Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Taxi - 6817 keer gelezen
Het was net zeven uur in de ochtend toen ik het pand in Amsterdam verliet. Enigszins teleurgesteld in hoe de avond was verlopen. Ik had een date gehad met een man die ik via een chat site had leren kennen. Na een gezellig etentje vroeg hij of ik mee ging naar zijn huis. De wijn en zijn leuke gezelschap had me los gemaakt en hij was zeker aantrekkelijk dus besloot ik met hem mee te gaan. Helaas zo gezellig als hij in chatten en praten was, zo waardeloos was hij in bed. Na een tijdje recht toe recht aan sex kwam hij al snel klaar en liet mij onbevredigd achter. De warmte in bed en de wijn maakt me wel suf en in zijn armen viel ik in slaap. Om half zeven schok ik wakker. Balend van een waardeloze nacht glipte ik uit zijn armen en trok snel mijn zwarte jurkje weer aan. Ik wou hier geen minuut langer blijven en zocht dan ook niet naar mijn slip en bh. Acht laat hem die maar houden.

Zacht sloop ik naar beneden en ging het huis uit. Alsof het zo had moeten zijn zag ik een donkere auto met blauw nummerbord aan komen rijden. Gelukkig dacht ik…een taxi. Ik hield hem aan en een jonge, getinte chauffeur, keurig in zwart pak, deed het raampje open. Mijn dienst is nog niet begonnen zei hij, maar kan ik je ergens afzetten?

Graag, zei ik, ik moet naar het station. Stap maar in, zei hij en dat liet ik me geen tweede keer zeggen.

Opgelucht liet ik me op de achter bank zakken, blij weg te zijn bij die man.
Het was zeker een half uur rijden naar het station. Ik zakte lekker onderuit. Ineens kreeg ik het gevoel bekeken te worden. Via de achteruit kijk spiegel zag ik hoe de chauffeur me bekeek. Een ondeugende fonkeling in zijn donkere ogen. Zijn doordringende blik deed me wat…wond me op. Het gevoel onbevredigd te zijn door de waardeloze sex die nacht kwam weer boven. Ineens drong het tot me door dat ik mijn ondergoed niet aan had. Ik keek naar beneden en zag hoe mijn tepels duidelijk als harde knopjes zichtbaar waren door de stof van mijn jurk heen. Dat was dus waar hij naar zat te kijken. Ik keek naar de identiteitskaart van de chauffeur en zag dat hij Ap heette. Toen kreeg ik een ondeugend idee. Zelf kom ik toch nooit in Amsterdam dus ik zou deze Ap nooit meer zien.

Ik zakte nog iets verder onderuit waarbij mijn jurkje iets omhoog kwam en deed mijn benen een stukje uit elkaar. Ik wist dat hij nu ook zicht op mijn kutje zou hebben.

De blik in zijn ogen bevestigde mijn idee.

Opgewonden door mijn ondeugende actie begon ik mezelf door de stof van mijn jurk heen te strelen. Mijn tepels werden onder mijn aanraking nog harder. Ik liet mijn jurk aan een kant van mijn schouder glijden zodat mijn linker borst bloot kwam en begon deze te strelen. Ondertussen bleef ik Ap via de spiegel recht in zijn ogen aan kijken. Deze waren groot van verbazing en opwinding.

Zacht kreunend lag ik daar op de achterbank. Trok aan mijn tepel wat me nog meer opwond.

Ik haalde ook mijn rechter borst uit mijn jurk en begon ze beide te strelen, te trekken. Kreunende dan genot. Ik voelde hoe mijn kutje hierop reageerde. Ze begon te jeuken en ik voelde hoe ik vochtig aan het worden was.

Ik liet 1 hand naar beneden glijden en de ogen van Ap volgde mijn hand tot aan mijn kut. Ik was inderdaad flink nat en met gemak verdwenen twee vingers mijn kut in.

Het was zo geil om mezelf zo te vingeren terwijl ik Ap via de spiegel aan bleef kijken. Ik hoorde hoe zijn ademhaling versnelde. Toen ik iets lager keek zag ik dat hij met 1 hand zijn broek had open gedaan en met een heerlijke harde lul aan het spelen was. Mijn god wat een geil gezicht. Waarom was het gisteren avond nou niet zo opwindend geweest.

Ineens maakt Ap een scherpe bocht naar rechts en reed een klein steegje in. Hij remde hard en zetten de auto stil. Voor ik door had wat hij van plan was stond hij al naast mijn portier en trok deze open. Zonder wat te zeggen trok hij me uit de auto en duwde me over de motorkap heen. Hij trok mijn jurk omhoog en met een snelle beweging stoten hij zijn harde paal diep in mijn kutje terwijl hij me met twee handen plat op de motorkap duwde.
Met harde diepe stoten, grof, neukte hij mijn natte kut.

Dit was zo vreselijk opwindend. Het kon me niks schelen of iemand ons zo zou zien. Ik genoot alleen van het heerlijke gevoel die harde paal die hard mijn natte kut neukten. Mijn harde tepels en borsten werden plat op de warme motorkap geduwd. De hitte die er af kwam was wel pijnlijk maar de grofheid waarmee ik er op geduwd werd was zo geil.

Ap had zo’n heerlijke grote paal en neukte me zo hard en grof dat het niet lang duurde of ik voelde dat bekende trekkende gevoel door mijn onderlijf heen gaan. Ik zou hier gaan komen, in een vreemde stad, met een vreemde man. Ook Ap merkte mijn aankomende orgasme op en trok mijn bovenlijf omhoog, sloeg zijn armen om me heen en begon hard aan mijn tepels te trekken. Dit was het laatste wat ik hebben kom en zonder enige schaamte, zonder me in te houden liet ik me gillend van genot klaar komen. Ik voelde hoe mijn geile sap langs die heerlijk neukende lul stroomde. Voor Ap was dit het teken om ook zijn geile zaad diep in me te spuiten. Warme stromen van zaad stroomde diep mijn kut in.

Even beven we zo staan, beide hijgend van opwinding en genot. Ik voelde hoe zijn lul langzaam slap werd en daardoor ruimte gaf voor het geile vocht om uit me te lopen. Het gleed langs mijn benen om laag. Ineens liet Ap me los en liep naar de auto. Hij kwam terug met een zakdoek. Veeg je schoon, zei hij, ik wil geen vlekken op de achterbank.

Snel deed ik wat hij vroeg. Ik veegde het geile sap van mijn benen en mijn kut en nam toen weer plaats achter in de taxi. Ap zat inmiddels ook al weer en zodra ik mijn deur dicht had gedaan reed hij weg. Nog geen twee minuten later waren we bij het station. Ik stapte uit en wilde al betalen, maar Ap stapte ook uit, gaf me een passievolle tongzoen en zei, het is goed zo, bedankt voor een heerlijk begin van mijn dienst.

Daarna stapte hij in en reed weg. Met een blos op mijn wangen zat ik even later in de trein op weg naar huis.

Zo was die date toch nog heerlijk geëindigd, dankzij Ap xxx
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners