Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tijdens het concert in Trix - 6144 keer gelezen
Ik was voor foto’s in Trix Antwerpen. De zaal was gevuld met mensen in donkere kleding. De metalbands Cannibal Corpse en DevilDriver zouden die avond komen spelen. De afgeladen zaal was dampend warm. De strakke ritmes en knallende gitaren gierden uit de speakers. De foto’s die men mag nemen, moeten geschoten worden tijdens de eerste drie nummers. Ik had voor mezelf al besloten dat ik de show van Cannibal Corpse niet hoefde te zien. Zodra ik de foto’s van die band had, zou ik richting huis gaan. Dan zou ik in mijn woonplaats nog een pilsje in het café met mijn vrienden kunnen drinken. De death metalband had ik immers al een flink aantal keer gezien.

Nadat ik klaar was bij de Amerikaanse band, haalde ik bij de bar snel een colaatje. Verbaasd keek ik op van een mooie meid die naast me stond. Ze was hooguit twintig jaar oud. Haar donkerrode krullen sierde de verder in een zwart shirt en ruiten rokje geklede meid. Zij bestelde ook een cola. Ik vroeg hoe ze het vond. Ze zei dat ze het wel gezien had en richting de trein ging. Daarop kaatste ze de vraag terug. Ik legde mijn situatie uit. De meid stelde zich voor als Karlien. Ze was geďnteresseerd in de foto’s.
Terwijl we naar beneden, waar de kluisjes voor de jassen zijn, liepen, liet ik haar de foto’s zien. Vooral van de foto’s van DevilDriver was ze onder de indruk. De meid vertelde me dat ze enorm fan was van de frontman, Dez Fafara. Karlien vroeg me of ik alleen van concerten foto’s maakte. Ik vertelde haar toen dat ik die week ook een shoot met iemand had gedaan voor haar portfolio. De metalchick vroeg me of zij dat ook kon. Ik vertelde de charmante verschijning dat ik nu wel wat foto’s van haar kon maken. Dan kon ze gelijk zien of ze de looks had. Die invitatie nam ze graag aan.
Karlien zag er leuk uit voor een shoot. Haar effen mouwloze shirt zat strak om haar slanke bovenlichaam. Ze was gezegend met een mooi tweetal voor de deur. Naar schatting was het een B-cup of een C-cup. Haar rokje was wat wijder. Dat kwam speels over. Het rode ruitjesmotief gaf het geheel karakter. De kapotte punkachtige panty’s en de hoge laarzen maakten Karlien tot een opvallende verschijning. De Belgische schone was ongeveer rond de 1.60 groot.
Bij de kluisjes zocht ik wat goed licht dat we konden gebruiken. Karlien poseerde tegen de kluisjes, hangend, nonchalant. Ze vond het blijkbaar heel leuk. Rustig wisselde ze van poses. Haar gezichtsuitdrukkingen waren sterk. De blauwe ogen keken het ene moment fel, dan weer vrolijk en zelfs heel zwoel. Karlien was echt een talentje. Haar handen gleden over haar lichaam. Het leek wel of ze genoot. Streelde ze nu heel subtiel haar lichaam met haar handen?
Ik had al een tal van foto’s van Karlien toen ik wilde stoppen. Karlien was inmiddels aan het poseren achter de kluisjes. Niemand die ons daar stoorde. Haar handen gingen naar haar benen. Ik was nog even benieuwd wat ze ging doen. Langzaam trok ze de zoom van haar rokje op. Haar witte slipje werd zichtbaar voor een stukje. Zag ik nu haar lipjes door de stof heen?
Haar handen verlieten die regio van haar lichaam en haar rokje viel weer op de juiste plaats. Karlien gleed nu met haar handen naar haar middel. Haar shirt knoopte ze ineens uitdagend onder haar borsten. Haar strakke egale buik was nu zichtbaar. Alsof ze een ongeďnteresseerde cheerleader was, hing ze tegen de kluisjes. Het was een heerlijke vertoning. Mijn pik had ze al wakker gemaakt. Ik probeerde hier niet aan te denken, anders zou deze alleen nog maar meer gaan groeien. Karlien liet zien hoe mooi ze was.
Ze vroeg of ik voldoende had. Ik zei haar dat ze zelf mocht kijken. Ik was tevreden. Terwijl de klanken van Cannibal Corpse door de muren dreunde, stonden wij rustig de foto’s te bekijken. De Belgische liet haar oog vallen op de foto’s waarop haar slipje zichtbaar was. Ze vroeg me hoe ze moest inzoomen. Ik liet het haar zien. Haar reactie was een klein beetje op haar onderlip. Karlien vroeg ineens of ik daar opgewonden van werd. Ik keek haar vragend aan. Zachtjes zei ze me dat haar kutje gewoon zichtbaar was. Deze meid was duidelijk niet preuts.
Mijn pik was nog niet gaan slapen. De blauwe ogen van de griet keken me geil aan. Haar hand greep ineens naar mijn kruis. Door mijn jeans heen begon ze mijn pik te masseren. Karlien fluisterde dat haar vraag beantwoord was. Ze bleef doorgaan met kneden. Ik liet me ontspannen tegen de zijkant van de kluisjes hangen. Haar hand was al mijn broek in. Geil likte ze met haar tong over haar lippen. Goedgekeurd. Karlien zakte door haar knieën en begon al zoenend mijn broek open te maken. Behendig haalde ze mijn inmiddels keiharde staaf tevoorschijn. Een kusje op mijn eikel volgde. De omgeving vergat ik. De geile meid nam nu mijn eikel in haar mondje. Ondertussen trok ze me met een hand af. Haar tongetje cirkelde om mijn eikel. Dit was heerlijk. Mijn handen gleden door haar rode krullen. Steeds verder gleed haar mondje om mijn lul.
Nu ik zo geil was en we toch al bezig waren, wist ik wat ik wilde. Hier. Nu. Ik trok haar aan haar haren omhoog. Mijn hand greep in haar rokje in haar kruis. Haar slipje was al kleddernat. Ik draaide haar tegen de kluisjes aan met haar rug. Ik sloeg een been om mijn middel en trok haar slipje opzij. Mijn eikel zette ik tegen haar natte poes. Geen haartje te bekennen. Langzaam schoof ik mijn neukstaaf in het hunkerende kutje. Weer beet ze op haar onderlip. Een hand bracht ik onder haar billen. Ritmisch begon ik in haar druipende grotje te neuken. Ze voelde goddelijk. Krachtige stoten zorgden ervoor dat mijn pik bij elke stoot diep in het kutje van deze heerlijke metalchick kwam. Pure lust was dit, van beide kanten. Ik haalde haar shirt omhoog. Tot boven haar borsten. Haar geile tieten waren zo uit haar eveneens witte bh gewipt. De kleine tepels van de meid schitterde al als harde knopjes.
Karlien fluisterde in mijn oor dat ik harder moest. Dat hoef je geen tweede keer te zeggen. Meedogenloos neukte ik haar geile kutje in de kelder van de Trix. Geen mens was hier te zien. We hoorden wel mensen bij de kluisjes, maar dat maakte ons niet uit. Een oplettende bezoeker moet het vast wel hebben gezien dat daar mensen waren.
Mijn beide handen waren nu om haar billen. Haar zachte zitvlees voelde heerlijk in mijn handen. Hierdoor zorgde ik ook dat Karlien een beetje tegen kon stoten. De meid had ook haar tweede been om mijn middel geslagen. Haar natte kutje was zo heerlijk om mijn pik. Ik voelde mijn orgasme al opkomen. Karlien merkte dat aan mijn minder gecontroleerde stoten.
Ze zette haar benen weer op de grond en draaide mij nu weer tegen de kluisjes. Haar zachte hand omvatte mijn harde pik meteen. Geil begon ze te trekken. Haar mondje was om mijn eikel. Heerlijk kwam ik klaar. Terwijl ik haar hoofd stevig in die positie bracht, spoot ik haar hele mondje vol met mijn warme zaad. De geile chick slikte mijn sperma netjes door.
Nadat ze de laatste druppel uit mijn pik had gezogen, fatsoeneerden we ons snel. Zonder veel te zeggen, liepen we naar buiten. Eenmaal in de frisse lucht, vroeg Karlien of ik haar toevallig kon afzetten bij haar studentenflat. Dat was natuurlijk een kleine moeite.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners