Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

het nachtelijk duister - 6206 keer gelezen
Ik draaide me om en zag plots Frank in mijn kantoor staan.
“Wat doe jij hier?”, vroeg ik hem, “de vergadering is …”.
Zonder iets te zeggen pakte hij me stevig beet en drukte me tegen het bureau.
Zijn handen schoven over mijn panty’s, tot onder het rokje van mijn mantelpak. Tegenstribbelend gaf ik hem een tik op zijn schouder. Tot nu was Frank altijd een leuke, spannende collega. Speciaal voor hem kleedde ik me vaak uitdagend. Zou dat geleid hebben tot deze overval?
Stevig had hij me in zijn greep. Zijn hand drukte tegen mijn kruis, terwijl hij mijn panty wild naar beneden trok. Hij ritste mijn rok open, trok zijn broek naar beneden en drukte zijn paal tegen mijn kutje. Toen hij me met kracht op het bureau zette, duwde hij zijn harde lul bij me naar binnen. Ik zag hoe hij met zijn lichaam tussen mijn gespreide benen lag en krachtig heen en weer bewoog. Mijn hart klopte heftig en mijn lichaam trilde en zweette. Toen ik een hand over mijn lichaam voelde glijden, keek ik wazig voor me uit. Daar komt die hand weer, dacht ik. Wat gebeurde er. Wegzakkend, zag ik de gespierde bovenbenen van Frank heftig tegen mijn lichaam stoten. Hijgend van opwinding nam ik zijn lul in mijn mond.
Ondertussen hadden twee handen bezit genomen van mijn lichaam. Eén lag er op mijn rug, de ander gleed over mijn buik en borsten. Frank had me omgedraaid, en schoof zijn pik van achteren bij me naar binnen. Wild beukte hij tegen mijn verende billen. Ik kreunde. Inmiddels voelde ik vingers zalig langs mijn natte spleet glijden en een vlakke hand vol tegen mijn kutje duwen.
“Is er iets schat?”. Langzaam begon ik het door te krijgen. Ik droomde. Waarschijnlijk zo heftig, dat mijn man het aan mijn kreunen merkte en er onmiddellijk gebruik van maakte. Bewust zei ik niets en liet hem lekker zijn gang gaan. Onderhand probeerde ik de droom te koesteren. Als een cameraman probeerde ik een opname te maken van een neukende Frans, die zalig zijn harde pik bij me naar binnen stootte. Ik keek naar zijn gezicht en pakte zijn lekkere stevige billen met beide handen beet.
Toen ik een natte vinger langs mijn klit voelde gaan, kermde ik. Mijn billen ontspande zich en wipte ze iets op. Mijn man kende mij goed en voelde dat het vannacht weer menens was. We zijn een stel die vaak met elkaar neuken, soms met een ander erbij, maar meestal met z’n tweeën en in het volle licht. Nu had ik geile zin om de droom te koesteren en de duisternis te laten voor wat het is. Ik probeerde Frank voor mijn geest te halen. ‘Ach geil varken’, zei ik en sabbelde opgewonden over zijn kaalgeschoren ballen. Van achteren voelde ik onderwijl de handen van mijn man op mijn billen rusten en zijn hoofd diep tegen mijn kont drukken. Licht stak ik mijn kont omhoog. Ontzettend geil likte hij mijn hele doos schoon. Ik kreunde, terwijl zijn neus bijna in mijn kontgat verdween.Ondertussen droomde ik dat Frank me wijdbeens befte. Ik kriebelde door zijn leuke haar en keek in zijn ogen. ‘Kom maar’ en pakte zijn lul beet. Tegelijkertijd veranderde mijn gesloten kutje in een open, vochtig festijn. De gloeistaaf van mijn man bouwde een waar feest in mijn krappe tunnel. Warm schoof hij zijn dikke paal naar binnen om al snel op stoom te komen. Nog steeds probeerde ik het beeld van Frank vast te houden. Ik zag hoe ik op hem zat en zijn pik bereed. Het werd echter steeds moeilijker. De ballen achter me kletste te lekker tegen mijn onderlichaam en het genot werd te groot. Ik ging op mijn knieën zitten en liet mijn man zijn gang gaan. Hij pakte mijn borsten beet en ragde als een echte paardrijder over mijn kont. Normaal gesproken laat ik zijn pik in alle standjes over me heen rijden. Nu voelde ik er niets voor. Toen het warme zaad diep bij me naar binnen ging, vleide ik me neer en deed of ik verder sliep. Warm tegen me aan liggend hoorde ik m’n man wegzakken. Nog even probeerde ik verder te dromen. Toen ik hem weer voor me zag, masseerde ik zacht met mijn handen over mijn klit. Met zijn hoofd voor me, kwam ik heerlijk klaar.
De volgende morgen moest m’n man lachen om mijn aparte gedrag van vannacht.
“Ach”, zei ik, “als je maar genoten hebt”. Hij antwoordde dat hij het voor een keer wel opwindend vond. Daarna gingen we allebei naar ons werk.
Tot mijn verbazing brandde er licht in mijn kantoor. Ik opende de deur en schrok.
Het leek wel of ik de droom herbeleefde.
“Wat doe jij hier zo vroeg”, zei ik tegen hem.
“Ik zoek je agenda, de vergadering is uitgesteld”. Met de warmte van vannacht nog in me, sloot ik de deur en ging dicht bij hem staan.
“O ja”, zei ik en plaatste mijn linker been op een stoel. Mijn rok schoof omhoog en mijn dijbeen werd zichtbaar. Geil keek ik hem in de ogen. Er zat nog iets van de droom in me. Resoluut nam ik het initiatief. Ik pakte hem bij zijn overhemd en trok zijn hoofd naar de mijne. Een innige kus was het gevolg. Onmiddellijk daaropvolgend, voelde ik zijn hand over mijn been glijden. De vochtigheid van mijn kutje nam al weer ernstige vormen aan. Zijn hand gleed ver onder mijn rok, tot over mijn stevige billen.
Terwijl ik met mijn linkerhand op het bureaublad steunde, sloot ik met mijn linker de gordijnen en knoopte zijn broek los. Geheel overrompeld haalde ik de rijzende slurf uit zijn broek, vouwde mijn lippen er over totdat hij fier omhoog stond. Daarna zette ook ik mij op het bureaublad, schoof mijn rok omhoog, deed mijn slipje opzij en liet me over zijn paal zakken. Als boter geilde het sap mijn kutje uit. Steunend met mijn armen op het bureau schoof ik op en neer over zijn stijve lid. Toen ik over zijn ballen draaide, kreunde hij van genot. Ik gooide mijn lange haar naar achteren en voelde zijn handen over mijn borsten gaan. Mijn bloes deed ik uit, terwijl hij diep geklemd in mijn kutje, een zittende houding aannam. Nadat zijn hoofd warm tussen mijn borsten had gelegen, keken we elkaar diep in de ogen en voelden onze lippen warm tegen elkaar drukken. Met onze lichamen dicht tegen elkaar, genoot ik van het leuke hoofd en de verrukkelijke pik in mij. Langzaam veranderde de positie. Hij boog zich voorover en legde me op mijn rug op het bureaublad. Opwindend streelde hij mijn benen en kuste ze intens. Wijdbeens lag ik daar. Toen pakte hij mijn enkels, duwde mijn benen iets naar mijn hoofd toe en begon wild in mij te stoten. Heerlijk voelde ik zijn lichaam tegen het mijne beuken. Ik vond het enorm opwindend hem voor mij te zien en diep in mij te voelen. Hard en diep stootte zijn lul in mijn grot. Ik draaide mijn onderlichaam heen en weer om hem beter te voelen. Zijn ritme werd steeds hoger en mijn geilheid groter. Mijn speeldoos voelde ik tot een melodie komen. Door de heftige stoten van zijn eikel in mijn spleet, leek het of ik het zaad door zijn pik voelde vloeien. Nog een paar ferme tikken tegen mijn gleufwand voelde ik nog een paar ferme laatste tikken, alvorens het zaad als een warme vloed de slufter instroomde. Zijn pik gaf het echter nog niet op. Rustig stootte hij in een opzwepend ritme door, totdat ik de juiste melodie gevonden had. Heftig kermde hij, toen er een laatste lading mijn kut inspoot. Hij hield me nog een tijdje vast en wilde iets zeggen. Ik bracht de wijsvinger op mijn mond.
“Later. Komt wel”.
Zo had ik mijn droom dan toch nog goed afgesloten.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners