Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vibratissimo - 7867 keer gelezen
Ik heb nog een uur voor het gaat beginnen. De band waar jij in drumt treedt voor het eerst sinds een maand of 4 weer op en natuurlijk ben ik er bij. Ieder optreden waar jij speelt, ben ik ook.

Nu ongeveer een jaar geleden begon je mij eindelijk op te merken. Af en toe oogcontact en een knipoog. Na afloop hebben we tijden staan kletsen. Je liep met me mee naar mijn auto en we lagen onverwacht al snel op de achterbank. Pas toen het weer licht werd deed je de deur, waarvan de ramen flink beslagen waren, open om naar huis te gaan. Ik voelde de frisse ochtendlucht over mijn verhitte lichaam strelen.

Snel kleedde ik me aan en reed naar huis, waar ik in mijn eigen bed nog heerlijk nagenoot van deze nacht.

Sindsdien treffen we elkaar na ieder optreden. Jouw dominantie maakt me tijdens het optreden al geil. De manier waarop je me indringend aankijkt en me laat weten dat je me keihard gaat neuken.

Ik hoor het geluid van een binnenkomend appje.

'Je voordeur is versierd.' Nieuwsgierig loop ik naar buiten. Daar zie ik een plastic tas aan de deurknop hangen. Binnen kan ik niet wachten om te zien wat er in zit. Een doos waarop 'Vibratissimo' staat. Een trileitje...

Op dat moment hoor ik dat ik weer een appje krijg.'Vanavond een kort rokje, geen slipje en dit eitje in je kutje. Installeer de app en nodig mij uit om het eitje via mijn eigen telefoon te kunnen bedienen. Ik zie je straks.'

Dit bericht mist zijn uitwerking niet. Mijn hartslag versnelt, mijn klit pulseert... Ik voel het vocht tussen mijn gezwollen lippen. Het kruis van mijn slipje raakt al snel doorweekt.

Dat korte rokje draag ik al... Mijn slipje valt om mijn enkels. Ik stap er uit en schop het aan de kant.

Nadat ik het doosje open heb gemaakt pak ik de inhoud er uit. Ik bekijk het eitje en breng het bij mezelf in. Hmmm...

De app is snel gevonden in de Playstore en nadat ik hem heb geÔnstalleerd maak ik een account aan. Zodra mijn telefoon verbinding heeft gemaakt met het eitje voel ik een zachte trilling in mijn kutje. Ik hap naar adem... Wat lekker...

Het idee dat jij straks de controle hebt vind ik ontzettend geil. Ik stuur je de uitnodiging om de controle over te kunnen nemen en zie dat het al tijd is om de deur uit te gaan.

Ruim op tijd kom ik in het cafť aan waar je op gaat treden. Ik kijk rond of ik je ergens zie. Nog niet. Je bent vast met de laatste voorbereidingen bezig.

Bij de bar bestel ik een biertje en ga kijken waar ik je het beste zal kunnen zien als je speelt. Dat plekje heb ik snel gevonden en afwachtend neem ik een slokje van mijn bier. Plotseling begint er diep in mij iets te trillen. Ik schrik er zo van dat ik de helft van mijn glas bier mors. Achter me hoor ik een daverende lag.

"Zonde van dat lekkere vocht..." hoor ik zacht in mijn oor. Tegelijk voel ik een hand onder mijn rokje glijden. Je vindt meteen je weg tussen mijn openstaande lippen.

"En dit vocht ga ik straks uit je zuigen." Mijn adem stokt en onwillekeurig span ik mijn spieren.

"Mmm... Doe dat straks nog eens als ik je neuk..." Weg ben je weer. Je klimt het podium op en gaat achter je drumstel zitten.

Zodra je even een paar seconden hebt zet je het eitje aan of uit, of stel je een ander trilpatroon in. Je maakt me helemaal gek. In het begin was ik bang dat iemand het zachte gezoem van het eitje zou horen, maar niemand lijkt het op te merken.

Als je pauze hebt loop ik naar je toe.

"Ik wil je... Laat me niet langer wachten." fluister ik smekend.

"Kom maar even..." Je loopt voor me uit naar een magazijn.

"Op je knieŽn voor me. Je benen uit elkaar." Je maakt je broek los en trekt je boxershort een stukje naar beneden. Ik pak je stijve lul en lik van je ballen tot het puntje van je eikel. Je hebt me zo opgegeild dat ik geen behoefte heb aan opbouwend voorspel. Ik neem gretig je stijve zo ver mogelijk in mijn mond en voel je eikel in mijn keel.

Je pakt mijn haar en trekt mijn hoofd achterover. Ik kijk je aan..."Pijp me... Laat zien hoe diep je mijn lul wilt." Dan duw je jezelf in in mond. Net zo diep als net, maar... Dan stoot je nog een stukje verder.

Ik kokhals even, maar weet me dan te ontspannen en laat je nog iets verder naar binnen glijden. Mijn tong bespeelt je eikel en als je je langzaam terugtrekt zuig ik je hard weer naar binnen.

Als om me daarvoor te straffen, zet je het eitje plots in de hoogste stand aan.

Op hetzelfde moment spuit je een dikke straal zaad in mijn keel. Ik verslik me bijna nu er zoveel tegelijk gebeurt. Mijn benen trillen en ik voel mijn eigen orgasme opkomen. Dan trek jij je terug... Zet het eitje uit en met je duim veeg je een druppel sperma van mijn onderlip.

"Mijn pauze is voorbij. Tot straks schatje... En dankjewel." Een kus op mijn mond en weg ben je. Je laat mij verbijsterd achter.

Het liefst ga ik zelf verder. Mijn orgasme was zo dichtbij. Gefrustreerd sta ik op. Ik weet dat je me gaat straffen als ik het nu zelf afmaak.

Ik ga terug naar binnen en bestel bij de bar een nieuw biertje. Opnieuw begint het eitje te trillen. Ik probeer het te negeren, maar dat gaat niet. Mijn orgasme komt in volle hevigheid weer opzetten en op het moment dat ik de barkeeper mijn muntje wil geven word ik er volledig door overspoeld.

Hij kijkt me bevreemd aan en ik probeer zo goed en zo kwaad als het gaat naar hem te glimlachen. Dan draai ik me om en kijk je boos aan. Je lacht onschuldig, maar aan de ondeugende twinkeling in je ogen zie ik dat je precies weet wat je aan het doen bent.

Een uur later heb je opnieuw pauze. Je pakt mijn hand en trekt me weer richting magazijn. Zodra de deur achter je dichtvalt duw je me voorover over een lege stelling. Met je voet dwing je mijn benen uit elkaar en onmiddellijk voel ik hoe je het eitje uit me trekt om vervolgens hard en diep in me stoten. Een luide kreun ontsnapt uit mijn keel.

Ik voel je hand over mijn mond en je trekt me omhoog. Ik trek mijn rug hol zodat je in me kunt blijven stoten.

"Hou het een beetje stil geil meisje van me..." Je andere hand omvat mijn borst en je knijpt even in mijn tepel. Mijn kreet wordt gesmoord door de hand die nog op mijn mond ligt.

"Kun je dat?" Ik knik gewillig. Ik zeg overal ja op, zolang je maar doorgaat.

Dan pak je mijn heupen met twee handen vast. Op het moment dat je stoot, trek je me ook naar je toe. Ohhh... Wat kom je diep nu. Ik bijt op mijn onderlip om geen geluid te maken en hou me stevig vast aan de stelling om jouw stoten op te kunnen vangen. Je neemt me zoals jij het wilt. Als je duim mijn klitje begint te bespelen, hou ik het niet lang meer vol. Stil blijven tijdens mijn hoogtepunt gaat ook niet. Luid kreunend kom ik klaar waarna jij mijn kutje meteen ook lekker volspuit.

"Einde pauze..." Zeg je opnieuw. En weer ben je zomaar verdwenen.

Ik kom langzaam achter je aanlopen. Mijn vocht en jouw zaad lopen langs de binnenkant van mijn benen.

Vlak voor je begint te spelen krijg ik een appje van je.

'Als ik hier klaar ben... Ga ik je likken... Ik lik je tot er geen druppel vocht meer uit je geile kut komt." Oh... Ik vermoed dat we nog een lange nacht in het vooruitzicht hebben, want dit bericht maakt me meteen weer kletsnat...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners