Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vreemde verpleegster - 19161 keer gelezen
ik Henk lag een tijdje geleden in het ziekenhuis alleen op een zaal de rest was al naar huis het liep tegen 20.00 uur toe twee mooie blonde verpleegsters binnen kwamen en bij mijn bed gingen zitten.

ik schatte de ene blonde zuster op een jaartje of 25 en de andere iets jonger z'n 21. beiden zagen ze erg leuk uit in hun witte uniforms.

na wat heen en weer gepraat vroeg ik wat komen jullie doen dames.

nou toen kwam het ze gingen staan en zeiden volmondig we vervelen ons en willen wel eens wat neuken met een jongere zo als jij Henk ja ik was net 23 dus.

ik zei o was het dat meiden nauw voor mijn geen probleem hoor ik verveelde me ook al niks op de tv vandaag dus sex hebben jullie beiden is veel leuker denk ik maar kan de de deur van de afdeling op slot zo dat er geen een binnen kan lopen ja hoor de zuster die het dichts bij zat deed de deur op slot en liet het gordijn zakken voor het raam zo goed Henk ik zei ja maar hoe heten jullie en hoe oud zijn jullie.

ik heet Maria en zij is eva Ik ben 22 en Eva 24 .

ik zei laat eerst maar wat van jullie bezitting zien dan kleed elkaar maar uit zou ik zeggen goed riepen ze als u uw lul laat zien ik is goed is al stijf dan vroeg Eva ongeduldig ik zei ja hier is hij hij stond vier recht op beide dames stond met de mond open er naar te kijken en zeiden u heeft wel een heel grote hoor henk.

ik zei ja dat is waar en jullie mogen naar jullie show er mee spelen en als je geneukt wil worden kan dat ook fijn of niet dan .allebei stemden daar in toe dus meiden strippen geblazen nu.

Eva Trok Maria haar witte shirt omhoog en ik zag een mooi goed gevulde bh bij Maria.

daarna deed Maria het zelfde bij Eva zij had nog grotere borsten ze propten haast uit haar te kleine bh.

ik zei mag ik de borsten even dichterbij zien en aan raken meiden ze liepen naar mijn bed ik kneep zachtjes in hun borsten en zei uitpakken die borsten en ik houd van stijve tepels meiden dus als ze niet stijf staan eerst stijf maken dat is goed zeiden ze .

Eva haar borsten waren al stijf dat voelde ik door de dunne bh heen wel maar die van Maria zaten op de rand van stijfheid.

Maria ontdeed nu op haar beurt Eva van haar bh waar door haar enorme borsten bloot kwamen het zelfde gebeurde nu bij Eva.

beiden hadden ze inmiddels stijf staande tepels en borsten.

kom eens dichter bij beide ik wil ze allebei zien en ook even aan zuigen is dat goed zusters ja hoor zeiden vinden we fijn wat jij Eva .

ik zoogde beide zusters haar borsten en ze begonnen beide al te kreunen.

ja ik lig geheel naakt hier en jullie hebben nog iets wat uit moet dames kan dat ze gingen staan en Eva trok de lange broek van Maria naar beneden ze droeg een mooi zeiden wit kanten slipje en er kwam aan alle kant haar tussen weg nu trok Maria de lange broek van eva naar beneden ze had geen slipje aan en stond naakt ze had een aardig behaarde vagina tussen haar bennen ik dacht Maria heeft een grote vagina tussen haar benen Maria liep naar eva en trok het mooie slip in ruk naar onderen.dus nu waren beide zuster naakt ik zei nou Maria jij hebt daar wel erg veel haar hangen hoor kom een dichter bij zodat ik mijn vinger tussen je kut spleetje kan laten glijden ze deed het ik vingerde haar en terwijl ik dat deed zei ik tegen Eva kom op mijn pik zitten eva dan vinger ik eerst haar en neuk jouw.

Eva liet het bed iets zakken en pakte mijn nog stijvere pik vast en deed haar benen wijd en begon langzaam er op te zitten ik stoot haar omhoog en zij kreunde van plezier. naar een uur zei ze nu is het Maria haar beurt en vinger je mij Henk zo gedaan.

ook Maria genoot met volle teugen van mijn neuken met haar.

ik zei ik heb nog een plan met jullie als jullie medewerken natuurlijk houden jullie ook van op zijn hondjes

beiden zeiden is dat niet vermoeiend voor je dan Henk ik zei nee.

dus ze keerden beiden hun billen naar mij toe en ik neukte hen van achter nog harder ze kraaiden het uit.

ik vroeg of ze morgen ook dienst hadden beide knikten van ja 20.00 uur zijn we hier weer waar om zouden jullie dan weer tijd hebben om langs te komen was zeer aangenaam beiden knikten ja maar dan moet jullie geen bh of slipje aandoen kan dat ze knikten beide ja.

getekend door Henk met enorme stijve pik en dames die belang hebben.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners