Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Wandeling door het prak - 9071 keer gelezen
S'nachts na een lekkere douche lig ik in bed streel ik zacht mijn klitje. Mmm.. en ik denk aan de vorige dag in het bos. Ik woont hier nog niet zo lang dus ik mag wel een beetje oppassen. Sommige dingen wil je liever voor je houden. Maar het was een erg geile ervaring. Mijn vingers gaan omlaag en ik voel hoe nat mijn kutje weer is. Oooh.. heerlijk was dat om zo machteloos te voelen. Wat een rare griet ben ik toch!! Mijn vingers maken een kromming en gaan diep in me.. ooh.. ik voel me zo geil weer net als toen.. het geil glijd langs mijn vingers. Ik lik het af. Ik beloof mezelf weer zo een spannende date, maar.. het moet niet te gek worden natuurlijk! Mijn heupen drukken nu mijn kutje tegen het laken aan en ik voel het schuren tegen mijn dikke klit. Met mijn vingers nog in mijn mond val ik in een diepe geile slaap.

Ik besluit een wandeling te maken in het park dichtbij mijn huis. Mijn kutje was al nat maar als ik ook nog eens mijn slipje uit doe.. Ik veeg mezelf even droog met het slipje. Even ruik ik er aan en het ruikt erg geil. Mmm.. Verder draag ik een rokje en ik vraag me af of het niet te opzichtig is? Nou, boeie, denk ik en ik gooi het slipje de kamer door. Pak mijn tasje en loop snel de deur uit. Het waait een beetje het is heerlijk weer! Al snel ben ik bij het parkje en zie al meteen een hondje lopen met een baasje. Ik zeg hallo en gaat even zitten op het bankje. Er komt nog een hond aan. De 2 snuffelen even aan elkaar en de baasjes groeten elkaar. En even later loopt er nog maar 1 rond. Het baasje benaderd me voorzichtig en zegt vriendelijk hallo. Ik groet terug en aai de hond die snuffelend dichterbij komt. De man loopt door en trekt voorzichtig de nieuwsgierige hond mee. Ohjee, wat werd mijn kutje nat in eens.. mijn hart bonkt in mijn keel. En ik kijk de 2 nog even na. Dan staat er plots iemand naast me. Een jongen, hij zegt hoi, zijn stem is schor. Ik zeg hoi terug. Wat zou die nou willen?

Kom je hier vaker meisje? Hij is een beetje donker van kleur, een buitenlandse jongen. Hij lacht naar me en kijkt me dominant aan. Ik krijg de kriebels van hem. Lekker lijkt het ook als hij me plots benaderd en zijn hand op mijn benen legt. Langzaam gaat hij naar mijn kut toe. Ik zit stokstijf en voel een golf van opwinding door mijn lijf gieren. Zijn hoofd is nu heel dichtbij en hij sist in mijn oor. "Stil zitten meisje.. ik wil alleen eventjes voelen, niks aan de hand.." Zijn hand is zacht en dwingt mijn benen iets uit elkaar.. wat ze maar al te graag doen.. Zijn ogen strak in de mijne kijkend, voel ik zijn vingers tegen mijn natte kut komen. Hij begint te grijnzen.. "Ah, lekker geil nat sletje ben je dus?" Ik slik van opwinding en doe mijn benen iets verder uit elkaar. Zijn hand duwt verder in mij.. ooh.. Ik kijk hem smekend aan. "Ga door, alsjeblieft' De jongen grijnst breder nu en zijn vingers graven behoedzaam maar stevig in mijn natte gleuf.. Mijn hand dwaalt over zijn broek en ik voel zijn paal door zijn broek drukken. hij opent zijn riem en ik zijn rits. Ik pak zijn paal beet en open braaf mijn mondje. Zijn pik is dik en ik voel hem tegen mijn huig duwen.. Met zijn andere hand houd hij mijn achterhoofd stevig beet. Zijn vingers graven diep in mijn kut terwijl zijn paal in mijn keel stoot. OOh ik voel me zo een enorme goedkope hoer.. Hij stoot diep in mijn keel en komt klaar. terwijl de tranen in mijn ogen springen. Snel haalt hij zijn paal uit mijn mond en loopt weg. Mij zo achterlatend... Ik probeer alles uit mijn mond weg te slikken en veeg de tranen uit mijn gezichtje. Ik voel over mijn klitje even als ik schrik van iemand die uit de bosjes komt.

"Niet schrikken, meisje.. ik heb alles gezien" Mijn kutje glijd bijna weg van het bankje.. en ik zie dat hij zijn pik al in zijn hand heeft hangen. "Oh, die wil ik in me" zeg ik plots en verbaas mezelf. Wat zeg ik nou weer?? De man lacht en komt grijnzend dichterbij. Draai je om. Wijdbeens leun ik tegen het bankje aan en ik voel zijn paal diep in me glijden.. "ooohh, jaa... hij is zo lekker groot en dik.. mmm" Hij pompt hard en stevig en ramt zijn paal steeds harder in mijn kutje. Ik voel hem tegen mijn kont aan kletsen. Ooh ja oh ja.. ik kom schokkend klaar en hij gaat door met stoten tot hij grommend klaar komt en mij helemaal vol spuit.. Ik hang moe en lusteloos over het bankje. De man is dan al lang weer verdwenen..Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners