Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Wow, wat een vrouw - 8266 keer gelezen
Ik was niet bijzonder op seks belust die dag. Maar ja, hoe gaat dat als je een mooie vrouw tegenkomt… Om een paar boodschappen te doen, liep ik laat op de dag nog even naar de stad. Ik moet me trouwens nog even voorstellen: ik ben een man van 37, (weer) vrijgezel, 1 m 88 lang, 70 kilo en met kortgeknipt lichtblond haar. Onder het viaduct kwam een vrouw me tegemoet die mijn aandacht trok. Tamelijk lang, misschien 1 meter 80, had ze mooie lange haren, net als de mijne ook lichtblond. Hoewel het een beetje donker was, zag ik een open gezicht op me afkomen met heldere ogen en mooie volle lippen. Mijn ogen dwaalden naar beneden en omdat ze een korte jas aanhad die net dichtviel, zag ik pas iets interessants toen ik op heuphoogte aangekomen was. Een strakke stretchbroek toonde mooie lange benen en haar kruis was prachtig strak ingepakt. Ik kon zien dat ze een getraind lichaam had met een mooie platte buik. De manier waarop ze liep, had iets wild en opwindends. Terwijl we elkaar passeerden, keek ik haar vrijpostig in de ogen en glimlachte haar toe. Zonder een spoor van schaamte keek ze terug en we passeerden elkaar op korte afstand.

Terwijl ik, iets langzamer nu, verder liep, draaide ik me half om en bewonderde haar achterkant. In een oogopslag zag ik dat de stretchbroek als gegoten zat. Het toonde een prachtige kont met volle, krachtige maar ook elegante billen. De broek accentueerde de bilspleet een beetje en mijn bloed begon sneller te stromen. "Wow", liet ik me ontvallen. Het is niet mijn gewoonte vrouwen op die manier aan te spreken maar het was eruit voordat ik er erg in had. Normaal loopt een vrouw dan door, maar zij hield in en draaide zich ook om. Ze keek me kort van top tot teen aan en liet haar ogen over mijn lichaam dwalen. Ik droeg een dikke wollen trui en een strakke jeans. Ter hoogte van mijn kruis bleven haar ogen even hangen. Het was maar even, maar ik voelde de reactie in mijn buik: het samenkrimpen van de spieren als voorbode van geilheid. "Spreek je vrouwen altijd op die manier aan?", vroeg ze. "Ehh, nee, dat is eigenlijk niet mijn gewoonte", zei ik ietwat onvast. Ze liep iets terug in mijn richting en zei een beetje uitdagend: "en hoe heet jij dan wel?". "Pim", zei ik terwijl mijn ogen weer naar beneden dwaalden. Haar jas was nu iets open gevallen en ik zag een glimp van een witte strakke top die verrieden dat deze prachtige vrouw volle borsten had. Ze volgde mijn ogen en plagerig sloeg ze haar jas weer dicht. "Ben je een beetje nieuwsgierig, Pim?". "Dat zal ik niet ontkennen", zei ik. Hoewel ik nog niet echt op gang was, was ik nu vast besloten alle kansen te pakken die ik kreeg. "Zo vaak ontmoet je niet een vrouw die je hoofd op hol brengt", zei ik vervolgens. Ze was nog iets dichterbij gekomen en vroeg: "Mag jij wel onbekende vrouwen op die manier aankijken en aanspreken?". Nu was ik op zeker terrein: "ja hoor, er is niemand die me dat verbiedt, maar hoe heet jij?". "Anja." was het antwoord. Op mijn vraag "Heb je zin iets te drinken?" gaf ze na enig nadenken het antwoord: "OK, maar dan wel in een café dat op mijn weg ligt". Ze stelde voor dat ik met haar meeliep en onderwijl pratend volgde ik haar. Ik weet nog dat ik dacht dat het wel niet meer dan een drankje zou worden, en we liepen een paar minuten terwijl we wat over onbelangrijke dingen praatten.

Ik probeerde haar geur waar te nemen terwijl we naast elkaar liepen, maar dat lukte niet zo goed. Maar er was ook van alles te zien. Haar ogen keken me voortdurend diep aan en haar jasje had ze weer losgelaten zodat ik inmiddels kon zien dat ze prachtig rechtop liep en waarschijnlijk een kleine cup C borsten had. Ik had me voorgenomen zoveel mogelijk te genieten en liet mijn blik vrij over haar lichaam gaan zonder al te opdringerig te lijken. Voor een herenhuis stopte ze, en zei: "hier zijn we". Ik keek verwonderd want er was geen café te bekennen. Ze pakte een sleutel en opende de deur en ging naar binnen. Op mijn aarzeling zei ze: "kom binnen, of heb je geen zin meer in iets drinken?". Dat hoefde ze me geen twee keer te zeggen en ze liep voor me de steile trap op die naar haar woning op de eerste verdieping leidde. Wat een uitzicht! Mijn hoofd misschien 50 centimeter van haar kont had ik een bijna onbedwingbare neiging haar te strelen. Maar ik beheerste me.

Bovengekomen vraagt ze me wat ik wil drinken terwijl ze haar jas uitdoet. Voor het eerst zie ik nu het strakke topje met de stevige borsten in volle glorie. Ik kan haar tepels vagelijk door de stof heen zien en doe mijn best me te beheersen. Ze loopt naar de keuken en komt terug met een glas rode wijn. Terwijl ik aan de wijn nip, gaat ze dicht bij me staan en legt haar hand op mijn kruis. "Zal ik jou eens even verwennen?", vraagt ze terwijl ze me geil aankijkt. Ik zeg niets en kijk haar alleen maar in de ogen. Langzaam gaat ze door de knieën en begint met beide handen mijn kruis te strelen. Ik voel mijn pik opzwellen en door de wrijving van mijn groeiende penis tegen de ruw stof van mijn jeans voelt dat extra lekker. Mijn half stijve piemel tekent nu af tegen de stof van mijn jeans en met haar vingers streelt ze mijn paal door de broek heen. Met de beide duimen masseert ze mijn eikel en kijkt me nog eens indringend aan. Ongetwijfeld heeft ze gezien dat ik het wel lekker vind zo, want met vaardige vingers maakt ze mijn riem los, waarna de knoop van mijn broek volgt. Tergend langzaam schuift ze dan mijn rits naar beneden en mijn broek opent zich. Ze ziet dat ik geen ondergoed draag en dat bevalt haar zichtbaar. Omdat mijn lul schuin omhoog staat, ziet ze die nog niet direct en dus trekt ze mijn broek met een ruk naar beneden waardoor mijn paal met veerkracht uit de broek wipt. Met een kennersoog kijkt ze nu naar mijn geslacht en zegt een beetje dromerig: "hmmmm, 19 centimeter of zo? Groter dan ik dacht". Terwijl ze heel zachtjes de schacht streelt, voegt ze eraan toe: "mooi glanzende eikel. En mooie aders. Ik vind het geil als mannen hun ballen scheren". Dan pakt ze mijn ballen in haar rechterhand en trekt me naar haar toe. Ze opent haar mond en ik zie mijn eikel tussen haar lippen verdwijnen terwijl ze haar lippen om mijn leuter sluit. Ze buigt haar hoofd iets voorover en blijft de staaf naar binnen werken door aan mijn ballen trekken. Ik voel hoe mijn eikel achter in haar mond haar keel in glijdt en gefascineerd kijk ik hoe mijn hele lul tot aan mijn zak in haar verdwijnt. Ik was van plan het rustig aan te doen, maar het beeld van deze gulzige vrouw doet me alle beheersing verliezen. Ik pak haar bij haar nek en begin haar mond te neuken. Geil kijkt ze naar boven terwijl ze maximale druk uitoefent op mijn paal met haar lippen. Ik neuk haar pijpsmoeltje langzaam maar diep zodat mijn ballen steeds tegen haar kin aanwippen. Steeds voel ik de druk van haar strot op mijn eikel en zonder nog na te denken laat ik me gaan. Ik voel mijn ballen en onderbuik samentrekken als teken van het orgasme en na een laatste diepe haal explodeer ik in haar mond, terwijl ik haar heel beslist toekreun "Niet doorslikken!". Golf na golf van vers zaad loopt in haar gulzige smoel en ze morst druppels die over haar kin druipen. Ze zuigt nog een tijdje door zodat ze zeker weet dat ze ook de laatste druppel in haar mond heeft. Dan kijkt ze me nieuwsgierig aan.

Ik wankel een beetje op mijn benen en met ogen dicht hoor ik haar smakken op mijn geile neuksap. Dan pak ik haar onder haar oksels en trek haar omhoog. Ik trek haar tegen me aan en begin haar op de mond te kussen. Ze doet haar lippen uit elkaar en onze tongen vermengen zich en ik voel de stroperigheid van mijn zaad. Het geeft me een geil gevoel dat ik mijn eigen sperma proef en al tongend lik ik haar mond leeg. Dan laat ik haar los. Ze staat daar met een besmeurde kin en van het pijpen opgezette lippen terwijl ik mijn bek vol heb met mijn eigen zaad. Mijn broek uittrappend, pak ik haar bij de hand, trek haar de keuken in, knoop haar stretchbroek open en ruk die naar beneden. Daarna volgt zonder enige pauze de string. Met een siddering van genot zie ik een heerlijke poes, netjes geschoren met een toefje haar erboven en met mooi volle schaamlippen. Ik pak haar bij haar billen en til haar op het aanrecht. Al die tijd houd ik mijn lippen op elkaar zodat mijn seksvocht niet eruit loopt. Willoos laat ze me haar broek helemaal uittrekken. Dan til ik haar benen op en duw haar knieën naar haar schouders, daarmee aangevend dat ik wil dat ze haar kut voor me opent. Daar werkt ze maar al te graag aan mee en ik zie dat haar schaamlippen zich een beetje openen. Met mijn beide handen trek ik ze nu helemaal open en zet mijn mond op haar spleet. Dan begin ik haar te beffen terwijl ik mijn zaad in haar laat stromen. Ik voel dat ze haar buikspieren spant en begint te genieten terwijl ik mijn tong laat graaien in haar warme en drijfnatte kut. Terwijl ze zachtjes kreunt, draai ik rondjes om haar klit terwijl ik met mijn vinger haar kut bewerk. Mijn sperma mengt zich met haar geile kutvocht en met dit heerlijk smakende glijmiddel breng ik haar langzaam tot een hoogtepunt. Ze begint harder te kreunen en vraagt me steviger te beffen. Met mijn lippen en tong bewerk ik haar gleuf met maximale druk en terwijl mijn neuksap en haar kutvocht op het aanrecht en de grond druipen, komt ze met een luid gesteun klaar.

Ik richt me op en geef haar een diepe tongzoen. Ze proeft gulzig de resten van mijn sperma en de smaak van haar eigen geil. Het likken van deze prachtige vrouw heeft me ook weer tot leven gebracht, en mijn lul heeft de weg omhoog weer gevonden. Ze ziet het en nadat ze haar hand aan haar besmeurde spleet nat gemaakt heeft, streelt ze mijn zwaard. Ik ben nu in de stemming gekomen voor een stevige neukpartij en aangemoedigd door haar aanraking, trek ik haar van het aanrecht en neem haar mee door haar woning. In de woonkamer staat een bank en daar duw ik haar ruw op zodat ze met haar buik op de bank komt te liggen. Dan trek ik mijn trui en shirt uit en ga met mijn nu weer tamelijk harde paal op haar zitten. Met mijn handen masseer ik haar rug en trek haar billen uit elkaar. Steeds steviger streel ik haar en gebruik zo nu en dan ook voorzichtig mijn nagels. Dat maakt haar geil en ze begint te kronkelen op de bank. Ik trek weer haar billen uit elkaar en klem mijn pik ertussen terwijl ik kleine neukbewegingen maak. Dan buig ik me voorover en begin ik haar rug te likken terwijl ik mijn lul masturbeer tussen haar billen. Mijn staaf is nu weer keihard en het wordt tijd dat ik deze teef naai. Dus stap ik van haar af en til haar aan haar middel omhoog zodat ze nu op handen en knieën zit. Geil steekt ze haar kont omhoog, kijkt achterom en zegt uitdagend: "denk je dat je me aankunt, Pim?". Ik zeg niets maar kniel achter haar en met mijn hand breng ik mijn eikel tussen haar kutlippen. Dan vraag ik: "wil je het echt weten? Weet je het zeker dat ik je gleuf uit elkaar moet rijten?". Ze weet nog net "Ja" te zeggen, en dan drijf ik mijn zwaard in haar schede met een diepe haal. Als ik hem de eerste keer terugtrek, hoor ik een zacht zuigend geluid en haar strakke kut spant zich om mijn paal. Ritmisch begin ik haar nu te berijden, mijn lul steeds tot aan mijn zak naar binnen drijvend. Ze draait met haar kont en buik om zoveel mogelijk genot te voelen en omdat ik al een keer heerlijk gekomen ben, kan ik dit een tijdje vol houden. Toch ben ik geiler dan ik dacht en ik begin hevig te transpireren in een poging de climax tegen te houden. Ik klauw met mijn handen naar haar billen en begin die ruw te masseren waarbij ik niet nalaat met mijn pink haar kontgaatje te strelen. "Kun je niet harder, slappeling? Ik dacht dat je me een beurt zou geven!", kreunt ze. Dat is genoeg om haar bij haar lange haren te pakken en haar stevig maar zonder pijn omhoog te trekken. Terwijl ik mijn handen op haar nog steeds beklede borsten leg, zit mijn lul klem in haar grot terwijl ik blijf pompen. Ik span al mijn spieren en met iedere stoot veert ze een beetje van de bank op waarna ze weer heerlijk terug zakt op mijn pik. Ik wil dat het eeuwig zo doorgaat, maar ik merk aan haar gorgelende ademhaling dat ze gaat komen en dan laat ik ook mijn remmen los. Ik beuk mijn pik nog een paar keer diep in haar en dan komen we allebei met veel gekreun.

Voldaan staan we op vanaf de bank en kussen elkaar op de mond. Dan moet ik plassen, scharrel wat door haar huis, pak mijn broek, mijn shirt en mijn trui bij elkaar en maak aanstalten me aan te kleden. “Wat ga je doen?”, vraagt Anja. “Me aankleden”, zeg ik. “Hoezo, wou je gaan?”. Als ik een beetje aarzel, zegt ze “maar ik dacht dat je zin in seks had”. “Maar dat hadden we toch ook?”. Waarop Anja zegt: “dit was niet meer dan het voorgerecht, of heb ik je al helemaal uitgewoond?” Terwijl ze dat zegt, streelt ze met haar hand langs mijn piemel, bukt zich en stopt mijn nog natte, maar al slappe gevaarte met ballen en al in haar mond. Terwijl ze dat doet, streelt en trekt ze aan mijn tepels. Dat laat ik me niet zeggen en snel gooi ik mijn kleren weer op de grond. Zij zegt: “Ga jij dat lekkere lijf van je maar eens wassen, dan maak ik wat te eten. Heb je zin in pizza?” Ik stem in en vind mijn weg naar haar badkamer, waar ik uitgebreid ga douchen, me in de spiegel bekijk en met een van Anja’s crèmes mijn pik in zalf. In een laatje vind ik een paar elastiekjes en ik krijg het idee die om mijn ballen en lul te spannen. Als ik uit de badkamer kom, ligt daar alleen mijn jeans voor de deur. Ik trek die aan, en in afwachting van wat er allemaal nog komen gaat, zet ik mijn lul zo in positie dat ie straks weer makkelijk groeien kan. Het elastiek zal er dan voor zorgen dat hij nog wat harder en groter wordt dan de vorige keer.

Ik ruik de geur van pizza en als ik in de keuken kom, staat Anja aan het aanrecht. Ze draait zich om en ik zie dat ze nu een heel kort rokje aangetrokken heeft dat zich om haar prachtige kont spant. Haar slanke benen lijken eindeloos lang onder dat rokje dat een felgele kleur heeft en waaronder ze netkousen aangetrokken heeft die zich zelf ophouden. In plaats van haar witte top heeft ze nu een bovenstukje van latex aangetrokken dat zo strak om haar bovenlichaam spant dat het zonder straps op zijn plek blijft zitten. De stof is zo dun dat je de rondingen van haar tieten er overduidelijk doorheen kunt zien terwijl de tepels er arrogant door heen steken. Nu kan ik zien dat ze perfect gevormde borsten heeft, groot, met middelgrote tepels en fier overeind staand. Ze ziet er nu heel hoerig uit en ik merk dat mijn lul blij is dat we gebleven zijn. Ik loop naar haar toe en zeg tegen haar dat ze er prachtig uitziet, zo heet, zo sexy. Ze slaat haar armen om me heen en kust me vol op de mond terwijl ze haar tong diep in mij laat spelen. Ik druk haar gelijk tegen het aanrecht aan en begin met mijn ene hand haar tepels te strelen terwijl mijn ander hand zijn weg zoekt onder haar rokje op weg naar dat kokendhete grotje. Ik wil haar nog een keer nemen, maar dan van voren. Maar ze duwt me van haar af en zegt dat ze eerst wat wil eten: de avond en de nacht zijn nog lang en ze vindt dat ik wel een beetje op krachten moet blijven.

De pizza is lekker, de rode wijn ook en we praten gezellig waarbij het natuurlijk steeds weer gaat over seks. We voeren stukjes pizza aan elkaar, tongen met pizza of wijn in de mond en een keer laat ze wat wijn over mijn bovenlichaam lopen en likt dat gulzig op. Ik laat me niet onbetuigd en haal een pizzakorst tussen haar benen door waar ze gewillig aan meewerkt door haar benen te spreiden. Haar nectar op de pizza smaakt naar meer! Ik kan mijn handen niet van haar afhouden en probeer steeds tussen haar benen te graaien. Maar dat laat ze niet toe. Tot mijn genoegen voel ik dat mijn lul weer tot leven komt en ik merk aan haar blikken dat ze het ook ziet.

Als we gegeten hebben, vraagt Anja of ik me vaak scheer en ik vertel haar dat ik mijn ballen iedere dag scheer omdat me dat een geil gevoel geeft. Dan vraagt ze of ik zin heb in iets spannends, waarop ik natuurlijk met “ja” antwoord. “Dan moet je opstaan en je met je rug naar mij toe draaien”. Dat doe ik en voor ik er erg in heb, doet ze me een blinddoek voor. Dan pakt ze me bij de hand en leidt me door haar huis. Dan geeft ze me een zet en ik val languit achteruit op een bed. Ik voel met mijn handen dat het bed bedekt is met handdoeken, maar ze beveelt me dat ik mijn handen ophoog moet houden. Ik voel hoe ze een eind touw om mijn linker pols bindt en even later voel ik het andere eind aan mijn rechterpols. Ze trekt het touw een beetje aan en ik maak eruit op dat ze het touw onder het bed door aangetrokken heeft want ik kan mijn armen nog maar een beetje bewegen. Dan knoopt ze mijn broek los en sjort die naar beneden. Mijn halfstijve lul, gedeeltelijk afgeknepen door de elastiekjes, steek ik wellustig in de lucht in verwachting dat ze me nu wel lekker gaat pijpen. Maar ze pakt nog een paar touwen en bindt ook mijn enkels een beetje vast. Nu ben ik overgeleverd aan deze geile vrouw.

“Je houdt van geschoren ballen en kutjes, hè?”, fluistert ze in mijn oor. Ik knik en dan hoor ik een paar seconden niets. Dan voel ik een vloeistof op mijn hals en mijn borst. Daarna druppels op mijn buik en op mijn kruis. Vervolgens voel ik een vinger op mijn buik die langzaam cirkels trekt over mijn huid. Ik merk dat de vloeistof vrij dik en glad is: massageolie. Nu word ik opgewonden: dit stuk gaat mij masseren en me aftrekken en pijpen tegelijk. Misschien gaat ze me wel een lichaamsmassage geven met die strakke tieten van haar. Ik voel haar zachte handen mijn lichaam masseren, waarbij ze de hele tijd mijn pik niet aanraakt. Alles wordt dik in de olie gezet van mijn hals tot mijn bovenbenen terwijl ze me sexy dingen toefluistert. Mijn lul staat nu in vuur en vlam en ik voel het elastiek spannen om mijn ballen en om de wortel van de boom en ik hoop dat ze nu eindelijk mijn lul gaat masseren. Anja masseert echter alles, maar niet mijn genotsknuppel.

Weer is het even stil en dan voel ik iets kouds op mijn huid dat begint op mijn borst. Het duurt even voor ik het in de gaten heb maar deze teef is me aan het scheren! En ik kan niets doen. Ik wil nog protesteren maar ze drukt gewoon haar tong in mijn mond zodat ik niet kan praten. Haal na haal haalt ze mijn borsthaar weg, dan de dons op mijn buik en uiteindelijk ook het haar rond mijn pik. Met vaardige handen trimt ze me helemaal kaal en als ze klaar is, heb ik alleen nog lichte haargroei op mijn armen en benen. Dan voel ik een doek over me heen wrijven en als dat gebeurd is, zegt ze “Zo, nu zijn we klaar voor het tweede deel van deze avond. Nu gaat deze teef eens lekker verwend worden”. Opnieuw voel ik olie op mijn lichaam druppelen maar nu voel ik dat ze bij mijn hoofd knielt en van daaruit mijn lichaam weer helemaal glad masseert. Dan voel ik haar knieën naast mijn hoofd en ruik ik haar kutsappen. Ze laat zich op mijn gezicht zakken en duwt haar spleet op mijn mond. “Lik me maar eens lekker uit”, zegt ze terwijl haar handen mijn hele lijf masseren. Ze begint mijn tepels te verwennen terwijl ik haar geile gleufnectar op mijn gezicht voel stromen. Mijn tong ontdekt haar spleet in alle details en ik begin op haar klit te zuigen alsof mijn leven ervan af hangt. Anja begint zachtjes te kreunen en draait haar kont wellustig op mijn gezicht. Dan bukt ze voorover en pakt mijn staaf tussen haar handen. Vet van de olie voel ik me zo geil als nooit tevoren. Mijn lul staat op springen en ze begint mijn strak gespannen ballen met zachte handen te masseren. Als ze me begint te pijpen, maak ik aanstalten te gaan spuiten en zeg dat ook in geile verwachting. Maar ze bijt hard in mijn eikel en zegt dat ik me moet inhouden, anders gaat het pijn doen. Daardoor koel ik weer een beetje af en ik ga verder met het tongen en aflikken van haar grotje. Steeds heftiger draait ze haar kont en begint haar poes nu actief op mijn mond op en neer te rijden. Dan begint ze te schokken en terwijl ik voel dat haar geil me over de kin loopt, komt ze gillend klaar. Ze stapt van me af en ik hoor dat ze langs me heen loopt. Ik voel dat ze op het bed stapt en op haar knieën schrijlings over me heen gaat zitten. Ze pakt met beide handen mijn lul zo hard vast dat het pijn doet en duwt haar grot tegen mijn eikel. Ik voel de natheid en heetheid van haar kutlippen en met een diepe haal laat ze zich over mijn stam heenzakken. Bijna kom ik, maar als ze dat in de gaten heeft, trekt ze ruig aan mijn tepel en de pijn leidt me zo af dat de geilheid even wegzakt. En dan begint Anja me te berijden zoals een amazone een hengst. Langzaam veert ze op waardoor mijn pik bijna helemaal uit haar glijdt. In die positie blijft ze even zitten en ondanks dat ik mijn middel zo hoog mogelijk opkrik, blijft alleen de top van mijn eikel nog in haar kut zitten. Dan laat ze zich met groot geweld weer op mijn lul zakken waarbij ze iedere keer vol op mijn ballen terechtkomt. Die zijn erg gevoelig door de elastiekjes en zorgt ervoor dat ik wel geniet maar niet voldoende om klaar te komen. Ik wou dat ik erbij kon om die elastiekjes weg te halen, dan kon ik die geile teef tenminste vol spuiten. Steeds heftiger ramt ze op mijn lul op en neer terwijl ze haar kut samentrekt in een poging mijn pik nog strakker te omvatten. Kreunend en steunend gaat ze steeds heftiger op en neer. Haar handen pakken achter haar eigen rug om nu mijn ballen beet en alsof ze een paardenleidsel in haar hand heeft, sjort ze zich vast aan mijn kloppende en nu maximaal opgezette lul. Dan slaakt ze een diep gorgelende kreet en begint haar onderbuik te schudden. Met een laatste explosie laat ze zich op mijn pik vallen die dieper dan ooit in haar kut boort en dan komt ze klaar met schuddend geweld.

Na even uitgeblazen te hebben, stapt ze van me af, scharrelt een beetje rond en zegt “hmmmm, dat was niet slecht als eerste deel van de hoofdmaaltijd. Goed idee met die elastiekjes. Zo kon je niet komen hè? Zal ik je losmaken?”. Nadat ze de tijd genomen heeft om dat te doen, doe ik mijn blinddoek af en kijk met knipperende ogen om me heen. Een slagveld: overal doeken gedrenkt in massageolie, mijn lijf helemaal glad geschoren en glimmend van het vet en mijn lul onder de olie, rood aangelopen van het afraggen met Anja’s strakke spleet en zeiknat van haar sappen. En Anja? Die staat er gewoon weer net zo hoerig aangekleed bij als daarvoor. Alsof er niets gebeurd is. Maar ik ben door en door geil en moet nodig ongehinderd kunnen naaien. Dus ik sta op, graai naar haar middel en trek haar strak tegen mijn nog steeds gezwollen lid en begin neukbewegingen tegen haar buik te maken. "Ik heb een beter idee", zegt ze, maakt zich los uit mijn omhelzing, pakt mijn jeans van de grond en werpt me die toe. Dat geeft mij de gelegenheid weer tegen haar aan te rijden en ik duw mijn lul strak tegen haar kont aan. Ik moet gewoon neuken. Maar opnieuw zegt ze: "Ik heb een beter idee. Bewaar je geilheid maar voor zo meteen. Kleed je aan, dan gaan we uit. En laat die elastiekjes maar lekker zitten". Slaafs doe ik wat me gezegd wordt en al snel verlaten we haar huis.

Na een minuut of zeven lopen komen we bij de wallen en begin ik een vaag vermoeden te krijgen wat deze slet van plan is. We lopen dicht tegen elkaar langs de portieken en ondanks de stoot naast me, kijk ik toch mijn ogen uit aan al het lekkers dat wacht op klandizie. Anja trekt me naar binnen bij een van de peepshow gelegenheden en geroutineerd neemt ze me mee naar een van de privé-cabines. Daar drukt ze op een knop en al gauw verschijnt er een bloedmooie meid van een jaar of twintig met een donker uiterlijk. Ze zou Mexicaans kunnen zijn of Braziliaans. Anja zegt tegen haar dat haar vriendje zin heeft in een goeie show en ze geeft 50 euro aan het meisje. Die begint voor het venster te draaien met haar heupen en gespt tergend langzaam haar bh los. Terwijl ik gefascineerd toekijk, is Anja naast me geknield en begint me te masseren door mijn jeans heen. Opnieuw komt mijn lul tot leven, heel makkelijk deze keer, want ik heb nog steeds geen goeie beurt gehad. Het meisje vindt dit ook wel een beetje geil en ze begint haar borsten lekker te verwennen. Ondertussen ritst Anja mijn broek weer open en haalt mijn al weer harde lul eruit. Nog steeds is de huid rood van de afgelopen neukpartij en het elastiek zorgt weer voor een donkerpaarse zwelling. Het meisje doet nu haar string omlaag terwijl ze haar billen vlak bij het venster houdt. Dan spreidt ze haar benen een beetje en krijg ik zicht op een mooie, gladgeschoren poes. Als ze zich omdraait gaat ze op haar stoel zitten, spreidt haar benen en met haar soepele vingers begint ze haar schaamlippen te verwennen. Dan pakt ze een dildo, splitst haar schaamlippen en duwt de dildo met een geile blik naar binnen terwijl ze gefascineerd kijkt naar mijn paal die door Anja's handen verwend wordt. Anja houdt mijn geilheid goed in de gaten want ze laat me weer niet tot een orgasme komen. En ik begin dat spelletje eigenlijk wel lekker te vinden: op die manier kan ik veel langer seksen dan wanneer ik direct begin te spuiten. Uiteindelijk is de tijd voorbij en Anja bedankt het meisje. Dan zegt ze me dat ik me maar weer moet aankleden want we moeten verder. En terwijl ze mijn eikel een lik geeft, verzekert ze me dat ik echt wel aan mijn gerief zal komen. Onbevredigd, maar heter dan ooit verlaat ik de seksshop.

We lopen een stukje verder langs de wallen en Anja lijkt een duidelijk doel voor ogen te hebben. We draaien een smal steegje in en bij een van de ramen aan de rechterkant stopt Anja en kijkt onbeschaamd naar binnen. Er is een roodharige vrouw, type "vamp", aan de erg slanke kant, lang en lenig met cup B borsten die nauwelijks verborgen worden door een heel klein bikini-topje. Ze komt glimlachend naar buiten en zegt: "Hoi, wat kan ik voor jullie doen?". Anja neemt haar even apart en wijst een paar keer naar me. Uiteindelijk knikken ze en de vrouw laat ons binnen. Anja stelt haar voor als Joyce en zegt: "Ik heb met Joyce afgesproken dat we jou gaan verwennen". De ruimte binnen is mooier dan ik me herinner van de paar keren dat ik betaalde seks heb gehad. Een groot bed, een douche, een bank met een sprei erover en overal reusachtige spiegels stralen uit dat hier veel seks bedreven wordt. Joyce zegt tegen me: "Ik hoor van Anja dat jij lekker neukgereedschap hebt. Mag ik hem zien?". En zonder het antwoord af te wachten knielt ze voor me, en voor de zoveelste keer die avond wordt mijn broek open gedaan en mijn lul eruit gehaald. Weer staat ie op knappen maar Joyce beperkt zich tot een lik aan de eikel en gebaart dan dat ik op de bank moet gaan zitten. Ik doe mijn mocassins en broek maar gelijk helemaal uit en trek ook mijn trui en shirt uit. Helemaal naakt, met een keiharde en extra opgezwollen paal leun ik terug in de bank. Ondertussen is Joyce achter Anja gaan staan en slaat haar handen om het middel van Anja. Die draait haar hoofd naar Joyce toe en de twee beginnen elkaar te kussen en af te likken. De handen van Joyce strelen Anja's tepels door de latex heen en met een soepele beweging doet ze de rits open. Voor het eerst heb ik nu onbelemmerd uitzicht op haar prachtige ballen en begin met mijn pik te spelen. Joyce buigt zich nu voorover en likt Anja's tepels. Dit wordt beantwoord door Anja die de tepels van Joyce kneedt waarna ze verder gaan met tongzoenen. Al gauw hebben beide meiden niets meer aan en strelen ze elkaar overal. Joyce laat haar vingers langs de spleet van Anja lopen en ik zie het glinsterende vocht dat Joyce met wellust oplikt. Anja zit met haar handen tussen de stevige, kleine billen van Joyce te graaien en ik vermoed dat ze haar vinger in haar kontgat gestoken heeft. Ze laten zich niet storen door mijn geruk aan mijn geslacht en ze vleien zich voor me op het grote bed in 69-positie. Ik heb zicht op Anja die haar gezicht begraaft tussen de benen van Joyce en met haar tong wellustig de strakke gleuf verkent. Joyce laat zich niet onbetuigd en terwijl ook zij met smaak de kutsappen van mijn begeleidster proeft, slaat ze ritmisch met luid geklets op de billen van Anja die daar erg hitsig van wordt.

Ik vind dat het tijd is mijn bijdrage te leveren en positioneer me tussen Joyce benen en laat mijn lul plagerig meermaals vallen op Anja's gezicht. Die moet nu kiezen tussen klit en eikel, kiest voor het eerste en sabbelt met overgave verder aan Joyce's pruim. Ik spreid Joyce's benen wat verder en plaats mijn eikel tussen haar schaamlippen net boven de klit waar Anja zo lekker mee bezig is. Dan begin ik te neuken en Anja sjort me aan mijn ballen naar binnen, diep in de spelonken van het grotje van Joyce. Terwijl ik mijn staaf tot aan de wortel in Joyce stoot, plaatst Anja haar tong tegen mijn paal en bij iedere beweging voel ik niet alleen de kutspieren van Joyce om mijn knuppel sluiten, maar ook nog eens de tong van Anja. Ik heb inmiddels geleerd niet te snel te komen en trek mijn genotsstaaf uit Joyce voordat mijn zaad begint te stromen. Anja knikt goedkeurend en duwt Joyce van zich af.

Joyce gaat nu verliggen zodat haar kont over de rand van het bed heen steekt. Haar benen heeft ze wijd gespreid en opgetrokken en zo ligt ze te wachten op neukgenot. Anja is naar de hoek van de kamer gelopen en heeft een grote vibrator gepakt. Die smeert ze in met zalf en dan gaat ze op de grond liggen onder de overhangende reet van Joyce. Ik kijk gefascineerd toe als Anja nog een klodder zalf tussen de billen van Joyce smeert en dan de vibrator tussen de billen duwt. Joyce rekt zich nog wat verder op en trekt met haar handen haar kontgat zo ver mogelijk open. Anja beweegt nu heel zachtjes de vibrator naar binnen en steeds een millimeter dieper verdwijnt deze in het strakke hol van Joyce. Die begint zachtjes te kreunen en als Anja de vibrator aanzet wordt het kreunen luider. Ik ga voor het bed staan en buig me voorover zodat ik in ligsteun bovenop Joyce kom liggen die met haar ogen dicht zich concentreert op het genot in haar aars. Anja grijpt mijn opgezwollen knots en dirigeert die naar de gleuf van haar seksmaatje. Als ik in positie ben, laat ik me zakken en onhoudbaar rek ik de vagina van Joyce op en laat mijn paars aangelopen speer in haar zakken. Dubbel gepenetreerd begint Joyce nu zwaar te ademen en aan haar gezicht zie ik dat ze vecht tegen de golven van genot die door haar heen trekken. Van onderen ramt Anja de massieve vibrator op vol vermogen in haar hol terwijl ik van boven mijn kloppend vlees in haar op en neer beweeg. Ze begint enorm te zweten en te kronkelen en ik kan zien dat een explosie in dat tengere lijf niet ver meer weg is. Tussen mijn ellebogen klem ik haar nu in en verhoog de kracht en het tempo waarmee ik in haar beuk. Anja ragt intussen lekker verder in haar darm en ik stel me voor hoe die twee enorme staven vlak naast elkaar in dat heerlijke lijf hun werk doen. Dan begint Joyce te sidderen en met een diep uit haar keel komend gesteun komt ze tot een hoogtepunt. Ik voel haar kut in golven samentrekken waardoor mijn pik zwaar in de mangel genomen wordt. Ik voel mijn ballen samentrekken, ik voel mijn pik nog verder aanzwellen, ik merk dat Anja in mijn ballen knijpt alsof er zo nog meer uit zou komen en met een diepe zucht laat ik mijn aangespannen naaiorgaan los. Ik voel hoe de buis in mijn pik opgerekt wordt door vette klodders zaad en mijn hele geilheid die Anja zo zorgvuldig opgebouwd heeft, spat diep in Joyce's kut. Bij iedere lading sperma voel ik hoe Joyce schokkend op haar hoogtepunt blijft, me smekend om meer. Voor mijn gevoel heb ik een enorme lading van mijn slettendrank in haar gestort en mijn lul en ballen zijn gevoelig van de explosie. Langzaam til ik me uit Joyce en sta op, nat van het zweet en ga op de grond zitten. Anja is nog steeds bezig met haar vibrator in de reet van Joyce maar neemt snel mijn plaats in en begint de wijdgeneukte opening van Joyce te beffen. Die blijft kreunen en steunen en de heftigheid van de schokken in haar bekken nemen weer toe totdat ze met luid gehuil een tweede keer klaarkomt en mijn zaad gedeeltelijk haar gleuf uitdruipt. Anja weet daar wel raad mee en slurpt met geile geluiden alles op dat uit Joyce's sekspoort stroomt.

Ik kan even niet meer en zelfs Anja lijkt even genoeg te hebben. Met een door zaad en geil bedekt gezicht doet ze haar kleren weer aan, geeft de nagenietende Joyce een afsluitende lik tussen haar benen en gebaart me mee te komen. Ik voel me suf genaaid en als in een trance lopen we terug naar Anja's woning. Een keer streelt ze over mijn kruis, kijkt plagerig-medelijdend naar me en zegt terwijl ze haar lippen aflikt: "Arme Pim, hebben ze je toverstaaf misbruikt? Kun je nog wel goed lopen? Denk je dat je ooit nog kunt neuken?". Onderweg wordt me duidelijk dat Joyce niet zo maar een hoer is, maar een goede vriendin van Anja en dat deze dienst een van de vele was die deze nymfomanen aan elkaar verleenden. Gratis natuurlijk.

In haar woning aangekomen, zak ik op haar bank om een beetje bij te komen. Ik zie op de klok dat het middernacht is en ik ben moe-genaaid. Anja doet de televisie aan, legt een DVD in en zegt dan dat ze koffie gaat zetten. Alsof ik nog niet genoeg seks gehad heb, toont de film een vrouw die door een jonge vent vol in haar kont gepakt wordt. Even boeit het me niet, mijn libido is op het nulpunt aangekomen. Anja serveert de koffie en terwijl we van de heerlijk warme en zoete drank genieten, kijkt ze me onderzoekend aan. Ik kijk vragend terug en ze zegt: "Ik had eigenlijk nog gehoopt op een dessert. Of kun je niet meer?". Een beetje lusteloos vraag ik: "Wat had je in gedachten?". "Verzin jij eens iets", zegt ze en kijkt me uitdagend en geil aan. Krijgt die vrouw dan nooit genoeg? Zonder veel fantasie en ingegeven door de DVD die loopt, zeg ik "Ik heb je nog niet in je reet genaaid". "Ja, dat is zo", antwoordt ze en vervolgt "Ben jij eigenlijk wel eens in je reet genaaid?". "Hey lady, I am strictly hetero". Anja: "Hoe denk je dan te weten hoe je een vrouw in haar kont moet neuken?". Ik zeg dat ik nooit klachten gehad heb, dat iedere man een vrouw kan naaien en dat je alleen maar je leuter erin hoeft te boren. "Dat denk je maar. Ik zal jou eens een beetje voorlichten. En omdat je het zo goed mogelijk moet voelen, ga ik je nog een keer blinddoeken. Ik wil dat je op je knieën op de bank gaat zitten en je ontspant". Ik vind het inmiddels allemaal best en doe wat ze zegt. Nadat ik niets meer zie, hoor ik een beetje geritsel en kort daarna voel ik dat ze achter me op de bank kruipt. Weer voel ik druppels van een vettige substantie, maar nu is de vloeistof dikker dan de massageolie waar we zo leuk mee gespeeld hebben. Ze smeert mijn rug in, vervolgens mijn billen en laat dan wat tussen mijn billen lopen. Dan grijpt ze mijn nog slappe lul en begint die, achter me zittend, te kneden. Veel leven zit er nog niet in, maar hij wordt er wel lekker vet van en het voelt ook wel lekker op de door alle ruige seks geïrriteerde huid. Dan begint ze met beide handen mijn billen te masseren en beweegt met haar vingers en duimen in mijn bilspleet. "Let goed op, Pim, ik wil dat je leert hoe het moet". Heel voorzichtig begint ze mijn sterretje te strelen terwijl haar duim misschien een paar millimeter naar binnen gaat. Dan trekt ze hem weer terug en gaat haar andere duim iets dieper naar binnen. Echt onaangenaam vind ik het niet, hoewel ik er niet aan moet denken dat een man dat zou doen. Maar deze blonde stoot mag wel even frunniken aan mijn gat. Vaardig, stevig, beslist en toch voorzichtig dringt ze dieper door in mijn anus en begint het gat op te rekken. Ik merk dat ze dat toch wel een stuk subtieler doet dan ik normaal bij een vrouw: ik zet gewoon mijn eikel ertegenaan en begin te persen tot hij erin zit. De sensatie begint toe te nemen en ik stel me het beeld voor van deze geile slet die achter me geknield mijn kont aan het bewerken is.

Ik voel me nu ontspannen en merkt dat mijn lul kleine tekens van leven geeft. Dan voel ik Anja achter me bewegen en een stevig maar toch zacht voorwerp prikt in mijn aars. Ook nu weer gaat ze voorzichtig te werk en tegen de tijd dat ze een paar centimeter diep zit, begrijp ik dat ze een voorbindlul gebruikt. Even verzet ik me, maar ze beveelt me te ontspannen en de wetenschap dat het een vrouw is, maakt het aanvaardbaar. Centimeter voor centimeter schuift ze naar binnen, me nooit pijn doend. Het lijkt alsof haar pik een meter lang is, maar in werkelijkheid kan het nooit meer dan 15 centimeter geweest zijn. Nu begint ze me actief te naaien en dankzij de olie voelt het eigenlijk wel lekker. Ze graait weer naar mijn pik en begint die te strelen. Nu word ik weer geil en mijn lul steigert. Ritmisch en synchroon naait ze mijn kont terwijl ze mijn lul aftrekt. Ik richt me voorzichtig op en begin mee te bewegen: ik heb zin in spuiten.

Op dat moment stopt Anja, trekt haar kunstpik uit mijn kont en zegt: "Zie je, zo naai je een vrouw in haar reet. Dat is wel wat anders dan zo bot je worst erin te rammen, hè? Denk je dat je het ook kunt?". Dat laat ik me geen twee keer vragen en ik ruk mijn blinddoek af. Anja heeft haar kunstpik afgegespt en staat nu helemaal naakt naast de bank. Haar tieten lijken de hele kamer te vullen en haar tepels staan fier overeind. Ze bukt zich naar voren zodat ze met haar handen op de bank steunt. Wat een lichaam: haar rechte benen en haar rechte rug staan nu haaks op elkaar en ze biedt me een onbelemmerd uitzicht op haar kont. Ze spreidt haar benen een beetje zodat haar schaamlippen goed zichtbaar worden. Met haar handen trekt ze haar billen van elkaar, steekt haar kont nog wat verder in de lucht, kijkt hoerig achterom en zegt "Verwen me, neukdiertje". Ik heb de neiging mijn lul gelijk diep in haar kont te rammen maar beheers me en ga te werk zoals ze me het geleerd heeft. Met veel vette olie smeer ik haar in, masseer haar en rek haar kontgaatje op met duimen en vingers. Ze geniet er zichtbaar van en na verloop van tijd heb ik vier vingers naar binnen gewerkt. Ze fluistert: "Nu! Ik ben er klaar voor. Pak me met die geile leuter van je". Ik haal mijn vingers eruit en manoeuvreer mijn eikel voor haar kont en duw voorzichtig naar binnen. Makkelijker dan ik dacht, glij ik centimeter voor centimeter naar binnen. Terwijl Anja steeds zwaarder begint te ademen, werk ik mijn hele paal in haar darm en begin dan langzaam te naaien. Eerst doe ik het voorzichtig, goed lettend op haar genotsniveau. Maar ze moedigt me aan en al gauw maak ik lange slagen waarbij ik mijn lul tot mijn eikel uit haar gat trek en dan met een soepele beweging weer naar binnen stoot. Ze kreunt en steunt nu en begint haar kut te vingeren terwijl ik haar vasthoud zodat ze niet valt in haar trance. Terwijl ik ritmisch doorneuk, pak ik haar borsten met mijn vettige handen en begin haar tepels te masseren. Dat brengt haar op een hoger niveau en ik verhoog mijn naairitme. Mijn lul staat nu op springen en met mijn handen aan haar borsten trek ik haar nu rechtop. Ik blijf mijn lul bij haar naar binnen stoten maar haar kont is nu ongelooflijk strak en ze kreunt me toe dat ik harder moet beuken. Met alle energie die ik heb ram ik mijn lul keer op keer diep in haar lichaam en dan begint ze te schokken met haar lichaam en zachtjes te gillen. Het gegil gaat over in gehuil en dan slaat ze haar handen om mijn rug en dirigeert het ritme waarmee ik haar bij iedere stoot uiteenscheur met het geweld van mijn keiharde lul. Het voelt alsof mijn pik in brand staat en de wrijving tussen haar ingewanden en mijn penis is niet meer te harden. Een laatste keer stoot ik mijn pik tot aan mijn ballen in haar kont en dan komen we allebei met een gil. Ik voel mijn zaad de wortel van mijn lul passeren, door mijn paal racen, en met geweld mijn eikel uitspuiten diep in haar darm. Zo staan we, het lijkt wel een eeuwigheid te duren, golf na golf van sperma uit te wisselen waarbij het ritmisch samentrekken van mijn pik haar ook steeds weer een genotspiek bezorgt. Al die tijd kreunt ze luid en pas na lange tijd ontspant ze zich, buigt voorover en laat mijn inmiddels halfharde lul uit haar kont glijden. Ik zie dat haar reet open blijft staan, tijdelijk opgerekt door mijn dikke paal. Ze draait zich om en neemt mijn hele pik in haar mond. Zorgvuldig en lief likt ze mijn geslacht helemaal schoon, zich daarbij tegoed doend aan mijn zaadresten en haar eigen lichaamssmaken. Dan stort ze op de bank en ik val naast haar neer. Zo liggen we misschien wel een half uur. Uitgewoond, sufgeneukt, leeggespoten, afgeragd, volgenaaid maar heel tevreden. Dan staat ze op en geeft me een diepe tongzoen. "Dat was lekker. Je bent gewaarschuwd als je volgende keer een vrouw onder het viaduct aanspreekt!". Ik was me een beetje, kleed me aan, streel haar zo nu en dan, kus haar liefkozend en neem dan afscheid.

Dat was 11 dagen geleden. Een paar dagen geleden kwam mijn lul weer tot leven en zocht ik haar op. Bleek dat ze verhuisd was naar een onbekend adres. Deze slet wilde echt een anonieme neuktour. Jammer, maar nu weet ik ten minste hoe ik een vrouw in haar kont moet naaien. Als je dit leest, Anja: dank je wel, het was geweldig. Wow!


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners