Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

The Appartment deel 17 - 4670 keer gelezen
Sinds enige tijd zit er tegenover mijn appartement een trendy modezaak, die elke week een nieuwe serie merkkleding in de aanbieding heeft. Ik koop er regelmatig goedkoop mooie broeken en shirts, zodoende ken ik de meeste verkoopsters wel. Allemaal leuke meiden, geen echte kanjers, maar ze zien er vaak goed uit in hun nieuwste mode kleding.
De hoofdverkoopster komt na winkelsluiting vaak in mijn stamcafé. Babs is een leuke vlotte meid, niet super mooi, maar goedlachs en met gevoel voor kleding. Ze helpt mij altijd meteen als ik binnenkom, dan wijst ze op de kleding die net nieuw is en die ze voor mij geschikt acht. Meestal klopt het wel en soms houdt ze wel eens iets achter om mij eerst te laten zien. Ze is een jaar of 22, slank met lang zwart haar en borsten van normale proporties.

Ik ben een tijdje niet in de winkel geweest, als ik haar in het café tegen kom. Ik ga naast haar aan de bar zitten, bestel wat te drinken voor ons beiden. Ze is weer goedlachs en ziet er leuk uit in haar half lange rok met een kleurige blouse erboven. Ze heeft haar lange zwarte haar dit keer in een paardenstaart. Ze vertelt dat ze me gemist heeft de laatste tijd en dat er weer wat leuke spullen binnen zijn. Ze heeft wat achter gehouden, maar toen ik niet kwam, moest ze toch wel iets in de winkel ophangen. Wel heeft ze nog een mooie broek en twee leuke shirts voor mij bewaard. Ik beloof dat ik snel even binnen zal wippen. Maar dan zegt ze: “We kunnen nu ook wel even gaan kijken, er is niemand en ik heb de sleutel, dan kan je rustig wat uitzoeken”.
Dat vind ik een goed idee en na nog een drankje lopen we naar de winkel. We nemen de achteringang en omdat het al donker is, doet ze een lichtje in het magazijn aan. Babs zoekt even en komt dan met een paar mooie shirts en een broek aanlopen. Je kunt het hier wel even passen, zegt ze en wijst naar de zijkant het magazijn. Zelf loopt ze naar een ander rek en pakt daar een mooie rode jurk uit een doos. Ze houdt die voor zich en vraagt aan mij wat ik ervan vind. Mooi, geef ik toe, maar als je ‘m aantrekt, kan ik het beter beoordelen.
Ik draai mij half om en trek mijn broek en mijn shirt uit. Als ik met alleen mijn slip aan sta, kijk ik opzij en zie dat BABS haar blouse uitgedaan heeft en haar rok los maakt. Ze heeft een kleine zwarte kanten beha aan die haar borsten deels vrij laat en als de rok valt zie ik een heel klein slipje van dezelfde stof. Ik voel een lichte erectie opkomen, want ze ziet er goed uit. Dan kijkt ze op en zegt lachend: “Gluurder, kan je het goed zien?”. Nee, niet echt, lach ik terug, “maar wat ik zie, is niet slecht”. Ze trekt de jurk over haar hoofd en steekt haar armen door de mouwen. Ik trek de nieuwe broek en een van de T-shirts aan.
Babs loopt naar een spiegel en bekijkt zichzelf in de mooie rode jurk. Ik ga schuin achter haar staan en kijk of mijn kleding me bevalt. Hoe vind je de jurk, vraagt ze en draait zich naar mij om. Ik zeg dat het haar goed staat, maar dat ik haar zonder jurk mooier vond. Ze reageert niet en vraagt of mijn broek past, het shirt vindt ze minder staan. Dat verwissel ik snel voor het andere, dat volgens Babs veel beter uitkomt. De broek past wel, maar zit een beetje strak in het kruis, want de aanwezigheid van Babs windt me meer op dan ik verwacht had.
Ik hou die twee dingen wel vast voor je, zegt ze, terwijl ze de jurk weer over haar hoofd trekt. Ik trek de broek uit en merk dat ik nu een behoorlijke bobbel in mijn slip heb. Ik kijk naar Babs, die zich bukt, waardoor ik haar borsten goed kan zien in die kleine beha. Ze pakt haar rok en als ze weer opkijkt ziet ze mijn bobbel. Nou, nou, zegt ze, ik wist niet dat ik zo aantrekkelijk was. “Je bent veel mooier, dan je denkt”, antwoord ik en doe een stap in haar richting. Ze laat de rok vallen en komt dicht tegen mij aan staan. Ze slaat haar armen om mij heen en geeft me een kus. Ik omhels haar ook en aai over haar mooie lange rug. Als mijn handen langs de sluiting van de beha komen, maak ik die snel los, zodat ik haar borsten tegen mij aan kan voelen.
Mijn handen kruipen onder haar kleine slipje en strelen haar zachte billen. Intussen trekt zij aan mijn slip en heeft snel mijn harde pik te pakken. Met één hand streelt ze mijn billen en met de ander begint ze aan mijn pik trekken. Ik laat haar los en trek mijn slip en T-shirt uit, terwijl zij nu mijn twee handen met mijn lul en mijn zak bezig is. Dan zakt ze door haar knieën en begint ze mij te pijpen. Als ik naar beneden kijk zie ik haar mooie borsten met de grote strakke harde tepels, die helemaal onderaan hangen, haar paardenstaart zwaait heen en weer door de bewegingen die ze met haar hoofd maakt.
Ik kijk rond en zie in een hoek een stapel kleren liggen. Langzaam trek ik Babs overeind en dat is maar goed ook, want mijn pik staat op springen. Ik leid haar naar het hoopje kleren en ga op mijn rug liggen. Babs gaat weer door waar ze mee bezig was, maar ik vraag haar zich om te draaien. Terwijl ze langzaam haar onderlijf richting mijn gezicht draait, blijft ze aan mijn lul zuigen. Ik trek haar slipje uit en ze legt haar benen aan weerszijden van mijn hoofd.
Ze heeft een mooi kutje met een klein bosje donker haar en rode schaamlipjes, die iets naar buiten steken. Ik begin er direct aan te likken en vergeet ook haar klitje niet, dat als een bobbeltje naar onderen steekt. Ze begint al te kreunen bij het eerste contact en schuift met haar kruis heen en weer langs mijn mond. Mijn tong steek ik af en toe diep in haar kutje, het smaakt heerlijk en Babs begint steeds harder te kreunen en te steunen, terwijl ze intussen aan mijn pik zuigt. Af en toe bijt ze er even in en als ik weer met mijn tong diep in haar kutje lik, komt ze gillend klaar, en daardoor bijt ze een beetje te hard. Ik slaak een kreet en kom tegelijkertijd stotend klaar. Babs slikt wel iets door, maar mijn orgasme kwam zo onverwacht dat een deel van mijn sperma langs haar kin op mijn buik druipt. Ze blijft een tijdje liggen naschokken en terwijl ik ondertussen haar kutsappen uit haar schaamhaartjes zuig, draait ze zich glimlachend om. “Dat was nog eens lekker”, zegt ze vergenoegd, “dat wil ik wel eens vaker beleven op zo maar een avond”.

We kleden ons aan en gaan naar mijn appartement om te douchen. Ik doe de stop in het bad zodat het douchewater in de badkuip blijft staan. We zepen elkaar in met douche gel en smeren dat uit over onze lichamen. Ik aai haar over haar lange borsten en zij streelt weer zachtjes mijn pik en mijn ballen. Babs kijkt me weer aan met die eeuwige glimlach, die maar niet van haar gezicht gaat. Ik ga in bad zitten en kroel met mijn vingers door dat mooie donkere plukje schaamhaar, af en toe haar klitje aanrakend. Ze doet haar benen iets uit elkaar zodat ik beter bij kan en terwijl het warme water heerlijk over ons heen stroomt, trek ik haar naar beneden.
Ze zit nu op mijn buik en ik begin aan haar borsten te zuigen, ze rilt weer. Langzaam schuift ze naar achteren, doet haar kont omhoog, pakt mijn hard geworden lul en schuift langzaam haar kutje erover heen. Als mijn eikel de schaamlippen raken, huiver ik zelf van genot. Ze duwt mijn pik naar binnen en begint op en neer te bewegen. Dan buigt ze voorover en ik voel haar tieten op mijn natte borst heen en weer glijden, ze zoent me vol op mijn mond.
Nu stoot ik wat heftiger in haar kut, want zij kan niet goed meer bewegen in deze houding en bij elke stoot slaak ze een kreetje. We gaan een tijdje zo door, overspoeld door het water. Dan knijpt ze ineens haar kut samen en komt ze lang achterelkaar klaar. Ik blijf doorglijden in haar kut tot ik voel dat mijn zak zich samentrekt en mijn zaad zich in haar kut schiet. Als ze na een tijdje overeind komt, zie ik dat de spermavlokken uit haar kut sijpelen en in het water drijven. Ik sta op, trek de stop eruit en we spoelen ons nog een keer helemaal af.

Even later zit ik op de bank en staat Babs voor het raam. Ze kijkt naar de overkant en zegt dat het een leuk gezicht is, de winkel nu eens van een andere kant te bekijken. Ze heeft heur haar nu los hangen en ik kijk naar haar slanke achterkant, denk terug aan de douche en krijg een heerlijk gevoel. Babs komt naast mij zitten, geeft vluchtige kus op mijn wang en zegt dat het lang geleden is, dat ze zo’n heerlijke avond heeft gehad.

(Dit is deel 17 uit de serie. Het is zelfstandig te lezen, maar er komen verwijzingen in voor naar eerdere delen).Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners