Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Willy helpt het vee voeren - 9250 keer gelezen
Heel lang geleden, ik was een jaar of 20, deed ik in mijn vrije tijd wel klusjes voor een slager. Met name op zaterdag was ik druk in de weer om de werkplaats, koelcellen en alle machines intensief schoon te maken.

De slager kocht niet alle koeien geslacht en wel, hij had ook een aantal runderen die hij zelf mestte en vervolgens liet slachten. Zo had hij in een dorp dertig kilometer verderop een oude boerderij gekocht met enkele hectaren grasland waar de dieren liepen. In de zomer ging de slager twee weken met vakantie en in die periode zorgde ik voor het vee. Daarom moest ik ook elke dag naar die boerderij verderop.


Naast de slager woonde een gezin met drie kinderen: en zoon en twee dochters. De oudste van die twee was drie jaar ouder dan ik en niet bijster snugger. Ze hielp bij de slager een beetje in de huishouding en verrichtte nog wat werk voor een schoonmaakbedrijf. Ze was echter gezegend met een heerlijk lijf en gelukkig was daar met name in de zomer door haar schaarse kleding veel van te zien. Het verhaal ging ook dat ze “makkelijk te veroveren” was.


De tweede dag dat de slager weg was, kwam ik met de fiets het erf van de slager op rijden om de spullen voor de boerderij te halen. Willy, want zo heette ze, zag me aankomen en kwam al snel naar me toe. Ze zag er weer adembenemend uit: kort maar wijd rokje en een strak diep uitgesneden truitje. Ze vroeg me of ik weer naar de boerderij ging. Naar waarheid bevestigde ik dat. Ze vroeg of ze met me mee mocht; ze had toch niks anders te doen. Onder voorwaarde dat ze wel hielp met in- en uitladen stemde ik toe.

Ze hielp vol enthousiasme. Een aantal keren was ze net wat eerder bij de auto dan ik. Wanner ze dan diep voorover in de kofferbak dook, zag ik de rand van haar witte slipje onder haar rokje uit komen.


Toen alles was ingeladen, stapten we in en reden we weg. Uiteraard werd mijn aandacht getrokken door de benen van Willy die mooi onder haar rokje uit kwamen. Ze had haar knieën naar links gelegd, dus mijn richting uit.

Toen we eenmaal het dorp uit waren en de weg wat rustiger was, besloot ik het eens te proberen. “Dat ziet er lekker uit, Willy”zei ik onbeschroomd. Ze lachte een beetje onnozel, maar bleef wel zo zitten. “Ik zou best eens willen weten of je dijen echt zo zacht zijn als ze er uit zien” vervolgde ik brutaal. Nog altijd reageerde ze niet met een opmerking. Daarom legde ik mijn hand op haar linker knie en duwde mijn hand langs de binnenkant van haar dijbeen omhoog. Het voelde inderdaad heerlijk zacht aan. Willy grinnikte een beetje en liet me begaan.


Onder het rijden ging ik allengs verder langs haar been omhoog. Vlak nadat ik de zoom van haar rokje bereikte, voelde ik ook haar schaamheuvel door haar slipje heen tegen de zijkant van mijn hand drukken. Het wond me op. Ik keek opzij en zag hoe Willy geil naar me lachte. We reden verder en ondertussen bleef ik met mijn hand zo veel mogelijk het dijbeen van Willy beroeren. Helaas moest ik ook af en toe schakelen, maar dat beperkte ik tot alleen uiterste noodzaak.Toen we bij de boerderij waren aangekomen, wreef ik Willy eerst even stevig tussen haar benen. Het vocht in haar slipje was duidelijk voelbaar. We stapten uit en begonnen de spullen uit te laden. Willy boog weer lekker voorover en dit keer liet ik het niet bij kijken. Voordat ik wat uit de kofferbak pakte, voelde ik eerst even lekker in haar kruis. Ze werd steeds natter.


In de stal hebben we eerst het voer voor het vee klaargemaakt. Toen dat eenmaal was gebeurd, heb ik Willy meegenomen de boerderij in. Veel inventaris was er niet, alleen een keuken met en tafel en een paar stoelen. De andere kamers waren leeg.


Ik trok Willy tegen me aan, sloeg mijn armen omhaar lijf en gaf haar een diepe tongzoen, die ze hartstochtelijk beantwoordde. Uiteraard was haar slipje door mij als eerste van haar lijf verwijderd en snel daarna had zij mijn onderlijf ook al van kleding ontdaan.


Ik legde Willy achterover op de keukentafel en drong met mijn harde paal bij haar binnen. Ze reageerde vol vuur en begon te kronkelen en te steunen dat het een aard had. Ze klemde haar benen stevig om mijn middel, waardoor ik nog heviger begon te stoten. Even later kwamen we allebei klaar. Ik spoot al mijn zaad in haar en zij kreunde en gilde van genot.


Ne enige tijd verliet ik haar natte spleetje. Ik hielp Willy te gaan staan en gaf haar een diepe en natte tongzoen. Onderwijl vingerde ik haar drijfnatte kutje nog even. Toe ik merkte dat ze dat nog altijd lekker vond, ging ik er mee door tot ze weer kreunend en kronkelend klaarkwam.


Daarna zijn we in de auto gestapt en weer naar huis gereden. Onderweg nog en paar keer tussen haar benen gevoeld en op een parkeerplaats even zitten voelen, knuffelen en tongen.


De rest van de vakantie is Willy elke dag met me mee geweest en hebben we ongeremde sex gehad. Zowel in de boerderij als in de auto. En het slipje van de eerste keer heb ik nog altijd. Dat van de dagen daarna niet, want dat had ze toen gewoon al niet meer aan.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners