Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Uit met collega's - 3103 keer gelezen
Het volgende gebeurde tijdens een avondje uit onder collega’s.
We waren gaan snookeren. We speelden in teams van twee op twee tafels, waardoor dus telkens 8 mensen speelden, maar vermits we met 10 waren was er dus telkens een koppel dat niet speelde en alleen supporterde.
We wisselden ook constant van partner om alles zo eerlijk mogelijk te houden.
De drank vloeide rijkelijk en het werd heel gezellig. Op een bepaald moment, ik weet niet meer waarom, kwam het gesprek op schaamhaar.
De vrouwen in het gezelschap weidden uit over stijl, manieren om te ontharen, hoe vaak enz terwijl de mannen duchtig hun duit in het zakje deden over hun geprefereerde stijl, van een goede bos tot helemaal kaal.
Karen, een blonde schoonheid waar ik wel een oogje op had, en zij ook wel op mij dacht ik, bekende dat zij zich helemaal kaal schoor, en dat ze dat niet deed om mannen te behagen maar omdat ze dat zelf het mooist vond.
“Want jullie mannen hebben het wel gemakkelijk, niet, jullie hoeven je daar niet te scheren!”
“Dat weet ik nog zo niet”, zei ik.”Ik hou er van dat een vrouw zich helemaal onthaard, maar ik vind dat als ik dat wil van een vrouw dat ik mezelf ook moet verzorgen, en daarom dat ik mezelf ook onthaar.”
Dat kon geen enkele vrouw geloven. Zoiets had er nog geen een ooit meegemaakt.
“Echt, helemaal? Dat zou ik wel eens willen zien!”, riep er een.
“Ja, ik ook wel”, beaamde Karen.
“He, I’ll show you mine if you show me yours”, antwoordde ik.
Daarop volgde heel wat gewoel, onsamenhangend gekakel en bovendien moest ik net spelen, en toen ik weer aan het gesprek kon deelnemen was het al op iets anders overgegaan.
Het volgende spel echter bleef ik aan de kant, toevallig samen met Karen...
Dat was mijn kans om er werk van te maken. Maar eerst ging ik even naar toilet, want mijn blaas was aardig vol gelopen.
Net toen ik terug uit de toiletten kwam en terug naar de groep wou lopen botste ik op Karen, die blijkbaar ook dringend moest.
“Wel, als je daarnet serieus was, dit is je kans”, zei ik.
Ze keek me lichtjes verbaasd maar lachend aan en antwoordde:
“Waarom niet, kom maar mee.”
En ze trok me mee de damestoiletten in.
Ze koos een hokje uit, en ik volgde haar. Ze liet me erin en sloot de deur achter mijn rug. Glimlachend keek ze me aan en toen knoopte ze haar broek los, haakte haar duimen achter de broekband, en toen liet ze heel snel haar broek samen met haar stringetje zakken om onmiddellijk op de WC te gaan zitten.
“He, zo zie ik wel niets hoor”
“Ja even geduld hoor want ik moet echt wel dringend plassen.”
“How OK...geil”
“Vind je dat geil?!”
“Oh ja, ik hou ervan om naar plassende vrouwen te kijken.”
“Nou, geniet dan maar”, en ze begon te plassen.
Ik zag de plas uit haar kale poesje stromen en onwillekeurig reageerde mijn penis meteen bij die aanblik.
Ik weet niet of zij dit gemerkt had of dat ze dit sowieso al van plan was, maar terwijl ze daar zo zat, ik vlak voor haar staand in het nauwe hokje, begon ze mijn broek los te maken, zeggende:”Zo, laat jij al maar eens zien hoe je eruit ziet”.
Ze trok mijn broek samen met mijn onderbroek naar beneden en mijn penis sprong tevoorschijn, al aardig stijf door het aanzicht van dat plassende poesje.
“Waauw, je vind dit echt wel opwindend... en wat is hij mooi...en groot!”
Ze bleef met grote ogen kijken, en toen vroeg ze:”Mag ik hem aanraken?”
“Ga je gang.”
Voorzichtig raakte ze hem aan, wat er onmiddellijk voor zorgde dat mijn neuk staaf zich schokkend nog wat verder oprichtte.
Ze hapte naar adem maar ging verder met strelen. Toen vatte ze hem helemaal in haar hand en langzaam begon ze me af te trekken.
Ondertussen was ze al lang uitgeplast maar toch bleef ze zitten. Toen bracht ze haar mond naar voren en heel voorzichtig begon ze me te pijpen. Ondertussen begon ze ook nog eens mijn ballen te masseren.
Ze likte mijn hele schacht, draaide rondjes rond mijn eikel en mijn plasgaatje, en toen nam ze hem volledig in haar mond en begon lekker te zuigen.
Steeds harder liet ze mijn staaf op en neer in haar mond gaan, en steeds verder, tot ik haar echt in haar keel aan het neuken was. Ik nam haar hoofd vast en begon mijn heupen te bewegen. Ik duwde mijn lul helemaal in haar mond, mijn ballen kletsten tegen haar kin aan. Ze kokhalsde maar liet me begaan.
Ik neukte haar nu keihard in haar keel, en het duurde dan ook niet lang of ik kwam geweldig klaar, mijn sperma diep in haar slokdarm spuitend.
Toen trok ik haar echt met de woorden:”Nu is het mijn beurt.”
Ik zakte op mijn knieën en begon haar poesje te likken. Ze was al flink nat en niet alleen van de plas die ze net gedaan had. Ik proefde de zilte smaak vermengd met het zoete van haar kutsappen. Ik masseerde ook haar billen en toen, terwijl ik haar klitje met mijn tong bewerkte, stak ik een vinger in haar natte grotje. Ze begon steeds harder te ademen en steeds luider te kreunen.
Iedereen die de toiletten binnenkwam zou meteen horen wat we aan het doen waren, maar daar stoorden we ons niet aan.
Ik stak nu een tweede vinger in haar soppende kut, nog steeds op haar klit zuigend.
Zij drukte genietend mijn hoofd nog harder tussen haar benen.
Nu kwam er een derde vinger bij, en dat leverde geen enkel probleem op, dus probeerde ik nog een vierde. Dat werd al wat strakker maar werd wel op een genietend gesteun onthaald, dus begon ik verwoed op en neer te bewegen.
Na een tijdje werd haar kutje wat ruimer en raakte mijn hand ook helemaal besmeurd met haar kutsappen, die rijkelijk vloeiden.
Nu probeerde ik ook mijn duim er nog bij te krijgen. Ze hapte naar adem maar liet me begaan. Heel voorzichtig drukte ik verder, lichtjes draaiende bewegingen makend, en plotseling schoof mijn hele hand tot aan mijn pols in haar hete kut.
Zij schreeuwde het uit van genot.
Ik begon weer op en neer te bewegen. Eerst zachtjes maar toen steeds harder en wilder. Zij moest op haar hand bijten om niet het hele gebouw bij elkaar te schreeuwen.
Ik kon nu in een keer mijn hele hand uit en weer in haar pompen, en toen kwam ze gillend klaar.
Ik kwam recht en nog voor ze bekomen was draaide ik haar om om haar langs achter in haar poes te penetreren.
Ze liet me doen maar waarschuwde me wel:”Niet in me komen, ik neem de pil niet.”
Ik had zelf een vasectomie gehad dus er was geen gevaar, maar dat vertelde ik haar niet.
“Mag ik dan wel in je kontje komen?”hijgde ik.
“Oh, OK, maar wees wel voorzichtig.”
Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik zakte weer door mijn knieen en begon nu haar kontje te likken. Ik kuste haar prachtige billen, likte haar bilspleet en stak toen mijn tong in haar anus. Ik begon haar te rimmen en genoot van deze geile ervaring.
En ook zij scheen er wel van te kunnen genieten.
Ze duwde haar kontje zelf verder naar achter en trok haar billen uiteen zodat ik nog dieper kon met mijn tong.
Na een tijdje was haar sluitspier helemaal ontspannen. Ik kwam recht en leidde mijn weer keiharde lul naar haar sterretje, dat al lichtjes open stond.
Heel voorzichtig duwde ik mijn eikel in haar anus.
Zij hapte weer naar adem maar weer liet ze me gewoon begaan. Ik duwde wat harder en mijn eikel verdween helemaal in haar darmkanaal.
Ik wachte even om haar te laten wennen en toen begon ik voorzichtig te neuken.
Dit was voor mij de eerste keer dat ik anaal neukte en het gevoel was zo overweldigend dat ik al gauw al mijn remmingen verloor en keihard op haar begon in te beuken. Ze schreeuwde het weer uit en het kon me niet schelen of het van genot of van pijn was.
Toen explodeerde ik en schoot ik een nooit geziene hoeveelheid sperma in haar darmen.
Uitgeput zakte ik neer op de WC, haar met me meetrekkend. Ook zij zakte uitgeput op me neer.
Pas na enkele minuten stond ze op. Mijn penis plopte uit haar anus, een straaltje sperma sijpelde erachteraan. Ze nam wat WC papier om zich wat af te vegen en trok toen haar string en broek weer aan.

Ik wou ook wat papier nemen om me schoon te maken maar ze hield me tegen.
“Dat zal ik wel doen, dan kan ik nog wat van die mooie penis genieten.”
Ze nam wat papier en maakte aanstalten om mijn lul af te vegen, maar toen begon ze hem weer te strelen.”Wat is ie toch mooi...”
En heel voorzichtig begon ze hem weer te kussen. En toen nam ze de penis die net nog in haar kont gezeten had en besmeurd was met een mengeling van sperma en kont sap in haar mond om hem lekker schoon te likken!
Dit vond ik zo opwindend dat ik binnen de kortse keren weer keihard stond en zij me weer volop kon pijpen. Ik duwde haar hoofd hard tussen mijn benen en begon haar weer wild in de keel te neuken.
Doordat ik al een paar keer klaargekomen was duurde het dit keer wat langer maar ze hield vol en na ettelijke minuten spoot ik haar keel weer vol.
Nu waren we echt wel verzadigd.
We probeerden zo goed en zo kwaad als het kon om ons weer toonbaar te maken en hoopten dat het niet te veel zou opvallen bij de collega’s hoe lang we weg gebleven waren.
Wat ik later nog met Karen beleefde vertel ik in een volgend verhaal.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners