Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

The Appartment deel 22 - 4370 keer gelezen
Omdat ik nogal druk ben met mijn werk en daardoor niet zo vaak thuis, heb ik al enige tijd een werkster, die één middag in de week komt schoonmaken. Meestal zie ik haar niet en dan leg ik geld voor haar klaar, maar soms kom ik haar aan het eind van de middag wel eens tegen. We drinken dan soms samen nog wat en zitten gezellig wat te praten.
Nadia is ver in de dertig, gescheiden en heeft een dochter van een jaar of 17, die dezelfde naam heeft en bij haar woont. Ze heeft naast het schoonmaakwerk nog een baan voor een aantal uren in de week als secretaresse, maar daar verdient ze niet genoeg mee om als alleenstaande ouder rond te komen. En bovendien vindt ze het werk niet vervelend, maar ze neemt alleen klusjes aan, die haar bevallen.

Als ik mijn appartement binnen kom, zie ik de forse kont van Nadia, die voorover gebogen in de keuken staat. Eigenlijk heeft ze een beetje te dikke billen en te forse benen, maar ik vind het wel leuk ernaar te kijken. Ze heeft mij niet horen binnenkomen, want als ik er een zacht tikje tegen geef, komt ze direct overeind. Dan ziet ze mij en begint te lachen: “Je laat me echt schrikken”. Ze is bijna klaar en ik schenk alvast een glas rosé voor haar in en even later zitten we te kletsen op de bank.
Ze draagt een strakke spijkerbroek en een lang wijd T-shirt, maar haar grote borsten zijn toch nog enigszins zichtbaar. Haar leuke volle gezicht lacht voortdurend, terwijl ze tegen mij praat en haar lange donderbruine gekrulde haar beweegt mee met haar bewegingen van haar hoofd. Zo ziet ze er jonger uit dan ze is.
Ik vraag haar hoe het gaat en of ze het alleen allemaal redt. Dat wel, maar soms mist ze toch wel de geborgenheid van een man over de vloer. Ze vertelt dat ze sinds haar scheiding, vier jaar geleden, wel eens een korte relatie heeft gehad, maar nog niet de ware heeft gevonden. Hoe los je dat op, als je zin krijgt, vraag ik nieuwsgierig, maar zonder bijbedoeling, met speeltjes of een one-night-stand?. Beide, zegt ze lachend, met een voorkeur voor het laatste, dat is wat echter, maar dan wel met de juiste persoon, niet zo maar iemand.
Ze heeft haar benen strak over elkaar geslagen en ik zie haar tepels hard worden onder haar shirt. Ik vraag naar haar definitie van de juiste persoon en ze antwoordt: “Iemand, die niet alleen aan zichzelf denkt en niet direct uit is op een langdurige relatie, dat moet groeien”. Ze wisselt haar over elkaar geslagen benen en drukt haar dijen hard tegen elkaar; haar tepels zijn steeds duidelijker zichtbaar. Nu merkt ze dat ik er naar zit te kijken en ze begint te blozen. “Soms is het wel eens moeilijk je gevoelens te onderdrukken”, zucht ze, “ik wil niets uitlokken hoor”.

Ik sta op en pak haar hand.“Ik heb ook gevoelens en ben ook al weer een tijdje op mezelf. Je hoeft je niet te schamen hoor, mijn lichaam reageert net als het jouwe”, zeg ik, terwijl ik haar overeind trek en met haar naar de slaapkamer loop. Ze laat zich gewillig meetronen. In de slaapkamer sla ik mijn armen om haar heen en zoen haar op haar volle mond. Ze beantwoordt de kus direct door haar tong diep in mijn mond te steken. Dan laat ik haar los en begin mijzelf uit te kleden, ik zie dat zij hetzelfde doet. Haar grote borsten komen in een mum van tijd tevoorschijn en als ik weer opkijk zie ik een bos donker schaamhaar boven haar volle dijen. Mijn pik zwelt enorm op bij die aanblik en ik leg haar snel op bed.
We zijn allebei ongeduldig en beginnen elkaar wild en hartstochtelijk te strelen. Ik kneed haar borsten, zuig aan haar tepels en draai snelle rondjes met mijn vingers om haar kutje. Zij trekt hard aan mijn pik, kust mijn borst en pakt mijn billen stevig beet. Als ik over het klitje aai, gaat er een heftige rilling door haar hen en snel duw ik een paar vingers in haar nu drijfnatte kut. Ze kan niet langer wachten, pakt mijn pik stevig beet en leidt die in één beweging naar haar kruis, ze doet haar benen ver uit elkaar en duwt mijn lul hard in haar kut. Al na één beweging van mijn staaf begint ze te schudden en komt ze hevig klaar.
Ze zegt dat ik door moet gaan en dat doe ik maar al te graag. Terwijl Nadia mij stevig tegen haar aan drukt, neuk ik haar snel en hard en na een paar minuten begint ze weer te rillen en te schudden. Het lijkt alsof ze al maanden geen seks meer gehad heeft, zo gaat ze tekeer. Dat stimuleert mij zo, dat ook vrij snel klaar kom in haar sappige kut. Net als ik uitgespoten ben en nog en paar nastoten geef, komt ze voor de derde keer klaar. Ik schuif van haar af en we blijven even rustig genieten en elkaar strelen. Dan draait ze zich om en begint ze mijn natte pik langzaam, maar zorgvuldig schoon te likken.

Terwijl Nadia heel lief mijn geslacht likt en aait en af en toe mijn ballen streelt, kijk ik op en schrik ik. De deur van de slaapkamer staat open en half in de deuropening zie ik dochter Nadia staan. Ik heb geen idee hoelang ze daar al staat, maar wat ze gezien heeft, heeft haar kennelijk niet onberoerd gelaten. Met haar linkerhand heeft ze haar truitje omhoog geschoven en kneedt ze haar kleine stevige borsten over haar beha heen en met de rechter streelt ze haar kutje. Haar trainingsbroek heeft ze iets naar beneden geschoven en haar hand gaat snel heen en weer in haar zwarte slipje.
Ik tik Nadia voorzichtig op haar schouder en wijs naar de deur. De dochter is zo druk met zichzelf bezig, dat ze niet in de gaten heeft dat we haar zien. Nadia lacht naar me en fluistert:”Zo moeder, zo dochter”. Dan richt ze zich tot haar dochter en zegt: “Zullen we je helpen?” Het meisje schrikt zelf en kijkt ons met grote ogen aan, haar armen nu slap langs haar lichaam. Moeder wenkt met haar handen dat de dochter bij ons moet komen en die loopt langzaam naar het bed.
Moeder Nadia pakt haar hand en trekt haar het bed in. Dochter Nadia ligt op haar rug tussen ons en begint verlegen te glimlachen. Ze verontschuldigt zich voor het gluren, maar zegt erbij dat ze er wel erg opgewonden van werd. Moeder heeft intussen het truitje van haar dochter uitgetrokken en haar beha los gemaakt. Ik zie een paar stevige, mooie jonge vrouwentietjes met een paar harde knopjes erop. Zachtjes streel ik haar borstjes en voorzichtig lik ik de tepels, die nog keihard zijn. “We helpen je wel even verder”, zegt Nadia geruststellend tegen haar dochter, terwijl ze naar onderen kruipt en de trainingsbroek en het slipje uittrekt.
Ik zie het meisje nu toch wat angstig kijken, maar haar moeder aait haar over haar gezicht en gaat naast haar liggen, intussen met haar andere hand de kleine tietjes strelend. Langzaam kruipt mijn hand naar het bijna kaalgeschoren kutje en aai ik over haar klitje. Ze begint te hijgen en te rillen en geniet hoorbaar van de aanraking. Dan kruip ik helemaal naar beneden en ga met mijn tong langs de kleine schaamlipjes. Haar kutje is helemaal nat en mijn tong glijdt heel gemakkelijk naar binnen. Voor haar moet het een sensatie zijn, want ze begint te kirren en met haar onderlichaam te bewegen.
Terwijl ik verder met mijn tong naar binnen ga en met mijn vingers haar klitje bewerkt, beweegt ze steeds sneller en maakt ze steeds meer geluidjes. Haar moeder kneedt nu haar tietjes steeds feller en zuigt hard aan de tepeltjes. Dochter Nadia houdt het niet meer en komt met heftige korte stoten achterelkaar heerlijk klaar. Ze was kennelijk al heel geil van haar eigen strelingen.
Intussen ben ik weer bloedheet geworden en staat mijn pik op springen. Ik kijk naar Nadia sr., die knikt en mij langzaam naar boven trekt. “Ik weet dat ze geen maagd meer is”, fluistert ze. Dat is voor mij de ultieme aanmoediging en wanneer ik naar boven schuif, doet de dochter bijna automatisch haar benen ver uit elkaar. Als mijn eikel voor haar opening staat te dringen, drukt ze haar billen omhoog. Mijn harde lul schuift moeiteloos het natte spleetje binnen. Voorzichtig schuif ik een paar keer heen en weer tot hij er helemaal in zit, en dan bewegen we samen ritmisch heen en weer. Het is duidelijk niet de eerste keer voor haar, want ze neukt geroutineerd mee. Ze gaat zelfs steeds sneller bewegen en begint weer te kirren. Dat windt mij nog meer op en ik volg haar in de bewegingen.
Intussen is haar moeder achter mijn gaan zitten en aait ze mijn ballen. Dat kan ik niet meer weerstaan en bijna tegelijkertijd met het weer klaarkomen van de dochter legen mijn ballen zich in haar nauwe kutje. Ze kraait weer van genot en blijft hevig schokkend liggen nagenieten.

Als we later met zijn drieën weer op de bank zitten, zegt Nadia dat ze vergeten was dat haar dochter de sleutel had gekregen om wat boodschappen te gaan doen. En dochter Nadia bekent dat het niet de eerste keer was, dat ze haar moeder met een man bezig zag. Dat was al eens eerder gebeurd, tijdens één van die one-night-stands. Ze zegt dat ze er toen ook al zeer opgewonden van werd en zich klaar gevingerd had.

(dit is deel 22 van de serie. Het is zelfstandig te lezen, maar bevat verwijzingen naar eerdere delen).
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners