Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Twee weken vakantie - deel 1 - 10854 keer gelezen
Twee weken vakantie. Ze duurden eindeloos. Rina lag in bikini op een ligstoel bij het zwembad en staarde voor zich uit. Haar kinderen en haar man genoten van het mooie weer, de omgeving, het eten, ja zeg maar alles wat Italië te bieden heeft. En zij, zij wilde het liefst weer naar huis. Naar haar minnaar, naar Renzo. Haar hele lichaam tintelde opgewonden als ze aan hem dacht. Als ze zich voorstelde hoe hij haar zou liefhebben, haar zou beminnen. Maar al zou zij in Nederland zijn, dan had het nog geen zin. Tenslotte was ook hij op vakantie, met zijn gezin, en zat hij in Frankrijk. Het leek wel alsof ze het hadden uitgekozen, tegelijkertijd op vakantie, maar dat was echt toeval geweest.

Gelukkig bestond er nog zoiets als de mobiele telefoon. Dagelijks ontving ze van die heerlijke smsjes van hem waarin hij haar vertelde wat hij allemaal met haar zou doen als ze elkaar weer terug zouden zien. Net op dat moment klonk het geluidje van haar gsm, dat haar vertelde dat er weer een smsje voor haar was. Met een grote glimlach op haar gezicht las ze wat Renzo haar te vertellen had: “Mag ik dan aan jou sabbelen. Je opgezette lippen, je klitje, je tepels, aan alles? Stelde me net voor dat je de krant staat te lezen, iets voorover gebogen, met je zwarte kousen en pumps aan onder je ochtendjas en dat ik weer binnenkom en onder je openvallende ochtendjas je natte lippen en spleetje lik”. Ze voelde gewoon hoe haar kutje begon te druipen van geiligheid. Ze smste hem meteen terug. “Zulke heerlijke dromen, die ik zo graag wil”. Meteen kwam zijn antwoord eraan. “Ik doe het het liefst met de zaterdagkrant, ben je lekker lang aan het lezen en ik amuseer me wel xxxx”. Grijnzend stuurde ze terug: “Ik dacht dat ik mee mocht doen?”. Hij smste haar: “Jij doet vanzelf mee, je bent het lijdende voorwerp. Pas als je niet meer op je benen kan staan van de orgasmen leg ik je op de tafel en neuk ik je.” Haar antwoord was: “Hoop dat je een dikke zaterdagkrant heb”. En zijn smsje zei “Telegraaf en Parool met bijlagen”.

Geile scheuten schoten door haar buik heen naar haar zeiknatte kutje. De tepels van haar massieve tieten waren stijf en pijnlijk, nu duidelijk zichtbaar door de stof van haar bikinitopje. Ze moest gewoon klaarkomen. Ze keek om zich heen en zwaaide naar haar kids en man in het zwembad. Ze wees in de richting van hun huisje om aan te geven dat ze even weg was. Ze pakte haar telefoon en sleutels en liep gehaast naar hun vakantiewoning toe.

Binnen leunde ze opgelucht tegen de dichte deur aan, en rukte het bovenstukje van haar bikini los. Kreunend greep ze de harde bruine spenen van haar borsten beet en trok eraan, bewoog ze tussen haar vingers, speelde ermee terwijl haar heupen al automatisch neukbewegingen maakten. Ze liep verder de gang door naar de huiskamer terwijl ze ondertussen de bikinistring van haar enorme wulpse kont aftrok. Ze liet zich op de bank in de huiskamer vallen terwijl haar handen over haar lichaam naar haar kutje toegleden. Ze spreidde haar dijen flink wijd en liet haar vingers genietend door het natte spleetje van haar kale kutje glijden. Het drong tot haar hete hersenen door dat ze open en bloot zichtbaar was voor het huisje dat recht tegenover hen stond, maar verwierp deze gedachte al meteen omdat deze mensen toch niet thuis zouden zijn. Die waren altijd voor dag en dauw al vertrokken.

Haar vingers zochten haar stijve klitje op. Ze had geen probleem om die te vinden. Stijf en erect als een klein tepeltje stond hij tussen haar lipjes naar voren te priemen. Nog harder kreunde ze. “O ja, lekker, ja daar, o ja ja pak mijn klit maar beet. Ik ben zo geil. Jij maakt me zo geil”, moppelde ze. Ze stak haar natte vinger genietend in haar mond en proefde haar eigen geiligheid. “O ja, zo lekker. Je proeft zo lekker.” Vanuit haar ooghoek dacht ze een beweging te zien, maar doordat ze zo lekker met zichzelf aan het spelen was, besteedde ze er verder geen aandacht aan. Haar handen gleden weer genietend over haar stijve tepels, en terwijl één hand achterbleef om met haar borsten te spelen, gleed de andere door naar haar zeiknatte sidderende grotje. Haar vingers gleden door haar spleetje haar kutje binnen. Ze rilde. Ze voelde hoe haar dijen zich spanden. Dieper en dieper schoven haar vingers naar binnen. Met gesloten ogen lag ze te genieten terwijl de rillingen van passie al sterker door haar lichaam heen schoten. “Ja, schatje….”, fluisterde ze hees terwijl de over de bank heen kronkelde. “Lik ze, lik die lekkere tieten. Je mag ze ook zuigen. Ja, oh ja, lik ze maar. Bijt ze maar. Ja ja ja lekker, oh , god, heerlijk. Doe het…. voel je hoe stijf mijn tepels zijn en hard en geil, en dat allemaal voor jou.”

Haar billen schoven als een gek over de bank heen. Het geile vocht stroomde rond haar pompende vingers naar buiten. Ze wou het zo lang mogelijk rekken. Zo veel mogelijk genieten voordat ze klaarkwam. “Lik me, steek je tong in mijn kut, oh god lik mijn kut met die hete tong van je”, kreunde ze hijgend. Ze streelde het vochtige hete vlees van haar binnenste schaamlipjes en trok haar kut helemaal open voor denkbeeldige mannenogen en vingers en mond die haar zouden verwennen. “Oh ik voel je. Plaag me niet. Steek die tong erin en vreet me uit. Oh god, oh ja oh help me. Help me dan. Laat me dan toch klaarkomen!” Haar hoofd draaide wild van links naar rechts. Ze kronkelde al een gek over de bank heen, haar benen gingen dicht en open, terwijl ze zich schaamteloos vingerde en haar gevoelige poesje liefkoosde.

Ze had geen kontrole meer en duwde haar hand bijna geheel haar wild kronkelende poesje in. “O ja, ram hem erin. Dieper, dieper. Ik voel je zo diep. O god zo lekker, nog dieper, nog dieper, o god ik ga komen ik ga klaarkomen.” En toen kreeg ze antwoord. Haar ogen schoten verschrikt open. “Ja, toe maar, meisje. Lekkere geile teef. Laat je maar gaan. Kom maar klaar. Toe dan, ram die vingers je kut maar in.” Naast de bank stond haar zeer aantrekkelijke overbuurman die razendsnel aan zijn lul stond te trekken. Ze vroeg zich niet af hoe hij daar kwam en wat hij daar deed. Nee, het enige dat nu nog telde was het feit dat ze door hem geneukt wilde worden. Ze greep hem beet en beet hem toe. “Neuk me dan hufter. Neuk mijn kutje. Mijn geile natte kut”. Ze voelde hoe de eikel van zijn monsterlijke lul tussen de gezwollen lippen van haar poesje doorgleden. Vuurwerk ontplofte voor Rina’s ogen. “Ja ja, erin. Steek hem erin !”, hoorde ze zichzelf gillen. “Aaaahhhhhhh !, schreeuwde Rina. “Ik ga komen. Oh god, ik ga klaarkomen ! Oh, ja, ja, oh, god jaaaaaaaaa, ik kommmmmmm … ik kommmmmmmmmm !” Haar kont draaide heen en weer terwijl de brandende golven van genot door haar lichaam heen schokten.

Haar onbekende minnaar ramde zijn stijve schacht nog dieper haar exploderende kutje in. Net voordat hij ging spuiten rukte hij zijn pik uit haar kutje vandaan en mikte naar haar buik. Hij staarde gefascineerd naar zijn rode, natte vlees terwijl het zaad eruit spoot en Rina’s lichaam met een straal sperma besproeide. Straal na straal schoten over haar buik en borsten heen. Rina greep zijn stijve schacht beet en trok tot ze de laatste druppels eruit had gemolken. Pas toen drong het geluid van haar gsm tot haar door. Verschrikt greep ze naar haar mobieltje en zag dat Renzo haar al vijf smsjes gestuurd had zonder dat ze er erg in had gehad. Begonnen de smsjes erg erotisch, nummer twee was al iets verbaasder en nummer drie was ronduit vragend. Nummer 4 was paniekerig en nummer 5 bijna wanhopig. Waar zat ze? Gelukkig stelde ze hem meteen gerust met de mededeling dat ze hem over een half uurtje wat meer zou vertellen en richtte toen haar aandacht op de onbekende minnaar. “Hoe ben je hier eigenlijk terechtgekomen”, vroeg ze hem. Hij grijnsde. “Meisje, toen jij hier zo heerlijk voor het raam lag met alles open en bloot, moest ik gewoon even komen buurten. En de deur bleek ook nog open te zijn. Dus wie kan mij nou wat kwalijk nemen?”. Nee, dat deed ze eigenlijk ook niet. Hij had haar heerlijk bevredigd en even haar gedachten ergens anders laten zijn. Nee, ze nam hem helemaal niets kwalijk.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners