Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Thuis werken - 11222 keer gelezen
Ik moest, wegens een verbouwing, een tijdje thuis werken. Het was heerlijk warm weer en daarom zat ik vaak in de tuin te werken. Ik moet zeggen dat ik regelmatig mijn gedachten er niet bij had want Ellen mijn vrouw liep er zeer uitdagend bij. Een super dun jurkje, waarin je haar heerlijke benen goed kon zien wanneer de zon achter haar stond en door het jurkje heen scheen, en vaak geen BH je zodat ik haar grote tepels mooi kon zien. Wanneer ze dan even naast mij kwam staan en ik mijn een hand langs en tussen haar benen liet gaan, voelde ik dat haar kutje nat was, dus trok ik haar slipje vaak uit en liet zij zich op mijn lul zakken want wij hadden geen inkijk in onze tuin en zo neukte wij zalig even.

Arie, mijn collega kwam wel eens langs om een paar details te bespreken en ik zag hem dan vaak kijken naar Ellen wanneer zij wat koels kwam brengen en zij zorgde er wel voor dat de zon achter haar stond. Wanneer hij wat langer bleef geilde Ellen hem op door haar slipje uit te trekken en wanneer zij dan stond met haar benen wat verder uit elkaar kon je haar volle kutlippen zien en hij zag het en zei dan, wanneer ze weer weg was, volgens mij heeft ze geen slipje aan, wat een geil stuk is ze toch.

Esther, een ander collega, kwam op een dag en net op dat moment kwam Ellen onder de douche weg. Haar badjas stond wat open toen zij ons wat te drinken bracht en ik zag Esther kijken naar de borsten van haar. Jij hebt nog steeds mooi volle borsten meid, zei ze en Ellen wilde weg gaan maar Esther hield haar tegen en gleed met haar hand in de badjas, laat mij eens voelen, zei ze, ik wordt geil van mooie tieten en Ellen liet het toe.
Ik weet uit ervaring dat, wanneer er even met haar tepels wordt gespeeld zij geil wordt en niet zo klein beetje ook en zij kreunde toen Esther er aan draaide. O wat geil wat geil doe je dat, kreunde mijn schat. Ik ging naar hun toe en maakte de jas open en zei pak haar maar even Esther en trok haar slipje uit en Esther liet haar hand tussen de benen van mijn geile vrouwtje gaan. O wat ben je geil zo heerlijk nat en zij drukte een paar vingers in het natte kutje. Kom mee, zei Ellen wij gaan even naar boven en weg waren ze. Ik zag ze veen later naakt op het balkon staan en zag dat Esther nog een aardig pruiken haar op haar kutje had. Schat kom je straks ook lekker, vroeg Ellen. ja graag zei ik en liet ze eerst een poosje samen geilen. Ik wist wel dat ik dan twee drijfnatte kutten zou krijgen en daar zat ik met een stijve paal.
Na een half uurtje ging naar boven, de deur van onze slaapkamer stond open en ik zag dat Ellen het kutje van Esther aan het scheren was en er bijna klaar mee was. Zo dat staat beter hoorde ik haar zeggen en terwijl ik mijn kleren uittrok zag ik dat Ellen Esther heerlijk lag te beffen. Ik keek naar het geile kutje van Ellen die mooi en uitdagend tussen haar billen door kwam en ik schoof mijn lul er diep in en begon haar heerlijk te neuken. Ja heerlijk schat o wat zit je diep, kreunde ze en haar tong drukte diep in de vette kut van Esther want dat zij geil was , was wel duidelijk. Ik sloeg Ellen een paar keer hard op haar kont, ja lekker sla maar geile beer, zei ze en ik deed het weer en ineens begon Esther te kreunen, ga door ik ga door geile bef slet en daar kwam ze en ik spoot mijn eerste lading in de vette kut van mijn Ellen.
Blijf liggen Esther, zei ik en trok haar benen hoog naar mij toe en en drukte mijn paal er diep in terwijl Ellen haar vette kut op de mond van Esther drukte en riep likken en slikken teef. Ik zag het vet uit haar kut lopen en zij likte alles weg en slikte het door haar hele gezicht kwam onder het vet te zitten en ik neukte mijn geile collega heerlijk diep door en daar kwam zij ook al weer net voordat ik mijn tweede lading vet heerlijk diep in haar geile kut kon spuiten.
Opeens riep ze, ik ben niet aan de pil Henk straks krijg ik een kind van jou en ik spoot extra want het lijkt mij heerlijk om haar zwanger te maken en wij wachten nu maar af.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners