Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

mijn direkteur en ik - 11992 keer gelezen
Vanwege mijn werk ben ik gevraagd om mee te werken aan de opbouw van een nieuw pand. In een klein kernteam maakten we kennis en spraken door hoe het proces aan te gaan. De voorzitter is een vrouwelijke directeur van een reeds bestaande instelling van de organisatie. Toen ik haar zag was ik meteen verkocht. Ze is iets ouder dan ik. Goed gekleed, spreekt prettig, heeft een leuke lach, half lang bruin haar, een mooie mond en een paar ondeugende grijs, blauwe ogen. Het prettigst voor mij is nog wel dat ze een lekker figuur heeft. Haar onderbenen zijn mooi dun en lopen geleidelijk uit naar volle bovenbenen. Haar slanke taille in combinatie met de manier hoe ze zich kleed, accentueren haar rondingen goed. Ze ziet er altijd correct en sexy uit.

In het team werden de taken verdeeld. Ik zou met haar een stuk schrijven over de nieuwe locatie.
Zo rijd ik met haar in mijn auto naar de locatie toe. Gezellig pratend zit ze naast me. In mijn ooghoeken zie ik hoe ze haar handen op haar knieën legt. Haar rok schuift iets omhoog, waardoor een stuk van haar bovenbenen zichtbaar wordt. Als mijn blik er op valt, begint er van binnen iets te kriebelen. Hoewel haar lekkere dijen onder haar rok verdwijnen, komen door haar houding, haar aantrekkelijke, geleidelijk oplopende bovenbenen erg goed uit. Ik moet mijn handen in bedwang houden, om niet even lekker over haar benen te wrijven.
De locatie aangedaan hebbende, lopen we naar de bouwkeet. Als ze het onhandige trappetje op wil gaan, struikelt ze en vang ik haar op. Ze valt tegen me aan en even voel ik haar stevige kont tegen me aan drukken. Hoewel ze zich ervoor geneert, gaat er een warm gevoel door me heen. Een stevige wip maken met haar zou me zeer bekoren.
Een paar dagen later zitten we in een restaurant de boel nog eens door te nemen. Het wordt een lange en late sessie. Ze kijkt op haar horloge.
“Pff”, zegt ze, “nu moet ik ook nog helemaal naar huis.
“Waar moet je heen”, vraag ik, terwijl ik dat allang bekeken had.
“Almere”.
“Je kan ook hier overnachten. Hotels genoeg”.
“Dat is waar. Nou ik zie wel”.
“Wil je nog wat drinken”.
Ze knikt en ik roep de ober.
Met de drank op, wordt ze steeds vrolijker en opener.
“Weet jij hier een hotel?”, vraagt ze opeens.
“Genoeg. Kom ik rijd wel even voor”.Ik zie dat ze in haar auto met iemand belt, terwijl ik haar begeleid naar een luxe hotel in het dorp. Aangekomen vraagt ze of ik zin heb nog even mee naar binnen te gaan om een laatste dronk te nemen. Uiteraard heb ik daar in het geheel geen bezwaar tegen. Als ze een kamer heeft geregeld, zitten we naast elkaar in een luxe fauteuil nog wat na te babbelen. Regelmatig valt mijn oog op haar leuke rok en zwarte kousen. Pratend verschijnt vaak haar leuke lach om haar mooi gevormde mond. Ondertussen flonkeren haar bruine ogen geheimzinnig.
Als ze iets naar voren schuift, komen haar zalige bovenbenen weer in zicht. Ik buig mij naar voren om mijn glas terug op de tafel te zetten en steun daarbij even op haar knie en schuif er subtiel overheen.
“Sorry”, zeg ik, niet gemeend.
Als ik schuin naar haar opkijk, pakt ze plots mijn hoofd beet, draait hem haar richting op en drukt haar mooie rode lippen zwoel op de mijne. Helemaal verbaasd ben ik niet, na alles wat ze gezegd heeft. Ik heb de neiging haar meteen naar me toe te trekken en mijn handen op haar heerlijke benen te leggen, maar besluit het rustig aan te doen.
Ik beantwoord haar zoen door een warme kus terug te geven. Haar reactie zegt genoeg.
Opeens wordt er weinig meer gesproken.
Ze staat op, loopt naar haar hotelkamer en gebaard me te volgen. Achter haar aanlopend, kijk ik naar haar heerlijke figuur. Door haar slanke middel, valt haar rok heerlijk over haar kont. Nog geen één keer heb ik haar slecht gekleed gezien. De gedachte haar stevig te naaien, vergroot de bobbel in mijn broek.
In de kamer aangekomen duiken we allebei op het zachte bed. Voordat ik er erg in heb, ligt ze boven op me. Haar leuke ogen en lach, brengen me er toe haar zwoel op de mond te zoenen. Onze tongen smelten ineen. Ik masseer mijn handen door haar half lange haar en voel ondertussen de hare over mijn broek schuiven. Dan leg ik mijn handen op haar zalige benen en schuif langzaam over haar panty’s naar boven. Haar rok schuift omhoog en ik betast en knijp in haar heerlijke stevige billen. Dan leg ik mijn rechterbeen in haar kruis. Eén groot heerlijk gevoel gaat er door me heen. Ze gaat op haar knieën zitten en doet haar jasje uit. We draaien om, zodat ze op haar rug komt te liggen. Ik open haar bloes en leg beide handen op haar borsten. Ondertussen zoen ik haar mond en nek en nip met mijn hete tong aan haar oor.
“Klein geil beestje”, zegt ze zacht
Ik knor als een varken en ze moet lachen.
“Dat kleine beestje heeft zin om het vrouwtje eens even lekker te neuken”.
Wat ik vermoedde werd bewaarheid. Op zo’n moment houdt ze van dit soort taalgebruik.
“Even?”, zegt ze en lacht.
Ik ga door met het zoenen van haar mond en lik met mijn tong haar nek en oren.
“Denk aan een warm strand, half liggend in het water waar een mooie buitenlandse man zijn grote, geile pik bij je in brengt en lekker neukt, terwijl de golven tegen je billen kletsen”.
“Heerlijk”, antwoordt ze, “ga door”.
Ondertussen probeert ze haar benen over mijn schouders te leggen. Ik praat nog wat door, terwijl ik haar ontdoe van haar BH. Uitgebreid zoen ik haar tieten, pak ze beet, leg mijn hoofd er tussen en zoen dan weer haar nek en mond. Mijn lul staat intussen heerlijk stijf te duwen tegen mijn onderbroek. We draaien naar de zijkant en ik wrijf over haar rug. We vrijen nog een tijdje, totdat ik haar rok los rits. Liggend op haar rug, wipt ze haar kont omhoog en trekt de rok uit. Prachtige lingerie verschijnt er voor mijn ogen.
Als ik me van mijn broek ontdaan heb, spreid ik haar benen en bewonder haar geraffineerde kleding. Jarretel verbonden aan haar kousen en een spannend slipje. Niets vind ik mooier dan een vrouw in lingerie. Mijn bewondering laat ik merken door haar benen en kruis lieftallig te zoenen en te strelen.
Dan leg ik haar voeten over mijn schouders en aai zachtjes over de opwindende kousen. Mijn ogen gaan van haar gezicht, naar haar benen en middel. Vooral de lingerie prikkelt me. Mijn ogen blijven een tijdje rusten op de panty’s, jarretels en het slipje dat haar zaligheid nog afdekt.
Dan doe ik haar broekje wat opzij, en leg mijn hoofd in haar kruis. Zacht begin ik haar poes te likken. Ik voel haar klit opzwellen, wat me erg geil maakt. Steeds krachtiger beweeg ik mijn tong over haar lippen en klit. Af en toe duw ik mijn tong even haar gaatje in. Als antwoord zucht ze van genot. Als ik mijn mond weer op de hare leg, aait ze met haar handen over mijn lid. Als ze er overheen wrijft, kreunt ze. Hoe groter geest, hoe groter beest, denk ik.
Dan voel ik haar handen mijn onderbroek in schuiven. Ik doe hem uit en leg mijn kaalgeschoren pik bij haar mond. Heerlijk likt ze over mijn ballen en zuigt mijn lul langzaam haar mooie mond in.
Ik kriebel door haar haar en leg daarna mijn volle hand op haar kut . Het voelt zalig allemaal. Als ik aangeef iets anders te willen, wil ze haar kousen uitdoen.
“Vind je het erg alleen je slip uit te doen?”, vraag ik, ”ik vind je jarretels en kousen erg opwindend”.
Als dat is gebeurd, gaat ze op mij liggen en schuift haar natte doos over mijn trillende paal. Bij het binnengaan, kerm ik van genot, pak haar leuke hoofd beet en zoen haar intens. Strak klemt haar gleuf zich om mijn pik. Ik duw mijn onderlichaam iets omhoog, om haar zo diep mogelijk te naaien. Haar ondeugende ogen twinkelen. Ik merk dat ze de nodige ervaring moet hebben aan de manier hoe ze mijn pik berijdt. Hoe ze met haar prachtige volle bovenbenen, slanke taille en schuddende tieten over me heen gaat, doet mijn paal een centimeter groeien. Althans zo voelt het.
Als een echte jockey berijdt ze me. Ik geniet mateloos van het beeld voor me. De jarretel, de zwarte kousen, de schuddende tieten en de harde lul die telkens weer haar lichaam in verdwijnt.Terwijl ik haar spleet geil over mijn pik voel glijden, leg ik mijn handen op haar flinke prammen. Ze buigt voorover in ik zuig aan haar tepels. Als vingerhoedjes staan ze naar voren. Met mijn mond zuig ik ze naar me toe.
Dan drukt ze haar billen stevig tegen mijn lichaam en begint met haar lekkere kont heerlijk over mijn paal en ballen te draaien. Ik leg mijn handen om haar middel en beweeg mee. Een geweldig gevoel gaat er door me heen. Dan slaat ze haar hoofd achter over en steunt met haar armen op het bed terwijl ze haar gleuf op en neer over mijn paal schuift.
Ik richt mij op. Leg haar op de rug en bef haar wijdbeens. Haar warme kutje begint steeds meer te trillen. Mijn volle, warme tong laat ik steeds krachtiger over haar klit en lippen glijden. Steeds heftiger begint ze te kreunen. Haar bovenbenen beginnen te trillen en kermend komt ze klaar. Onmiddellijk priem ik mijn grote, dikke lul in haar scheur en voel haar kutspieren om mijn harde pik samenspannen. Ze hijgt en kreunt heftig. Zo blijft ze nog even in de roes, terwijl mijn speer opgewonden in haar kletsnatte doos prikt. Wanneer ze met haar hand over haar klit wrijft, voel ik aan haar bewegingen dat ze nog een keer klaarkomt,
Dan vraag ik of ze op haar knieën wil gaan zitten. Ik geniet van het prachtige beeld voor me. Haar opgestoken kont, de panty’s, de jarretel en haar middel brengen me in extase. Van achteren pak ik met beide handen haar billen beet, druk mijn gezicht er tussen en wind haar doos met mijn warme,natte tong, geilend op. Als ik mijn hoofd weghaal, trek ik plagerig aan een jarretel, schud met mijn handen haar billen hard tegen elkaar. Ze kreunt, hijgt en kermt tegelijk. Dan ga ik half staand achter haar staan, kijk nog een keer volbewondering naar haar middel en kont. Trek haar billen opzij, waardoor haar gaatje mooi zichtbaar wordt. Als een geoefend atleet, treft mijn harde speer in één keer het midden van de vochtige roos. Opgewonden duwt ze haar kont naar achteren en beweegt hem van links naar rechts. Haar scheur zuigt zich om mijn pik vast. Harder en wilder boor ik mijn paal in haar tunnel. Ik sla met mijn handen op haar stevige kont. Ze geniet met volle teugen en af en toe zie ik haar omkijken. Haar schuddende billen kletsen tegen mijn lichaam en mijn ballen slaan wild tegen haar drijf natte kut. Met haar handen pakt ze mijn ballen beet. Het voelt zalig om met mijn harde lul haar spleet te bereiden en ondertussen de bovenbenen tegen die heerlijke kont te voelen kletsen. Vastzittend in haar gleuf voel ik mijn eikel beginnen te trillen. Klaarkomen wil ik alleen nog niet. Mijn pik haal ik uit haar spleet en begin haar kont te zoenen. Benieuwd of ze dat ook lekker vindt, duw ik opnieuw mijn hoofd tegen haar kont aan. Met beide handen haal ik haar billen uit elkaar en duw mijn mond er tussen. Met mijn tong lik langdurig rond en in haar hol. Mijn duim schuift af en toe naar binnen. Ze kermt het uit. Ik weet genoeg.
Voorzichtig priem ik mijn paal haar reet in. Hij zit zo strak, dat ze het uitschreeuwt als ik mijn lul in haar hol heen en weer schuif. Ze legt haar hand tegen haar gleuf en begint zichzelf te masseren. Werkelijk geweldig hoe ze dan klaarkomt. De billen onder me schudden en trillen heftig. Mijn pik raakt opgewonden van het trillende, krappe kontgat. Na haar opwinding, haal ik mijn lul uit haar reet en priem hem diep in haar doos. Met beide handen pak ik haar billen beet.
“O, Marja”, zeg ik zacht, ”wat bij jij een lekker geil wijf”.
Ik houd haar kont stevig tegen me aangedrukt. Vanuit mijn ballen voel ik mijn zaad komen. Mijn eikel begint tegen haar dooswand te schokken. Ik kijk nog even intens naar dat heerlijke lichaam en die heerlijk schuddende, billen onder mij. Dan spuit mijn paal het zaad met grote golven haar kut in. Mijn pik stoot een paar keer achter elkaar het sperma naar binnen. Ik houd mijn handen om haar middel vast en druk haar kont nog stevig en lang tegen me aan. In mijn eikel zit nog een tintelend gevoel. Dan gil ik van genot als mijn lul nog een laatste keer in haar grot stoot.
Vermoeid leg ik me naast haar neer. We kussen nog wat na en praten er even over door voordat we in slaap vallen.
Plots word ik om zes uur wakker. Er is weinig voor nodig te merken dat ze haar hand op mijn pik heeft gelegd.
“Ik wil nog één keer die geile speer van je voelen. Naai me nog een keer”.
Onmiddellijk ben ik wakker. Ze gaat in de hondjes houding liggen en voel met mijn hand dat haar kut enorm geil is. Mijn pik zwelt onmiddellijk op en priem hem diep bij haar naar binnen. Weer kletsen mijn ballen onstuimig tegen haar kont. Alles schud als een bezetene heen en weer. Haar billen, maar ook het bed. Ze geniet er enorm van. Toch wil ik dit keer niet in deze houding klaarkomen. Na een tijdje trekt mijn lul zich terug uit haar kut en draai ik haar om. Ik wil nu haar gezicht zien, als mijn lul het zaad in haar scheur naar binnen spuit. Even trek ik aan mijn pik, voordat ik bij haar in ga. Ik pak haar benen en stoot mijn dikke speer in één keer midden in de roos. Door de dikte van mijn pik zie ik haar poort wijken. Mijn paal zit volledig in haar nauwe tunnel vastgeklemd. Als een dolle stoot mijn lul tegen haar gleufwand. Ze hijgt bij elke beweging. Dan haal ik mijn pik uit haar spleet en duw hem weer naar binnen. Ik geniet van de poort die open en dicht gaat en merk dat het haar nog meer opwind. Het moment van binnengaan bij een vrouw is nou eenmaal een enorme zaligheid. Ik herhaal het een paar keer, totdat ik weer ritmisch mijn lul langs haar vochtige doos laat glijden. Ik verhoog het ritme.
Ze wrijft met haar vingers over haar klit. Dan gebeurd er iets wat ik nog niet eerder heb meegemaakt. Haar kutsappen spuiten als een fontein tegen mijn borst. Haar lichaam en kut trillen heftig. Aan de uitdrukking op haar gezicht, zie ik dat ze intens geniet. Haar mond heeft ze wijd open, terwijl ze allerlei kermende geluiden maakt. Van geilheid begint mijn pik opgewonden in haar grotje te kloppen. Mijn ballen tintelen en ik voel het zaad door mijn lul vloeien. Mijn eikel trilt heftig en spuit het warme zaad met miljoenen bij haar naar binnen. Aan alle kanten druipt het haar kut uit. We liggen in elkaars armen en kijk in haar mooie ogen. Met een heerlijke lach om haar mond vallen we gearmd in slaap.
Van werken is die dag niet veel meer gekomen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners