Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tennismaatje - 12327 keer gelezen
Al jaren speel ik een leuke pot recreatief tennis. We hebben hier in het dorp een gezellige tennisclub waar ik wekelijks met een groep vrienden tennis. Enkele malen per jaar neem ik deel aan een toernooi bij clubs in de regio. Meestal speel ik dan herendubbel tot het laatste toernooi vorige maand. Al jaren speel ik op de club ook met vrouwtje, Ineke, dat getrouwd is en kids heeft. We hebben de grootste lol samen en zakken samen ook wel eens een avondje door. Ze vroeg me om samen het toernooi in een nabijgelegen dorp te spelen. Zo gezegd zo gedaan.

De avond dat ik haar ophaalde, om naar het toernooi te gaan, verbaasde haar verschijning me. Ze is een vrouw van 40 maar het jurkje wat ze droeg maakte haar een verschijning die mn hart sneller deed kloppen. Wow, wat een figuurtje. Ik vroeg me af of ik de voorbije jaren had zitten slapen… We hadden vele uren samen op de tennisbaan doorgebracht, ik mocht haar graag maar dit maakte hele andere gevoelens in mij los… In de auto gaf ik haar en compliment over haar outfit. Ja, ik dacht ik zal er maar eens wat meer moeite voor doen zei ze me aankijkend, waarbij ze haar wenkbrauwen op trok.

Onze wedstrijd duurde gelukkig niet al te lang, we wonnen we vrij makkelijk. Op de baan kon ik mn ogen niet van haar af houden, hetgeen haar ook niet ontging. Toen ik haar feliciteerde met de overwinning fluisterde ze en hoe vond je me?. Je speelde goed zei ik. En verder…. Je leidt me wel af hoor met dat jurkje… Ze lachte ondeugend.

De tegenstanders moesten vrij snel naar huis, ze hadden nog een verjaardag. Wij bleven nog even zitten en dronken nog wat. Het gesprek kwam al snel op onze relaties en ze vertelde me dat ze gelukkig was maar dat hun liefdesleven op een laag peil stond. Haar man was vaak moe als hij thuis kwam, waardoor de sex niet meer was wat ze wilde. Bij jullie zal dat wel niet zijn” zei ze, jij bent zon sportieve vent. Terwijl ze dit zei streelde ze mn bovenbeen. Klopt, zei ik, wij hebben volgens mij een goede relatie waar ook sex een belangrijk onderdeel van uit maakt. IK ben jaloers op Yvonne zei ze, die meid heeft het getroffen. Haar hand lag nog mijn been en ze kneep me zachtjes. Ik had ondertussen een flinke stijve gekregen, iets wat haar volgens mij niet ontgaan was. Zullen we eens vertrekken stelde ze voor. Toen we naar de auto liepen kwam ze tegen me aan lopen en fluisterde mooie avond voor een boswandeling, terwijl ze haar hand op mn kont legde.

Vanaf het moment dat we in de auto stapte was de spanning voelbaar. Haar rokje zat hoog omhoog geschoven en toen ze haar benen over elkaar deed zag kon ik zo haar slipje zien. Tijdens de wedstrijd had ik de contouren van haar string al bestudeerd. Maar ik zal geen string… ik zag alleen haar huid… Ze zag me kijken en vroeg ’bevalt het je? Ze legde haar hand op mn been en streelde richting mn kruis. Ik had een flinke stijve toen haar hand er naar toe ging en ze zei ’zo te zien bevalt het je wel. Zullen we hier even een bospaadje inrijden, zei ze. Dat liet ik geen twee keer zeggen en draaide een pad in. Meteen vonden onze monden elkaar en volgde er een hevige tongzoen. Haar hand zat meteen weer in mn kruis en de streelde mn harde paal. Kom laten we een stukje lopen stelde ik voor. Van lopen kwam niet veel want eenmaal een beetje uit zich stonden we meteen te vrijen en verkende onze handen elkaars lichaam. Haar tepels waren kei hard, toen ik haar jurkje en bh-tje uit deed moest ik even fluiten. Wow wat zie jij er lekker uit. Ik nam meteen haar tepels in mn mond en beet er zachtjes op. Ze kreunde zacht en gooide haar hoofd achterover. Mn handen gleden over haar buikje naar beneden. Ik vermijdde haar klitje en aaide zachtjes haar lipjes. Die waren inmiddels al zo nat en week dat mn vinger er meteen een stukje in ging. Ze kreunde zacht. Met mn mond daalde ik af naar haar heerlijke poes en begon haar lipjes te likken. Jeetje wat rook en smaakte ze lekker. Ze stond wijdbeens en ik zat onder haar en kon haar zo heerlijk beffen. Ik vermeed haar klitje en merkte dat ze die tegen mn tong aan wilde duwen. Ze kreunde steeds heftiger. Op het moment dat ik haar klitje met mijn tong raakte kreunde ze hard. Heftig likte ik haar, ze had inmiddels mn hoofd vast en duwde me hard tegen haar lekkere poes. Toen ik een vinger in haar poes schoof terwijl ik op haar klit zoog, voelde ik dat ze klaar ging komen. Ze trilde helemaal en maakte een geil dierlijk geluid.

Wat heb ik dit gemist zei ze, mij overeind helpend en meteen mn shirt en broek uittrekkend. Ze viel direct op haar knien en pakte mijn paal stevig vast, terwijl ze met haar nagels mn ballen kriebelde. Haar tong likte over mn eikel en al snel nam ze me diep in haar mond. Ze zoog hard en likte vervolgens met lange halen over de hele lengte van mijn lul, waarbij ze ook mn ballen niet onbetuigd liet. Ze zoog ze in haar mond en likte er hard aan. De eerste druppels vocht kwamen al uit mn eikel. Als ze zo door zou gaan zou ik haar mond snel vol spuiten. Nee nee, zei ze, je mag nog niet komen. Jij gaat lekker jou paal in mijn hete poes stoppen. Ze trok me naar beneden en al snel lag ik tussen haar benen. Ik tilde een been op mn schouder en schoof mn paal in haar smachtend poesje. Ze kreunde lang toen ik hem er zachtjes helemaal in stopte. Ik was beregeil en begon haar met lange halen diep te neuken. Ze vind mijn stoten op en spoorde me aan om haar hard en diep te nemen. Terwijl ik haar plankgas nam vingerde ze haar klit hard toen ze schreeuwde dat ze ging komen. Ze draaide zo dat mijn paal er uit schoof, terwijl ze zich door vingerde kwam ze schreeuwend klaar waarbij ze een flinke straal geil spoot. Als iets me gek maakt is het een spuitende vrouw, dus mn paal ging meteen haar poes weer in en ik neukte haar vol overgave. Ik wil je zaad over mn borsten kreunde ze. Dat was teveel voor me, het zaad stuwde omhoog. Op het moment dat ik hem uit haar poes trok pakte ze hem vast, gaf er een paar flinke rukken aan en mijn zaad spoot op haar borsten en in haar gezicht. Wat een explosie!

Tranen rolde over haar wangen. Oh Gerard, wat heb je me heerlijk verwend. Ik had dit echt nodig. Met haar vingers likte ze het zaad van haar lichaam. Wat heb jij een geweldige paal.
Zo zie je maar zei ze, je kan beter een vent met een gewone hebben die weet hoe je hem moet gebruiken dan zon grote en niet half weten wat je er mee kan. Nu weet ik van het douchen na het tennissen dat haar man een lul heeft die slap al bijna net zo groot is dan die van mij stijf….

Toen ik haar later thuis afzette zei ze uit te kijken naar onze volgende wedstrijd over drie dagen….
Wordt vervolgd….


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners