Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vakantie in Egypte - 10854 keer gelezen
Mijn vriend en ik besloten dit voorjaar een week naar Egypte te gaan. Hij had een hotel geregeld in Hurghada.
Daar aangekomen was het weer heerlijk en onze ressort prima.

“Ik zou wel eens op zo’n kameel willen rijden”, zei ik.
“Oké”, zegt Frans, “doen we”.
Het lijkt me een leuke ervaring om net als de Nederlandse Anita Beyers eens door de woestijn te gaan op zo’n bijzonder beest.
Frans loopt naar de balie van het hotel, pakt wat folders, vraagt wat aan de man in het engels en loop gearmd met me het hotel uit.
“Je moet je er wel op voorbereiden”, zegt hij,”sommige krijgen er een soort zeeziekte van. Het dier wordt ook wel het schip van de woestijn genoemd”.
“O”, zeg ik onnozel, “ik neem wel een primatoertje”.

Ik moet zeggen, het is een bijzondere ervaring. Middels een bankje en een spannende duw tegen mijn kont van een Surinaams uitziende man, zit ik op het beest. Vreemd schommelend zit ik tussen de twee bulten en houdt me er stevig aan vast. Ik kijk om me heen. Gelukkig ben ik niet de enige die er onwennig op zit. Er wordt een hoop gelachen en onzeker gekeken.
Naarmate ik aan de vreemde gang gewend raak, voelt het steeds lekkerder. Bij elke deinende beweging die het beest maakt, stroomt een warm gevoel mijn kruis binnen. Het gevoel probeer ik te versterken door mijn kont zo ver als ik kan tegen de achterste bult te drukken. Heerlijk voel ik het dier tegen mijn billen schommelen. Na een tijdje trek ik me aan de voorste bult zoveel mogelijk naar voren en druk mijn schede er stevig tegen aan. Bij elke schommelende stap voel ik mijn doos vochtiger worden.
Als een ervaren kameelrijder houd ik mij met één hand aan de bult vast en schuif de andere onder mijn korte rok. Terwijl ik naar Frans en de anderen kijk, breng ik mijn hand naar mijn kutje. Tot mijn spijt houdt de karavaan op eens op en moeten we er af. De man die mij op het beest hielp, haalt me er nu ook af. Hij steekt zijn arm toe. Uit angst om te vallen laat ik me in zijn armen glijden. Met zijn linkerhand pakt hij me bij de schouder en met zijn rechter mijn rechter dijbeen. Even lijkt het of ik zijn duim tegen mijn kruis voel drukken.
Zou hij iets gezien hebben.
Met de groep lopen we naar een historisch bouwwerk.
“Mooie omgeving hè”, zegt Frans. Ik knik, terwijl ik eigenlijk zou moeten bekennen er weinig van gezien te hebben.Op de terugweg heb ik dezelfde ervaring. Weer borrelt dat geile gevoel op in mijn doos. Vrouwen zouden vaker kameel moeten rijden denk ik.
Als we er zijn, is het weer dezelfde man die me er af helpt. Ik leg mijn armen om zijn nek, terwijl hij me stevig om mijn bovenbenen vastpakt. Een sterke hand voel ik even op mijn billen rusten. Hij zet me op de grond en met een vochtig kutje loop ik met Frans naar het hotel. In het appartement aangekomen leg ik me op bed.
“Ik ga even onder de douche”, zegt Frans, terwijl hij de balkon deuren open doet.
Ik kijk hem aan en wenk.
“Ik heb een beter idee”, zeg ik en leg mijn hand geraffineerd tegen zijn bovenbeen, druk subtiel tegen zijn lul en doe zijn rits los.
“Aha”, zegt Frans, die meteen één en al oor is.
Ik haal de stijf worden pik uit zijn broek en zuig hem mijn mond in. Door die kameel ben ik zo geil als boter geworden. Ik voel zijn lul in mijn mond harder worden, terwijl Frans zijn spijkerbroek uit doet. Als zijn pik mooi rechtop staat, stop ik, doe mijn rok uit en frutsel aan mijn bh.
Ik heb mijn bh amper af, of Frans brengt zijn mond naar mijn tieten en zuigt de tepels tot harde punten.
“Naai me”, zeg ik tegen hem, “ik wil die geile lul van je in me voelen”.
Frans kijkt om zich heen. Tilt me opeens op, loopt over de drempel van de balkondeur en legt me op een soort ligstoel. Onze lichamen worden lekker verwarmd door de brandende zon. Ik draai me op mijn knieën en voel zijn paal mijn natte kut in schuiven. Terwijl ik beneden de kinderen hoor spelen in het zwembad, naait hij zijn paal stevig mijn tunnel in en slaat wild met zijn kaalgeschoren ballen tegen mijn doos.
Door zijn onstuimige bewegingen schuift de stoel naar voren, totdat hij tot stilstand komt tegen de balkonrand. Als ik tussen de rand en de glazen afscheiding doorkijk, zie ik de mensen genieten van het weer en het water. Zelf geniet ik van Frans die mijn kontgat heeft gevonden en zijn tong langs en in mijn hol laat gaan. Staand naast het ligbed priemt hij zijn speer in mijn reet. Diep schuift zijn paal naar binnen en berijdt hij als een echte rodeo mijn kont. Ik trek mijn stevige billen uit elkaar en voel zijn harde lul nog dieper tegen mijn wand stoten. De gedachten aan de mensen buiten, terwijl ik hier lekker geneukt wordt, maakt me bloedgeil. Ik breng mijn hand naar mijn kutje en masseer mezelf gillend tot een hoogtepunt. Zijn pik schokt heftig, terwijl zijn eikel harder begint te kloppen. Voordat het zaad zijn lul uitspuit, haalt hij hem uit reet en voel het warme zaad tegen mijn hol en over mijn volle billen spuiten.
Nagenietend hang ik nog even over de balkonrond, terwijl Frans de douche aandoet.
Als we lekker gedoucht hebben, leggen we ons op bed. Nadat we even zijn weggedommeld, staat Frans op, geeft me een zoen en loopt naar de deur van het appartement.
“Ik ga beneden even wat kaarten halen”.
Heerlijk dommel ik nog even weg.
Met een schok wordt ik wakker. Het lijkt alsof er aan de deur wordt gerommeld. Voordat ik er goed en wel erg in heb wat er gebeurd en in staat ben iets te doen, staan er drie Arabische mannen bij het bed. Alles gaat dan heel snel. Twee mannen pakken me stevig bij mijn armen beet en binden ze aan de spijlen van het bed vast. Als de derde man zich uitkleed, worden mijn beide benen vast gepakt en uit elkaar gehaald. Met mijn benen wijd, komt de derde, legt een grote handdoek onder mijn kont en duwt zijn lul mijn scheur in. Voordat ik er erg in heb voel ik zijn zaad naar binnen gaan. Dan wisselen ze elkaar af en komt de man die mijn linkerbeen vasthield op me liggen. Ook hij is een snelle spuiter. Dan komt degene die het langs moest wachten aan de beurt. Ik voel zijn hete adem als hij zijn stijve lul mijn kut in duwt en in no time komt hij klaar.
Als ze mijn polsen los maken, heb ik het vermoeden dat ze klaar zijn. Niets is echter minder waar. Uitgebreid zitten ze aan mijn tieten en draaien me dan om. Binden weer mijn polsen weer vast, wrijven tevreden over alle delen van mijn lichaam en knijpen hard in mijn billen. Ondertussen vraag ik me af waar Frans blijft.
Weer pakken twee van hen mijn benen vast en schuiven ze uiteen. De derde priemt zijn opnieuw verstijfde pik in mijn spleet. Wild neukt hij zijn lul mijn kut in en uit, totdat ik het zaad over mijn billen voel glijden. Als de tweede zijn paal mijn gleuf in schuift, begin ik te schudden met mijn billen. De pik voelt heel anders dan de vorige en mijn kutje begint geil te worden van die ruw stotende paal. Als ze merken dat ik weinig weerstand bied, priemt de laatste zijn harde lul in mijn hol. Ik ontkom er niet aan een kreet van opwinding te slaken. In je kont geneukt worden is nou eenmaal zalig. Beide palen naaien me lekker. Dan voel ik zaad mijn hol in stromen en over mijn billen glijden. Nu zal het wel afgelopen zijn denk ik. Twee mannen lopen weg, terwijl ik nog steeds vast gebonden zit. Ik ga op mijn buik liggen en vraag me af waar Frans toch kan zijn. Dan hoor ik de deur weer open gaan. Vanuit mijn ooghoeken lijkt het erop dat er twee andere mannen zijn binnengekomen. Weer gaat er een lul bij me in. Met zijn duim in mijn hol, stoot hij hard tegen mijn kont. Als zijn lul bijna het hoogtepunt bereikt, trekt hij de pik terug en het zaad vloeit langs mijn doos.
Dan komt de ander achter me zitten. In tegenstelling tot de andere mannen pakt hij met zijn krachtige handen mijn billen aan de zijkant beet en legt zijn eikel voorzichtig tegen mijn spleet. Ik voel de ingang van mijn donkere kuil weerstand bieden, als hij bij mij naar binnen wil. Als de poort zich opent, schreeuw ik het uit. De wanden van mijn gleuf worden krachtig uiteen getrokken. Wat is dit?Ik kijk om en zie in mijn ooghoeken de man die me op de kameel zette en me er weer van afhaalde. Langzaam voel ik zijn enorme lul langs mijn tunnel schuiven. Er lijkt geen eind aan te komen. Dan deint hij rustig in mijn gleuf heen en weer.
De dikte en lengte van de pik maken me enorm geil. Waar heb ik dit heerlijks aan verdiend.
Meer en meer komt hij op stoom. Met een steeds groter worden ritme, priemt hij zijn enorme paal diep mijn kuil in. Mijn hele spleet is bedekt door die lange, dikke lul. Ik probeer mijn kutspieren samen te trekken om hem nog meer te voelen, maar de pik is zo dik dat het overbodig is. De andere mannen zien dat ik mateloos geniet. Eén van hen komt onder me liggen en legt zijn warme tong tegen mijn scheurdoos, terwijl de ander mijn tieten betast. Ik hoef niets meer te doen. Door de die grote geile lul zo diep stotend in me, voel ik het sap langs mijn gleuf lopen. Dan begint mijn grot van voor tot achter als een bezetene te trillen. Als een klopboor voel ik zijn paal tegen mijn kutwand aanstoten. Mijn billen trillen van genot als het zaad naar binnen gaat. Pas als hij die enorme lul mijn gleuf uit haalt, vind het zaad de weg langs mijn spleet .
Ik kijk om en zie nog even die enorme lul. Dan maken ze me los en zijn plots allemaal snel verdwenen. Ik ga mijn bed uit, gooi de handdoek op het balkon en loop naar de douche. Ik betrap me erop dat ik helemaal niet meer aan Frans heb gedacht.
Als ik met een brandende kut onder de douche sta, hoor ik weer de deur open gaan. Ik steek mijn hoofd om de hoek van de deur en zie Frans binnen komen.
“Waar was jij nou?”.
“Ik werd beneden opgehouden door een paar mannen. Als ik het goed heb begrepen was de lift stuk”.
“Oké”, zeg ik, die de boel begint te begrijpen. Ik besluit er niets over te zeggen.

De volgende ochtend word ik laat wakker. Frans is uit bed en zelfs in geen velden of wegen te zien. Nog altijd gloeit mijn spleet van binnen. Ik draai me om en probeer die geile pik weer voor me te halen en in me te voelen.
Opeens spring ik op. Kleed me aan, neem wat uit de koelkast en ga met de lift naar beneden.
Bij de balie beneden pak ik een ansichtkaart. Ik probeer de man achter de balie duidelijk te maken dat ik informatie over de woestijn en een kamelentocht wil.
Als hij lijkt te begrijpen wat ik bedoel, wijst hij naar links. Ik loop de gang in en tot mijn vreugde, zie ik bij één van de kamers de man van gister staan. Hij schrikt even als hij me ziet. Als ik hem wenk en mijn lippen geil langs mijn mond breng, lijkt hij me te snappen. Hij loopt op me af. Ik kijk om me heen en gebaar hem met mij een deur in te gaan. Niet wetend wat daar achter zit, maar aangevend dat ik met hem alleen wil zijn. Hij begrijpt mijn bedoeling en neemt me mee naar een andere kamer. Als we binnen zijn sluit hij de deur. Onmiddellijk leg ik mijn hand op zijn lul. Hij moet lachen. Als een veertje tilt hij me op en zet me neer op de bank. Dan haalt hij zijn lul uit zijn broek. Vol verwondering kijk ik er naar. Er zullen nog grotere zijn, maar deze is voor mij enorm. Frans heeft ook een stevige, maar dit.
Als ik met mijn mond erover heen schuif en aan zijn geile grote ballen lik, moet dit volgens mij de perfecte pik zijn. Ik schat zo’n 20-22 centimeter. Heerlijk groot, maar ook niet weer niet absurd. De kracht van deze lul zit hem in zijn dikte. Geil schuift ik mijn zwoele mond over zijn eikel. Van het zien van die mooie lul, stroomt er sap mijn kut in. Mijn gleuf wijkt bij de gedachte aan die paal in me. Dan pakt hij mij bij mijn tieten. Ik laat mijn rok op de grond vallen en sta in mijn panty’s voor hem. Ook hij heeft zich van zijn kleding ontdaan. Ik kan mijn ogen niet van die geile, enorme stijve lul afhouden. Met zijn krachtige armen tilt hij me op en laat me letterlijk over zijn paal glijden. Mijn kutgat gaat meer dan wijd open voor die enorme dikke pik. Ik kerm het uit. Mijn lichaam laat ik zoveel mogelijk naar beneden zakken om zo volledig op zijn speer te rusten. Mijn kutspieren trek ik aan. Zalig voel ik die dikke lul in mijn grot bewegen. Ik ben nu een echte paalzitter geworden. Dan legt hij me neer. Ik spreidt mijn benen en voel weer die enorme dikke lul mijn scheur in gaan. Als hij op gang komt, voel ik zijn grote kale ballen tegen mijn doos stoten. Mijn klit en lichaam trilt van geilheid. Het liefst zou ik elke dag zijn speer over me heen laten gaan. Even zuigt hij aan mijn tieten. Vol bewondering kijk ik naar zijn prachtige lichaam en voel mijn grotje trillen van genot.
Daarna geef ik aan iets anders te willen. Ik wil gewoon als een echte jockey de pik berijden. Hij gaat op de bank liggen. Nog even zuig ik aan die schitterende lul.
Dan omarmd mijn spleet zijn majestueuze lul. Mijn scheur wijkt wijd uit als de paal zijn intrede doet. Rechtop staat hij in me. Ik leg mijn handen langs mijn lichaam, en beweeg mijn kont op en neer. Heerlijk schuif ik mijn scheur over die dikke paal. Ook hij geniet met volle teugen. Hij legt zijn handen onder mijn stevige bovenbenen en duwt mijn lichaam omhoog om het snel weer te laten zakken. Dat kracht zit in herhaling kan je wel zeggen. Zijn heerlijke warme handen duwen me herhaaldelijk omhoog en laten me weer over zijn dikke, stijve heer zakken. Mijn spleet is volledig gevuld door die geile pik. Ik buig voor over en geef hem een zoen. Mijn kont steek ik omhoog, laat hem zakken en steek hem weer omhoog. Door het ritme gaat die grote speer heerlijk mijn grot in en uit. Het lijkt alsof de lul rechtop in me staat, bijna tegen mijn baarmoeder aan. Mijn hele onderlichaam zindert van genot. Het enige wat ik nog voel is lul en nog eens lul. Ik ga recht op zitten en berijdt zijn paal en draai over zijn ballen. Zijn eikel voel ik diep van binnen in mijn grotje stoten. Hij pakt me bij mijn middel en beweegt geil mee.
Vervolgens pakt hij me krachtig beet en legt me op mijn buik. Ik trek mijn knieën op en laat me op z’n hondjes neuken. De pik verdwijnt diep mijn kutgat in en naait als een naaimachine zijn lichaam aan het mijne. Als een bezetene wordt mijn scheur genomen. Ik weet niet of ik ooit nog wel van die pik los wil komen. In mijn kutje regent het dat het giet en mijn klitje begint heftig te trillen. Goed op ritme gekomen, kletsten zijn bovenbenen hard tegen mijn billen en zijn ballen voel ik beuken tegen mijn doos. Vol van geilheid houd ik het niet meer. Mijn lippen trillen, mijn kut is klets en klets nat, mijn tunnel trilt, kortom alles is één waanzinnig genot. Dan voel ik dat heerlijke gevoel door me haan gaan en kom kreunend en kermend klaar.
Als ik klaar kom blijft hij rustig in mij. Dan haalt hij zijn lul eruit en probeert hem in mijn reet te duwen. Ik weet niet of ik dat wel aankan, maar ben zo geil dat ik hem z’n gang laat gaan. Voorzichtig schuift hij hem er in. Ik gil even van de pijn, wat snel overgaat in een waanzinnig genot. Hij duwt zijn dikke paal zo lekker in mijn hol dat ik weer klaar kom. Zo geil ben ik nog nooit geweest. Het lijkt wel of ik de controle kwijt ben.
Door de dikte van zijn lul, trillen mijn billen en bovenbenen als een waanzinnige. Mijn kont is één schuddende massa. Hard heit hij zijn paal tegen de wand van mijn tunnel aan. Ik weet niet meer wat ik moet. Het lijkt wel of mijn hele lichaam klaarkomt. Overal tintelt het, mijn hoofd, mijn benen, mijn billen. Mijn tepels staan zo recht als een piek op de kerstboom.
Dan voel ik zijn paal uit mijn hol gaan. Even kerm ik en draai me om. Wijdbeens lig ik voor hem en laat die dikke speer opnieuw mijn gleuf in gaan. Wijd opent de poort zich voor hem en diep zakt hij neukend mijn kutgat in. Als ik mijn hoofd optrek en de enorme speer mijn spleet in en uit zie gaan, voel ik een waanzinnige geilheid in mij
opkomen en voel de sappen naar voren stromen. Met mijn hand wrijf ik over mijn klit en als een fontein spuiten mijn sappen tegen zijn borstkas. Ik zie dat hij er van opkijk en er geil van wordt. Zijn lul wordt nog stijver en begint wild tegen mijn grotje te stoten. Dan lijkt het of ik van binnen wordt opgerekt. Wild stoot hij enorme hoeveelheden zaad mijn grot in. Zijn pik stoot nog een keer en weer voel ik die heerlijke stroom van genot door mijn klit gaan. Zijn pik is nog steeds stijf. Ik wrijf nog een keer over mijn klit. Zijn pik voel ik weer harder worden. Wild stoot hij met zijn ballen tegen mijn boven benen. Ik voel aan zijn eikel dat er nog meer zaad aankomt. Bij de gedachte trilt mijn hele lichaam en kom ik voor de zoveelte keer op mijn hoogte punt. Tegelijkertijd vloeit er weer zaad door zijn lul mijn kut in. Als zijn pik mijn lichaam verlaat, druipt aan alle kanten het zaad mijn spleet uit. Ik kijk hem aan.
Ik wou dat ik deze lul mee naar huis kon nemen.
We genieten nog een tijdje na.

Daarna ga ik met een gloeiende kut naar het appartement.
“Waar was jij nou?”
“Kan ik net zo goed aan jou vragen, ik heb je gezocht”, loog ik.
Terug in het vliegtuig kon ik maar aan één ding denken. Hoewel er met de pik van Frans niets mis is, weet ik wel wat ik zo af en toe eens nodig heb.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners