Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verslaafd aan vrouwen. Deel 1 Karlijn - 20276 keer gelezen
Ik zal mij allereerst voorstellen. Ik ben Rick, ben 26 jaar, sportief en sociaal. Ondanks dat ik veel contact had met vrouwen had ik geen relatie en ook geen seks. Op mijn 16e ben ik ontmaagd na een dronken bui door een goede vriendin. Daarna heb ik een hele tijd geen seks gehad. Steeds vaker masturbeerde ik op foto’s van meiden op Hyves. Doordat ik me steeds verder verdiepte in de meiden kwam ik ook veel meer van ze te weten. Ik wist of ze een relatie hadden, wie hun vriendinnen waren, met wie en waar ze uitgingen, wanneer ze alleen thuis waren, ik kon alles te weten komen.

Steeds vaker begon de gedachten in mij op te komen om de vrouwen te gebruiken. Heerlijk met meiden spelen, het leek me geweldig. Inmiddels was ik 23 geworden en had nog steeds geen seks gehad. Via een klasgenoot kwam ik in contact met zijn zusje, ze heette Karlijn, 18 jaar en woonde in Overijssel. Wat was zij een heerlijke mooie jonge vrouw! Op een woensdagavond was het zover, Karlijn was alleen thuis.Ik maakte me volledig klaar voor mijn feestje. In mijn tas stopte ik onder andere touw, een bivakmuts, injecties met papaverine, scheermesjes, een schaar, een camera en condooms. Zo zou ik Karlijn kunnen overmeesteren terwijl ze alles bewust zou beleven. Om zeven uur ging ik naar haar huis, de auto was inderdaad weg. Op een veilige afstand bleef ik kijken of ze daadwerkelijk alleen thuis was, dat was het geval. Voorzichtig liep ik naar de deur en belde aan, Marieke kwam naar de deur en deed open.

Direct duwde ik Karlijn omver en ging naar binnen. Ik spoot een injectie met papaverine en al snel zakte Karlijn in elkaar. Ze probeerde tegen te stribbelen waardoor ze zich al snel niet meer kon bewegen. Ik tilde haar op en nam haar mee naar de bovenverdieping naar haar slaapkamer. Er stond een groot tweepersoonsbed waar ik Karlijn op legde. Haar armen en benen knoopte ik vast aan het bed waardoor ze als een X op het bed kwam te liggen. Ik liep weer naar mijn tas om een schaar te pakken en begon haar kleding van haar lichaam te knippen.

Haar broek, haar t-shirt, haar string, stuk voor stuk knipte ik ze kapot. Alleen haar BH liet ik heel, deze maakte ik netjes los. Ik stopte de bh in een plasticzak, gesealt en met Karlijns naam en leeftijd stopte ik de zak in mijn tas. Vervolgens haalde ik de camera uit de tas en begon haar naakte lijf te filmen. Ik begon bij haar rood geverfde teennagels en liet de camera langs haar benen naar boven gaan. De camera filmde haar geschoren kutje met een mooi plukje rood schaamhaar erboven. Vervolgens ging ik verder, haar kleine 80a borstjes staken trots naar voren met stijve roze tepels. Ik stopte met de camera op haar gezicht, sproetjes, blauwe ogen, rode wenkbrauwen en rood haar.

De camera zette ik op de standaard en zorgde ervoor dat Karlijn perfect in beeld lag. Om zeker te weten dat ik geen DNA achterliet schoor ik het laatste schaamhaar weg. Ook haar schaamhaar deed ik in een zakje en deed het in mijn tas. Zachtjes duwde ik twee vingers tussen haar schaamlipjes. Terwijl mijn vingers verder haar warme natte kut ingleed begon Karlijn te huilen. Ze begon te begrijpen wat haar te wachten stond.

Ik deed mijn broek los en haalde mijn neukpaal te voorschijn. Vervolgens deed ik een condoom om en klom boven op haar. Mijn eikel gleed langzaam tussen haar schaamlippen, ik drukte mijn lul helemaal naar binnen. De tranen biggelden over haar wangen terwijl ze zich los probeerde te worstelen. Ik greep haar tepels vast en begon er zachtjes in te knijpen. Steeds sneller begon ik haar te neuken, wat was het heerlijk geil om mijn stijve pik weer in een meisje te zien schuiven.

Na nog een paar stoten kwam ik klaar en spoot het zaad in het condoom. Eigenlijk wel jammer dat ik het niet echt in haar kutje kon spuiten. Ik maakte haar los van het bed en nam haar naar de badkamer. Ik knoopte haar in de douche weer vast met haar benen wijd. Vervolgens ging de douche aan om al het bewijs van haar lichaam te spoelen. Ik pakte mijn spullen weer in en zorgde ervoor dat er verder geen sporen achter bleven.

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners