Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

The Appartment deel 13 - 5063 keer gelezen
Toen ik nog bij mijn ex was, jaren geleden, hadden wij een bevriend echtpaar, dat al iets ouder was, met een zoon en een dochter. Ze verhuisden na een tijdje naar het zuiden van het land en een enkele keer per jaar gingen we er op bezoek. We bleven dan meestal slapen in het weekeinde. De laatste keer dat zoiets gebeurde was de dochter een jaar of elf/twaalf en de zoon iets jonger. Loesje was toen aan het begin van de pubertijd, die bij meisjes tegenwoordig meestal vroeg begint. Dat uitte zich lichamelijk, want door de dunne stof van haar nachthemdje waren de kleine opkomende borstjes al zichtbaar, maar meer nog in haar gedrag: recalcitrant, brutaal (vooral tegen haar vader) en zonder het zelf in de gaten te hebben seksueel getinte opmerkingen maken.
Op een zaterdagavond was ze weer onuitstaanbaar, ze wilde niet eten, wilde met een vriendin naar de disco en sloot zich op in haar kamer. Haar vader ging naar boven en we hoorden geschreeuw en gestommel. Toen hij weer naar beneden kwam, zei hij het onverantwoord te vinden dat zij ‘savonds nog wegging. Ach, een kinderdisco tot negen uur moet toch kunnen zei ik nog, maar hij vond het niets. Even later kwam ze met betraande naar beneden, trok haar jas aan en liep naar buiten. “Laat maar even”, zei haar moeder, “die komt zo weer terug, gaat waarschijnlijk even stiekem een sigaretje roken”. Zonde op haar leeftijd dacht ik, maar zoiets hou je toch niet tegen.
Toen ze na een kwartier nog niet terug was, zag ik dat de vader onrustig werd. Het leek me niet verstandig dat hij haar zou gaan zoeken en hoewel het erg koud was buiten, bood ik aan wel even te gaan kijken. Ik vond haar inderdaad vrijwel snel op een pleintje om de hoek, waar ze tussen de bosjes koukleumend een sigaretje stond te roken. Toen ze mij zag, leefde ze wat op en zei meteen dat ik niets moest zeggen van het roken. Ze had het koud en kroop dicht tegen mij aan en sloeg haar armen om mij heen. Ze vertelde dat ze altijd ruzie met haar vader had, ze mocht niets, ze deed alles verkeerd, ze misdroeg zich waar anderen bij waren, etc., kortom de gebruikelijke pubertaal. Maar ze vertelde ook dat hij haar vaak sloeg en dat haar moeder dat niet wilde. Ik beloofde dat ik er wat van zou zeggen, ik aaide haar rug een beetje en gaf haar een kusje op haar voorhoofd, voor we weer naar huis teruggingen.
Toen het uit was met mijn ex verwaterde het contact. De moeder belde nog wel eens hoe het ermee was en ik vroeg hoe het met de kleine LOESJE was. Goed, zei ze meestal, maar op een keer vertelde ik het verhaal van die winterse zaterdagavond, vooral over het slaan door de vader. Moeder zei dat ze dat wel eens gezien had en er altijd tegenin was gegaan, maar als hij kwaad was, hielp niets meer. En Loesje was inderdaad niet makkelijk. Ze zat op de MAVO, maar zelfs dat was geen succes, hoewel ze best goed kon leren, maar ze deed er gewoon niets aan. Ze ging liever ‘savonds uit met vriendinnen. Na een paar jaar hoorde ik helemaal niets meer van de familie. Ook mijn ex, die ik nog wel eens sprak, had al jaren niets meer van ze vernomen.

Op vrijdagavond ben ik vroeg thuis en ik heb wel zin om met een paar vrienden de stad in te gaan. Net als ik de telefoon wil pakken om afspraken te maken, gaat de bel van de voordeur. Het moet één van de buren, zijn want de telecom van de buitendeur was niet gegaan. Niets vermoedend doe ik open en voor de deur staat een meisje van een jaar of 17, haar exacte leeftijd kan ik niet schatten. Ze komt me vaag bekend voor, maar ik kan er niet opkomen. “Ik ben Loesje”; zegt ze, “ken je me nog. De deur beneden was open, dus ben ik maar doorgelopen”. Dan weet ik ineens wie ze is, kom binnen zeg ik nog een beetje verward.
Ze heeft een sporttas bij zich die ze in de hal zet, loopt de huiskamer binnen en gaat op de bank zitten. Ik neem schuin tegenover haar plaats en bekijk haar eens goed. De kleine Loesje is uitgegroeid tot een mooie jonge meid. Ze heeft half lang donderblond haar, grote blauwe ogen en een vol gezicht. Ze draagt een spijkerjack met daaronder een strak lichtblauw truitje en een lichte spijkerbroek. Ze hoeft behoorlijk grote strakke tieten en ene paar forse dijen, maar echt dik is ze niet.
Ze begint te vertellen dat ze een paar dagen geleden van huis is weggegaan, ze kon het er niet meer uithouden. Ze had een nacht bij een vriendin in dezelfde plaats gelogeerd en daarna twee nachten bij een vage kennis in de stad. Toen was ze op het idee gekomen om mij te gaan zoeken, via het telefoonboek was ze snel achter mijn adres gekomen. Ik vroeg haar waarom ze mij wilde zien en ze vertelde dat ze zich heel goed herinnerde dat ik erg aardig voor haar was geweest jaren geleden. Haar moeder had haar verteld dat ik inderdaad een keer tegen haar vader had gezegd, dat zijn methodes niet zo effectief waren, vooral het slaan niet. En haar moeder had haar ook gezegd dat ze mij wel mocht, want ik was altijd zo rustig. Ze had haar moeder vandaag nog gesproken, maar niet verteld waar ze was. Die was wel ongerust geweest, maar ze vertrouwde erop dat Loesje wel weer terug zou komen. Tot verbazing van haar moeder had ook haar vader zoiets gezegd.
Ik vroeg of ze wat wilde eten en wat ze dan verder wil. Ze heeft wel honger en vraagt of ze vannacht bij mij mag logeren, dan gaat ze iets anders zoeken. Ik vind het best en wijs haar de logeerkamer en de badkamer en stel voor dat we straks wat gaan eten in een leuk restaurantje in de buurt, want ze wil eerst nog douchen. Loesje pakt haar tas en loopt naar de logeerkamer, terwijl ik twee plaatsen reserveer in het restaurant. Als ik aan de telefoon ben, komt ze de logeerkamer uit richting badkamer. Ze heeft alleen een slipje aan en een T-shirt, ik zie haar stevige dijen en haar borsten wippen op en neer tijdens het lopen. Dat is wat anders dan de jonge LOESJE met de ontluikende borstjes en de smalle lange beentjes.
Tijdens het eten vertelt ze veel over haar situatie thuis. Ze kan goed opschieten met haar moeder, die haar soms wel beschermt tegen haar vader. Dan kijkt ze om zich heen en ziet dat we in een hoekje zitten met vrijwel geen mensen er omheen. Loesje begint te vertellen dat ze wel weet waarom haar vader zo rustig bleef, die durfde toch niets te ondernemen. Vanaf haar dertiende, toen ze er steeds beter uit ging zien, had hij haar misbruikt. Eerst had ze zich nog wel verzet, maar later bleek dat zoiets weinig zin had en dat ze er zelf veel voordeel mee kon behalen, hij stond haar steeds meer vrijheid toe.
Het was begonnen met plotseling haar kamer binnen komen, meestal als ze zich net aan het uitkleden was. Ook was hij een naakt de badkamer binnen gekomen toen zij net aan het douchen was. Ze had toen gezien, dat hij een erectie van haar kreeg. Van lieverlee werd het steeds erger, hij betaste haar en zij moest hem een keer aftrekken. Dat ging steeds verder via pijpen naar het moment dat hij haar een keer genomen had. Haar moeder had er niets van gemerkt. In het begin had ze gezegd dat ze alles zou vertellen, maar hij dreigde met zoveel straf dat Loesje had besloten er maar haar voordeel mee te gaan doen.
Ik luister met verbijstering toe, had natuurlijk wel eens over dit soort dingen gehoord, maar ik was er nooit zo direct mee geconfronteerd. Tegenover me zit geen meisje van 17 of zoiets, maar een volwassen vrouw, die al heel veel meegemaakt heeft en nu een echt zelfstandig leven wil gaan leiden. Ze vertelt dat ze een grafische opleiding wil volgen en wil proberen dat hier te gaan doen. Ze klinkt doortastend en is niet van plan zich door iemand tegen te laten houden. Ik vraag haar of het niet pijn deed en of die dingen geen loden last voor haar zijn, maar ze zegt koel dat het in het begin inderdaad pijnlijk was, zowel lichamelijk als geestelijk, maar dat ze later haar verstand op nul zette en alles maar over zich heen liet komen. Ze had nog een paar maanden een vriendje gehad, maar toen ze met hem naar bed ging, had ze dezelfde afstandelijkheid getoond. Het deed haar niets. Ik zeg, dat ik dat heel erg jammer vind, want seks is iets om van te genieten. Dat kan ze wel, zegt ze, als ze masturbeert of met een dildo speelt, kan ze heerlijk klaarkomen.
Na het eten gaan we nog wat drinken in mijn stamcafé, maar het is er zo druk dat we besluiten naar boven te gaan. We hebben samen een fles wijn en ieder twee biertjes op als we in mijn appartement aankomen. Ik vertel haar dat ik van plan was geweest de stad in te gaan en ze zegt dat ik gerust kan gaan, ze gaat wel televisie kijken en dan vroeg naar bed. Maar het meisje intrigeert me en ik zeg dat ik geen zin meer heb en liever thuis blijf. Ik zet wat rustige muziek op en schenk haar een nog een wijntje in en mijzelf een lekkere malt whisky.
Loesje zit schuin tegenover mij en heeft weer die strakke spijkerbroek en het lange T-shirt aan. Ze ziet er geweldig uit, maar ik kan de verhalen die ze vertelde niet uit mijn hoofd zetten. Als ik die grote tieten zie, bedenk ik dat haar vader daar aangezeten heeft en als ik naar haar forse dijen kijk, dat haar vader daartussen gekropen is. Ze merkt dat ik naar haar kijk en vraagt wat ik denk. Ik zeg dat ik overdenk wat ze me allemaal verteld heeft, dan vraagt ze: “Vind je me mooi?”. Ja, zeg ik, maar ik kan je niet los zien van die achtergrond.
Ze staat op en komt naast me zitten, slaat haar rechterarm om mij heen en geeft me een kus op mijn wang. Daar moet je niet aan denken, zegt ze, voor jou ben ik toch gewoon een jonge vrouw. Ze draait zich verder naar mij toe en kust me nu op mijn mond met haar volle natte lippen, haar borsten drukken tegen mijn borst. Het duurt heel even voor ik haar kus beantwoord, maar dan cirkelt haar tong langs de mijne, langs mijn tanden en door mijn hele mond. Ik krijg er een stijve van en sla nu ook een arm om haar heen, streel haar blote rug onder haar T-shirt en druk haar harder tegen mij aan.
Ze haalt haar tong uit mijn mond, buigt iets naar achteren en kijkt me doordringend aan met die grote blauwe ogen. “Vergeet het nou”, zegt ze, “ik ben gewoon een lekker jong ding. En ik wil ook niet in die logeerkamer, ik kom straks gewoon naast jou liggen”.
Ze maakt zich los uit mijn omklemming en zegt dat ze haar tanden gaat poetsen. Ik sta ook op, loop naar mijn slaapkamer en kleed mij uit. Ik hoor dat Loesje naar de logeerkamer gaat en ga dan zelf naar de badkamer. Als ik terug kom in de slaapkamer heeft ze haar broek en T-shirt al uit. Ik stap naakt in bed en kijk hoe ze de rest uittrekt. Haar grote stevige borsten staan recht vooruit en onder haar string komt een mooi geschoren kutje tevoorschijn met alleen een streepje erboven. Ik zie dat haar schaamlipjes iets naar buiten steken en krijg alweer een erectie.
Loesje schuift naast mij onder het dekbed en begint mij direct te strelen. Ik lig op mijn rug en haar hand gaat geroutineerd over mijn borst en mijn buik. Als ze lager komt, ontwijkt ze mijn stijve lul en aait mijn dijbenen. Ze ligt op haar zij, steunt op haar elleboog en ze kijkt me weer zo doordringend aan. Ik schuif het dekbed naar beneden tot voorbij haar billen, zodat ik haar beter kan zien. Haar mooie borsten hangen voorover en de linker raakt mijn borst. Ik streel die en merk dat de tepel direct hard wordt. Intussen gaat zij door met het strelen van mijn dijen aan de binnenkant, haar hand raakt mijn zak en ze aait er zachtjes over, zodat de huid van mijn balzak zich strak trekt. Ze glimlacht als ze dat voelt en gaat langzaam, met haar hand naar boven en streelt over mijn harde pik, die recht omhoog staat, bijna tegen mijn buik aan.
Dan gaat ze op mijn benen zitten en aait met twee handen over mijn schouders en mijn borst. Ik neem haar beide borsten in mijn handen en begin die te kneden en afwisselend aan beide tepels te draaien. Ze rilt even, dan buigt ze verder voorover en likt aan mijn tepels, terwijl haar kutje nu meer naar voren schuift en tegen mijn zak aan ligt. Ik voel dat ze al behoorlijk nat is, want doordat mijn zak strak en hard is geworden, schuift die een klein stukje tussen haar lipjes. Ook dat doet haar weer een beetje rillen. Ineens komt ze een stukje overeind, zet haar armen gestrekt naast mij en zegt: “Ben ik een mooi jong meisje? Ben je het vorige nu vergeten?”. Ik knik.
Ze buigt weer over mij heen en schuift nu met haar hele lichaam naar voren. Ze zoent mij weer en likt met haar tong langs de binnenkant van mijn mond. Haar kutje ligt nu op mijn buik en ik pak de onderkant van haar billen bij haar dijbenen en doe die iets uit elkaar. Zelf schuift ze naar onderen tot mijn kloppende eikel tegen haar schaamlipjes drukt. Langzaam schuift ze door en mijn eikel kruipt naar binnen. Stukje bij beetje volgt de rest van mijn pik tot die er helemaal in zit. Dan gaat ze rechtop zitten en beweegt op en neer, haar grote tieten dansen mee op het ritme. Ik pak ze beet en masseer ze en zelf gaat ze met een hand naar haar klitje, dat ze begint te strelen.
Minutenlang gaan we zo door, rustig, ritmisch, volop genietend. Loesje heeft een stralende glimlach om haar mond en ik word er ontzettend heet van. Mijn lul begint gevaarlijk te kloppen en ik doe alle mogelijke moeite niet klaar te komen, hier wil ik eindeloos van genieten. Maar ik merk dat ook zij het niet lang meer zal houden, haar kutje wordt krapper en krapper en ze gaat steeds sneller hijgen, ok haar bewegingstempo gaat omhoog. Plotseling komt ze klaar, heel heftig schokkend, ze laat haar bovenlichaam op mij vallen en drukt haar kut heel hard naar achteren. Dat is voor mij het sein om mijn hele zak in haar leeg te spuiten.
Loesje blijft lang op mij liggen met mijn stijve lul in haar drijfnatte kutje. Haar hoofd ligt op mijn borst en haar handen kroelen door mijn haar. Mijn lul wil maar niet slap worden doordat ze steeds weer haar kut dicht knijpt. Pas na een hele tijd schuift ze van mij af en wordt mijn pik weer wat slapper. Ze pakt hem beet begint de combinatie van mijn sperma en haar eigen kutsap eraf te likken, wat tot gevolg heeft dat-ie toch weer wat stijver wordt.
Als ze dat merkt begint ze er aan te trekken en neemt hem in haar mond. Langzaam zuigt ze er aan en schuift hem heen en weer. Dat vindt-ie kennelijk zo lekker dat-ie weer helemaal hard wordt. Dan gaat ze op mij liggen met haar natte kutje voor mijn mond. Ik begin er direct aan te likken, tussen haar schaamlippen door en over haar klitje. Ze schokt direct en gaat me nu heel snel en hard te pijpen, maar voor dat bij mij effect heeft, komt ze kreunend klaar. Even stopt ze, maar dan gaat ze weer snel door en ik besluit nu niet te wachten en zo snel mogelijk te spuiten. Een deel slikt ze door een ander deel loopt langs haar mond naar buiten.

Nadat we gedoucht hebben, gaan we weer in de woonkamer zitten. Loesje heeft haar string en T-shirt aangetrokken en ik alleen een badjas. Alles vergeten?, vraagt ze weer. Ik knik en vraag waarom ze dit wilde. Omdat ze er zin in had, zegt ze, ze had genoeg van allerlei vluggertjes en wilde wel eens gewoon lekker genieten, het leek haar dat ik daar wel voor zou kunnen zorgen. Dan vraagt ze of ik mij een koude winteravond een aantal jaren geleden kan herinneren. Ze was toen stiekem een sigaretje gaan roken. Ik zeg dat ik dat nog wel weet en dan vertelt ze dat ze die nacht voor de eerste keer vingerend klaar gekomen was, terwijl ze aan mij dacht. Dat eerste orgasme had ze nooit vergeten.

(Dit is deel 13 uit de serie. Het is zelfstandig te lezen, maar bevat verwijzingen naar eerdere delen).


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners