Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Weerzien - 9682 keer gelezen
Enkele maanden geleden zat ik op een terras, te genieten van een drankje en het mooie weer. Plotseling zei een dame, die aan het winkelen was met, waarschijnlijk, haar dochter, "Ben jij niet Peter?" Terwijl ik opkeek naar haar, fluisterde zei, dat ik moest denken aan de zomer, dat ik Ria had ontmaagd, en twee weken later haar had proberen te versieren. Mijn gedachten gingen terug. 22 jaar geleden had ik inderdaad Ria ontmaagd. Ik was 16 jaar en opgegeild door een meisje, die in het zwembad in mijn lul stond te knijpen. Met haar was ik naar een afgelegen natuurgebied gefietst, had snel haar kleding uitgetrokken, en voor het eerst sex beleefd. dat gold ook voor Ria. Toen ik mijn lul in haar stootte, zag ik haar blik verkrampen, en besefte ik, dat ik haar had ontmaagd.
Als vanzelf gingen mijn gedachten verder, en realiseerde ik me, dat deze vrouw Petra moest zijn. Zij was toen een vriendin van Ria, en had ongetwijfeld gehoord, wat ik met Ria had gedaan. Daarentegen, Petra stond wel bij mij in het kleedhokje in het zwembad, terwijl ik me stond om te kleden. Zij kneep stevig in mijn lul, terwijl ik haar badpak over haar toen al grote tieten naar beneden trok. Al deze gedachten vervlogen in twee tellen, en blij verrast riep ik: "Petra, ongelooflijk, dat ik jou hier tref. Wie is de jongedame naast jou. Het moet je dochter zijn. Ze lijkt sprekend op je". Petra gaf me een zoen op mijn mond, en bevestigde, dat het haar dochter was. "Dit is Astrid, mijn dochter van inmiddels 17 jaar".
"Hoi", zei Astrid, en kuste me ook vol op mijn mond. Ik bood beide dames wat te drinken aan. Samen kozen ze voor een witte wijn. Terwijl we wat praatten, hadden ze al snel het tweede en derde glas te pakken. Onze gesprekken gingen steeds meer over sex. Petra legde aan Astrid uit, wat er vroeger gebeurd was. "Kom met me mee, ik wil met je vrijen", zei Petra. Dit leek me nu niet zo'n succes. Ik wilde toch eerst thuis gaan douchen. Nadat ik dit tegen Petra had gezegd, gaf zij mij haar adres. "Zorg dat je over twee uur aanwezig bent. Ik verlang enorm naar je". Nadat ze was opgestaan, boog ze voorover om mij nog een geile tongzoen te geven. Ik had een enorme inkijk in haar shirt. Ongelooflijk, wat een grote tieten. Ook Astrid tongde heel even met me. Zij had dezelfde grote tieten als haar moeder 22 jaar geleden.

Na uitgebreid geschoren en gedouched te hebben, ging ik naar het adres op het papiertje. Plotseling maakte ik me zorgen wie de vader van Astrid zou zijn. Toen ik arriveerde op het adres van Petra, opende Astrid de deur. Direct nadat de deur achter mij was gesloten, zei ze mij, dat ze eerst met mij wilde bekken. Haar hand verdween in mijn nek, en ik voelde haar tong diep in mijn mond. Toen ik even lucht mocht happen, vroeg ik haar, hoe het met haar vader, de man of vriend van haar zat. "Maak je geen zorgen, Petra is ongebonden, al denk ik dat het nu bijna over is. Ik voelde de grote tieten van Astrid tegen mijn lichaam aan, en zonder na te denken gingen mijn handen naar haar billen om deze lekker te kneden. Astrid kreunde, en begon mijn shirt uit te trekken. "Mijn moeder is helemaal klaar voor je. Ze wil je graag zien zoals de laatste keer in het zwembad", en al snel stond ik in mijn boxershort. Astrid pakte mijn lul vast, en begon hier rap aan te zuigen. "Ik begrijp wel, dat mijn moeder op jou geilt, wat een stijve neuklul". Hierna pakte zij mijn hand en leidde me naar de slaapkamer van Petra. Toen ik daarbinnen kwam, wist ik niet wat ik zag. Petra had net zo'n badpak aan als toen, alleen zijn haar tieten veel groter en voller. Ze kwam naar me toelopen, en pakte mijn inmiddels stijve lul door de boxershort heen. Ze begon geil te hijgen en zei,"Toen heb ik je niet geneukt. Nu wil ik dat wel. Astrid blijft erbij, en doet misschien mee. Overal wil ik je sperma voelen, behalve in mijn kut en kont. Als je daarin wilt moet je een condoom gebruiken, ook als je haar wilt neuken". Daarna begon ze mij te rukken en te pijpen. Ik liet haar badpak zakken over haar tieten, en zoog aan haar tepels, net als toen. Ook Astrid bemoeide zich ermee, en likte mijn ballen. Toen ik na enkele minuten aankondigde, dat ik zou gaan spuiten, werden de dames alleen maar geiler. Mijn sperma spoot ik weldra in hun beider gezicht. Astrid deed haar best om mijn lul stijf te houden. Dit lukte haar geweldig. Intussen zat Petra met haar billen omhoog, en deed Astrid een condoom om mijn stijf gepijpte lul. Achterlangs neukte ik Petra. Ik voelde, terwijl mijn lul in haar kut zat, de vingers van Astrid in het sterretje van Petra gaan. Wat een enorm geil gevoel. Sex met moeder en dochter. Deze aanblik kon ik niet meer volhouden. Ik spoot het condoom vol. Wel had ik spijt, dat ik niet diep in haar geile kut kon spuiten, maar ze had wel gelijk. Na mijn orgasme verwijderde Petra het condoom en likte mijn lul helemaal schoon. Weer kreeg ik een stijve, waarop Astrid aanbood om mij af te rukken met haar voeten. Dit was een nieuwe ervaring voor mij. Zij ging op bed liggen en nam met haar voeten mijn lul in een stevige greep. Hierdoor zag ik haar tienerkut volledig. Een glinsterend sap was duidelijk zichtbaar.
Terwijl Astrid mij aftrok met haar voeten, stond Petra achter me. "Geile beer, ik zal Ria bellen. Zeker weten, dat zij wraak wil nemen op je. Na die ontmaagding heb je niets met haar gedaan. Haar kut staat nog steed of alweer op springen. Vanaf nu blijf je hier bij mij, ik laat je echt niet meer gaan. Wanneer Ria hier komt, ga je vanzelf wel merken wat zij met je wilt doen. Ik weet het".
Terwijl Petra deze woorden sprak, ging Astrid door met haar werk. Mijn sperma spoot over haar tienerlichaam. Petra likte de sperma van het lichaam van haar dochter.
"Blijf alsjeblieft bij me", zei Petra. "Jij gaat me geven, waar ik al die jaren op heb gewacht. Je bent mijn geile beer. Ook Astrid wilt, dat je blijft, en zeker weten, ook Ria wil jou niet nog eens kwijt raken, zeker weten".

Wordt vervolgd vanuit mijn nieuwe woning, nu met enkele supergeile dames.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners