Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Trilalalarm - 7750 keer gelezen
Op de webcam zag ik hoe ze naakt voor haar computerscherm zat en haar spitse tietjes naar me toestak. Ze was een stuk jonger dan ik me haar had voorgesteld. Hooguit negentien schatte ik haar. De uitnoding waarmee ze me in de ogen lachte, nam mijn angst weg dat ze zou afknappen op mijn leeftijd (ik was tenslotte 43), op mijn beginnend buikje en op het feit dat mijn pik toch een behoorlijk stuk kleiner uitviel dan de heroïsche afmetingen die ik mezelf in mijn verhalen toedichtte. Maar ja, zij was het tenslotte geweest die zo had aangedrongen om eindelijk de man te zien achter de teksten die haar zo sterk opwonden. Het was allemaal zeer snel gegaan. Na een eerste, vrij nuchter emailtje waarin ze me feliciteerde met mijn verhalen, was ze al snel vertrouwelijker geworden en liet ze me in weinig bedekte toespellingen verstaan wat mijn teksten met haar deden en wat zij met zichzelf deed bij het lezen. Ik werd razend van begeerte en alleen al het verschijnen van haar naam in de inbox van mijn hotmail volstond om me een erectie te doen krijgen. Tegelijkertijd doodsbang niet aan het verwachtingspatroon van de andere te zullen beantwoorden als razendnieuwsgierig om die onbekende Andere te leren kennen, hadden we tenslotte afgesproken voor een computerbabbel. Vanavond dus.We hadden geen tijd verloren met oppervlakkigheden, maar waren elkaar meteen beginnen plagen en prikkelen, ik haar met woorden, zij mij met beelden door voor de camera kledijstuk na kledijstuk voor me af te leggen tot ze nog in slipje en bh aanhad en ondanks mijn smeekbedes weigerde zich verder te strippen indien ik niet eerst uit de kleren ging voor haar. En God eigenlijk had ik ondanks mijn buikje en hoewel mijn pik niet zo groot is als ik dacht dat zij hem zou wensen, toch wel enorm veel zin hoe opgewonden ik van haar was geraakt. Zover was het nu en zaten we elkaars lichaam in te drinken, zij poedelnaakt ik piemelnaakt.
- Ik heb verschrikkelijk veel zin om mezelf voor je klaar te maken, tikte ze met onzekere hand op het toetsenbord, terwijl de andere verdween tussen haar dijen. Vertel me wat je met me aan zou willen richten indien ik bij je zou zijn.
- Heb jij je GSM bij de hand?, antwoordde ik ogenschijnlijk totaal naast de kwestie. “Wil je mij je nummer geven. Ik zou je graag bellen
- Mmmm, wil je me soms horen terwijl ik klaarkom?
- Neen, ik wil helemaal niet dat je opneemt als de telefoon overgaat
- ????? Ik snap niks meer van je
- Ik wil gewoonweg dat je het trilalarm van je GSM aanzet en dat je hem dan wanneer ik je bel tegen je…..
- O mijn god, zeg asjeblief niets meer en bel me, bel me nou meteen! ONMIDDELLIJK!!!!Ik toetste haar nummer in, hoorde hoe de lijn aan de andere kant overging en zag tegelijkertijd hoe ze haar mobieltje tegen haar klit aanduwde. Ik voelde het apparaatje haast zoemen tegen haar genotsknopje.
- Ooooooooooo. Ik wil hem in mijn poesje!En reeds spreidde ze haar dijen voor me. Het trilalarm. De uitvinder ervan heeft mijn eeuwige dankbaarheid..

Niet veel later kwam ze gillend klaar, op dat moment hield ik het ook niet meer en kwamen er harde stralen geil uit mijn piemel zetten.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners