Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verlangen Naar Nylons - 8593 keer gelezen
Samen met Richard, mijn vriend, loop ik naar zijn huis. We zijn al vele jaren samen, op de kleuterschool hebben wij elkaar ontmoet. We gingen tegelijk ernaar toe en vonden al snel een beetje steun aan elkaar, de jaren op die school gingen snel voorbij en we waren als dat kon en mocht van onze ouders altijd samen. We zijn samen naar de lagere school gegaan en ook daar waren we onafscheidelijk, als een van ons ruzie had stond de ander gelijk naast hem om te helpen. Op de lagere school waren we vaak gevreesd omdat Richard en ik vrij strek waren, we hebben veel leuke dingen gedaan maar ook hebben we vaak straf gekregen. Een juffrouw was altijd aan het zoeken of ze mij niet extra straf kon geven, in het begin trapte ik er altijd in en moest ik weer vele strafregels schrijven. Richard kreeg van haar niet zoveel strafwerk waarom ze dat niet deed snapte ik nooit omdat hij hetzelfde deed als ik. De juffrouw hebben wij vanaf de derde tot de zesde klas gehad, ze was een iets oudere vrouw en was altijd degelijk gekleed. Ik denk dat ze in die tijd rond de veertig was. Ze droeg altijd een rok die tot net over haar knieën hing eronder zaten altijd nylonkousen, midden in de zomer als het erg warm was droeg ze die kousen ook. Op de rok droeg ze een bloes de gesloten was tot aan haar hals, het lange donkere haar hing altijd als een staart op haar rug. Hierdoor had ze een zeer streng uiterlijk, iedereen in de klas was een beetje bang van. Ik had de eerste keer dat we les van haar kregen ook die angst maar halverwege het leerjaar was dat helemaal verdwenen. Niemand in de klas kon haar strak aan kijken als zij boos naar diegene keek, ik weerstond haar blik altijd en zij was degene die dan haar ogen wegdraaide. In die tijd had ik er geen idee van dat ze misschien wel iets in mij zag, we waren daar nog te jong voor en speelde liever met auto’s en haalde kattenkwaad uit.

Als ik weer eens moest nablijven omdat ik straf had of bepaalde dingen niet snapte, kwam ze altijd vlak bij mij in de buurt staan en bekeek dan iedere beweging van mij. In het begin, als ik strafwerk had gekregen, schreven Richard en ik dat altijd samen. Hij kon mijn handschrift erg goed nadoen waardoor het leek of ik alles had geschreven. De middagen dat ik moest nablijven werden steeds fijner voor mij, in het begin was ze erg streng later kwam zo vaak naast me zitten en legde dan alles wat ik niet begreep heel goed uit. Haar rok en ook vaak haar in nylons gestoken been drukte ze dan tegen mijn blote been aan. In de derde klas merkte ik hier niets van, ik was nog niet zover dat mijn lichaam sexueel reageerde. In de vierde en vijfde klas begon dat steeds meer te groeien en kreeg ik soms een stijve van haar aanrakingen. In de zesde klas wist ik wat je met een vrouw kon doen, Richard en ik hadden bij zijn vader verschillende seksboekjes gevonden, iedere keer als we samen waren bekeken we die. Ik merkte dat Richard nog niet echt een stijve ervan kreeg maar die van mij deed gewoon pijn in mijn broek als we weer eens door de boekjes heen zaten te kijken. Op een gegeven moment had ik aan Richard gevraagd of hij ook opgewonden ervan werd en een harde plasser ervan kreeg. Hij had mij vreemd aan gekeken en gevraagd of ik mijn harde plasser wilde laten zien. Zonder schroom trok ik mijn korte broek en onderbroek uit en liet hem mijn harde zien. Hij keek er heel bewonderend naar en vertelde dat hij dat nog nooit had gehad. Hij vroeg mij of ik ook van die witte rommel eruit kon halen, dat was mij nog nooit gelukt. Bij hem in zijn kamer deed ik hetzelfde wat die vrouwen op die plaatjes bij de mannen deden en trok ik mezelf af. Richard zat heel gefixeerd te kijken en dat deed mij schijnbaar iets en een paar seconden later kwam ik voor het eerst in mijn leven klaar, er kwamen een paar druppels uit. Het gevoel was hemels, na die keer ben ik de boekjes goed gaan lezen en kwam er achter hoe je met een vrouw bezig kon zijn.

Toen we net in de zesde klas zaten vertelde Richard mij dat hij ook een harde kon krijgen en er ook wat druppels uit kon laten komen. Die middag zaten we bij hem op zijn kamer en hebben we ons heerlijk afgetrokken boven de foto’s uit de boekjes. Ik kwam toen al met een tweetal stralen zaad klaar, mijn pik was iets groter als die van Richard. Hij vertelde mij halverwege het jaar dat hij iedere morgen een stijve had, als hij dan in de badkamer kwam en het ondergoed van zijn moeder zag liggen in de wasmand dan trok hij zich af en spoot het zaad in het ondergoed van zijn moeder. De dagen erna ging ik vaak naar de badkamer bij Richard thuis, de wasmand stond er wel maar was altijd leeg in de middag. Met een teleurgesteld gezicht kwam ik dan altijd weer terug in de kamer van Richard. Op een middag keek hij mij heel opgewonden aan toen ik terug kwam in de slaapkamer bij hem. Onder zijn kussen haalde hij een slip van zijn moeder tevoorschijn en een panty. Hij vertelde mij dat hij gelezen had dat mannen geil werden van een gedragen panty. Richard had alles geprobeerd maar werd niet geil van die panty, zijn verlangen ging naar de slip van zijn moeder. Ik pakte de panty en sloot mijn ogen en voelde direct het been van mijn juffrouw langs mijn been gaan. Ik had mijn broek en onderbroek uit gedaan en streelde met de panty langs mijn huid en voelde schokken van opwinding door mijn lichaam heen schieten. Toen ik het vel over mijn eikel terug trok en de panty zachtjes langs de eikel liet strelen kwam ik schokkend klaar en spoot mijn zaad met een aantal stralen in de panty. Richard had naar mij gekeken en was klaar gekomen in de slip van zijn moeder. We hoorde zijn moeder naar boven komen, geschrokken kleedde wij ons zo snel mogelijk aan en stopte de panty en onderbroek van zijn moeder onder het kussen van Richard. Ze bracht ons een glas drinken en keek ons even heel strak aan, haar blik dwaalde door de kamer, even later ging ze weer lachend naar beneden. Toen ik naar het kussen van Richard keek zag ik de panty eronder uit komen. Je kon zien dat die nat was en ik denk dat zij die ook heeft zien liggen maar er niets van wilde zeggen.

We zijn nu al een aantal jaren van de lagere school af en zitten in het laatste jaar van de hts, het gaat ons beide erg gemakkelijk af. Er is geen vak wat moeilijk is voor ons, meestal hebben we een uurtje nodig om ons huiswerk te maken. de meeste klasgenoten hebben daar veel meer tijd voor nodig. We zijn beide de computerrichting uit gegaan, als we deze school klaar hebben gaan we nog een tweetal jaren vijf dagen in de week naar school en daarna gaan we drie dagen werken en twee dagen studeren. We zijn beide aangenomen bij een groot bedrijf, hier hebben we stage gelopen en iedereen was erg onder de indruk van ons. Na de stage heeft de leiding van het bedrijf ons deze baan direct aangeboden, mijn gedachten zijn nog steeds vaak bij de juffrouw van de lagere school. De moeder van Richard heeft ons nooit laten weten dat ze wist wat we vaak deden met haar ondergoed. Mijn fantasie met panty’s was heel erg groot geworden, ik had in mijn eigen slaapkamer verschillende panty’s liggen. Als ik een panty zag met een mooi werkje erin dan kon ik mezelf niet inhouden en kocht ik deze, als Richard bij mij kwam liet ik hem altijd mijn verzameling panty’s zien. Hij vond het wel mooi en geil maar kreeg er geen opgewonden gevoel van, de slipjes van zijn moeder had hij ook al lang niet meer gebruikt om in klaar te komen. Ik vond het wel jammer omdat onze gezamenlijke passie langzaam verdween. Onze vriendschap werd er niet minder om, we hadden beide al verschillende meisjes gehad en ook waren we al vaak gedumpt. Meestal liepen de meiden weg als ze merkte dat onze vriendschap boven alles uit ging, de verkeringen waren leuk maar beide waren we meer met onze school bezig die was belangrijker voor ons dan alles eromheen.

Doordat we in het laatste jaar zitten en de examens al in het begin van het jaar beginnen hebben we erg veel vrije tijd. Voor een aantal vakken hoeven wij geen examen meer te doen omdat we er ruim genoeg punten voor hebben gehaald met de proefwerken. We lopen rustig pratend naar het huis van Richard, zijn vader is weer voor een aantal weken naar het buitenland. Hij is werkzaam bij een internationaal bedrijf, hij gaat verschillende malen per jaar naar bedrijven in het buitenland. Nu is hij voor vier weken naar Japan vertrokken, zijn moeder heeft ook een heel goede baan, zij is manager van een supermarktketen. Soms is ze maanden in hetzelfde filiaal te vinden en dan is ze ook weer over heel Nederland te vinden. Richard krijgt alles van zijn ouders, als hij een nieuwe auto wil dan hoeft hij er maar om te vragen. Zo is het met alles bij hem, gelukkig is hij wel heel gewoon gebleven en laat zich niet al teveel door zijn ouders in de watten leggen. Bij het huis van Richard is het stil, het vrijstaande huis heeft een ruime tuin eromheen. Veel struiken scheiden de straat van de tuin, we lopen langs het huis en de garage de tuin binnen. Even blijven we staan en kijken elkaar glimlachend aan, op het grasveld ligt de moeder van Richard op een bed te zonnen. Ze draagt alleen een bikinibroekje wat klein is en strak om haar lichaam zit, ik voel in mijn broek mijn pik langzaam zich oprichten, het is een heel mooie vrouw, ze doet veel aan sport om haar lichaam in conditie te houden. Ze is twee weken geleden vijfenveertig geworden, ik was ook uitgenodigd op het grote feest wat tot de volgende dag had geduurd. Voor het eerst had ik die nacht met haar gedanst, ze wilde eindelijk weten waarom er zoveel meisjes gek op mij waren. Tijdens die close-dans kreeg ik een zoen van haar recht op mijn lippen, toen mijn schrik over was voelde ik haar tong tussen mijn lippen door komen. Heel even hebben we staan te tongen waarna ze mij geheimzinnig glimlachend aankeek. De rest van de nacht bleef ik aan dat ene moment denken en voelde mij heel erg opgewonden en ook erg vreemd. Ik had staan te zoenen met de moeder van mijn beste vriend.

De dagen erna voelde ik mij schuldig en durfde niet naar Richard toe te gaan, met een paar verzonnen smoesje bleef ik thuis en ontliep ik Richard een paar dagen. Nadat mijn gedachten weer rustig waren geworden was ik weer gewoon naar Richard toe gegaan, terwijl ik het huis in ging verliet zijn moeder het huis. Zoals zo vaak kreeg ik een vluchtige kus op mijn wang van haar en weg was ze. De verhouding was weer zoals het was geweest in mijn gedachten, nu staan we in de tuin tegen het huis en de mooie volwassen vrouw ligt daar bijna naakt in de tuin. Glimlachend bekijken wij haar een poosje en dan lopen we naar binnen, in de keuken schenkt Richard wat te drinken voor ons in. Als wij naar boven willen gaan komt zijn moeder de keuken binnen.

“Hallo jongens, gaan jullie binnen zitten? Kom toch lekker in de zon het is heerlijk.”

Glimlachend kijkt ze ons aan, Richard schud zijn hoofd en loopt naar boven. Ik kijk nog heel even naar de strake borsten van de vrouw en ga dan ook naar boven. Op de kamer van Richard ga ik even voor het raam staan en staar over het grasveld, in de hoek van de tuin staat de droogmolen die vol hangt met wasgoed. Ik zie dat aan de binnenkant van de molen verschillende panty’s hangen, ernaast hangen ook een aantal nylonkousen met een band aan de bovenkant. Het genot komt ook weer terug en mijn pik groeit langzaam als ik naar die nylons kijk, ik hoor Richard vragen of we gaan beginnen aan het laatste huiswerk wat we nog moeten maken en het doornemen van het examenvak wat we morgen moeten aflegen. Het is voor ons beide alleen maar nakijken en even nog de puntjes op de i zetten, al snel blijkt dat we het hele stuk goed in ons hoofd hebben zitten en zonder moeite lopen we door alle vragen heen. Als we elkaar dan overhoren blijkt dat we op iedere vraag een goed antwoord hebben. Na verloop van tijd staat Richard op en loopt naar de deur, hij zegt dat hij heel even weg is om iets te doen. Ik mag wel op hem wachten in zijn slaapkamer, ik wuif hem gedag en ga met het boek op schoot nog even rustig zitten. Even later leg ik het boek weg en sta op, als ik bij het raam sta zie ik dat de moeder van Richard nog steeds in de tuin ligt. Haar lichaam kan ik van deze afstand erg goed bekijken, in mijn broek begint mijn pik zich gelijk weer op te richten. Ik loop van het raam weg en ga naar de badkamer om te plassen, als ik klaar ben draai ik me om en kijk naar de volle wasmand. Onder het gewone wasgoed zie ik dat onderin een paar panty’s liggen. Weer voel ik het genot stijgen, snel buk ik mij en haal de wasmand leeg. Onderin liggen twee panty’s met een mooi werkje erin, er liggen ook twee losse nylonkousen. Ik pak de kousen uit de wasmand en streel ermee langs mijn gezicht, de geur van de moeder van Richard trekt direct langs mijn neus. Mijn pik staat weer hard in mijn broek, ik pak een van de panty’s en laat mijn broek en slip zakken. Snel trek ik de panty aan, als ik mijn handen over mijn harde pik laat glijden voel ik dat mijn genot snel naar een hoogtepunt gaat. Met een paar langzame strelingen kom ik schokkend in de panty klaar, mijn zad druipt langs mijn handen over de panty naar onderen. Als mijn lichaam weer tot rust komt trek ik de panty snel uit en gooi hem terug in de wasmand. De andere panty en de kousen leg ik erbij en doe de andere spullen ook in de wasmand en schuif die terug op zijn plaats. Ik was me met een washandje een beetje schoon en droog me af met een handdoek, even later loop ik de slaapkamer van Richard weer in. Bij het ram zie ik dat de vrouw nog steds in de tuin ligt, ik ga naar beneden en ga op een stoel vlak bij haar zitten. Ik kan niet zien of ze slaapt omdat ze een zonnebril op heeft die erg donker is. Genietend van het zicht op haar mooie lichaam laat ik mijn gedachten rustig werken.

“Zijn jullie klaar met de studie?”

“Ja mevrouw, Richard is even weg want hij moest iets doen. Als hij terug komt gaan we even zwemmen in het kanaal denk ik.”

“Dat is leuk en verfrissend, mag ik met jullie mee?”

“Van mij wel mevrouw, ik vind het wel leuk als u erbij bent.”

Lachend gaat ze rechtop zitten en doet haar zonnebril een stukje naar beneden. Ik kan nu in haar mooie donkere ogen kijken, er is een glinstering in te zien. Heel even streelt ze met haar tong langs haar lippen, daarna staat ze op en loopt naar de droogmolen toe, ze haalt de droge was er af en legt het in een mand die erbij staat. Dan loopt ze met de mand naar binnen, ik blijf haar nakijken, haar billen schommelen langzaam bij iedere stap heen en weer. In mijn kruis voel ik me weer opgewonden raken. Een poosje later komt ze weer naar buiten en gaat weer op het ligbed zitten.

“Zo eerst even de laatste was in de machine gedaan, blijf je vanavond hier eten Ronald?”

Geschrokken kijk ik een ander kant uit, de laatste was dan heeft ze ook ontdekt dat ik haar panty heb gebruik om in klaar te komen. Ze zegt er niets van en gaat langzaam achterover liggen terwijl ze mij blijft aan kijken.

“Ik kan vanavond niet, ik moet om zes uur op de sportclub zijn en eet dan pas als ik weer thuis ben, mevrouw.”

“Dan eet je de volgende keer gewoon mee, morgen hebben jullie het laatste examen achter de rug en breekt er een lange vakantie tijd aan. Ik ga samen met Richard, zoals je al weet, over drie weken voor vijf weken naar Spanje. Ik vroeg me af of jij misschien zin hebt om ook mee te gaan, mijn man komt ook een paar weken naar ons toe en we hebben ruimte genoeg. Als je zin hebt laat het dan weten is voor Richard ook zeker zo leuk.”

Richard en ik hadden het al verschillende malen erover gehad dat hij die vijf weken weg zou zijn. Eigenlijk had hij er helemaal geen zin in om zonder mij te gaan, hij had gezegd dat hij het wel eens met zijn ouders zou opnemen of ik ook mee kon. Er was niet meer over gepraat tot nu, ik kijk haar even aan en zie in de donkere ogen weer die lichte tinteling.

“Dat lijkt mij heel erg leuk om mee te gaan, we moeten natuurlijk wel eerst zeker weten dat iedereen het ook leuk vind als ik mee ga.”

Lachend doet ze haar zonnebril op en legt haar hand op die van mij, heel even streelt ze hem zachtjes om er dan hard in te knijpen.

“Ik vind het heel leuk, Richard wil niet anders en mijn man vind het ook goed. Er is dus geen obstakel meer om niet mee te gaan Ronald, bij deze staat vast dat je mee gaat. Tenminste als je geslaagd bent natuurlijk.”

Samen lachen we even om deze uitspraak dan legt ze haar hoofd weer op het bed en schuift de zonnebril voor haar ogen. Ik heb het gevoel dat ze mij in de gaten houdt vanachter haar bril. Als Richard de tuin weer in komt lopen gaat hij op een andere stoel zitten en kijkt mij aan. In zijn ogen zie ik dat hij dingen heeft gedaan die sommige mensen niet mogen weten.

“Ga je mee naar binnen Ronald? Dan pak ik mijn zwemspullen en kunnen we naar het kanaal.”

Ik sta op en loop met Richard mee naar binnen, de ogen van de vrouw voel ik prikken in mijn rug. Even later nemen we afscheid van haar, ze gaat toch niet mee. We stappen op de fiets van Richard en rijden naar het kanaal, het ligt een kilometer van het huis vandaan, op de plek waar altijd veel jeugd zit leggen wij de fiets neer en trekken onze kleren uit. Even later duiken we het kanaal in en zwemmen met krachtige slagen naar de andere kant. De keren dat we gaan zwemmen doen we dat altijd, we gaan meestal drie maal heen en terug om even lekker los te komen. Als we uit het kanaal klimmen gaan we bij de andere zitten en praten over het naderende examen wat de meeste moeten gaan afleggen. Een paar meiden hebben er een zwaar hoofd in dat ze zullen slagen, de meeste zitten niet bij ons op school. Later in de middag gaan we weer terug naar het huis van Richard, hij heeft ook verteld waar hij geweest was. De buurvrouw van hun is een vrouw van ruim zestig jaar en daar doet Richard al vele jaren klusjes voor. Twee jaar geleden had ze hem gevraagd of hij zin in seks met haar had, Richard was hier eerst heel erg van geschrokken vertelde hij, maar was er toch op ingegaan. De vrouw belde hem nu een paar maal in de maand op om seks met hem te hebben, ze is een vrouw die heel gemakkelijk en snel en vaak klaar komt. Als Richard er is heeft zij maar een half uur nodig om helemaal uitgeput te zijn. Richard heeft hier veel ervaring opgedaan en vindt het heerlijk om seks met haar te hebben. Ik ken de vrouw ook en vindt haar wel een aardige vrouw maar ik zou er geen seks mee willen hebben.

Ik ga direct door huis vanwege de afspraak die ik in de avond heb, thuis vertel ik tegen mijn moeder dat ik met Richard op vakantie ga. Mijn moeder vindt het al snl goed, ze is altijd bezig met andere dingen, ze is vrijwilliger bij het buurthuis daar houdt ze vijf dagen in de week jonge kinderen bezig. Veel krijgt ze er niet voor maar ze vindt het heel erg leuk om te doen, mijn vader werkt van vroeg in de ochtend tot vrij laat en is daarna meestal te moe om nog aan iets te beginnen. Mijn broer is al een jaar het huis uit, hij is getrouwd en woont nu in de grote stad waar hij een goede baan heeft.
De volgende dag is Richard al vroeg bij mij en we vertrekken direct naar school, onderweg praten we over het laatste examen en overhoren elkaar nog even. Zodra de bel klinkt gaan we de examenzaal in en gaan op onze plaats zitten, als de stukken zijn uit gereikt bekijk ik de opgaven rustig. Ik lees altijd eerst alle vragen en opdrachten goed door, daarna maak ik de gemakkelijkste als eerst. Ik ben ruim voor de tijd klaar en eg mijn gemaakte examen rechtsboven aan de tafel, als er een toezichthouder langs komt kijkt ze mij aan en vraagt zachtjes of ik klaar ben. Ik knik even en dan neemt zij mijn papieren mee en ik mag voor haar uit lopen. In het begin was dat een raar idee dat het zo moest maar later werd er verteld dat je nu geen briefjes aan andere deelnemers kon afgeven. In de hal ga ik rustig op een bankje zitten, even later gaat de deur van de examenruimte open en komt Richard ook naar buiten. We kijken elkaar even aan en weten dan dat we het goed hebben gemaakt, in de hal staat een van de leraressen te praten met een docent. Deze lerares draagt altijd een rok en aan haar benen heeft ze meestal nylons. De rok die ze nu aan heeft is redelijk kort, heel even bukt ze iets naar voren waardoor er een heel groot stuk van haar bovenbeen zichtbaar wordt voor mij. Gelijk krijg ik weer een heerlijk gevoel in mijn buik, ze staat een beetje op haar voeten heen en weer te wiebelen. Richard is ook blijven staan hij is ook benieuwd hoe ver wij nog zicht op haar benen krijgen. Ineens gaat de bel voor het wisselen van de uren, wij waren dus al klaar binnen het eerste uur van het examen er staan twee uren voor. De lerares draait zich op haar hakken om en loopt glimlachend langs ons de trap op. Helaas is de trap niet doorzichtig anders hadden we een heel mooi zicht gekregen.

Buiten stappen we op de fiets en rijden langzaam terug naar huis, Richard vraagt of ik mee ga om wat spelletjes op de computer te gaan doen. Ik denk even na en zeg dan dat k niet zoveel zin heb en liever terug ga naar onze lagere school om daar te kijken of de leraressen en leraren er nog steeds les geven. Heel even denk Richard na en schud dan zijn hoofd, hij gaat naar huis en wacht daar wel op mij. Ik neem een stukje verder afscheid van hem en rijd naar mijn huis. Als ik thuis kom is er niemand thuis, het is erg stil in huis ik loop naar boven en leg mijn boeken terug op het bureau en ga de badkamer in om even te plassen. Mijn oog valt op de wasmand die er staat, normaal kijk ik altijd in de wasmand maar iets opwindends heb ik nog nooit gevonden. Nu ligt er bovenop de was een onderbroek van mijn moeder en eronder ligt een panty. Ik pak hem op en voel dat het een echte dikke ouderwetse panty is. Deze panty bezorgd mij niet het gewenste effect, ik voel me er niet door opgewonden raken. Ik leg hem terug in de wasmand en ga mijn kamer weer in. Uit mijn kast pak ik een afgesloten doos en draai hem van het slot af. De panty’s glimmen mij tegemoet, ik kies er een uit en trek mijn kleren uit waarna ik de panty langzaam over mijn benen heen laat glijden. Iedere centimeter dat de panty omhoog gaat wordt mijn opwinding groter, als mijn beide benen erin zitten ga ik staan en trek de panty goed om mijn billen heen. Met mijn hand streel ik over mijn harde pik, genietend met mijn ogen dicht wrijf ik harder over mijn pik. Ineens hoor ik een deur open gaan beneden, geschrokken trek ik mijn broek en shirt snel aan de doos met panty’s druk ik op slot en schuif ik in mijn kast, als ik mijn sokken over de panty aan heb gaat mijn slaapkamerdeur open. Ik kijk met een verhit gezicht in de ogen van mijn moeder, ze kijkt mij lachend aan en komt naast mij staan.

“Ben je nu al terug van het examen? Was het moeilijk?”

“Ja we waren er weer zo mee klaar, het was niet moeilijk maar dat zijn alle vakken niet voor Richard en mij.”

“Nu heb je dus vakantie? Over drie weken krijg je te horen of je geslaagd bent?”

“Ja als we op de 5de nog niets hebben gehoord zijn we geslaagd, ik denk dat ik niets hoor.”

“Wil jij voor mij even een paar boodschappen doen Ronald? Ik moet zo naar het dagverblijf en heb geen tijd meer om een brood en melk te halen.”

Ik knik van ja en sta op, ik voel de panty langs mijn benen en billen strelen terwijl ik langzaam achter mijn moeder aan loop de trap af. Mijn pik wordt deze afsluiting en strelingen door het lopen heel erg opgewonden. Ik voel dat er langzaam wat druppeltjes vocht in de panty trekken. Beneden krijg ik wat geld en een briefje met boodschappen erop, ik stap op mijn fiets en ga naar het winkelcentrum. Als ik in de supermarkt ben stoot ik door niet goed opletten tegen een kar van een andere klant aan. Ik draai mij snel naar deze klant toe en begin een aantal verontschuldigen te stamelen, als ik haar aankijk zie ik ineens dat het de juffrouw van de lagere school is. Ze is ouder geworden maar weinig veranderd, ze heeft nog steeds een zelfde rok aan de haren strak naar achteren getrokken in een staart op haar rug. Haar benen zijn verborgen in een panty die wel lichter en opwindender is als in de jaren dat ik bij haar in de klas zat. Zij herkent mij ook gelijk en begint te lachen, ze steekt haar hand uit en kijkt mij strak aan.

“Zo hoe is het met Ronald? Ik had je wel terug verwacht op school om eens te kijken hoe het daar gaat.”

“Ik wilde vandaag komen kijken juffrouw Anneke, ik heb net mijn laatste examen gedaan vandaag.”

“Vandaag ben ik er niet, het lijkt mij wel leuk als je straks een kopje koffie komt drinken bij mij, heb je daar zin in?”

Ik knik naar haar en laat alles wat ik met haar heb meegemaakt nog eens langs mijn gedachten gaan. Ze geeft mij een kaartje en loopt dan met een lichte zwaai van haar hand weg. Ik blijf even verbijsterend staan even later spring ik met de boodschappen voor mijn moeder op de fiets en rijd naar huis. Mijn moeder is al weg als ik thuis kom, ik ruim de spullen op en pak de telefoon. Ik vertel Richard wat ik net heb meegemaakt en vraag of hij zin heeft om mee te gaan, het blijft even stil en dan hoor ik Richard zeggen dat hij liever niet meegaat omdat hij haar nooit heeft gemogen. Ik vraag of hij het goed vindt dat ik naar haar ga en dan later bij hem kom. Dat is geen probleem zegt Richard en even later verbreek ik de verbinding. Ik ga naar buiten en sluit het huis weer, met het kaartje in mijn hand spring ik o mijn fiets. Na een kwartiertje trappen sta ik voor haar huis, het is een vrijstaand huis net buiten de stad. Het ziet er erg mooi uit, naast het huis staat een auto waarvan de motor nog warm is. Ineens voel ik dat ik de panty nog aan heb, als ik terug wil fietsen om hem uit te trekken, gaat de voordeur open en staat juffrouw Anneke in de deuropening. Nu kan ik niet meer terug en zet mijn fiets tegen het huis en loop naar de geopende deur. Ze ontvangt mij met een brede glimlach en gaat mij voor door het huis naar de achtertuin. Er staat een tuinset met kussens erin en de parasol bezorgd een belachelijke schaduw. Ik ga op een stoel zitten, juffrouw Anneke komt tegen over mij zitten en vraagt mij allerlei dingen. Ik vertel haar onder het genot van een kop koffie over mijn studie en wat ik erna ga doen. Ik vertel haar ook dat ik nog steeds bevriend ben met Richard en dat wij bijna iedere dag samen zijn. Juffrouw Anneke heeft met veel interesse zitten luisteren naar mijn verhaal.

“Heb je het warm Ronald? Je ziet er erg verhit uit.”

“Nee niet meer als normaal Juffrouw, ik heb het altijd vrij snel warm.”

De panty rond mijn benen bezorgd mij een stevige paal in mijn broek, bij iedere beweging streelt het nylon langs mijn benen en pik waardoor de opwinding steeds hoger wordt. Al een paar maal heb ik het idee gehad dat ik ga klaarkomen.

“Mag ik even van uw toilet gebruik maken juffrouw?”

Lachend kijkt ze mij aan en laat haar langzaam langs mijn lichaam dwalen. Dan staat ze op en steekt haar hand uit. Ze trekt mij aan mijn hand uit de stoel en loopt samen met mij naar het toilet. Als ze de deur open doet drukt ze mij tegen de muur en steekt haar been tussen die van. Haar lippen strelen langzaam langs die van mij, ik ruik haar en de geur van haar geeft mij een ogenblik van bijna klaar komen.

“Het is zwaar Ronald als je zo opgewonden raakt van een panty, als je er weer een aan trekt zorg er dan voor dat hij niet boven je broek uit komt. Zal ik je helpen met wat je hier wilt gaan doen?”

Ik zak achterover en kan geen woord meer uitbrengen, ik voel de handen van Juffrouw Anneke over mijn broek kruipen. Met een handige beweging maakt ze mijn broek los en drukt hem naar beneden, er komt een lichte kreun over haar lippen als ze met haar vingers over mijn panty streelt. Haar lippen vinden die van mij voor een lange stevige tongzoen, ze pakt mijn hand beet en legt die op haar billen. Ik streel zachtjes over de stof van haar rok, langzaam kom ik een beetje tot mezelf en wordt brutaler met het aanraken van haar. Ik hoor haar steeds harder kreunen als ik mijn handen stevig over haar billen laat gaan. Ik trek haar rok omhoog zodat mijn handen onder de rok haar billen gestoken in een panty kunnen kneden. Met gesloten ogen geniet ze hevig van mijn strelingen, ineens pakt ze mijn harde pik beet met haar volle hand. De panty wordt om mijn pik heen gevouwen door haar vingers, langzaam laat ze haar hand langs mijn harde paal glijden. Het genot groeit snel in mijn ballen, ik voel mijn orgasme met snelle stappen naar boven komen. Ik kijk haar aan en kreun even, in haar glinsterende ogen zie ik een en al genot als ik schokkend in haar hand klaar kom.

“Oooo juffrouw Anneke dit is zalig mmmmm ga door.”

Glimlachend blijft ze met haar hand mij aftrekken, ik heb haar billen stevig beet gepakt en knijp er zachtjes in. Aan het gekreun van haar merk ik dat ze het lekker vind, ik laat een hand onder haar rok naar voren glijden en streel langs haar benen en raak haar natte kutje aan. Als ik mijn vingers langs haar kutlipjes laat strelen en het harde knopje raak zakt ze iets door haar benen. Haar ogen sluit ze en het hoofd zakt iets achterover, mijn andere hand blijft haar billen strelen. De panty druk ik langzaam tegen haar klitje en verder in haar natte grotje, als mijn vingers haar klitje strelen door de panty heen kijkt ze mij strak aan.

“Mmmm ga door Ronald, ooojaaa dit is lekker ik ga komen oojaaaa.”

Haar lichaam verstijft even en ontspant dan weer, schokkend begint ze klaar te komen. Haar ogen blijven strak gericht op mij terwijl ze zich helemaal laat gaan, mijn vingers worden nat van sappen die uit haar lopen. Even later legt ze haar hoofd tegen mijn schouder en kreunt zachtjes, ik blijf haar zachtjes strelen. Dan doet ze een stapje terug en geeft mij een kus op mijn wang, ik haal mijn hand onder haar rok vandaan en lik mijn vingers af. Genietend verdwijnt iedere druppel van haar vocht in mijn mond, haar ogen blijven op mij gericht, ik voel mijn pik weer langzaam groeien in de panty. Glimlachend pakt ze mijn hand en trekt mij achter haar de trap op, we lopen een slaapkamer in waar een groot bed staat. Op de grond ligt een zalig zacht tapijt, juffrouw Anneke draait zich naar mij toe en trekt mijn shirt uit en duwt mij achterover op het bed. Ze komt schrijlings over mij heen zitten, ze tilt haar rok omhoog en laat haar natte kutje over mijn pik glijden. Ik maak haar bloes los die langzaam van haar schouders afglijdt. De gevulde bh ziet er heel mooi uit, ik pak haar borsten beet en streel ze door de bh heen. Kreunend komt ze iets voorover en steunt met haar handen op mijn borst. Ik wip haar borsten uit de bh en pak de harde tepels tussen mijn vingers. Als ik erin knijp kreunt ze hard en kijkt mij strak aan, in haar ogen is de opwinding te zien. Ik maak met een hand haar rok los en trek die omhoog over haar hoofd en gooi hem naast het bed. Mijn handen strelen haar benen die gestoken zijn in een mooie panty. Mijn pik ligt hard gevangen in panty die ik aan heb en onder het warme lichaam van juffrouw Anneke.

“Oooo Ronald dit is zo lekker mmmm, ik wil je.”

Ze gaat iets omhoog en pakt haar panty in het kruis beet en trekt hem een stukje kapot, haar vingers pakken mijn panty beet en rukken die ook kapot zodat mijn pik eruit komt. Ze pakt hem vast en zakt met haar warme natte kutje over mijn pik heen. Langzaam zakt ze naar onderen en verdwijnt mijn pik helemaal in haar heerlijk lichaam, als ze weer op mij zit komt ze weer een stukje voorover en kijkt mij strak aan. Dan zakt ze nog verder naar voren en geeft mij een lange tongzoen. Onze lippen laten elkaar weer los en Anneke gaat weer rechtop zitten, ik pak haar borsten weer beet en streel ze langzaam. Als ze weer iets achterover zakt laat ik een hand via haar buik naar haar kutje glijden. De panty van juffrouw Anneke is een stuk open gescheurd waardoor ik met mijn vingers haar harde knopje kan strelen. Als ik de panty terug trek en die over haar gevoelige knopje streel knijpt ze hard met haar kutje in mijn paal. Ze gaat iets omhoog en laat zich dan weer hard zakken over mijn pik heen, ik voel de opwinding weer sterk groeien in mijn lichaam. In de ogen van juffrouw Anneke is te zien dat ze weer tegen een orgasme aan zit, met een paar stevige strelingen over haar klitje kreunt ze hard en laat ze zich helemaal gaan.

“Oooo Ronald wat doe je met me? Jaaaa ik ga weer komen mmmmm dit is zo lekker.”

Schokkend en knijpend met haar kutje komt ze weer klaar, ik houdt haar in de gaten en zorg ervoor dat ik haar kan opvangen als het te erg zou worden met haar. Ze komt weer bij en kijkt mij strak aan, haar tong streelt langs haar lippen. Mijn pik is heel erg nat geworden van haar sappen en glijdt soepel heen en weer in haar kutje. Met lange en harde halen begint juffrouw Anneke mij te neuken. Ze blijft mij strak aan kijken en legt haar vingers op mijn borst, met haar nagels streelt ze over mijn harde tepels heen. Iedere keer als ze naar beneden komt zorgt ze ervoor dat de panty mijn ballen streelt wat een heerlijk gevoel is.

“Mmmm wat heb je een heerlijk lichaam Ronald mmmm ik ga je helemaal leeg melken jongen, ik wil al je zaad in mij oojaaa zalig spuit me vol met je warme zaad jongen. Laat merken dat je juffrouw Anneke wel leuk vind en ook altijd hebt gevonden mmmm.”

Ze knijpt met haar nagels in mijn tepels en met haar kutje knijpt ze stevig in mijn pik. Ik kan me niet langer in houden en begin schokkend mijn zaad in haar kutje te spuiten, met haar vingers bewerkt zij haar eigen klitje en komt hierdoor nog een keer lang en diep kreunend klaar. Mijn zaad blijft in haar stromen ik heb het gevoel dat er geen eind aan komt, langzaam zakt het genot weg en komen we beide tot rust. Juffrouw Anneke laat zich voorover vallen en drukt haar lippen op die van mij. Onze tongen vinden elkaar voor een lange, warme tongzoen. Ik voel mijn pik verslapen en uit haar kutje glijden, er komt gelijk een lichte stroom zaad achteraan wat in mijn panty loopt. Juffrouw Anneke staat op en trekt mij met zich mee, we lopen naar de badkamer waar ze de kranen open draait. Beide trekken we de panty uit en stappen onder het stromende warme water. Een poosje later zitten we weer beneden en kijken elkaar glimmend aan.

“Ik heb altijd geweten dat jij nylons en panty’s erg opwindend hebt gevonden. Jij hebt mij vandaag iets gegeven Ronald wat ik vele jaren niet meer heb meegemaakt. Ik hoop dat jij ook hebt genoten en dat je nog vaker dit met mij wilt beleven.”

“Juffrouw Anneke dit is het mooiste wat ik tot nu toe heb meegemaakt. Ik hou erg van nylons en wordt daar erg opgewonden van, deze dag is een droom die werkelijkheid is geworden. Op school vond ik u al een fantastische vrouw met uw benen in nylon gestoken. Ik heb mezelf, toen ik dat kon, vaak afgetrokken met u en uw benen in gedachten. Mmmm en nu is dat echt, dank u juffrouw Anneke u hebt mij het mooiste kado gegeven wat ik maar kan krijgen.”

Ze kijkt mij even streng aan en laat haar ogen langs mijn lichaam glijden, de panty die ik aan had ligt nu in de afvalbak. In haar ogen is een heldere schittering te zien, ze staat op en komt naar mij toe. Onze lippen vinden elkaar weer voor een lange intense tongzoen. Met haar handen pakt ze mijn hoofd beet en trekt haar lippen iets terug. Ze blijft mij aankijken en fluistert zachtjes.

“Lieve Ronald, ik heb altijd geweten dat jij opgewonden werd van mij, ik vond jou de leukste en mooiste jongen uit de klas daarom heb ik je altijd straf gegeven. Ik hoop dat je mij dat wilt en kunt vergeven en dat je nog vaker bij mij wilt aan komen.”

Ik geef haar een kus en streel met mijn vingers langs haar lange haren die nog steeds in een staart op haar rug hangen.

“Juffrouw Anneke, ik heb u al jaren geleden vergeven. Ik heb altijd genoten van u en ik wil heel erg graag bij u aankomen zo vaak als u dat maar wilt.”

Met een lichte snik drukt ze haar lippen op die van mij, ze geeft mij een zoen zoals ik nog nooit van een meisje heb gekregen. Wild, passievol en met veel liefde, als we elkaar los laten staat ze op en loop da keuken in. Ik ga achter haar aan en druk mezelf tegen haar billen, mijn pik groeit weer langzaam van de aanraking met haar. Ze draait haar hoofd iets naar mij toe en geeft me een kus.

“Lieve Ronald ik krijg zo visite, ik vind het erg dat ik moet vragen of je mij alleen wilt laten. Als je wilt en je hebt zin dan mag je morgen of overmorgen weer hier naar toe komen. Je hoeft geen panty aan te trekken die heb ik er genoeg.”

Lachend kijk ik haar aan en geef haar nog kus en loop dan naar de deur, voordat die open is vinden onze warme lippen elkaar nog een keer voor een lange zoen. Dan stap ik naar buiten en pak mijn fiets, met een zwaai neem ik afscheid wetend dat ik deze week weer van deze fantastische vrouw zal genieten en zij van mij.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners