Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Massage - 9499 keer gelezen

Iedere maandag heb ik thuis een afspraak met Cindy voor een heilzame massage. Cindy werkt als kinesist in een revalidatiecentrum. Als bijverdienste komt ze aan huis voor sportmassages. Ik heb haar leren kennen bij een bezoek aan de sportschool en langzaam aan zijn we goede vrienden geworden. Op een maandag kwam Cindy aan huis, ze was zichtbaar vermoeid. Ze zei dat ze een zware dag had doorgemaakt op haar job en vroeg me of we geen andere afspraak konden maken. Ik vroeg of ze geen gebruik wilde maken van mijn pas geïnstalleerde jacuzzi op zo te ontspannen. Dit voorstel nam ze graag aan. Ik bracht haar naar de ruimte in mijn huis welke ik had laten voorzien van sauna en jacuzzi. Ik vond dit een betere investering dan een zwembad. Ik sprak met haar af om haar hierna zelf een relaxmassage te geven. In de kleedkamer vond ze wel een badjas en als ze klaar was verwachte ik haar in de kamer fitnesskamer waar een massagetafel stond opgesteld.
Na ruim een half uur hoorde ik haar binnenkomen. Ze deed haar badjas uit en nam plaats op de tafel. Ik nam geurende olie en begon aan een zachte massage. Ik begon bij haar schouders en zakte langzaam af naar haar benen. Wanneer ik van haar slanke kuiten omhoog wreef merkte ik dat ze haar benen lichtjes spreidde. Ik besloot mijn kans te wagen en richtte mijn aandacht op de binnenzijde van haar dijen en haar billen, hierbij steeds bewust haar geile driehoekje te vermijden. Er bouwde zich een zekere spanning op tussen ons en aan haar zacht kreunen te horen begon ze opgewonden te geraken. Wanneer ik nu al eens een vinger langs haar gladde schaamlipjes liet glijden voelde ik dat ze al flink nat begon te worden. Langzaam zochten mijn vingers hun weg in haar vochtige spleet. Cindy stak haar kontje omhoog om het mij makkelijker te maken. Met mijn vingers maakte ik haar klaar.
Wanneer ze even op adem kwam trok ik snel mijn kleren uit. Mijn erectie stond flink vooruit wanneer ik Cindy op haar rug draaide. Ik trok haar met haar kont tot de rand van de tafel en nam plaats tussen haar dijen. Langzaam drong ik binnen in haar hunkerende kut. Ik legde haar benen over mijn schouders zodat ik haar diep kon neuken. Langzaam schoof ik in en uit haar. Deze meid was werkelijk bloedgeil. Geleidelijk aan dreef ik mijn tempo op tot ik mijn zaad in haar grotje spoot. Wanneer ik mij terugtrok uit haar nam ze mijn lul in haar mond om hem schoon te likken. Doordat ze dit met zoveel overgave deed duurde het niet lang of mijn lans stond weer in volle glorie overeind. Cindy dwong mij op mijn rug en nam bovenop mijn erectie plaats. Behoedzaam schoof ze hem naar binnen en begon me als een volleerde amazone te berijden. Haar kleine en stevige borsten nam ik in mijn handen en begon ze stevig te kneden. Haar kutspieren masseerden nu mijn lul. Ik greep nu haar billen vast om het tempo aan te geven. Wanneer ze opnieuw klaar kwam viel ze voorover op mijn borst. Ik fluisterde in haar oor dat ik haar graag op haar knietjes wilde. Gewillig nam ze plaats voor mij met haar kontje in de lucht. Ik maakte mijn vinger nat met haar geil en begon hiermee haar kontgaatje nat te maken. Langzaam drong ik haar nauwe opening binnen en masseerde haar sluitspier. Cindy kreunde dat ze mijn lul in haar kont wilde. Ik plaatste mijn paarse eikel tegen haar sterretje en duwde langzaam door tot mijn volle lengte in haar darmkanaal zat. Na een tijdje voelde ik mijn orgasme komen en trok me terug uit haar kont. Ik sproeide mijn sperma over haar ronde billen en liet me naast haar op de grond zakken. Cindy zei dat dit een geweldige ervaring was voor haar en onze tongen vonden elkaar in een wilde zoen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners