Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

The Appartment deel 6 - 4232 keer gelezen
Vroeger deed ik veel aan sport, maar door de drukte op mijn werk werd dat de laatste jaren steeds minder. Wat er van over is, is de wekelijkse tennisavond met collegae, vrienden en vriendinnen. In steeds wisselende samenstelling tennissen we dan een paar uur en nemen na afloop nog gezellig een drankje. Een paar keer per jaar is er verplichte kantinedienst, die ik dan meestal uitvoer met mijn beste vriend, X. De club heeft een zeer gevarieerd ledenbestand, mannen en vrouwen van 10 tot 75 jaar en tijdens die diensten leer je de "veelkomers" wel kennen. En we moeten zeggen, er zitten een paar niet onaantrekkelijke leden bij. Vrouwen in tenniskleding zien er meestal toch al goed uit. Op de speelavonden en tijdens de kantinebeurten gebeurt er nog wel eens wat.

(Zoals die keer dat X. en ik ons na twee uur intensief tennissen lekker gingen douchen. Toen we onder straal vandaan kwamen, stonden er in de deuropening twee jonge meisjes te gluren. Ze leken ons niet ouder dan een jaar of 14, meisjes van die leeftijd in een tennispakje zien er uit als 18. Wat doen jullie daar vroeg X. direct. Ze schrokken, maar de brutaalste - een klein blondje met een paardenstaart - zei onmiddellijk dat ze kwamen kijken wie de grootste had. Ik vroeg wie er gewonnen had. De brutale wees op X., maar de ander - verlegen met donkerblond krullend haar - wees mij aan. Gelijkspel dus constateerden wij. Hebben jullie nog nooit een pik gezien, vroeg X. lachend. Ja hoor, zei het brutaaltje, nee, zei de verlegene. Dat geloofden we niet, maar ze hield voet bij stuk, zelfs haar vader had ze nog nooit bloot gezien. Je mag hém dan aanwijzen, zei X lachend tegen de verlegene, maar ik heb een toverstok, Als je die aanraakt, wordt ie steeds groter. De blonde duwde haar vr! iendin naar voren en zei dat ze het moest proberen. Heel schuchter pakte ze de nog slappe pik van X. beet en inderdaad werd die iets steviger. Harder beetpakken anders doet ie het niet, zei brutaaltje. Zijn lul groeide iets, maar werd niet echt stijf. Je moet die zak daaronder pakken en er een beetje in knijpen, stimuleerde de blonde brutaal. En toen verlegene dat deed, kam de pik van X. inderdaad behoorlijk omhoog. Zie je wel, zei hij. Gefeliciteerd voegde ik eraan toe, je hebt gewonnen. En nu eruit, riep ik plotseling en de meisjes renden snel weg. Ik heb je gered, zei vermanend tegen X., wiens penis weer langzaam de normale grootte had aangenomen.).

Af en toe tennisten een goede vriendin en ik samen tegen een stel, dat er vaak kwam, S. en R. De man was zeker 20 jaar ouder dan zijn vriendin, R., die ik inschatte op een jaar of 25. Ze zag er goed uit, leuk gezicht, mooi lichaam, vooral mooie slanke, lange benen en een paar zeer fraaie borsten. Zij speelde aanzienlijk beter dan hij en was vaak erg fanatiek. Ze liep op alles en haar korte tennisrokje fladderde dan heerlijk naar boven, zodat haar tennisslip goed te zien was. Als ze in de kantine op een krukje zat, stak haar stevige kont er fraai onder uit. Omdat S. ook nog iets in het bestuur deed en dan druk bezig was, zat ze vaak aan de bar met mensen te kletsen. Uit haar verhalen begreep ik, dat ze samen woonden, maar dat de relatie niet altijd echt goed verliep. Ze viel op oudere manen, had ze een keer in een openhartige bui gezegd, maar het leeftijdverschil met S. vond ze soms wel eens erg groot worden. Hij was wel erg lief voor haar, maar ik kreeg toch sterk de indruk dat de werkelijke reden voor hun samenzijn was, dat hij niet onbemiddeld was. Ze woonden in een mooi, maar ook heel duur appartement, niet ver bij mij vandaan bleek later, met schitterend uitzicht over het water.

(Of zoals die keer dat L., een hele mooie roodharige van midden dertig - met één grote handicap dat ze plat Amsterdams spreekt - heel lang bleef zitten tijdens een bardienst van X. en mij. Meestal kwam haar man haar in de loop van de avond halen, maar dit keer bleef ze omdat hij niet kon. X. wilde op tijd weg en ze bood aan dat zij wel zou helpen opruimen en afsluiten. Ze had al aardig wat wijn op, toen ze nog een glas bestelde. Ik informeerde hoe ze haar huis dacht te gaan. Met de auto, zei ze, maar dat vond ik niet zo'n goed idee meer. Ze stelde voor dat ik haar dan weg zou brengen, maar daar voelde ik weinig voor, want ik had nog een spannende afspraak in de stad gemaakt. Ik bel straks wel een taxi, zei ik. Zal ik eerst helpen schoonmaken, dan kan ik daarna nog even douchen, stelde ze voor. Ik vond alles best. We ruimden de boel op en toen ik de kas ging tellen, ging L. douchen. Ze bleef lang weg. Ik liep de hal van de kleedkamers in en deed het licht in de toiletten en de herenkleedkamer uit. De deur naar de dames stond open, ze zag me lopen en riep dat ik heus wel naar binnen mocht. Ze zat op een bankje en had alleen een slipje aan. Haar lekkere grote tieten staken recht naar voren, ik werd er een beetje opgewonden van. Toen ik aarzelde, stond ze op, liep naar de deur en vroeg of ik verlegen was. Haar tieten wipten op en neer tijdens het lopen. Ik kwam alleen het licht uit doen, zei ik. In het donker kan ik mij niet aankleden, antwoordde ze lachend. Ze trok me naar binnen, ging weer op het bankje zitten! en trok mijn gulp open. Voor ik besefte wat er gebeurde haalde ze mijn lul uit mijn broek en begon eraan te zuigen. Ik moet toegeven dat ze erg goed kon pijpen en toen ik klaar kwam, slikte ze alles door. Intussen had in haar borsten zodanig te grazen genomen, dat ze er spontaan bij klaar kwam, zonder haar kutje te hebben aangeraakt).

Later kwam ik R. en S. tegen in het winkelcentrum vlak bij mij in de buurt. Ze legden uit, waar ze precies woonden en ik gaf hen mijn adres. We kletsten wat en besloten iets te gaan drinken in het café. S. wilde wel, maar R. had niet zo'n zin, ze wilde liever naar huis, had hoofdpijn. Haar vriend haalde haar over toch mee te gaan, maar ze zat de hele tijd koppig voor zich uit te staren en reageerde nauwelijks op het gesprek. Dat irriteerde S. zo, dat ze ruzie kregen en R. opstapte en naar huis ging. S. bekende dat het wel leuk was een jongere vrouw te hebben, maar dat het toch ook veel eisen stelde aan je incasseringsvermogen. De ene keer wilde ze niets en de andere keer wilde ze op onmogelijke tijden de stad in. Toen ik ze later op de club weer tegen kwam, excuseerde R. zich voor haar gedrag. Ze was die hele dag al kwaad op hem geweest omdat hij die avond ervoor heel lang in de kantine was blijven hangen. Toen hij thuis kwam ging hij eerst douchen, terwijl hij dat normaal op de club doet. Ze verdacht hem ervan iets uitgespookt te hebben met één van de (vrouwelijke) leden. Dan weet ik wel met wie, zei ik, eigenlijk als een soort geintje. Maar ze nam het serieus en toen ik de naam L. noemde, reageerde ze alsof ze een steek in haar maag voelde. Ze vroeg hoe ik dat wist, maar ik antwoordde dat ik helemaal niets wist en zomaar wat riep, want ik was er die avond niet geweest. L. zag ze er wel voor aan, want die bleef vaak lang hangen, als S. er was. Nou, niet alleen als je vriend er is, flapte ik eruit. Ze keek me met grote ogen aan en zuchtte: jij ook al? Jij hebt makkelijk praten, mopperde ze, jij bent single. Wat heb je met die L. uitgespookt? Ik zei dat ik haar nogal nieuwsgierig vond en probeerde het gesprek een andere wending te geven. Maar ze reageerde er niet op en liep naar buiten.

(En dan ook nog die keer dat onze juniorenkampioene een partij dreigde te verliezen omdat ik stond te kijken. Z. was veruit de beste jeugdspeelster, ze was 16, maar speelde in de competitie met de senioren mee. Ze werd altijd gebracht en opgehaald door haar vader, die in zijn dochter een grote tennisster zag. Ze kwam bij trainingen en wedstrijden soms aan de bar zitten. Op een avond moest ze de laatste, beslissende partij spelen in de competitie tegen een speelster die ze wel kon hebben. Ze was er al vroeg en terwijl haar vader naar de andere partijen ging kijken, kwam ze bij me zitten aan een tafeltje. Ik zat er met twee vrienden en we zouden nog gaan tennissen, maar er was geen baan beschikbaar door de competitiewedstrijden. We zaten wat de ouwehoeren en ik merkte dat Z. steeds naar mij zat te kijken met van die priemende ogen. Na een tijdje ging ze naar buiten om vast wat rondjes te lopen. Haar partij begon goed, ze had haar lange broek aan gehouden vanwege de dreigende r! egen. Ik had er wel eens zonder trainingskleding zien spelen. Ze had lange dunne benen, een smal kontje en kleine tietjes. Alles was slank aan haar, zelfs haar armen, maar ze kon er behoorlijk hard mee meppen. Tijdens de tweede set begon het zachtjes te spetteren. Van de circa vijftien mensen, die stonden te kijken ging het merendeel weg, alleen haar vader en ik bleven kijken. Ik merkte dat ze als ze aan mijn kant moest serveren, ze steeds achterom stond te kijken. Ze ging steeds nerveuzer spelen, ik fluisterde dat ze rustig moest blijven en op haar spel moest letten, maar ze bleef kijken en ik besloot naar binnen te gaan. Toen het te hard regende werd de partij gestaakt. Drijfnat kwam ze binnen met vader, die maar bleef foeteren op haar spel. Ze liep direct naar me toe en vroeg of ik er niet wat van wilde zeggen. Ga je eerst maar afdrogen, zei ik en ze liep naar de kleedkamers samen met haar tegenstander. Ik bestelde een colaatje en liep naar de kleedkamer en klopte, haar ! tegenstander deed open. Ze was al aangekleed en zei dat Z. er niet was. Toen zag ik dat de deur van de herenkleedkamer op een kier stond. Ik liep naar binnen. Z. stond zich af te drogen, ze had alleen een tanga aan en keek lachend naar me. Wat doe je hier, vroeg ik verbaasd en zette de cola op een bank. Ze wilde niet bij die ander douchen, dus toen was ze hier maar binnengelopen. Ik keek naar haar kleine harde tietjes en haar strakke buikje en raakte er zowaar opgewonden van, maar probeerde me te beheersen en wees naar de cola. Wil je mijn rug even afdrogen, vroeg ze en draaide zich om. Dat kan je zelf wel, zei ik en wilde weglopen, maar ze ging op haar buik op de massagetafel liggen en zei dat ze pijn in haar schouder had door de kou en de regen. Als ik haar afdroogde, kon ik gelijk haar schouder masseren. Met de handdoek begon ik zachtjes over haar schouders te wrijven en droogde haar rug verder af. Haar string zat strak om haar kleine billen, die parmantig omhoog staken. ! Hoewel ze al droog waren, wreef ik er toch even overheen, ze leek het lekker te vinden. Met beide handen schoof ik de handdoek langs haar zij onhoog en raakte de zijkant van haar borstjes, die helemaal strak stonden. Ze draaide zich om, de kleine harde tepeltjes recht omhoog. Ineens kwam ik weer bij de mensen, zei tegen haar, dat ze naar de andere kleedkamer moest en liep snel weg. Tegen haar vader zei ik kwaad, dat hij een keer op moest houden met haar op te jutten en ik reed rechtstreeks naar huis. Ik moet toegeven, dat ik me die avond wel heb afgetrokken met haar lekkere lijf voor ogen)

Ik zit thuis te werken als de bel uit de hal benenden gaat. Het is R., die vraagt of ze even boven mag komen. Ik druk op de zoemer en even later staat ze voor de deur. Het regent hard en haar zwarte haren zitten in slierten om haar hoofd, ze kijkt verward. Ik laat haar binnen, vraag of ze wat wil drinken en schenk een rosé voor haar in. Dan vraag ik wat ze komt doen. Ze begint een heel verhaal over S., dat ze weer ruzie hadden over niks eigenlijk en dat ze toen gezegd had dat ze de stad in ging, hij weet dus niet dat ze hier is. Ik kijk haar eens goed aan, ze ziet er vertederend uit met die natte haren. Ze draagt een korte spijkerrok met een wit T-shirt met korte mouwen, daarover heen had ze jasje. Ze zit op de bank schuin tegenover me en haar, haar mooie lange benen zijn zichtbaar tot bijna de bovenkant van haar dijen. Ze lijkt me zo'n, beetje smerig, type met remsporen in haar onderbroek, zoals we dat als mannen onder elkaar wel eens ironisch noemen. Haar haren, gezicht en benen zijn nog nat, dus loop ik naar de badkamer en haal een handdoek, zodat ze zich een beetje kan afdrogen. Haar benen droogt ze helemaal tot boven af, zodat ik haar slipje zie. Dan vraag ik wat ze van plan is vanavond. Ze weet het niet en begint weer te vertellen over haar relatie. Ze vertrouwt hem niet, terwijl hij al jaloers wordt als ze alleen maar naar een ander kijkt. "Is daar dan reden voor?", vraag ik. "Meestal niet", zegt R. "Soms wel dus", constateer ik. Ze lacht besmuikt. Ze vraagt weer wat ik met L. heb gedaan, maar ik hou de boot af en zeg dat het niets voorstelde en dat er wel wat mooiers op de club rondloopt. "Maar niet zo hitsig als L., schampert ze, "die zit met iedere man te flirten". Dat flirten mag ze best doen, zeg ik, want ze heeft wel een lekker lijf met mooie grote borsten, alleen praat ze zo plat.

Ze veert als gestoken op en gaat op blote voeten met de benen enigszins uit elkaar en haar borst naar voren rechtop staan. "En ik dan", zegt ze, "en ik praat nog beschaafd ook". Ze ziet er erg goed uit en ik besluit me nergens meer druk om te maken, als ze wat wil, kan ze het krijgen. "Ik kan het zo niet vergelijken", zeg ik. Ze constateert dat haar rokje bijna net zo kort is als een tennisrok en dat haar truitje ongeveer net zo strak zit als een tennisshirt. "Maar ze had geen shirt aan", zeg ik uitdagend. In no time trek R. haar shirt uit en maakt haar gestippelde Tommy Hilfinger beha los. Ze heeft mooie stevige tieten met grote ronde tepels. Ik probeer haar verder uit te dagen door te zeggen dat ze gelijkwaardig zijn, die van L. iets groter, die van haar wat steviger en jonger. Ze pakt ze beet, duwt ze een beetje op en vraagt of ik het verschil wil voelen, maar ik blijf zitten. Ze komt naar me toe, zet haar benen aan weerszijde van mijn benen en buigt zich voorover, haar borsten hangen nu vlak voor me en ik hou mijn handen eronder. Ze voelen inderdaad heerlijk aan en terwijl ik ze lekker heen en weer laat rollen in mijn handen, maakt zij van de gelegenheid gebruik mijn broek open te knopen. "Dat deed L. nou ook", moedig ik haar aan, "maar toen had ik haar tieten niet in mijn handen". Ze kijkt me verbaasd aan. Ik pak haar benen beet en trek haar iets naar mij toe, zodat haar borsten tegen mijn gezicht aan hangen en ik aan haar tepels kan zuigen. Met mijn handen streel ik haar mooie billen; ze heeft een lekkere zachte kont. Intussen heeft ze mijn broek naar beneden getrokken en haalt ze mijn pik tevoorschijn, die niet eens echt hard geworden is. "Hé word je hier niet geil van", zegt ze verbaasd. "Ga maar door hij wordt vanzelf groter als je je best doet". Ze pakt mijn pik en begint er langzaam aan te trekken. Intussen heb ik de rits van haar rokje losgetrokken en daarna haar bij haar beha passende slipje naar beneden gedaan. Als mijn pik groot genoeg is, buigt ze zich nog verder voorover en begint er aan te zuigen. Ze maakt er draaiende bewegingen in haar mond mee, likt over mijn eikel en kneedt mijn ballen. Dan zakt ze door haar knieën, waardoor ik niet meer bij haar billen kan, daarom pak ik haar hoofd beet en beweeg dat zo dat mij lul nu ritmisch in haar mond schuift. Af en toe kijkt ze op en lacht voor zover dat gaat met mijn pik in haar mond. Ik leg mijn handen achter mijn hoofd en laat me zo een paar minuten heerlijk ontspannen pijpen.

Totdat ze stopt en bovenop me klimt. Met beide handen pakt ze mijn harde pik en leidt die naar haar kut. Ze is behoorlijk nat, dus hij glijdt soepel naar binnen. Ze wipt op en neer, haar tieten nu weer ter hoogte van mijn hoofd, zodat ik die weer kan likken. R. legt haar handen om mijn achterhoofd en drukt mijn gezicht tegen haar borst. Ze beweegt langzaam, zodat we er allebei lang van kunnen genieten. Af en toe maakt ze geluiden alsof ze klaar komt, maar ze blijft gewoon haar ritme houden. Wel voel ik hoe haar kutje een paar keer helemaal nauw wordt. "Wanneer kom je nou eens klaar", kreunt ze ineens, "ik ben al drie keer gekomen". Rustig aan antwoord ik en zeg haar dat ik nog wel even wil genieten van haar heerlijk lijf. Ze gaat steeds harder op en neer en dat wordt een beetje te veel voor me. Ik pak haar met beide armen stevig beet, druk haar heel hard op mijn lul, die nu heel diep in haar kut zit en met een schreeuw spuit ik haar vol. Ik blijf haar stevig op mij drukken zodat ze de schokkende bewegingen van mijn spuitende lul goed kan voelen. Ik merk dat ze nog een keer komt. Dan laten we elkaar los, ze blijft op mij zitten en vraagt triomfantelijk of L. ook zo goed kan neuken. Ik vertel haar dat ik helemaal niet geneukt heb met L. en wat er dan wel gebeurd is. Nadat we samen gedoucht hebben, zitten we rustig alsof er niets gebeurd is aan een wijntje. Ik vraag of ze dit als een wraakneming op S. ziet. Dat geeft ze wel toe, maar eigenlijk had ze al eerder een keer naar mij toe willen komen, de manier waarop ik rustig zonder te flirten met vrouwen zat te praten intrigeerde haar. "Je bent de zoveelste die dat zegt", constateer ik.

Een uurtje later gaat ze weg na een vluchtige kus.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners