Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Travestiet Verrast - 9675 keer gelezen
In de afgelopen 3 verhalen kon u mijn coming out beleven, nu kunt u lezen hoe het verder ging met mijn dubbelleven.

In mei ging mijn vrouw met haar vriendin Linda een weekje naar Kreta. Ik had het rijk voor mij zelf, dus iedere avond liep ik in mijn vrouwenoutfit rond. Uiteraard iedere dag een ander setje aan, leuke rok en bloes. Iedere avond die keuzes maken, best moeilijk (waar heb ik dat meer gehoord). Maar op vrijdag werk ik altijd thuis. Helaas kwam ik er op die ochtend achter dat eea in de koelkast aangevuld diende te worden.

Maar ik had juist een lekker jarretelletje aan gedaan, mijn nepborsten aangebracht en en leuk spijkerrok met een zwarte polo aangedaan. en had geen zin om mij om te kleden. Ik heb een half uurtje rond gelopen en heb toen de knoop door gehakt. Ben naar boven gegaan, heb mijn pruik opgezet, mijzelf opgemaakt en een leuk vestje aangetrokken en ben snel in mijn auto gesprongen. Ik was natuurlijk niet van plan in ons dorp te gaan shoppen, dus reed ik twee dorpjes verder.

Daar heb ik netjes mijn karretje gepakt en ben op mijn gemak naar binnen gelopen. Heb daar boodschappen gedaan gelijk door voor als mijn vrouw. Aangezien ik de boodschappen deed, kon ik precies kopen wat ik wilde.

Na het afrekenen liep ik met een volle kar naar buiten. Voor mij liep een dame ook met een volle kar. Ik durfde amper naar haar figuur te kijken, want je kunt moeilijk een vrouw aan kijken of je ze ter plekke wilt nemen als je zelf verkleed bent. Aangezien zij blijkbaar haar auto in de buurt van die van mij had geparkeerd, kon ik rustig haar lekkere kontje bekijken. Opeens draaide zij haar kar naar haar auto, maar tijdens die draaide zakte zij blijkbaar door haar enkel ofzo want daar lag deze dame ineens op de grond. Ik schoot haar te hulp en hielp haar zitten. Van dichtbij kon ik zien dat zij rond de 40 was en een goed gevulde c of d-cup bezat. Navraag leerde mij dat haar enkel haar last bezorgde enof ik haar helpen wilde. Ik heb haar netjes in de auto gezet en heb de boodschappen op de achterbank gezet. Toen ik haar vroeg of haar iemand kon komen ophalen, zwaaide zij triest haar hoofd. Nee, de man was aan het werk. Of ik haar even wilde weg brengen, het was maar twee straten verder.Thuis gekomen hielp ik haar naar binnen, draaide mij om en haalde de boodschappen. Zette alles in de keuken waar Suzanne inmiddels koffie aan het zetten was. Gezellig schoven we aan en dronken onze koffie toen zij plots de vraag stelde: vind je het leuk om verkleed rond te lopen of ben je transgender? U begrijpt dat de koffie mij plots niet meer smaakte. Toen ik haar aankeek zag ik echter geen spoor van een lach of iets negatiefs. Zij vertelde mij dat haar zoon transgender was en inmiddels samen woonde maar nog niet helemaal vrouw was. Vanwege de veranderingen kon zij zo vertellen dat ik geen echte vrouw was maar een verkleedde man.

Ik heb Suzanne verteld dat ik uitsluitend aan travestie deed omdat het mij een prettig gevoel gaf en soms voor de sexuele opwinding deed. Oh zij ze, je wodt er ook af en toe geil van!!? Terwijl zij dat zij boog zij lichtelijk voorover en keek ik zo in haar schap. Net als nu? vroeg ze lachend.Ik heb toen maar bekend dat zij mij niet onberoerd liet en dat ik idd hitsig werd. En wat denk je ervan als we daar iets aan gaan doen, vroeg zij mij met een lage hese stem. Sinds de coming out van onze zoon is mijn man onderhand impotent geworden, hij raakt mij niet meer aan en neuken al helemaal niet meer. Mijnheer krijgt hem niet meer overeind.

En daar zat ik dan, verkleed en met een paal van jewelste. Een stemmetje in mijn achterhoofd zij mij niet vreemd te gaan, maar de geilheid overwon. Langzaam werd ik mee genomen naar boven waar zij zich uit kleedde en alleen haar bh en slip aan bleef houden. Nu jij! I trok mijn vestje uit, daarna de polo en liet mijn rok zakken. Ohhhh kreunde ze.Jarretels en echtte tieten lijkt het wel. Jij weet wel een vrouw gek te maken. Ik trok mijn slipje uit en liet mijn stijve paal de ruimte. Druktte haar achterover op het bed en zette mijn mond op haar kut en befte haar. Stak mijn vingers in beide gaten en likte haar snel naar een hoogtepunt.

Kroop op haar en stak mijn harde in haar en neukte haar hard en diep. De ene kreun naar de ander verliet haar mond, haar tieten schudde onder mijn harde stoten en nadat ik haar benen in mijn nek had gelegd was er geen houden meer aan. Samen kwamen wij tot een gezamelijk hoogtepunt en schoot ik mijn zaad diep in haar, zonder te denken over de gevolgen.

Uitegput lag ik naast Suzanne. Die keek mij dromerig aan en zij dat ze genoten had, maar dat zij nog lang niet bevredigd was. Ik heb heel wat in te halen. Vlot bewoog zij rond in het bed totdat haar mond mijn slappe pik gevonden had. Zachtjes blazend en met haar tepels over mijn bovenbenen ruisend kwam er weer leven in mijn pik. Snel nam zij dze in haar mond en begon er lekker aan te zuigen tot deze weer op volle sterkte stond. Zij kroop naar boven toe en kustte mij vol op mijn mond en schoof haar tong naar binnen. Al tongende liet zij zich op mijn leuter zakken. Maar zij ging niet wippen, maar schoof haar bekken van voor naar achter in een voor mij nieuwe sensatie. Bij deze beweging kantelde zij blijkbaar ook het bekken, zodat ik haar in mijn volle lengte kon blijven neuken. Of zij mij. Langzaam ging zij rechtop zitten, trok haar handden naar haar tieten en verhoogde het tempo. Doordat ik al lekker gespoten had, kon ik het goed uit houden tot zij klaar kwam.

Nadat Suzanne uitgeraasd was, vroeg zij me of ik haar in een andere stand wilde nemen. Op zijn hondjes wil ik. Gehoorzaam gleed zij van mijn pik en nam de verreiste positie aan. Vlug schoof ik in een keer mijn leuter naar binnen, pakte haar bij die lekker kont en nam haar diep van achter. Suzanne masseerde met aar hand onder haar door mijn ballen zodat ik al heel vlug haar voor de tweede keer vulde met mijn zaad.

Suzanne heeft mij naderhand gewassen en geholpen met aankleden en opmaken. Omdat haar enkel geen pijn meer deed, heeft ze mij maar met de auto terug naar mijn auto gebracht. Aangekomen gaf zij mij aar gsm nummer, voor.als ik nog eens "koffie" wilde komen drinken.

Thuis gekomen kwam ik erachter dat al mijn diepvries spullen ontdooid waren...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners