Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het appartement 3 - 4119 keer gelezen
Een paar weken nadat ik in de flat was komen wonen, was er een feestje bij iemand op de galerij. Het bleek dat de bewoners van mijn verdieping hadden afgesproken elk half jaar een galerijfeest te geven. Dat was een mooie gelegenheid elkaar beter te leren kennen en het waren tot dan toe hele geslaagde avonden geweest. Zaterdagavond was er weer één. De meeste mensen kende ik inmiddels al en ik had zin flink door te halen. Niet te vroeg komen, dan kon ik wat langer blijven. Meestal beginnen ze om een uur of zeven, maar ik ging pas om negen uur. Ditmaal was het bij een vlot stel van net in de dertig, waarvan de zeer fraaie vrouwelijke helft pas enkele weken geleden was ingetrokken. Mijn heerlijke blonde buurvrouw en haar vriend zijn er al. Verder twee alleenwonende homo’s en een paar stellen. Ik start met bier en vermaak me uitstekend met mijn buren. Als ik zo eens rondkijk, valt het mij ineens op hoeveel vrouwen er zijn met mooie borsten. Ik heb kennelijk een tieten-avond. De gastvrouw ziet er schitterend uit met haar strakke witte truitje. Mijn buurvrouw heeft een doorkijkblouse aan, die haar beha en borsten goed laat zien. Dan zie ik ineens een vrouw lopen die ik niet ken. Ze heeft half lang donker haar, is gekleed in een korte, mouwloze, diep uitgesneden zwarte jurk, waardoor de spleet tussen haar borsten goed te zien is. Ze loopt nerveus heen en weer tussen de diverse groepjes. Ik vraag wie dat is, maar de buren kennen haar niet, een ander wel. Het is de zus van zijn buurvrouw P., die toevallig op bezoek is. Ik volg haar een tijdje, ze ziet er niet slecht uit, maar gedraagt zich wat merkwaardig. Overal waar ze gaat staan, neemt ze meteen het woord en heeft ze hele verhalen. Dan klimt ze plotseling op een stoel en begint een heel relaas. Ze heeft een huis op Bonaire, maar daar had ze een ongelukkige liefdesaffaire en daarom is ze weer een tijdje in Amsterdam. Ze heeft een mooi appartement met uitzicht op de Amstel, maar deze flat vindt ze mooier en daarom komt ze nu een week bij haar zus logeren. Iedereen kijkt verbaasd toe, maar na een paar minuten vormen zich weer groepjes, die gewoon verder kletsen zonder nog acht op haar te slaan. Dan stopt ze er maar mee en loopt naar de keuken om weer een glas in te schenken.

Omdat het binnen erg warm is, gaan we met een paar mensen op de galerij staan om wat verkoeling te zoeken en een sigaretje te roken, want binnen staat het blauw van de rook. Als ik de keuken binnenkijk, zie ik dat Zus P. inmiddels S. gestrikt heeft. Ze staat enorm te flirten met hem zonder dat ze door heeft dat S. homo is. Ze heeft zo te zien weer hele verhalen. S. blijft minzaam glimlachend luisteren. Als ik even naar binnen loop om wat biertjes te halen, komt ze ineens naar mij toe en vraagt wat wij buiten doen. “Even afkoelen”, zeg ik. Ze kijkt me wazig aan. Ik loop met de drankjes naar de galerij en voeg me weer bij het groepje. De buurman heeft het gesprek gezien en zegt lachend dat ik kennelijk in de smaak val. Ik ben niet de enige, zeg ik, volgens mij spoort ze niet helemaal, ze probeert ook al een tijdje S. te versieren, dat lijkt me erg moeilijk. De zwager van zus P. staat er ook bij en begint te lachen. “Ach, ze is niet zo kwaad hoor”, zegt hij, “Ze flirt zelfs met mij waar haar zus bij is. Ze heeft een wat moeilijke tijd achter de rug, en ze heeft een hele goede band met P., die probeert haar zusje weer een beetje op het juiste spoor te zetten”. Ineens staat ze achter ons en vraagt om een sigaret, de buurman biedt er een aan en geeft haar vuur. Ze buigt iets voorover en ik kijk in haar jurk. Ik zie dat ze geen beha aan heeft. Haar borsten zijn mooi bruin. Ze steekt haar hoofd tussen ons in en fluistert: “Weten jullie wel dat ik geen slipje aan heb”. “Dan mag je wel oppassen dat je geen blaasontsteking oploopt”, antwoordt hij lachend. Ze kijkt hem met grote verbaasde ogen aan en keert zich naar mij, maar ik moet ook lachen om zijn opmerking. Boos beent ze “letterlijk” op hoge poten weg. “Die is gek”, zegt hij Toch kijk ik haar na en vraag me af of er inderdaad niets onder die korte jurk zit.

Het is ver na twaalven als we nog met een paar over zijn. We zitten aan de eettafel te kletsen als ineens uit de geluidsinstallatie keiharde salsa muziek komt. Zus P. zweeft op blote voeten door de woonkamer. Haar borsten wippen op en neer en haar jurkje waait soms op. Ik kan het niet laten op te letten. Het windt me wel op. De gastheer staat op en zet het geluid wat zachter, terwijl hij zus P. toebijt, dat er in het gebouw ook mensen willen slapen. Ze reageert niet en danst gewoon door. De buren vinden de muziek wel leuk en gaan samen dansen. Ik besluit over te gaan op de whisky. We zoeken een goede single Highland malt uit. De gastvrouw wordt moe, ze heeft armen gevouwen op tafel gelegd, haar mooie borsten liggen er bovenop, ze gaapt. Ik vraag of we weg moeten, dan kan ze naar bed, maar dat hoeft niet, zegt ze. Ik kijk de kamer in en zie mijn buren innig dansen op een rustiger nummer. Af en toe drukt hij zijn dijbeen tegen haar onderlichaam en dan kreunt ze een beetje. Ik denk dat ze zo weg zullen gaan. Zus P. draait er met wiegende bewegingen omheen en moedigt ze aan. Haar haren zijn nat en slingeren in pieken langs haar hoofd, haar armen glanzen en het zweet loopt langs haar hals tussen haar borsten. Ze begint moe te worden en als er een sneller nummer volgt, ploft ze op de bank. Haar jurk valt even open en ik verbeeld me te zien dat ze gelijk had met haar opmerking over het slipje. We beginnen aan onze derde whisky als de gastvrouw naar de slaapkamer vertrekt en de buren vrolijk verder dansen. Nu los van elkaar. De mooie borsten van haar dansen mee. Zus P. ligt uitgevloerd op de bank met haar benen opgetrokken en haar ogen dicht. Als de buren inderdaad vertrekken, na uitgebreid zoenend afscheid genomen te hebben, zet ik Ascenseur pour l’echafaud op van Miles Davis. De zwoele klanken vullen de kamer, Zus P. slaapt en wij beginnen een semi-intellectueel gesprek over de geneugten van het leven en vrouwen in het bijzonder. We kijken naar haar en komen beide tot de conclusie dat een slapende vrouw met verwarde haren in een uitdagende pose op een bank één van die mooie zaken is. Ik sta op en zeg dat ik haar aan hem overlaat, hij moet maar zien wat hij ermee doet. Ik hou een fantasieverhaal over een trio, maar ik zie aan hem dat hij daar niet erg voor in is. Zijn vriendin woont nog te kort bij hem om zich nu al problemen op de hals te halen en bovendien valt de vergelijking tussen beide dames behoorlijk in het nadeel van Zus P. uit. Daar geef ik hem gelijk in.

Als ik thuis ben, kleed ik mij uit en trek een badjas aan. Ik ga op de bank zitten en zap nog wat met de afstandsbediening, maar er is er niet veel meer. Ik besluit nog één whisky te nemen, dit keer een 10 jaar oude Ardbeg. Ik zet de televisie uit en After The Goldrush van Neill Young aan. Ik word nostalgisch en melancholiek. Dan gaat de bel. Ik schrik en als ik de deur open doe, staat daar Zus P. Hij heeft me eruit gezet, zegt ze verontwaardigd en half dronken. Heb je geen sleutel van je zus, vraag ik. Nee, vergeten en ik durf ook niet te bellen met die baby in huis. Voor ik het weet, staat ze binnen en loopt ze naar woonkamer. Ik loop achter haar aan, kijk naar haar trillende billen en realiseer me dat één ruk aan de rits achterop haar jurk voldoende is. Ze kijkt even rond. Leuk, zegt ze en gaat dan op de bank zitten. Ze neemt een slok van mijn whisky en kijkt zuur. Lekker, zegt ze niettemin. Dan kijkt ze me aan en constateert dat we nu allebei nog maar één kledingstuk aan hebben. Ik sta nog steeds voor de bank, weet niet goed niet goed raad met de situatie; ik heb een erectie. Ze staat op, maakt mijn badjas open en schuift die van mijn schouders. Dan trekt ze aan haar rits en de jurk glijdt op de grond. Ze heeft een mooi bruin lichaam, flinke tieten met grote harde tepels, stevige dijen en een donker driehoekje boven haar kutje, maar ik krijg nauwelijks de kans het goed te bekijken. Ze ziet mijn erectie, slaat een arm om mijn schouder en drukt zich tegen mij aan, pakt mijn pik, gaat iets wijdbeens staan en begint met mijn harde lul langs haar kut te wrijven. Ik voel dat ze nu al drijfnat is.

Ineens pakt ze mijn hand en trekt me naar de slaapkamer. Ze weet de weg precies, gooit de deur open, sleurt me naar het bed en duwt me erop. Ze trekt mij op haar, spreidt haar benen en steekt ze hoog de lucht in. Dan grijpt ze mijn pik weer en leidt die haar drijfnatte kut binnen. Ze begint hard op en neer te wippen en ik probeer haar ritme te volgen. Ik weet nauwelijks meer wat er gebeurt, ik krijg het gevoel alsof ik verkracht word en ik besef dat het maar goed is, dat ik veel drank op heb, dan kan je lekker lang doorneuken. Ze gaat steeds sneller en wordt steeds luidruchtiger. Harder, dieper, sneller, kreunt ze afwisselend. Ik kan het tempo nauwelijks volgen. Dan duwt ze mij ineens weg en draait zich. Ze gaat voorover gebogen op haar knieën zitten, trekt mij weer naar zich toe, trekt haar billen uit elkaar en duwt mijn lul nu achterlangs weer in haar kut. Alles gaat bijna in één vloeiende beweging. Ik zit nu op ook mijn knieën achter haar en stoot zo hard mogelijk. Mijn zak klapt steeds tegen haar klitje. Ik buig over haar heen en pak met beide handen haar tieten beet, die ik hard begin te kneden, haar tepels tussen mijn duim en wijsvinger. Ze komt klaar en nog een keer en nog een keer, maar zegt dat ik door moet gaan en het lijkt wel alsof ze steeds weer achter elkaar komt. Ze hijgt, stoot kreten uit, roept ja, ja, ja, dat heb ik nodig, ga door, ga door. Haar tieten moeten helemaal rood zijn, want ik knijp er steeds harder in. Ik probeer mijn orgasme langer uit te stellen, maar dat wordt steeds moeilijker. Boven mijn snel bewegende pik, zie ik haar kontgaatje, waar ik een klodder spuug op doe. Ik laat een van haar tieten los, duw langzaam mijn middelvinger in haar kont en beweeg die snel heen en weer. Zij begint er weer hard bij de kreunen van genot en zelf word ik er nog heter van. Als ik klaar kom lijkt het alsof ik zaad voor een maand heb opgespaard. Het blijft maar doorgaan, elke keer als ik denk dat het op is, komt er weer golf. Ik laat haar borsten los en laat me op mijn zij vallen. Ze valt mee en we blijven lang zo liggen. Dan draait ze zich om, het zaad loopt tussen haar benen op het dekbed. Ze strijkt met haar vingers over haar kut en likt het zaad op er aan zit, dan pakt ze mijn lul en begint die ook schoon te likken. Was het zo lang geleden, vraag ik na een tijdje. Een paar maanden, geeft ze toe en ik ben eigenlijk een beetje nymfomaan. “Dat heb ik gemerkt ja!” Ik ben doodmoe en val bijna meteen in slaap.

Als ik ‘s morgens wakker word, is ze weg.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners