heel goed uit, mooie benen, en op deze pumps zie je de spieren van haar kuiten zich iets strakker opzetten mmmmm. Zij heeft een klein buikje maar ook dit is gewoon lekker iets breder op de heupen. Haar borsten hebben nog steeds niets van de magie verloren, ze zijn iets gaan hangen maar dat zorgt wel voor een paar mooie borsten. Haar gezicht is mooi gevormd mooie lippen die zij nu iets heeft opgemaakt. Haar ogen staan erg geil en lachen ook iets. De haren hangen tot net boven haar schouders en zijn donkerblond, meestal heeft zij de lokken gepermanent en dat is een heel lekker gezicht.

 

Even blijft ze bij mijn voeten staan en komt dan langzaam naar voren. Haar voeten heeft zij aan elke zijkant van mij geplaatst. Heel langzaam schuift zij voet na voet naar voren. Dit is zo erotische gezicht dat ik mijn lul voel groeien, die is al met zijn kop boven mijn slip uit gekomen. Zij kijkt er naar en glimlacht: wat is er jongen? Is dit al te veel voor je? Vraagt zij dan. Het is een fantastiese gezicht schatje mmmmm. Als zij dan weer iets verder loopt laat ik mijn handen over haar schoenen glijden, heel langzaam gaan ze via die schoenen naar boven. Ik streel heel zachtjes haar kuiten, zij staat even stil en laat haar hoofd in haar nek zakken en zucht: mmmmmmm lekker. Mijn handen kunnen niet veel hoger op de manier zoals ik nu lig. Ik merk dat zij door haar knieën zakt: mmmm ga door dat voelt lekker mmmmm. Ik blijf haar benen strelen en kom steeds hoger met mijn handen. Zij is op haar knieën gaan zitten en steunt achterover op haar handen. Door deze houding drukt zij haar poesje heel ver naar voren. Ik kijk ernaar en zie dat het vochtige plekje al een heel stuk groter is geworden. Mijn vingers glijden langs de zijkant van het slipje: oooojaaaaa lekkerrrrr mmmmmm. Kreunt zij diep van uit haar keel. Voorzichtig laat ik een vinger in het slipje glijden en voel haar natte spleetje dat zich al een stukje heeft geopend, mijn vinger vindt de opening en gelijk schiet hij er een stukje in. Jaaaaa oooooo, dat is zaligggggg jaaaaaa ga door mmmmmm. Met de vingers van mijn andere hand streel ik over het slipje en raak het klitje aan. Het is al een heel stukje gezwollen: mmmmmm oooooo kreunt zij diep. Ik trek het slipje iets verder opzij en laat mijn vingers naar binnen glijden. Ik neem het klitje tussen mijn duim en vinger en zachtjes bewerk ik het.

 

Zij zakt verder achterover en zucht diep. Haar spleetje staat nog verder open en terwijl ik het klitje blijf strelen hoor ik haar steeds dieper zuchten en het poesje word ook steeds natter. Mijn vinger glijdt zonder moeite haar kutje in en als ik er voorzichtig nog een vinger bij stop dan gaat dat zonder moeite en begin ik haar te neuken met mijn vingers, het klitje blijf ik bewerken met mijn andere vingers. Heel even spant zij haar spieren en dan zonder dat zij het aangeeft komt zij ineens klaar: ooooooojaaaaaa ik kommmm jaaaaa mmmm zaligggggg mmmmmmmm. Ik voel mijn vingers natter worden en haar kutje knijpt hard in mijn vinger, ik laat mijn vingers even stil in haar kutje zitten en blijf haar klitje strelen. Dan laat zij zich achterover zakken en kreunt: dat was lekker oooooo zalig ik heb echt genoten. Ik moet even naar binnen oooo ik moet plassen, zegt zij dan ineens. Daar hoef je niet voor naar binnen, antwoord ik, laat maar lopen. Zij richt zich op en kijkt mij aan en zegt: dat zou jij wel willen. Lachend kijkt zij mij aan en staat dan op en met haar billen een beetje schuddend loopt zij naar binnen. Na een poosje komt zij weer naar buiten, nog steeds met die mooie pumps aan en het slipje zit weer netjes en strak rond haar zalige billen. In haar handen heeft zij wat te drinken en zet het op de tafel. Dan gaat zij zitten in de stoel en kijkt mij heel uitdagend aan. Ik heb het gevoel dat er nog veel gaat gebeuren deze dag. Zij legt haar hoofd naar achter op de leuning van de stoel en haar benen strekt ze voor zich uit. Het slipje spant zich rond haar billen en trekt zich een beetje in haar spleetje. Ik kijk naar haar gezicht en zie dat er een glimlach op staat. Haar handen gaan strelend over haar buik en raken haar borsten zachtjes aan. Ik zie dat ze zich een beetje verstrakt en er gaat een rilling door haar lichaam heen. Dan neemt zij haar glas op en kijkt mij verleidelijk aan. Het glas brengt zij langzaam naar haar mond, de lippen gaan een stukje open en sluiten zich dan aan het glas. Als zij een slok heeft genomen zet ze het glas op tafel en laat haar tong zachtjes langs haar lippen glijden.

 

Mijn lul is door deze bezigheid van haar weer aardig gegroeid en komt weer boven mijn slip uit. Mijn hand streelt langs mijn been en even raak ik mijn slip en daarin mijn lul aan: weet je wat ik mooi zou vinden zegt zij ineens. Vertel het maar, antwoord ik. Haar ogen richt zij strak op die van mij en met een hese stem zegt zij: dat jij je zelf daar op het gras nu zou verwennen, dat zou ik een mooi gezicht vinden. Ik kijk haar aan en zie dat ze er geil van word, haar handen strelen haar eigen lichaam nu een stukje strakker. Ik laat mijn hand in mijn slip glijden en streel mijn lul in de slip. Langzaam trek ik als ik naar onder glij mijn slip uit. Mijn lul springt de vrijheid tegemoet en slaat tegen mijn buik aan. Op de eikel zitten al een paar glinsterende druppels. Ik neem hem in mijn hand en zachtjes begin ik er aan te trekken. Ik richt mijn blik op de stoel en zie dat mijn vrouw haar handen over haar borsten laat gaan. De tepels worden hard. Zij neemt met elke hand een tepel en zachtjes knijp ze erin: mmmmm lekker, hoor ik haar fluisteren, jaaaa ga door laat je vrouwtje zien dat je nog steeds geil van haar word oooooojaaaa laat je zelf genieten oooo ik wil je zien klaarkomen jaaaa ik wil je zaad op je buik zien spuiten oooo mmmmmmm. Bij deze woorden ga ik iets naar achter liggen en streel met mijn hand langs de binnen zijde van mijn benen. Als ik naar boven kom raak ik mijn ballen. Een diepe kreun laat ik tussen mijn lippen ontsnappen: mmmmm jaaaa jij bent ook een heerlijk vrouwtje ooooo ik zal je geven wat jij wilt jaaaaaa. Ik laat mijn hand verder gaan en neem mijn ballen in mijn hand en kneed ze zachtjes. Mijn lul blijf ik heel voorzichtig af trekken. Als ik iets te snel zou trekken dan kwam ik gelijk klaar, dat wil ik nog even uit stellen het zicht wat ik heb op de stoel met mijn vrouw erin windt mij heel erg op. Haar hand streelt haar borsten en de andere hand is haar slipje in gegleden en streelt daar haar weer open staande poesje. Ik zie dat zij twee vingers in haar grotje heeft gedrukt en met haar duim streelt zij op een strakke manier haar klitje. Ik laat mijn ballen los en glijd weer naar onder.

 

Ik richt mijn billen iets van de grond en gelijk streel ik mijn gaatje, zachtjes druk ik er een vinger een stukje in. Ooooojaaaa neuk jezelf mmmm dit is mooi jaaaa laat je vinger je gat verwennen jaaaa oooo ik ga zo klaar komen mmmmm. Ik druk mijn vinger verder in mijn gaatje en maak rustige neuk bewegingen: oooojaaaa dit is mooi schatje mmmm ik ga zo mijn zaad op mijn buik laten komen oooooojaaaaa. Ze kijkt mij recht aan en dan zie ik in haar ogen dat ze nog maar een klein zetje nodig heeft. Ik voel mijn zaad met kracht omhoog komen. Ooooojaaaaa ik kommmmm en gelijk schiet het zaad met een paar krachtige stralen mijn lul uit en beland op mijn buik. Jaaaaa dit is mmmmm ik kommmmmm, hoor ik vanuit de stoel en door een waas van genot zie ik dat ze hevig beweegt in de stoel en dat haar vingers een beetje natter worden. Zij neukt zichzelf nu met snelle halen, ook de duim gaat heel snel over het klitje. Onder luid gekreun en gegrom komt zij tot een ontlading. Als het genot bij een beetje wegzakt zie ik dat zij ook weer een beetje tot rust komt. Als zij weer in de stoel zit kijkt zij mij aan en lacht mij heel geil toe: dat was heel mooi ooooo hier heb ik echt van genoten mmmmmm. Het was mooi om jou bezig te zien en het was ook zalig ik ben heerlijk klaar gekomen mmmm, antwoord ik haar. Dat kan je wel zeggen, mmm ik ben ook heel lekker gekomen. Alleen moet ik wel zeggen dat als jij mij verwen ik er nog meer van kan genieten mmmmm, is haar antwoord. Dat is goed om te horen en dat geld voor mij ook als jij mij verwent op welke manier dan ook dan geniet ik er meer van, alleen is het eigenlijk wel eens lekker om je zelf een beetje genot te verschaffen, antwoord ik en ik geef haar een knipoog. Ik sta op en loop naar binnen. Ik ga mijzelf even een beetje opfrissen schatje, zeg ik dan en ga het huis in.

 

Na een poosje kom ik weer buiten en zie dat mijn vrouw ook op het gras is gaan liggen. Zij ligt op haar buik en geniet van de zon die heerlijk staat te stralen op haar lichaam. Ik ga op mijn handdoek liggen en sluit mijn ogen en geniet van de zalige warme stralen van de zon. Moet jou lul niet in de zon? Hoor ik haar ineens vragen. Ik richt mij op mijn armen op en zeg: en die heerlijk billen van jou dan? Die kunnen ook wel een beetje zon hebben. Daar heb jij gelijk in en gelijk trekt zij haar slipje uit. Ik doe mijn slip uit en ga dan weer liggen. Na een poosje draai ik mij om en laat de zon mijn rug en billen verwennen. Zij heeft zich ook omgedraaid en ligt nu op haar rug, de benen zijn een stukje gespreid en op haar gezicht staat nog steeds diezelfde glimlach. Zij ligt te genieten van de zon en ook denk ik van de afgelopen uren. Ik leg mijn hoofd neer en geniet weer van de zonnestralen. Een poosje later voel ik haar vingers langs mijn rug naar mijn billen gaan: mmmmmm grom ik. Geniet er maar van dat heb jij wel verdiend, hoor ik haar zeggen. Eerst is het een hand maar al snel voel ik ook de tweede hand over mijn rug gaan. Dan zijn de handen even weg, ik hoor haar opstaan. Zij zet aan weerszijde van mijn een voet neer en zakt dan langzaam naar benenden ik voel haar billen die van mij raken en haar gewicht komt zachtjes op mij neer. Haar handen zet zij op mijn schouders en zachtjes begint zij mij te masseren. Ik lig te grommen van genot onder haar zij gaat iets verzitten en zit nu op mijn benen. Ik voel haar handen over mijn billen glijden en ik kan een grom van genot niet inhouden: mmmmmmm oooooo. Zij streelt mijn billen en trek mijn billen een stuk uit elkaar ik voel dat ze er iets in laat lopen en merk dan dat allees een stuk makkelijker glijd. Haar vinger streelt mijn bilnaad van onder naar boven, bij mjn gaatje laat zij er even wat meer druk op komen. Ik ontspan mezelf nog meer en haar vinger gaat een stukje mijn gaatje in. Zij haalt haar vinger er weer uit en gaat verder met de zalige massage.

 

Als zij mijn benen heeft gehad gaat zij van mij af en zegt: wil jij je omdraaien dan kan ik de voorkant ook een beurt geven. Ik draai mij om en ga ontspannen op mijn rug liggen. Mijn lul is weer een beetje gegroeid en staat weer half stijf omhoog. Zij neemt met haar fantastiese billen weer plaats op mij en begint mij aan de voor kant ook een heerlijke massage te geven. Dit is zo lekker dat ik mijn lul met schokjes omhoog voel komen. Langzaam zakt zij steeds verder naar onder en als haar handen rond mijn lul beginnen te masseren kreun ik het uit van diep genot: oooooo mmmmm dat is lekker mmmmmmm. Zij geeft weinig aandacht aan mijn stijve lul en gaat verder met mijn benen dan komt zij weer zachtjes omhoog. De billen voel ik ook weer verder omhoog komen, haar handen strelen mijn borst en dan wordt mijn lul gevangen tussen haar benen en voel ik haar natte lipjes er tegen aan. Ik open mijn ogen en kijk haar strak aan. Zij legt een vinger op mijn lippen en zegt: geniet en doe niets, laat mij mijn gang maar gaan. Ik sluit mijn ogen weer en voel haar poesje zich verder tegen mijn lul aan schuiven. Zij gaat iets omhoog met haar billen en zonder moeite of hulp glijdt mijn lul haar kutje in. Langzaam zakt zij naar onder: mmmm dat is lekker ooo wat is dit lekker jou lul zo in mijn grotje ooooooooo. Zij steunt nu met haar handen op mijn borst en heel langzaam gaat zij iets omhoog. Mijn lul komt weer langzaam tevoorschijn, hij glinstert van het vocht uit haar poesje. Zij laat een hand van mijn borst los en begint haar klitje te strelen: oooojaaaaa lekker die lul van jou in mijn lijf ooooooo dit wil ik wel altijd mmmmmm. Haar vingers strelen haar klitje en als zij omhoog gaat strelen die ook elk stukje van mijn vrijkomende lul. Dit is zo heerlijk dat ik mijn zaad langzaam een weg naar de uitgang voel gaan zoeken. Ik kijk haar strak aan en dan zegt zij: als je klaar wilt komen doe het dan maar en spuit mijn kutje vol met je warme zaad mmmmmm. Haar andere hand pakt een tepel van mij en knijpt er een beetje in. Ooooojaaaa ik kommmm, roep ik. Mmmmmm zalig hier heb je mijn zaad schatje ooooo. Met een paar krachtige stralen schiet ik mijn zaad haar warme grotje in.

 

Zij blijft mij nog even zachtjes neuken, met haar stralende geile ogen kijkt zij mij strak aan. Als ik weer tot rust kom zakt mijn lul langzaam uit haar grotje. Mijn vingers strelen haar rug en met mijn andere hand neem ik een borst vast. Zachtjes streel ik de borst en de harde tepel. Haar ogen draaien weg, mijn hand haal ik van haar rug en laat hem tussen haar benen glijden. Mijn zaad is langzaam uit haar poesje gekomen. Ik neem het klitje tussen mijn vingers en streel er zachtjes overheen met mijn duim: oooooo jaaaaa dat is lekker ooooo. Ik streel haar lipjes en laat een beetje druk op haar klitje. Ze kan bijna niet stil zitten en hijgt: oooooo wil jij mij verwennen met je mond oooooo ik wil je tong op mijn kut voelen mmmmmm. Ik trek haar met mijn handen verder naar mijn gezicht toe en als haar lipjes bij mijn mond zijn steek ik mijn tong in haar zalig ruikende poesje. Ooooooojaaaa lik mijn klitje mmmmmm. Ik proef mijn eigen zaad, dit is voor het erst dat ik het op mijn tong heb, als ik het inslik moet ik toegeven dat het best goed smaakt. Ik streel met een hand haar billen en met de andere hand streel ik de borsten die een stuk hoger hangen. De tepels staan erg hard en ik hoor haar heel zwaar hijgen en kreunen: jaaaaa je bent een heerlijk vent ooooo ga door jaaaaaaaa. Zij wrijft haar kutje strak over mijn gezicht heen en weer. Ik heb alle moeite om mijn tong op haar klitje te houden. Mijn tong gaat over het klitje en als zij naar achter gaat schiet mijn tong haar grotje in, de smaak word steeds beter. De sappen lopen met grote hoeveelheden haar poesje uit, ik heb de grootste moeite om alles op te likken. Oooojaaaaa ga door ooooo dit is lekker oooooojaaaa lik mijn klitje ja zo oooooo dit is zo heerlijk mmmmmmm. Mijn tong gaat snel over haar natte klitje, met mijn vingers verwen ik haar lipjes en duw er iedere keer een vinger in. Mijn andere hand streelt haar billen langzaam laat ik een vinger door haar bilnaad heen glijden, als die hoor gaatje bereikt druk ik even zachtjes er tegen aan: oooooooooojaaaaaaa. Klinkt het uit haar keel. Ik voel dat ze harder met haar kutje in mijn vingers knijpt en dan ineens gromt zij: jaaaaaa ik kommmmm ooooo wat is dit zalig jaaaaaaaaaa. Met een luide grom komt ze klaar. De laatste sappen worden naar buiten geperst en belande op mijn tong. Langzaam komt zij weer tot rust en glijd van mij af. Als ze naast mij ligt zijn haar ogen gesloten en straalt er een heel tevreden glimlach van haar gezicht af.

 

Ik richt mij op en bekijk haar even aan en zak dan met mijn gezicht naar haar gezicht en druk mijn lippen op die van haar. Onze tongen vinden elkaar voor een hete zoen. Haar armen legt ze rond mijn nek en als ik haar loslaat kijkt zij mij heel blij en nog steeds heel geil aan. Even ligt ze stil en dan zegt ze: ik ga even onder de douche kijken of ik weer een beetje op krachten kan komen, go wat was dit lekker zeg mmmmmm. Zij staat op en loopt een beetje onzeker het huis in. Ik geniet van het zicht wat ik heb op die heerlijke billen van haar. Als ik haar zo zie lopen weet ik dat ik een heel goed vrouwtje heb wij hebben moeilijke tijden gehad maar die zijn nu vergeten de mooie tijden zijn er voor gekomen. Ik sta op en loop ook het huis in. Ik kijk even in de kamer en loop dan ook de trap op om mezelf een opfrissende douche te geven en dan nog een poosje genieten van de zon en misschien ook wel van mijn lekkere vrouwtje mmmmm. Deze dag mag nog heel lang duren op deze manier, in haar blik heb ik ook gezien dat de avond nog niet over is.

 

Ronald.