Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Trio In Busje - 8216 keer gelezen
Het is al even geleden dat onderstaand verhaal plaatsvond, maar het staat nog als vers in mijn geheugen gegrift. We waren weer zoals zo vaak een avondje op onze favoriete parking. Het was niet heel erg druk maar dat maakt niet altijd wat uit. Na de auto geparkeerd te hebben zaten we lekker te kletsen in de auto. Er stond een man naast de auto maar helaas voor hem hadden we geen zin om een showtje te geven. Nee, we hadden besloten dat we zin hadden in een trio en helaas viel die man af.

Na een minuut of 10 kwam er een andere man bij ons staan. Na wat geklets over en weer overlegde mijn partner met mij of ik het zag zitten om met deze man te gaan spelen. Mmmm, hij was spontaan, zag er netjes uit dus waarom niet. Na overlegd te hebben wat de man zocht besloten we gezamenlijk een rustiger plekje te gaan opzoeken. De man reed in een busje en had al aangegeven dat we in dat busje konden spelen. Na aankomst op een rustige plek ging mijn partner eerst het busje inspecteren. Je wilt immers niet in een vies stinkend busje liggen in je blote kont. Nadat mijn partner het busje heeft goedgekeurd is aan mij de beurt om het busje te bekijken. Hij ziet er netjes uit. Geen losliggende rommel, nee, alles netjes in dozen aan de zijkant van de bus "geparkeerd". Met andere worden er was voldoende ruimte om met 3 personen te spelen in de bus.

Als eerste stap ik in de bus. Ik kleed mij niet helemaal uit omdat het inmiddels 's avonds flink koud kan zijn maar natuurlijk had ik er qua kleding wel rekening mee gehouden. Mijn shirt kon met gemak naar beneden getrokken worden zodat mijn borsten mooi uitkwamen. En dat was dan ook het eerste wat mijn partner deed toen hij achter mij kwam zitten. De man ontdeed zich van zijn broek zodat hij zich vrij kon bewegen. Terwijl ik achteroverliggend mijn partner pijpte had de andere man vrij spel tussen mijn benen. Hij liet zijn vingers vakkundig langs mijn lipjes glijden. Af en toe gleden zijn vingers over mijn klitje wat erg heftig aanvoelde. Langzaam vond zijn vinger de weg naar binnen toen en begon hij mij te neuken met zijn vinger. Mmmm, dat voelde goed. Het was duidelijk dat de man erg geil was. Terwijl hij mij vingerde speelde hij met zijn lul. Zijn lul stond fier vooruit en al snel pakte hij een condoom die hij omdeed. Langzaam gleed hij naar binnen. Mmmm, hij vulde mij goed. Het is zalig om met 2 mannen tegelijk sex te hebben. De man bleek nogal super geil te zijn want al snel gaf hij aan dat hij bijna klaar kwam. Hooo, dat gaat niet zomaar natuurlijk. Ook ik wil graag klaarkomen en het liefst voor de heren aan. Op advies van mijn partner trok de man zich even terug om af te koelen. In de tussentijd bleef ik mijn partner pijpen.

Toen de man eenmaal was afgekoeld liet hij zijn paal weer in mijn kutje glijden. Inmiddels was ik super heet en liet ik mijn vingers naar beneden glijden. Terwijl ik flink doorgeneukt werd gleden mijn vingers over mijn klitje. Mmm, ik was zo geil en super nat. Al snel hing in tegen mijn orgasme aan. Maar helaas kookte de man weer bijna over. Juist toen ik bijna kwam trok hij zich terug uit mij. Erg frustrerend kan ik jullie vertellen. Ik smeekte mijn partner om mij dan te vingeren. Terwijl mijn partner in standje 69 over mij heen hing vingerde hij mij snel en vakkundig naar een mega orgasme.

Nadat ik even was bijgekomen liet de man zijn vingers weer over mijn klitje glijden. Helaas was dat even te veel van het goede. Als ik ben klaar gekomen moet mijn klit even rust hebben, die is dan super gevoelig. Na te zijn bijgekomen pijpte ik actief mijn partner zodat ik hem ook naar zijn orgasme kon leiden. De man neukte mij intussen weer. Mmm, het is heerlijk om aandacht van 2 mannen te krijgen. In korte tijd kwamen mijn partner en de man kreunend klaar. Mijn partner vulde mijn mondje met zijn hete zaad en de man schoot zijn condoom in mij vol.

De heren hadden even nodig om op adem te komen en in de tussentijd maakte ik mijn kutje droog met een handdoek. Na nog heel even gekletst te hebben met de man namen wij afscheid. Tijd om nog even op de grote parking te kijken of er wat te doen was. Helaas was het daar erg rustig en besloten wij naar huis te gaan.

Het was weer een heerlijke avond op de parking en ik weet zeker dat er nog vele zullen volgen.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners