Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geiler dan ooit - 4839 keer gelezen
Als iemand van begin 40 (getrouwd, dochter die het huis al uit is) was mijn sexleven een beetje een sleur geworden, meestal maar 1 keer per week en als ik geluk had 2 keer. Maar diverse belevenissen dit jaar hebben het er voor mij weer veel geiler op gemaakt. Soms kan ik zelf ook niet geloven dat dit allemaal gebeurd is. In mei kwam ik een oud-collega tegen. Bijna 10 ouder dan ik, maar ze zag er nog steeds goed uit. We raakten wat aan de praat, en aangezien ze dichtbij woonde nodigde ze me uit om wat te komen drinken en bij te praten. Ze bleek ook nog getrouwd, en ook haar kinderen waren natuurlijk de deur al uit. Ik heb haar altijd nogal sexy gevonden en dat vertelde ik haar in de loop van het gesprek. En het bleek dat zij mij ook wel zag zitten.. We zaten dan ook wat onwennig tegenover elkaar door deze bekentenissen, en Elly zei dat het jammer was dat we allebei getrouwd waren. Of zou ik geen bezwaar hebben..?

Nou nee dus, en ze stond op, vroeg me haar te volgen en liep de trap op. En voor het eerst in jaren had ik weer een partner die er zelf ook veel zin in had, dat was wel erg duidelijk. Al heel snel lagen we naakt op bed, en mijn pik stond staalhard omhoog. We zoenden wat, en mijn hand gleed tussen haar benen. Elly bleek al erg nat, mijn vingers gleden met gemak naar binnen. Ze draaide zich om en begon me te pijpen, en ze deed dat met overgave. Ik kon het al snel niet meer houden dus ik vroeg haar op te houden maar ze ging gewoon door! En natuurlijk kwam ik klaar, ze slikte alles door. Dat had mijn vrouw al een tijdje niet meer gedaan, ik was bijna vergeten hoe lekker dat was. Met haar benen wijd kwam ze daarna voor me liggen, en vroeg me haar te beffen, zodat zij ook lekker klaar kon komen en ik zelf weer wat bij kon komen. Dat deed ik natuurlijk graag, ze had een heerlijke spleet en mijn tong verkende elk plekje er van. En voorzichtig duwde ik ook een vinger in haar kont. Dat bleek ze erg geil te vinden en ze kwam kleunend klaar.

Na even in elkaars armen uitgerust te hebben voelde ik al gauw weer Elly's hand om mijn pik, en met haar geile lijf naast me groeide die al weer snel, ook al omdat ik haar borsten masseerde en aan haar tepels zoog. Ze bleek daar erg geil van te worden, en toen ik een hand tussen haar benen stak was ze al weer kletsnat. Na een tijdje zo bezig te zijn geweest vond ik het tijd om te neuken, en ik trok Elly op mijn pik. Ze masseerde hem met haar kut en billen, en even later pakte ze hem en stopte mijn eikel in haar kut. Daarna liet ze zich langzaam zakken. Wat een heerlijk gevoel, dat hete, natte grotje over mijn staaf! Langzaam bewoog ze op en neer. Na een tijdje hield ik het niet meer, ik moest gewoon klaarkomen! Dus ik pakte Elly vast, en draaide ons zo dat zij nu onder lag. Door deze beweging kwam Elly klaar, ik wist niet dat ze al zo ver was. Maar ze wilde meer (en ik ook natuurlijk) dus ik begon haar hard te neuken. Ik reikte met mijn rechterhand onder haar, en begon haar kontje weer te vingeren. Dat maakte haar weer zo geil als boter, en ze lag echt onder me te kronkelen. Even later hield ik het niet meer, en een behoorlijke straat heet sperma vulde Elly's kutje. Ze voelde dat duidelijk, evenals het kloppen van mijn lul; ze spoorde me aan om door te gaan, en even later kwam zij voor de derde keer klaar.

Uitgeput lagen wij nog even op elkaar, mijn pik bleef maar stijf. Toch gleed ik even later naast haar, ik speelde nog wat met haar borst. Kom mee douchen, zei Elly en samen liepen we naar de badkamer. Het sperma liep tussen haar benen, en in de badkamer smeerde ik haar kutje er nog eens mee in.. We vrijden nog wat onder de douche, maar we voelden allebei dat het genoeg was geweest. Na de douche dronken we nog wat en ging ik weer terug naar huis. We spraken niets af, en ik heb haar nooit meer gezien.

De volgende dag dacht ik bijna de hele dag aan deze gebeurtenis, en het had me weer geil gemaakt. En met Elly in gedachten neukte ik heerlijk met mijn vrouw Irene, die opmerkte dat ik er wel heel veel zin in had. Dat beaamde ik onmiddellijk, en het zorgde er voor dat zij ook wat geiler was dan de laatste tijd gebruikelijk.

Een paar dagen later zat ik boven achter de computer, alweer geil dus ik bezocht wat pornosites. Ik had er al snel één gevonden waar in het openbaar werd geneukt. Dat is iets wat ik ook al langer wilde, maar nog nooit met Irene had besproken. Ik zat al gauw met een dikke paal in mijn hand te kijken. Plotseling kwam Irene binnen. Ze keek naar mijn pik, daarna naar het scherm. Wat ben jij nou aan het doen? vroeg ze. Tja, dat was natuurlijk duidelijk, en ik vertelde dat ik haar wel eens ergens in het openbaar (op een parkeerplaats of zo) wilde neuken. Tot mijn verbazing leek ze daar wel wat voor te voelen en al snel had zij mijn pik in haar hand in plaats van ikzelf. Die avond heeft ze me weer eens fanatiek gepijpt, het was lang geleden dat ze dat uit haarzelf had gedaan. En ze stopte niet toen ik zei dat ik klaarkwam...het was heerlijk. Uiteraard heb ik haar daarna nog heerlijk gebeft. We spraken af dat we in het komende weekend iets zouden proberen, maar dat het niet koste wat kost zou MOETEN gebeuren.

Die zaterdag gingen we uit eten, Irene trok een rok aan (tot mijn verrassing zou later blijken dat zij daaronder een string aanhad, die had ze speciaal gekocht!) en ik trok een spijkerbroek aan zonder onderbroek. Tijdens het diner hing er een zekere spanning over wat er die avond zou kunnen gebeuren. Toch deden we rustig aan en pas na tienen kwamen we het restaurant uit. We besloten eerst nog een korte wandeling te maken over het strand en na een klein uurtje, het was al wat donkerder aan het worden, stapten we in de auto en reden in de richting van de parkeerplaats welke we hadden uitgezocht. Het was een parkeerplaats van een duinreservaat, behoorlijk groot en een eindje van de openbare weg af.

Onderweg maakte Irene me al geil door haar rokje omhoog te schijven en wat te draaien zodat ik kon zien wat ze er onder aanhad...levensgevaarlijk om dat zo aan mij te laten zien onder het rijden! Al gauw was die string uit, en Irene vertelde me dat ze hier verschrikkelijk geil van werd. Ze bewees het door mijn broek open te maken en mijn al half stijve lid te masseren. Die stond direct helemaal omhoog gericht. Irene boog zich er over heen, nam hem in haar mond. Dat had ze nog nooit gedaan, wat geil was dat! Maar al gauw waren we op de parkeerplaats, en we waren niet de enigen maar druk was het niet. Ik parkeerde op verzoek van Irene wat achteraf, en we begonnen wat te vrijen. Het raampje had ik een stuk open gedaan om frisse lucht te krijgen, het was best een lekkere temperatuur. Het kutje van Irene was doornat, en ik vingerde haar hevig. Haar sappen liepen op de stoel, en ik stapte, met mijn stijve pik uit mijn broek, even uit om een handdoek te pakken uit de kofferbak. Toen ik die dichtdeed, keek ik in het gezicht van een man, van onderen naakt en met zijn pik in zijn hand. Hij stond even verderop tussen de begroeiing. Ik stapte weer in de auto en zei er niets over tegen Irene. Zij legde de handdoek over de stoel. Ik deed haar shirt omhoog, en maakte haar bh los aan de voorkant. Daarna begon ik haar tieten te masseren, ik likte aan haar tepels. Met haar ogen dicht lag ze te genieten, terwijl ik die naakte man in de gaten hield. Zou hij dichterbij durven komen? Ik hoopte van wel.

Ondertussen was Irene zo geil geworden dat ze wilde dat ik haar befte, en uiteindelijk vonden we (in de toch wel krappe auto) een positie waarin dat lukte. Ik zag de man niet, maar af en toe probeerde ik rond te kijken of ik hem zag. NA een minuut of 10 kwam Irene klaar, en zei: jouw beurt mannetje! Mijn spijkerbroek moest uit, en ook ik kreeg een handdoek onder me. Ik schoof de stoel zo ver mogelijk naar achteren en de leuning wat in de lighouding. Irene boog zich over me heen en begon me te pijpen. Opeens stond hij daar naast de auto: met zijn stijve pik in zijn hand zichzelf af te rukken terwijl hij naar de naakte Irene keek die mij aan het pijpen was. Ik had vol zicht op zijn dikke lul, Irene had hem nog niet gezien. Het wond me verschrikkelijk op om dat zo te zien, en ik kwam eerder klaar dan ik wilde. De man zag dat ik klaarkwam, rukte nog wat harder, en net nadat ik zelf klaarkwam zag ik de klodders sperma uit zijn pik spuiten, tegen de autoramen op. Een fantastisch gezicht, en het leek wel of mijn klaarkomen er 2 keer zo heftig door werd. Irene richtte zich daarna op, zag de man met zijn pik in zijn hand staan en schrok er van, maar de man stak zijn hand op, bedankte ons en liep weg. Irene keek mij aan en vroeg: wist je dat? Ik zei dat hij er al een tijdje stond en dat hij de reden was dat ik zo snel ben klaargekomen. Ze keek me wel een beetje raar aan. We kleedden ons aan en reden weg. Onderweg bespraken we de gebeurtenissen, en besloten dat het een vervolg zou moeten krijgen.

We hebben dit sinds die keer diverse malen gedaan, en het heeft ons sexleven bepaald goed gedaan: we neuken nu vaker dan ooit. We zijn ook wat vrijer geworden, zijn naar naaktstranden gegaan afgelopen zomer, en we hebben ook een bezoek gebracht aan een paar sauna's. We hebben echter nog nooit lijfelijk contact met anderen gehad, het is bij kijken en bekeken worden gebleven. Ik ben klaar voor de volgende stap, maar Irene heeft nog wat tijd nodig. Ik hoop niet zo veel meer!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners