Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verjaardagsfeestje - 15614 keer gelezen
Ik ben Rein en ben 34 jaar. Ik ben getrouwd met Suus en zij is 32 jaar. Wij hebben een zoontje van 6 jaar en een dochter van 10 jaar, Stephan en Diana . Het zijn twee topkinderen. Diana is een echte dondersteen en Stephan is een stille slimme jongen. Diana moeten wij af en toe achter haar broek aan zitten op school. Vorige week zaterdag werd ik 35 en ik gaf in onze voetbalkantine een feest voor vrienden en vriendinnen en familie.

Ik heb alleen nog contact met mijn zusje Irene. Zij is 28 jaar oud en is sinds een maand weer vrijgezel, na een relatie van ruim 8 jaar. Zij woont tijdelijk in onze stacaravan, want zij moest het huis van haar vriend uit. Die caravan staat tegenover de voetbalclub en dus ook redelijk in de buurt van mij. Onze ouders zijn gescheiden en hertrouwd, en beide hebben wij geen goede band meer met onze ouders. Wel hebben wij contact met mijn schoonfamilie. Mijn schoonzusje Saar is de tweelingzus van Suus. Saar nam de kinderen ook mee naar huis tijdens het feest.

Die zaterdag ga ik samen met Suus naar de club om een beetje te versieren. Om 14.00 uur heb ik afgesproken met Lucas, een maatje van ons. Hij regelt de muziek en zingt zelf ook een aantal nummers. De kinderen spelen buiten met een bal. Wanneer wij klaar zijn gaan wij snel naar huis om te eten en ons klaar te maken voor het feest.Om 19.30 uur zijn wij weer in de kantine. De vrijwilligers die ik heb gevraagd om de bar te regelen zijn er al. Ik betaal bij hun vast de huur van de kantine en ik geef ze ieder 50 euro omdat zij mij gigantisch helpen. De maandagochtendploeg maakt de kantine schoon. Hen heb ik al een bijdrage gegeven zodat ik zelf niets hoef te doen met schoonmaken.

Om 20.00 uur staan de eerste mensen al binnen en de gezelligheid zit er gelijk al in. Om 22.00 uur is bijna iedereen er. Ik pak dan de microfoon en bedank de mensen dat zij gekomen zijn en gezelligheid hebben gemaakt. Om half 11 gaan Diana en Stephan met Saar en haar man John mee naar huis. Morgenmiddag haal ik ze weer op.

Hoe verder de avond vordert des te gezelliger het wordt. Het is een uur of 1 wanneer het laatste rondje in wordt gezet. Daarna gaan de mensen redelijk snel weg. De vrijwilligers achter de bar hebben de bar al schoon gemaakt en wachten tot iedereen weg is. Aangezien ik zelf een sleutel heb gaat Hans, de mannelijke vrijwilliger, ook naar huis. Janine, een studente van 20 jaar en speelster van onze vereniging blijft nog even. Om half 2 is iedereen vertrokken, en nemen wij nog een drankje op de goede afloop.

Janine zegt dat zij zo een taxi gaat bellen, want zij heeft geen zin om alleen over het sportpark en het ernaast gelegen industrieterrein te fietsen. Ik zeg haar "Je kan ook met ons mee rijden als je wil. Ik heb toch niets gedronken en wij gaan met de auto terug naar huis." Dat aanbod neemt zij graag aan en een half uur later zitten wij in de auto. Onderweg vertel ik dat ik thuis ook een lekkere borrel neem. Janine zegt "Ik ga ook zo een borrel nemen." Ik nodig haar uit om ook thuis bij ons een borrel te nemen.

Thuis aangekomen neemt Janine plaats op de bank en schenk ik een lekkere wijntje voor haar in. Zelf neem ik een baco en mijn vrouw een Malibu cola. Wij maken er nog een gezellige avond van. Het is al 3 uur en de gesprekken worden door de drank steeds erotischer. Ik heb er pas 3 op, maar de dames raken steeds iets meer dronken. Dan vraagt mijn vrouw opeens aan Janine "Heb jij het wel eens met een andere vrouw gedaan?" Suus heeft het er wel vaker over dat zij een keer iets met een vrouw zou willen doen. Ik heb daar natuurlijk geen probleem mee, een trio met 2 vrouwen. Janine kijkt Suus verbaasd aan en zegt dan "Nee ik heb daar wel eens over gedacht maar het is er nooit van gekomen."

Mijn vrouw gaat nu naast Janine zitten en legt haar hand op het been van Janine. Ze zegt "Als je niet wilt dan maakt het niets uit, dan stop ik wel." Dan buigt ze voorover en kust Janine op haar mond en daarna nog een paar keer. Dan duwt zij haar mond op Janine haar lippen. Al snel zie ik dat de dames aan het tongen zijn. De handen van Suus gaan over het lijf van Janine. Zij glijdt over haar borsten en maakt de knopen van haar blouse los. Snel zit zij in haar bh, een mooie zwarte C-cup. Dan gaan de handen van mijn vrouw verder naar beneden en maken de knoop los van de broek van Janine. Janine maakt nu ook de blouse van Suus open en trekt deze uit. Suus heeft kleine borsten, zij wil altijd nog eens een borstvergroting. Ik vind dat niet echt nodig, maar omdat Suus het wil, hebben wij het geld daarvoor al bijna bij elkaar gespaard.

Janine is niet verlegen en maakt gelijk de bh van Suus los. Dan zet ze haar mond op de borsten van Suus en zuigt op haar tepels. Mijn vrouw geniet er zichtbaar van. Zij maakt nu de bh van Janine los en trekt die van haar schouders. Zij speelt met de grote mooie stevige borsten van Janine. Dan verruilen zij van positie, zodat Suus die lekkere grote borsten van Janine kan verwennen met haar mond. Tussen het sabbelen door zegt zij tegen mij "Kijk, zulke lekkere grote borsten wil ik nou ook". Dan gaat zij weer verder met sabbelen. Ik schuif ondertussen de tafel aan de kant en ga bij de dames op de grond zitten. Ik vraag Janine of zij het erg vindt als ik mee ga doen. Janine kijkt mij aan en zegt dat zij het helemaal niet erg vindt.

Ik trek mijn vrouw op de grond en Janine gaat naast haar liggen. Suus gaat met haar hand de broek van Janine in en maakt even daarna haar broek helemaal open. Ik sta op en trek haar broek uit. Janine ligt nu alleen in een zwarte string. Suus gaat met haar mond op het kruisje van die string en kust haar kutje. Dan trek ik de string van Janine uit en zien wij het kale kutje van Janine. Suus opent de benen van Janine en gaat er tussen liggen. Zij begint Janine te beffen en te vingeren. Ik ga aan de andere kant naast Janine zitten en begin te spelen met die lekkere borsten van haar. Ik neem om beurten haar tepels tussen mijn lippen en zuig er lekker op. Janine ligt wild te kreunen en het is maar goed dat de kinderen er niet zijn, anders waren zij misschien wel wakker geworden. Meerdere malen komt Janine klaar op de vingers en de tong van Suus. Dan stop Suus ermee en gaat liggen.Wanneer Janine is bijgekomen komt zij omhoog en maakt de broek van mijn vrouw los. Dan zie je Janine verbaasd kijken, want Suus draagt nooit een onderbroek, tenzij zij ongesteld is. Maar snel verdwijnt ook haar broek als sneeuw voor de zon. Janine begint aan te vallen op het ook kale kutje van Suus. Die zegt nog "Ik heb mijn poesje vanmorgen nog geschoren". Janine begint Suus te verwennen en volgt de aanwijzingen op van mijn vrouw. Suus ligt te genieten van de mond en de vingers van Janine. Ik ga achter Janine zitten en zet mijn mond op haar lippen. Dan begin ik haar te likken. Zo worden beide vrouwen verwend.

Even later voel ik een paar handen die mijn lul zoeken en pakken en kneden. Ik maak mijn broek open en trek beide broeken uit. Mijn lul is redelijk lang, maar wel dik. Suus heeft er aan moeten wennen. Die heeft ze nog niet dikker gezien als die van mij. Hij is 18 cm lang en dat is toch wel gemiddeld. Snel trek ik de rest van mijn kleren ook uit. We zijn nu alledrie helemaal naakt. Suus komt ook snel een paar keer achter elkaar klaar en zegt dan "En nu heb ik zin in een lul". Zij duwt mij op mijn rug. Ik zie Janine nu verbaasd kijken naar mijn lul. Zo groot heeft zij ze nog niet gezien en zij vraagt zich af of die wel past. "Dat merken we zo wel, maar wanneer je nat genoeg ben past hij meestal wel" zeg ik.

Daar gaat Suus nu voor zorgen, zij gaat op haar knieŽn zitten en likt mijn lul zo nat mogelijk. Dan zegt zij dat ik het maar moet proberen. Ik vraag aan Janine of ik haar mag neuken. Zij zegt "Oh ja, graag, ik ben zo geil en ik wil geneukt worden. En ik ben aan de pil dus spuit alles maar mijn kut in". Ik ga op mijn knieŽn zitten en mik mijn lul naar de ingang van haar kut. Ik voel haar lipjes wijken voor het puntje van mijn forse eikel. Heel voorzichtig duw ik steeds verder. Wanneer mijn eikel er in zit kijk ik haar aan en zeg "Je hebt het ergste gehad". Zij zegt "Kom er maar in, duw maar door". Iets harder duw ik mijn lul er nu helemaal in. Ik zie wel een pijnlijke trek op het gezicht van Janine, maar als ik rustig begin te stoten zie ik de trek van haar gezicht veranderen naar een lekker geil gezicht. Ik begin iets harder te neuken in haar krappe kut.

Dit is toch wel het lekkerste gevoel die ik ooit heb meegemaakt, zo'n krap kutje neuken. Steeds harder neuk ik haar en Janine kreunt steeds harder. Ik merk dat haar orgasme steeds dichterbij komt. Mijn orgasme duurt ook niet lang meer. Even later komt Janine met een wilde brul klaar. Ik stoot nog even door en wanneer ik het niet meer red trek ik mijn lul terug en ik spuit alles over de buik van Janine. Mijn vrouw weet niet hoe snel zij moet aanvallen om mijn zaad op te likken. Wanneer zij alles heeft afgelikt zet zij haar mond op de mond van Janine en zo laat zij mijn zaad overlopen in haar mond en delen zij mijn zaad. Dan slikken beide het door en zeggen dat het heerlijk is. Dan vraagt Suus of Janine blijft slapen. Wij doen het boven nog een keertje over.

De volgende middag zet ik Janine af bij de voetbalclub, zodat zij op haar fiets naar huis kan. Dan rij ik naar Saar om de kinderen op te halen. Ons huwelijk is na die ervaring een stuk leuker geworden, wij nemen nu wel vaker een vrouw mee voor lekkere seksavonden.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners