Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Thuis bij Tamara - 15922 keer gelezen
Om acht uur sta ik bij haar voor de deur en bel aan. Heel in de verte hoor ik een bel en na verloop van tijd voetstappen op de trap en gaat de deur open. Daar staat ze dan, Tamara van de 4e etage, haar haren in een handdoek gewikkeld en haar mooie lijf gehuld in een badjasje die tot halverwege haar dijen komt.

“Hoi Yohna, kom binnen, leuk dat je gekomen bent”, zegt ze en stapt opzij om me binnen te laten in het trappenhuis van haar etage woning aan de Groot Hertoginnenlaan. Ze gaat me voor de trap op en gunt me een blik op haar prachtige benen. Stiekem loop ik wat langzamer en kan ik meer van haar benen zien. Omdat ik al weet hoe ze aanvoelen krijg ik al een beetje een dikke lul. Boven komen we in haar gezellige woning die hetzelfde uitstraalt als haar persoontje zelf. Ik voel me meteen op mijn gemak en loop achter haar aan de woonkamer in.
“Ga lekker zitten, wat wil je drinken, koffie, thee of iets sterkers”. “Ik neem wat jij neemt”, zeg ik en ga op de brede pluche bank zitten. Ze loopt weg naar de keuken en ik word helemaal gek als ze onderweg de handdoek van haar hoofd haalt en haar net gewassen haar losschudt. God wat een lekkertje is het toch zoals ze daar nu loopt op haar blote voeten. Als ze even later met twee mokken koffie terug komt hangt haar badjasje wat losser en kan ik haar stevige borsten en dijen een beetje zien. “Ik heb niet goed meer kunnen werken vandaag hoor, ik moest steeds weer aan jouw lichaam denken”, zegt ze en komt naast me op de bank zitten. “Wil je mijn voeten nog eens warmen”, vraagt ze terwijl ze in haar hoekje van de bank gaat zitten. Als ze met twee handen omhoog achter haar hoofd naar iets zoekt, schuift het badjasje verder open en krijg ik vol uitzicht op haar benen waarvan de voeten in mijn schoot liggen. Haar knieën wijken wat uiteen en mijn blik glijdt van haar smalle warme voeten in mijn handen langs die mooie kuiten, zachte dijen naar een nu roze broekje. Als ze terug naar voren buigt heeft ze een afstandsbediening in haar hand en begint er zachte muziek te spelen. “Lekker zo, jouw handen om mijn voeten net als vanmorgen”, en ze kijkt me lief aan. “Lekker om te doen ook hoor”, zeg ik en streel haar voeten en kuiten tot waar ik kan komen. “Hoe zat dat nou met een vriendje”, vraag ik. “Vanmorgen vertelde ik je al dat ik moeite heb met andere lijven. Van mezelf weet ik dat ik schoon ben, bij anderen weet je dat niet. Bij jou had ik het dus niet en dat is voor mij heel bijzonder. Ze schuift wat onderuit zodat ik verder over haar benen kan strelen en dat met plezier doe. Haar badjasje is nu volledig open gevallen en er wordt niets meer verhult. Haar borsten, buikje, broekje en dijen liggen open en bloot voor me. “Kom even bij me liggen”, vraagt ze en ik leg haar benen op de bank om naast haar te schuiven op de brede pluche bank.

Ik lig op mijn zij met een hand onder mijn hoofd en kijk haar aan. “Vind je me mooi, eerlijk zeggen”. Ik buig me naar haar toe en kus haar zacht op haar mond. “Hhhmm”, is alles wat ik hoor en als ze haar lippen opent, begint ze met haar tong heel voorzichtig in mijn mond te bewegen. Ik leg mijn hand onder haar jasje op haar borst en kneed zacht in het stevige vlees. Als ik naar haar tepel ga staat deze stijf tegen mijn handpalm.
“Mijn kutje klopt alweer Yohna, alleen al door jouw zoenen en hand aan mijn stijve tepel.
Kreunend zoen ik haar weer en glij met mijn hand naar beneden tot ik het elastiek van haar broekje voel, schuif mijn hand er onder en voel haar blote kutje. Met zachte druk masseer ik haar schaamlippen en voel het steeds vochtiger en zachter worden tussen haar benen die ze nu wat wijder doet. “Oh Yohna, nou niet meer stoppen hoor”, en ze zuigt zich aan mijn mond vast om wilder en dieper met haar tong in mijn mond te woelen. Heel langzaam beweeg ik mijn vingers wat dieper tussen haar schaamlippen en voel nu de binnenkant van haar natte opening en klitje. Zacht kreunend voel ik haar hand tussen onze lichamen naar mijn gulp zoeken. Ik draai me wat om en terwijl ik even stop met haar heerlijke mond te zoenen zeg ik “zal ik mijn broek even uitdoen?”. “Oh ja alsjeblieft, doe even uit, ik wil je voelen”. Snel doe ik mijn broek en overhemd uit en kruip weer naast haar. Terwijl ik haar warme kutje weer opzoek voel ik haar hand over mijn stijve strelen. Onder het zoenen voel ik dat ze haar kontje van de bank tilt en haar broekje met haar vrije hand onder haar billen schuift. Ik van mijn kant doe de rest en schuif haar boekje over haar nu opgetrokken benen naar haar voeten om het daarna helemaal uit te doen. Met een been op de rugleuning en de ander over mijn benen ligt ze volledig open voor mijn vingerende hand. Ondertussen heeft ze haar hand in mijn broekje weten te krijgen en masseert ze nu mijn stijve paal net zo lekker als vanmorgen. “Oooohhh Yohna, maak me klaar, ik wil zo graag klaarkomen bij jou”. Ik schuif wat naar beneden en neem een stijve tepel in mijn mond en zuig hem naar binnen terwijl ik mijn vingers door haar schaamlippen en over haar kittelaartje laat glijden. Stevig trekt ze nu aan mijn lul. “Zal ik hem weer even nat maken?”, vraagt ze zacht, en nog aan haar tepels zuigend knik ik van ja.

“Ga jij maar even liggen dan”, zegt ze, kruipt onder me vandaan en doet nu haar badjasje uit.
Ik ga languit op de bank liggen en ze knielt voor de bank. Ze spuugt in haar hand en neemt mijn dikke stijve piemel in haar hand. Stevig maar liefdevol begint ze me af te trekken terwijl ze weer net als vanmorgen haar gezicht dicht bij mijn genietende lul houdt. Ik kijk naar haar terwijl ze zo heerlijk met me bezig is en aai haar over haar krullen. “Je doet het lekker Tamaar”, zeg ik en begin neukbewegingen te maken in haar hand. Zo noemde mijn vader me altijd als koosnaampje, maar hij is nu overleden”. Ik voel dat als het zo door gaat ik ga klaarkomen en zeg “ik wil jou even likken, kom maar met je kutje op mijn gezicht zitten”.
Ze stopt met haar beweging en kijkt me met grote ogen aan. “Wil je mijn kutje likken zeg je dat weet ik niet hoor”, ze spuugt weer in haar hand begint me weer zalig af te trekken. Ik laat het zo en geniet van het aanstormende gevoel van klaarkomen. “Oh schat……ga door…… zo ja, lange halen iets sneller…….. ja zo ja , ooohhhh ik ga zo spuiten hoor”, en ik perste mijn stijve krachtig tussen haar vingers. “Nu, ik kom nu”, en met kracht spuit ik mijn witte geil omhoog over haar hand en mijn buik. Als ik hijgend de laatste druppels de vrije loop laat, blijft Tamara langzaam haar hand over mijn lul bewegen maar stopt net onder mijn eikel.
“Lik is aan mijn eikel schat”, vraag ik. “Dat durf ik nog niet, zover ben ik nog niet denk ik”.
“Je weet hoe het smaakt sinds vanmorgen”, zeg ik, in de hoop dat ze het zou doen. Weer beweegt ze haar hand over mijn tamp die niet verslapt door haar aandacht. Heel langzaam brengt ze haar gezicht bij mijn lul, doet haar ogen dicht en likt een keer aan de onderkant van mijn eikel. Ze doet haar ogen weer open en kijkt me trots aan en proeft door een soort slikbeweging te maken. “Hhm, je smaakt naar radijsjes, lekker en weer glijdt haar tong nu minder voorzichtig over mijn eikel. “Neem hem eens helemaal in je mond dan”, hijg ik vol verwachting. Terwijl ze me aankijkt opent ze haar lippen en zakt over mijn van genot druipende tamp. Met haar tong aan de onderkant van mijn schacht beweegt ze haar mond op en neer. Van ver voel ik de kriebels weer komen en ik zeg “straks kom ik weer klaar schat, maar dan spuit ik niet zoveel hoor”. Ze doet haar ogen dicht en gaat verder met me heerlijk af te zuigen terwijl ze haar hand op mijn zak legt en mijn ballen heel voorzichtig door haar vingers laat rollen. “Kijk uit schat, ik kom………ooohhh wat lekker…..ooohhhhh”. Ik voel nog steeds haar warme mond over mijn spuitende lul bewegen en kijk haar aan. Vol overgave slikt ze mijn sperma door en likt mijn piemel af. “Ik vind jou zo lekker Yohna, alles aan jou vind ik lekker”, zegt ze en drukt kusjes op mijn lul, zak en buik waar ze mijn zaadlozing van daarvoor ook oplikt. Ik ga rechtop zitten, pak haar gezicht en terwijl ik haar kusjes geef zeg ik “En nu ga ik jouw kutje likken”. “Dat heeft nog niemand bij me gedaan hoor, ik weet niet of ik dat prettig vind”. “Zeg maar gewoon stop als je het niet lekker vind”, zeg ik en sta van de bank op. “Ga maar lekker op je gemak liggen”.

Ze gaat liggen en ik leg haar voet, terwijl ik haar gelakte teentjes lik en zuig, op de rugleuning. Met een diepe zucht kijkt ze me lachend aan. “Je bent lief”, zegt ze.
Haar been kussend, van haar voet, langs haar mooie kuiten en binnenkant van haar dijen kom ik bij haar kutje. Heel even zie ik dat ze haar kontje dieper wegdrukt in de bank. “Kom maar schat geef me je kutje maar”, zeg ik zacht en streel over haar kutlipjes die weer helemaal dicht zijn. Langzaam ontspant ze en komen haar billen iets van de bank. Ik lik even speels over haar spleetje en druk dan een kus op haar verborgen klitje. Als ik weer haar dijen kus en een beetje lik zonder aan haar kutje te komen voel ik dat ze haar heupen een beetje opdrukt en mijn tong zoekt. Ik doe of ik niets merk en lik haar spleetje nog eens en ga dan weer naar haar dijen. Nu voel ik zeker dat gelikt wil worden en lik haar vol over haat kut. “Pfffff…….lekker warm aan mijn blote kutje zo”. Ik lik haar grote schaamlippen en af en toe tussen haar voorzichtig naar buitenkomende kleine lipjes. Als ik mijn mond op haar kutje druk en met een slappe tong diep door haar spleet lik kreunt ze en drukt haar kut stevig tegen mijn mond. Langzaam opent haar gladde kut zich voor mijn likkende tong en zwelt haar kittelaar. “Oh Yohna, wat is dit lekker…lik me diep in mijn kutje…”. Ik lik haar nu wijd openstaande kutje en zuig op haar schaamlippen als ze met haar vingers over haar klitje begint te wrijven. Geil sla ik mijn handen om haar dijen en begin haar vingers en klitje te likken. “Ooohhhh jaaahh… Yohna ga door…. lik me klaar….. ik ben nu zo geil als boter…..jouw geile meisje wil klaarkomen op jouw likkend tong…..lik me diep…oooohhhhh god ik kom….”, en haar kut wild over mijn gezicht wrijvend spuit ze haar geil over mijn diep in haar likkende tong. Ik zuig op haar spuitende kutje en lik haar heerlijke geil op. Hijgend wrijft ze in een rustig tempo haar klaargekomen kutje tegen mijn gezicht en haar grote ogen kijken me liefdevol aan als ze haar armen naar me uitstrekt. “Wil je op me komen liggen om die lekkere leuter in mijn zo lekker klaargekomen soppende kutje te stoppen?”, vraagt ze. Ik leg me op haar neer en ze opent haar mond. “Oh Yohna kus me als je in me komt”. En met een kreun van genot plaats ik mijn eikel tegen haar wijd openstaande kutje en druk me bij haar naar binnen. “Oohh geile schat van me, wat ben je heet van binnen”, kreun ik hijgend en pers me zo diep mogelijk in haar nu o zo gewillige onderbuikje. Ik schuif mijn handen onder haar billen en diep tongend met dit enorme geile meisje neuk ik haar met diepe stoten. Keer op keer voel ik haar warme zachte kutvlees over mijn stijve glijden en vol genot voel ik haar zachte dijen langs mijn lendenen wrijven. “Wat neuk jij lekker Yohna, ik voel jouw hardheid tegen mijn kutwanden, zal ik me helemaal openzetten of zal ik knijpen met mijn hete kutje”, vraagt ze terwijl ze haar armen en benen stevig om me heen slaat. “Eerst even open”, hijg ik en meteen voel ik haar kutje helemaal zacht en wijd worden. Dit is zo lekker dat ik haar billen stevig vastpak en grommend mijn paal in haar stotende lijf ram. “Oh ja, neuk me diep en hard lieverd…. ik geniet hier zo van…. zal ik nu knijpen?”, en ik voel ineens een strak nauw kutje rondom mijn leuter. Diep in haar lijf blijf ik even stil liggen en begint ze met haar kontje te draaien met afwisselend een zacht wijd kutje en het volgende moment een strak nauw kutje. “Tamaar, dit is zo lekker wat je doet…..je melkt me”. “Ja?, is het lekker voor je”, vraagt ze en begint haar kontje op en neer te bewegen. Ik voel mijn ontlading weer komen en zeg haar dat. “Kom maar in me klaar lieverd, jouw lekkere geil mag in mijn kutje…voor het eerst”. Gek van geilheid door wat ze zegt en met haar lijfje doet voel ik mijn zaad voor de 3e keer vanavond opborrelen. “Ik kom klaar schatje van me…ik kom nu klaar…jaaaah…jaaaah….jaaaah”, en met iedere kreun voel ik mijn lul samentrekken en diep in haar stotend golft mijn witte pap haar kutje in. Ze maakt haar kut weer zacht en wijd en neemt me helemaal in zich op. Als ik diep ik haar stil lig voel ik haar kutje afwisselend samentrekken en openen. “Was het lekker zo, vind je mijn kutje lekker”, vraagt ze wat onzeker, maar wel doorgaand met het knijpen van haar kutje. Ik trek met moeite mijn handen onder haar lekkere kontje vandaan en op mijn ellebogen steunend sla ik mijn armen om haar nek. “Je bent heerlijk, je hele lijf is heerlijk, en je kutje is een paradijsje, ik heb nog nooit zo lekker met een meisje geneukt”, zeg ik naar waarheid.

We blijven nog even zo liggen. “Blijf je bij me slapen, morgen ben ik toch vrij, dan maak ik een beschuitje voor je, want met jou wil ik wel een beschuitje eten”, en lachend rekt ze zich uit waardor mijn slappe langzaam uit haar kutje glijdt. “ik hoop dat je straks nog stijf kan worden zegt ze en wrijft even over mijn natte snikkel…………ik heb de smaak te pakken.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners