Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Taxi Ritje - 6653 keer gelezen
Een meisje van een jaar of twintig staat op de stoep te wachten. “Had u een taxi besteld?” Het meisje knikt en stapt mijn auto in. “Rij maar naar Zeist” zegt ze “Ergens in de buurt van de Slotlaan is prima” Ze klinkt bedroefd, in mijn binnenspiegel kan ik zien dat ze heeft gehuild. “Een moeilijke avond gehad?” vraag ik haar, weer knikt ze alleen. “We zouden gaan samenwonen, maar hij is er ineens achter gekomen dat hij toch meer van jongens houdt”. Ik kijk nog eens in de spiegel en bekijk het meisje wat beter. Ik kan me niet voorstellen dat er een man is die haar niet aantrekkelijk vindt. “Het was me nooit opgevallen, maar hij zei er al een tijdje mee rond te lopen……vandaar dat de seks de laatste tijd zo beroerd was” een kleine glimlach verschijnt op haar gezicht. “Was het zo slecht dan?” vraag ik geďnteresseerd. “Nou, niet slecht, maar gewoon weinig, ik sta al 4 weken droog” Ik besluit niet te zeggen dat ik al 4 maanden droog sta, maar deze dame zou ik graag verwennen. “Wat ga je op de Slotlaan doen eigenlijk?” “Ik denk dat er wel wat vriendinnen rondlopen daar ergens, eens kijken of ik vanavond bij een van hun kan crashen” Even blijft het stil, even twijfel ik. “Als ik je nu eens niet naar Zeist breng, maar naar mijn huis in Bunnik” ze kijkt verschrikt op “Wat heb ik daar te zoeken?” vraagt ze. “Nou” zeg ik “we staan allebei al een tijdje droog, ik ben absoluut hetero en vind jou erg aantrekkelijk. Misschien kunnen we elkaar een –goed gevoel- geven” Weer blijft het even stil, maar plots zegt ze “Okee, maar dan is deze rit wel gratis” Ik zet mijn meter uit, en vervolg de weg naar mijn huis.“Leuk huisje” zegt ze. Ze had zich inmiddels voorgesteld als Chantal. Bruin haar, een stevig C-cup, een kont waar Beyonce jaloers op zou zijn en ogen om in te verdrinken. “De slaapkamer is ook gezellig hoor” zeg ik ontdeugend.

Ze volgt mij naar de slaapkamer, daar aangekomen pakt ze me vast, en kust me. Haar tong glijdt door mijn mond. Haar tong voelt zacht aan, mijn handen glijden naar haar billen. Ik voel haar rokje strak om haar billen zitten. Speels knijp ik in haar kont. Voorzichtig trek ik haar rokje omhoog, 2 blote billen komen tevoorschijn. Ze zat al die tijd in mijn taxi zonder een slipje te dragen. Mijn handen masseren haar goddelijke kontje. Zij drukt haar lichaam stevig tegen mij aan, ze moet mijn lul, die inmiddels behoorlijk gezwollen is, tegen haar onderbuik aan voelen. Dan zakt ze door haar knieën. Met speels gemak trekt ze mijn riem los, mijn broek open en rukt mijn broek en boxer naar beneden. Mijn pik springt als een veer tevoorschijn. Ze neemt mijn ballen in haar mond, en trekt me rustig af. Als ze zo zit kan ik in haar truitje kijken, haar borsten zijn nu goed zichtbaar. Sjeesus, wat zou ik die graag in mijn handen hebben. Ik doe een stap achteruit, een beetje beduusd kijkt ze me aan. “Doe ik iets niet goed?” vraagt ze. Ik zeg niks, maar til haar op. Ik leg haar op bed, en trek haar rokje uit. Haar spleetje kijkt mij nu aan. Ze heeft haar schaamhaar in een V geschoren, alsof het een pijl is die de weg wijst. Ik trek haar truitje en beha uit. Zachtjes kneed ik haar volle borsten, mijn mond zoekt de hare. Een intense tongzoen volgt. Mijn mond gaat naar beneden, langs haar hals, naar haar borsten. Met mijn linkerhand streel ik haar tepelhof, mijn mond kust een tepel. Met mijn tong draai ik cirkeltjes over haar tepel, mijn linkerhand knijpt nu zachtjes in de andere tepel. Mijn mond gaat verder naar beneden. Ik kus haar buik, dan haar navel en ga langzaam richting haar dijen. Mijn linkerhand gaat richting haar grotje, rustig masseer ik haar lipjes.

Ze voelt al goed nat aan. Mijn middelvinger glijdt rustig haar kutje in, mijn handpalm masseert haar clitje. Ik laat mijn middelvinger een soort –kom maar- gebaar maken, op deze manier masseer ik de binnenkant van haar kutje. Het duurt niet lang voor ze begint te schudden, met een zacht gilletje komt Chantal voor de eerste keer klaar. Ze trekt me aan mijn haren omhoog en kust me weer. “Dank je, dat was heerlijk” Ik ga op mijn rug liggen en Chantal gaat, met haar rug naar me toe, op mijn lul zitten. Deze glijdt soepel haar natte kutje in. Chantal berijdt me alsof ze op een rodeopaard zit. Ik voel mijn zaad al opkomen, maar op het moment dat ik bijna klaarkom stopt ze ineens. Ze staat op en gaat op haar knieën voor me zitten. Ik wil mijn pik in haar kut stoppen, maar zij pakt mijn lul beet, en leidt deze naar haar kont. Ik begrijp haar en pak wat glijmiddel uit mijn nachtkastje. Ik smeer mijn eikel in met wat glijmiddel en wrijf deze over haar gaatje. Wanneer deze glad genoeg is zet ik mijn lul tegen haar gaatje en glijd rustig naar binnen. Met langzame, maar diepe stoten, neuk ik haar kontje. Mijn linkerhand pakt een van haar tieten en knijpt hier behoorlijk stevig in. Aan haar kreun te horen kan ze hier van genieten. De duim van mijn rechterhand gaat haar kut weer in en mijn handpalm masseert haar lippen en clit weer. Als ik mijn duim naar boven beweeg, voel ik mijn eigen lul heen en weer gaan in haar kont. Haar schaamlippen trekken samen, het vocht vloeit uit haar kutje, en met een kreun komt Chantal weer klaar, bij mij gaat het ook niet lang meer duren. Ik haal mijn pik uit haar kont, en Chantal draait zich om. Ze pakt mijn staaf vast en trekt me af tot ik klaar kom. Vlak voor ik klaar kom, richt ze mijn pik op haar mond. Het zaad spuit mijn pik uit, en ze neemt alles op in haar mond. Als ik helemaal leeg ben komt ze omhoog, en opent haar mond. Helemaal leeg! Al mijn zaad is verdwenen in het gulzige mondje van Chantal. Ze kust me, en komt tegen me aan liggen. Voldaan vallen we allebei in slaap.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners