Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Wat Een Thuiskomst - 8341 keer gelezen
Het was weer een dag zoals zovele. Wekker gaat, opstaan, douchen. En dan weer naar het werk.

Ik kuste mn vriendin op haar voorhoofd "tot vanavond meisje" zei ik. Ik de dag was weer begonnen. Kon ik maar lekker de hele dag lekker thuisblijven bij mn vriendin dacht ik nog. Ach ja.. over een paar weken weer een paar dagen vrij. Daar moest ik dan maar naartoe leven.

Tijdens mn werk kreeg ik de gebruikelijke dingen voor mn kiezen. Maar gelukkig piepte af en toe mijn telefoon als ik een sms kreeg van mijn vriendin. Zo hadden we een paar keer per dag tenminste contact.

tegen een uur of 16:00 kreeg ik nog een berichte dat ze lekker lui op bed lag. "jammer dat ik er niet bij lig" sms'te ik terug. "ach, ik vermaak me alleen ook wel hoor" kreeg ik als antwoord. Ja dat geloofde ik meteen wel. Ik zou me ook best vermaken in mijn eentje.

16:15 uur, het was rustig op het werk, dus ik pakte mn spullen bij elkaar, en ging lekker op tijd naar huis. Mooi voor de drukte van de snelweg.

eenmaal thuis aangekomen, parkeerde ik mijn auto en liep naar de voordeur. In de woonkamer zag ik niemand zitten. "die ligt nog lekker op bed" dacht ik meteen.. ja gelijk heeft ze!

Toen ik binnenkwam hoorde ik niets, dus ik liep zacht naar boven. Boven aan de trap hoorde ik een zacht gekreun uit de slaapkamer komen. Nieuwsgierig kroop ik dichterbij totdat ik net de kamer in kon kijken. Daar lag mijn vriendin met haar laptop langs haar... een spannend verhaal voor haar ogen, en tussen haar benen haar trillende vriendje, haar vibrator. terwijl ze daar zo lag te genieten kon ik alles goed bekijken. haar trillende hand die het verhaal verder scrollde. En haar andere hand die haar vibrator zacht tegen haar klitoris aan hield.

dit was een droom die uitkwam, vaak had ik al gefantaseerd over mijn vriending terwijl ze zichzelf bevredigde. Maar nog nooit had ik het echt gezien. Ik kon een zacht kreun niet onderdrukken... toen ze dit hoorde keek ze langzaam mijn kant op... "dacht je dat ik je niet had gehoord lieverd" zei ze zacht... dit is speciaal voor jou... wil je het afmaken?Dit liet ik me geen twee keer zeggen, ik ging langs haar op bed zitten en nam de vibrator over. Langzaam gleed ik ermee langs haar lipjes, terwijl ze op haar rug ging liggen. Ze keek me geil aan en vroeg me of dit net zo was als in mijn fantasie. "dit is beter" kon ik alleen uitbrengen.

ze sloot haar ogen en ik masseerde met mijn linkerhand haar borsten terwijl ik de vibrator langzaam tegen haar natte grotje aan zette. Eerst voorzichtig het puntje naar binnen.. ik zag dat ze op haar onderlip beet... iets meer nu.. todat hij langzaam in haar nauwe gaatje gleed... ze begon nu nog heftiger te kreunen. Ze pakte mijn hand vast die de vibrator bediende. en nam hem over. "kleed je uit" zei ze hees. Ik ging naast het bed staan en kleedde mij uit terwijl ik mijn vriendin voor mn ogen zichzelf zag bevredigen met haar speeltje. Dit was echt waanzinnig. Helemaal naakt ging ik naast haar staan om het schouwspel goed te bekijken. Ze keek me geil aan en pakte met haar andere hand mijn ondertussen keiharde penis vast. langzaam begon ze me af te trekken terwijl ze zichzelf nog steeds verwende. "kom eens dichterbij"fluisterde ze, terwijl ze mijn penis naar zich toe trok. Steeds dichterbij totdat ze hem langzaam en zwoel in haar mond nam. "oh schatje" kreunde ik. Ze pijpte me niet heel vaak. Maar als ze het deed, genoot ik dubbelop. ondertussen was ze gestopt met haar vibrator en was alle aandacht op mij gevestigd. Ze zoog me zachtjes terwijl ze mijn zak licht streelde en masseerde. "vergeet je jezelf en je speeltje niet" fluisterde ik zacht.

Ze keek me wat vreemd lachend aan en zei.. nee natuurlijk niet schatje. En ze begon weer met haar speeltje door haar lippen te glijden. Ik sloot mijn ogen en besloot van het moment te genieten. Plotseling voelde ik iets nats tegen mijn kontje en keek haar geschrokken aan. "sssst schatje, gewoon genieten" zei ze speels. Haar ene hand had mijn pik vast. maar haar andere hand zag ik niet meer. Daarmee had ze haar speeltje vast, en die begon nu tegen mijn kontje te duwen. Ik had hier wel eens over gefantaseerd, en mijn sterretje wel eens gestreeld tijdens het masturberen, maar dit was wel iets anders.

Ik besloot inderdaad te gaan genieten en ik ontspande langzaam. Ik voelde op dat moment de vibrator zacht naar binnen glijden en mijn prostaat raken. "oh meisje wat lekker" zei ik. ze haalde mijn pik uit haar monde en begon me verder af te trekken. "dacht wel dat je dit wilde" en ze keek me met een geile grijns aan. Ik kwam steeds dichter op het punt van klaarkomen en begon zacht op en neer te wiegen. De stimulatie aan mijn lid, en het speeltje in mijn anus waren te overweldigend om het uit te stellen. "mmm ik kom" kon ik nog uitbrengen en opeens vlogen de stralen zaad door de lucht. ik bleef schokken en klaarkomen, er leek geen einde aan te komen.

Toen ik bijgekomen was zag ik dat mijn vriendin haar borsten flink onder de klodders zaten.. en ze smeerde zich er flink mee in. "nu wil ik weer wat actie" smeekte ze me. Gelukkig had ik nooit moeite met het houden van mijn erectie en haar hand die nog steeds om mijn pik zat stimuleerde snel naar een flinke harde. Ik wilde haar eerst lekker beffen, maar daar wilde ze niets van weten. "daar hebben we vanavond nog tijd genoeg voor liever", "eerst wil ik je in me voelen spuiten".

Ik ging op haar liggen en gleed als vanzelf in haar natte grotje. Ik begon meteen te neuken alsof ik maanden zonder zat. Dit vond ze altijd heerlijk. Met haar nagels in mijn rug riep ze "harder, neuk me harder. Ik wil je voelen spuiten in me" ik ging vol door. Mijn ballen kletste tegen haar kontje en mijn zweet droop over haar lichaam. Haar lichaam was ook bezweet en rood van de opwinding. Ik zag dat ze ook bijna klaarkwam. Ik hield het langer vol omdat ik net heftig was gekomen. Dus ik kon haar nu eenvoudig tot een hoogtepunt neuken. Steeds kortere keuntjes, hogere piepjes.. en ineens begon ze wild te schokken. Ik wist wat ik moest doen en duwde mijn paal helemaal in haar. Ik ging dicht op haar liggen, keek haar aan en zag dat ze nog aan het nakomen was. Mijn pik schokte een keer wat een heftige reactie veroorzaakte. Ze was nu zo overgevoelig.

Na een aantal minuten ging ik naast haar liggen en pakte haar natte lijf in mijn armen, "ik hou van je" fluisterde ik. "ik ook van jou" waqs het antwoord. Heerlijk vielen we in slaap. Om na een uurtje weer wakker te worden, tijd voor ronde nummer twee. Maar dat hoor je de volgende keer.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners