Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verkracht ! - deel 1 - 24166 keer gelezen
Ik ben Lisa en wat een paar jaar geleden ik een park in Amerika heb meegemaakt was onbeschrijfelijk. Het was nog steeds warm die avond. Ik had een rok en een heel strak topje en schoenen met hoge hakken aan. mijn vriend had een korte broek en een T shirt met sport schoenen aan. Net voor dat we het park in liepen kwamen we langs een basketbalveld. Op dat veld waren een groep donkere jongens aan het basketballen.

We liepen langzaam door richting het park. We moesten het park door en dan waren we bijna hotel. In het park was het heel stil. Je hoorde af en toe wat vogels fluiten, maar veder niks. Ik had het er wel eens over gehad om in het pakt te vrijen op een bankje. Vandaag waren we uit eten geweest en hadden alle twee iets te veel wijn op.

Waardoor we alle twee behoorlijk opgewonden waren. Toen we een bankje tegen kwamen stopte ik en begon mijn vriend heftig te zoenen. Ik ging dicht tegen hem staan zodat mijn borsten tegen zijn borstkast aan drukte. Ik voelde zijn pik steeds meer in mijn buik prikken. Hij pakte mij onder mijn kont en tilde mij iets op. We waren zo opgewonden dat we op het bankje mijn topje en BH uit deden. Ook trok hij mijn slipje uit en begon aan mijn kutje te likken.Na enige minuten stopte hij en ik haalde zijn pik uit zijn broek en begon hem te pijpen. Na een paar minuten stopte ik en ging op mijnrug op het bankje liggen. Mijn vriend stak zijn pik langzaam in mijn kale kutje. Toen hij er in zat begon hij mij hart te neuken. Omdat mijn borsten redelijk groot zijn, gingen die behoorlijk te keer. We waren zo met elkaar bezig dat we niet hadden gemerkt dat de groep donkere jongens op een afstandje stonden te kijken. Mijn vriend voelde dat hij klaar ging kwamen en trok zijn pik uit mijn kut. Hij trok zich zelf boven mijn borsten af en kwam klaar op mijn borsten. Ik smeerde zijn zaad uitgesmeerd over mijn borsten, vroeg ik hem of hij mij nog klaar wou beffen.

Voor dat hij kon tussen mijn benen neer geknield was kwam de groep op ons af lopen. Een van hen (de leider) zei (in het Amerikaans) zo liefje zullen wij het eens voor je afmaken. Daar kan je vriendje nog wat van leren. Voor dat we was konden zeggen werd mijn vriend vast gepakt en weg getrokken. Ik lag nog op mijn rug op het bankje en er stapte een grote man op mij af. Hij liet zijn broek zakken en daar kwam een negerlul te voorschijn die erg lang was. Ik werd gedwongen hem in mijn mond te nemen en hem te pijpen. Toen zijn pik hard was werd ik weer op mijn rug gelegd en hij stak zijn pik voorzichtig in mijn kut. Ik voelde hem steeds dieper gaan totdat hij tegen mijn baarmoederhals aan kwam. Hij trok zijn pik er weer helemaal uit en herhaalde dit een aantal malen.

Mijn kut begon langzaam te wennen aan zijn lange pik. Onder tussen kwam er een tweede man bij ons staan en stak zijn pik in mijn mond. Eerst rustig waar op een gegeven moment steeds dieper. Ook de pik in mijn kut ging steeds sneller in en uit mijn kut. Bij iedere stoot voelde ik hem nog steeds tegen mijn baarmoederhals aan komen. Ik voelde een orgasme opkomen waarop de man die mijn neukte zijn pik steeds harder en dieper in mijn kut ramde. Het was zo lekker dat ik schreeuwde dat hij door moest gaan. Dit deed de man ook. Ik kwam heerlijk klaar terwijl de man door bleef neuken. Op een gegeven moment voelde ik de pik in mijn kut dikker worden waardoor hij mijn kut heerlijk op vulde. Toen hij zijn zaad tegen mijn baarmoederhals aan spoot kwam ik weer klaar. De man trok zijn pik uit mijn kut en ik voelde er gelijk een tweede pik in gaan. Deze was een stuk korter maar wel iets dikker. Dit voelde nog lekkerder dan daarnet. Ook hij stak zijn pik er eerst helemaal in en haalde hem er toen weer helemaal uit. Onder tussen stonden er zes negers om mij heen waar van ik om beurten een lul in mijn mond kreeg. Volgens mijn stonden er ook nog een paar mannen bij mijn vriend om hem rustig te houden. Ik hoorde alleen maar dat ik moest doen wat zij zeiden dan kwam alles goed. Na tien minuten voelde ik de tweede man al in mijn kutje klaar komen. Toen hij zijn kit uit mijn kut trok kwam er ook wat zaad mee naar buiten en voelde dit langs mijn kontgat lopen.De volgende pik gleed gelijk diep in mijn kut. Deze was weer een stuk langer en kwam weer tegen mijn baarmoederhals aan. Hij begon gelijk hard te neuken. Waardoor hij snel diep in mijn kut klaar kwam. De volgende stond al klaar en ging op de bank zitten. Ik moest met mijn rug naar hem toe op zijn pik gaan zitten en hem neuken. Zijn pik was erg lang maar ook dik. Dikker dan de andere lange lullen. Na een aantal minuten kon ik het niet meer houden en kwam weer klaar. Ik moest echter door neuken en op de momenten dat ik het niet meer vol hield zakte ik over zijn pik en kwam zijn eikel tegen mijn baarmoeder aan. Hierdoor sprong ik weer even op.

Ondertussen sprongen mijn tieten op en neer. Af en toe moest ik ze vast houden anders deed het zeer. Ook deze man kwam in mijn kut klaar. Ik voelde erg goed dat hij zijn dikke stralen zaad diep in mij stoot. Ik stapte van hem af en de volgende ging al weer op het bankje zitten.deze pik was net zo lang en dik als zijn voorganger. Nu kan ik goed zien dat de groep uit acht grote negers bestond. Ik liet mij over de vijfde pik zakken. Nu met mijn tieten naar de man gericht, hij begon gelijk aan een van mijn tepels te zuigen. Ik zat nu op mijn knieŽn op de bank en hij begon mij hard te neuken. Toen hij even stopte voelde ik iets kouds tussen mijn billen gesmeerd worden. Daarna voelde ik dat er een vinger in mijn kont ging. Even later kwam er nog een tweede vinger bij. Toen begon de man onder mij weer te neuken waardoor ik niet meer goed voelde wat er met mijn kontje gebeurde totdat ik voelde dat er een pik in gedrukt werd. Ik gilde het uit van de pijn. Maar na een keren dat de pik met wat glijmiddel in mijn kont was gestoken voelde het heerlijk. Dit gevoel had ik nog niet eerder gevoeld. De mannen begonnen nu rustig te neuken. Het voelde echt heerlijk en het duurde dan ook niet lang voordat ik weer eens klaar kwam. De mannen neukte steeds harder en dieper in mijn lichaam.Ik voelde dat de twee mannen tegelijk in mij kaar kwamen. Alleen de pik die in mijn kont zat werd gewisseld door een dikkere pik. Ook hij deed er eerst wat glijmiddel op voor dat hij hem in mijn kont stak. Toen zijn pik er in zat begon hij hard te neuken. De man onder mij deed niet echt meer mee maar ik voelde zijn pik nog wel goed in mijn kut. Op een gegeven moment stopte de man met neuken en trok zijn pik er uit. Hij ging op het bankje zitten en ik moest met mij rug naar hem toe op zijn pik gaan zitten. Ik liet zijn pik weer in mijn kont zakken en merkte dat de laatste man nu voor mij stond en zijn pik ik een keer diep in mijn kut stak. De twee mannen hadden alle twee een erg dikke en lange pik die helemaal in mijn lichaam verdween. Ik voelde dat de pikken nog dikker werden. Waardoor ik nog een orgasme op voelde komen.

Op het moment dat de mannen tegelijk diep in mij klaar kwamen kwam ik zelf ook klaar. De mannen haalde hun pikken uit mijn lichaam en ik voelde het zaad uit mijn kut en kont stromen. Ik ving het zaad op met mijn hand toen er een man mij beveel het op te eten. Ik likte het van mijn hand en slikte het door. Toen moest mijn vriend de rest van het zaad dat uit mijn lichaam stroomde oplikken en toen ik weer helemaal schoon was konden we gaan. Op het moment dat mijn vriend en ik wegliepen vertelde hij dat ie de paspoorten had af moeten geven en dat ik die terug kon verdienen door twee dagen later bij de groep op bezoek te komen. In het tweede deel hier meer over.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners