Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sunshine on my shoulders 1 - 4935 keer gelezen
SUNSHINE ON MY SHOULDERS

Augustus, een zinderend hete dag is gisteravond aangekondigd. Ik besluit vroeg op te staan en naar het strand te gaan. Een dagje compromisloos in de zon. Even niets. Op de radio in de auto is een stokoud nummer te horen: Sunshine on my shoulders, John Denver. Het maakt mij wat melancholiek dat ik probleemloos de woorden mee kan zingen van een nummer uit de zeventiger jaren. “Sunshine on my shoulders makes me happy, Sunshine in my eyes can make me cry, Sunshine on the water looks so lovely, Sunshine almost always makes me high…” Tjonge, waar blijft de tijd…

In Noordwijk aangekomen besluit ik bij Huis ter Duin mijn plek te zoeken. Bedje geregeld, cappuccino, muziekje in mijn oren, ik ben helemaal ok. Na een uurtje te hebben gelezen, besluit ik een duik te nemen. Terwijl ik in de branding langs haar loop zegt een aantrekkelijke vrouw vrolijk.

“heerlijk vandaag, hé?” Ik beaam het. Nadat ik een stukje dieper gelopen ben, draai ik om naar het strandgewoel te kijken. Maar mijn blik wordt direct getrokken naar die vrouw. Ik schat haar eind dertig. Niet al te groot, bruin gebrande huid, donkerbruin opgestoken haar wat haar slanke hals accentueert. Grote, volle borsten en prachtige ronde billen. Ze waadt wat door het water en lijkt het naar haar zin te hebben. Op de één of andere manier word ik weer overvallen door melancholie. Ze is gewoon aardig en vrolijk tegen mij. Maar ik word wat triestig dat ik waarschijnlijk door haar nooit direct als seksuele optie zou worden gezien. Terwijl ik het wel ben als het aan mij ligt… Midlife crisis waarschijnlijk, de zoveelste inmiddels.Na een stuk gezwommen te hebben vlij ik mij weer op mijn bedje. De aantrekkelijke dame ligt bijna naast mij. Ik kijk en zij glimlacht haar vriendelijke en mooie glimlach. “Heerlijk water vandaag, hé?” zegt zij vrolijk. Ik vind het aangenaam om zonder stemverheffing of moeite met haar te kunnen praten op de één of andere manier. “Inderdaad heerlijk”, zeg ik. “Hebt u niet gezwommen?”

Ze lacht haar mooie lach en zegt. “Zou ik niet u tegen u moeten zeggen, in plaats van andersom?” Ik grijns terug en zeg.

“Andere generatie, andere gewoontes, ik ben Mickey, wie ben jij?”

“Ik laat mij graag Sunshine noemen”, zegt ze vrolijk.

Sunshine, dat past eigenlijk wel heel goed bij haar, denk ik en dring niet verder aan. “Kom je uit Noorwijk?” vraag ik. Terwijl ze haar bruine benen sierlijk insmeert met zonnecrème, vertelt dat zij uit Amsterdam komt en zichzelf op een weekendje Huis ter Duin heeft getrakteerd om een beetje bij te komen van een heleboel hectiek in haar leven op dit moment. Ik besluit niet verder te vragen. Het valt mij op dat ze mooie handen heeft, met heerlijke roodgelakte lange nagels. Geil, denk ik stiekem.

Gedurende de ochtend voeren we tussen het lezen door wat gesprekjes, zonder echt een thema, gewoon chit chat. Ze is behalve vriendelijk en vrolijk ook empathisch en vraagt veel, zonder opdringerig te zijn. Daarnaast kan ze enthousiast vertellen. Gewoon heerlijk gezelschap voor zo’n dag als deze. Toch laat haar verschijning ook een sluimerend geil gevoel ontstaan. Haar mond bijvoorbeeld; perfect gevormde lippen die mij heerlijk lijken om te kussen laat staan het beeld op mijn netvlies van mijn erectie tussen die prachtige lippen… Marilyn Monroe- mond. Ik moet oppassen het niet te laten merken, denk ik bij mezelf, want anders ben ik dit leuke gezelschap waarschijnlijk snel kwijt.

Dan draait ze zich om, de zon in haar rug. Ze kijkt mij vrolijk aan.

“Standaardsituatie natuurlijk, wil je mijn schouders even insmeren?” Ik lach en kom overeind. Graag voldoe ik aan haar verzoek. Ik probeer stevig maar niet erotisch te smeren, wat nog niet eenvoudig is op deze bruine warme huid. Ze ligt met haar hoofd op haar armen en ik zie weer die geile, glanzende nagels. Ik was al warm van de zon, maar er verspreidt zich nu ook een aangename warmte in mij… Mezelf tot de orde roepend ga ik weer zitten op mijn bedje, terwijl ze mij bedankt.

“Dat deed je lekker”, zegt ze zonder bijbedoeling. Althans dat denk ik.

Ik zou haar vader kunnen zijn met een beetje moeite, dus ik probeer een smeulend vuurtje in mij te blussen met een koud biertje. Desgevraagd doet Sunshine mee. We zitten op onze bedjes met onze lichamen naar elkaar toe. Haar grote borsten winden mij op. Ik doe mijn uiterste best om niet te kijken en schiet van de weeromstuit in de lach. Ze vraagt mij wat er is. Om wat zinnigs te kunnen zeggen dat de waarheid verhult zeg ik.

“Canochtend hoorde ik op de radio een liedje, waarbij de eerste regel is. “Sunshine on my shoulders makes me happy…” en hoewel het eerste deel andersom was, namelijk ik op Sunshine ‘s shoulders, klopte het tweede deel wel.” Ze moet ook lachen.

Er volgt een gesprek waarin ik uitleg dat het mij melancholiek maakte om een liedje van 40 jaar geleden probleemloos mee te kunnen zingen.

“Waarom?” vraagt ze lief. Wat een empathische vrouw. Ik leg uit dat er vaak een enorm verschil is tussen de ‘gangbare’ indeling qua leeftijd, ten opzichte van wat mensen soms in hun hart voelen en in hun hoofd denken en dat helaas vaak betekent dat je geen optie meer bent voor een avontuur voor jongere fysiek aantrekkelijkere mensen. Dan vertel ik haar ook mijn gedachte over haar, eerder op het strand.Opeens keert de stemming om. Daar waar het eerst luchtig en vrolijk was, lijkt er nu iets bedachtzaams over haar te komen. ‘Sukkel’, denk ik bij mezelf, ‘jouw eerlijkheid keert zich weer eens tegen je’. Maar niets blijkt minder waar.

“Ik vind je heel aantrekkelijk”, zegt ze.

“Lieverd, ik wil geen medelijden want er is niets om medelijden mee te hebben, ik vertelde je gewoon wat ik dacht…”, zeg ik.

“Aantrekkingskracht heeft voor mij niets met leeftijd te maken, wel met de gedachten en de uitstraling die iemand heeft…”

“Maar fysiek dan,” zeg ik, “speelt dat niet mee? Voor mij wel namelijk… Ik win het natuurlijk nooit meer van jonge kerels op dat vlak, terwijl jij zo aantrekkelijk bent”

“Nee, dat is zo”, zegt Sunshine, “maar jouw voordeel is je hoffelijkheid en ervaring…” Bijna argeloos dank ik haar voor het compliment, maar de reikwijdte van wat ze net heeft gezegd ontgaat mij eigenlijk volledig.

Een totaal andere stemming is langzaam ontstaan. Maar zeker geen onprettige. Het lijkt of iedere blik en elk gebaar dat Sunshine nu maakt een erotische lading krijgen. Althans zo komt het op mij over. Terwijl ze haar borsten overdreven ‘goed legt’ in haar bovenstukje door met haar hand bijna onder haar borst te gaan, strijkt haar duim over haar tepels. De combinatie van bruine huid, mooie borsten en die nagels drijven mij innerlijk bijna tot waanzin maar voorlopig besluit ik niets te laten merken, stiekem hopend op meer van haar heerlijke erotische vermaak. Ik ga op mijn buik liggen en zonder dat ik iets vraag, biedt leuke Sunshine aan mijn rug ook in te smeren.

“Je weet wel”, zegt ze, “Sunshine on your shoulders…” en lacht plagerig naar me.

Ze smeert goddelijk in… Als ze begint bij mijn nek eindigt ze steeds met zachtjes krassende nagels op mijn achterhoofd. Haar warme handen glijden over mijn schouders en mijn rug. Langs de zijkant weer naar boven. Nog een keer. Helaas stopt ze net boven mijn billen. Het lijkt wel een massage. Dan vraagt ze of ze de achterkant van mijn benen ook zal doen. Ik zeg dat ik dat een heel goed idee vind. Diezelfde sexy handen glijden nu van mijn enkels richting mijn knieholtes en terug. Het heeft allemaal weinig meer met insmeren te maken, dit is liefhebben. Van mijn knieholtes naar boven waarbij haar handen sensueel in mijn bermuda glijden tot waar mijn billen beginnen. Dan glijden als laatste haar handen via mijn bilinzet naar de buitenkant. Als ik Sunshine bedank voor deze heerlijke insmeerbeurt zegt ze dat ze nog niet helemaal klaar is.

Weer verdwijnen haar handen bijna achteloos in mijn bermuda pijpen, alleen nu trekt ze kleine lekkere spoortjes met haar nagels. Als ze weer bij mijn bilinzet is trekt ze mijn billen een beetje uit elkaar en ik voel een vinger tussen mijn benen glijden en via mijn eikel over mijn balzak door mijn bilnaad eventjes mijn ster beroeren. Het is goed dat ik op mijn buik lig. Terwijl ze weer plaatsneemt op haar eigen bedje knipoogt ze sensueel. Haar tanden bijten even in haar onderlip. Het knettert opeens. Heerlijk.

Het is een uurtje later als ik de leuke Sunshine een lunch aanbied. Dat vindt ze een goed idee.

“Heel graag, leuk. Maar Huis ter Duin is wel wat chique, daar kunnen we niet in zwemkleding op het terras”, zegt ze.

“Ik heb mijn kleding hier, dus kan mij omkleden terwijl jij even naar je kamer gaat”, zeg ik.

“Nee, dat is niet fijn, zo ziltig en zanderig. Weet je wat, je kunt wel even mijn douche gebruiken…”.

Ok, wat gaat hier nu opeens gebeuren? Of is het gewoon lief en empathisch, zoals ik haar heb leren kennen? Ik besluit af te wachten en vooral geen initiatief te nemen met het risico afgewezen te worden.

In de lift glimlachen we naar elkaar. Er is geen spanning meer voelbaar zoals op het strand, dus ik neem aan dat het aanbod om bij Sunshine te douchen niet erotisch bedoeld is. Eenmaal in haar kamer stelt zij voor eerst even zelf te douchen, zodat ze zich kan aankleden als ik er onder sta.

“Prima”, zeg ik. Ik geniet van het uitzicht tot Scheveningen en tot Zandvoort aan de andere kant. Totdat ze mij roept. In de veronderstelling dat Sunshine klaar is, klop ik aan op de half open deur. Ze blijkt nog onder de inloop douche te staan met haar ronde billen naar mij toegedraaid, onder een grote douche kop.

“We kunnen net zo goed samen douchen, het is groot genoeg, gezellig en we kunnen de zonnebrandcrème gelijk even van elkaars rug wassen”, zegt ze, terwijl ze haar hoofd omdraait en naar mij kijkt.Ze is prachtig. Terwijl ze mij uitnodigt kijkt ze mij met grote onschuldige blauwe ogen aan. In niets blijkt een erotische bedoeling. Als het wel zo is, speelt zij het spel meesterlijk. Ze schuimt van top tot teen. Prachtig wit romig schuim op een bruine huid. Ik kleed me uit en stap bij haar onder de douche. Ze vraagt mij haar rug te wassen. Ondanks mijn voornemen niets te laten blijken kan ik het niet. Ze is te lekker en te dichtbij. Ik was haar rug in langzame, steeds groter kringen, Glij, geholpen door het schuim, langs haar zijkanten weer omhoog waarbij ik nonchalant langs de zijkant van haar borsten strijk. Zij maakt een geluidje en duwt haar heupen wat naar achter. Mijn half harde pik wordt zo gevangen tussen die mooie volle billen.

Ik accepteer graag deze overduidelijke uitnodiging en doe dus maar een stap naar voren en ga tegen Sunshine ‘s rug staan. Mijn pik staat omhoog tussen haar fijne billen. Mijn handen glijden over haar lekkere lijf. Over haar buik, langs haar liezen en via de zijkant weer omhoog. Ik vermijd bewust haar kutje en haar tepels. Hoewel erotisch, is het ook teder allemaal. Dan draait ze zich om en ik verdrink in grote blauwe ogen. Ze plet haar borsten tegen mijn buik, legt haar handen in mijn nek en kijkt omhoog. Met haar hoofd buiten de waterstraal kussen we. Ze kust heerlijk. Haar tong verkent mijn mond. Haar nagels trekken krassen over mijn borst. Mijn hemel wat is dit lekker.

Haar gezicht bevindt zich ter hoogte van mijn borst en ze kust mijn tepels, waarbij ze zachtjes bijt. Mijn handen glijden over haar rug en over haar mooie billen. Door haar bilspleet trek ik met mijn vingers een spoortje. Ik word een soort van gek. Een mooie vrouw, die technisch gezien mijn dochter had kunnen zijn, zo opgewonden door mij en ik zo opgewonden door haar. Ze verdient meer dan een soort grijpgrage douche, besluit ik. Ik draai de kraan dicht en Sunshine kijkt me vragend aan. Ik lach en til haar op, kletsnat. Ik draag haar naar het riante bed en leg haar neer.

Ik kniel naast haar en begin haar te strelen. Haar mooie grote borsten, er om heen, via haar buik naar haar liezen en via haar zijkanten weer terug naar boven. Naar haar hals, haar kin en haar gulzige mond. Ze wil mijn vingers. Wacht maar, denk ik, dat komt nog. Haar mooie handen met de rood gelakte lange nagels zoeken naar mijn harde pik, dus ik kies een andere positie; ik kniel tussen Sunshine ‘s benen zodat ze nergens bij kan. Ik hoor een gefrustreerd protestje…

Maar deze mooie, fijne en vooral leuke vrouw ga ik verwennen is mijn voornemen en dan kan ik geen fijn gefriemel aan mijn pik hebben, want dat leidt af. Met mijn armen druk ik haar knieën naar buiten. Ze ligt maximaal gespreid en ze kneed haar heerlijke borsten in anticipatie van wat misschien komen gaat. Tussen mijn duimen en wijsvingers pak ik haar buitenste schaamlippen en trek ze naar buiten, terwijl ik ze masseer. De bloem gaat open. Ik wrijf terwijl ik trek. Sunshine is overgegaan tot het vrij hard trekken aan haar tepels, ze laat haar geweldige borsten ermee schudden, geil om te zien. Ik buig naar voren en Sunshine siddert, ze voelt mijn adem over haar openstaande kutje. Mijn tong gaat langs de randen van haar schaamlippen en ik vermijd zorgvuldig haar clitje. Ze kreunt.

Dan doe ik hetzelfde met haar binnenste lipjes. Tussen duim en wijsvinger wrijf ik ze zachtjes en trek ze voorzichtig naar buiten. Een pulserende druipnatte vochtige roze bloem ontvouwt zich nu helemaal waarbij haar clitje uit zijn behuizing piept en zich verlangend uitstrekt. Mijn tong draait rondjes in de geile bloem en verkent de wanden, terwijl mijn handen over Sunshine ‘s heerlijke billen dwalen. Nog steeds raak ik haar clitje niet aan. Ik streel haar bilspleet en blijf hangen bij haar sterretje. Dat vindt ze heerlijk, merk ik. Ze rolt haar tepels heen en weer tussen haar vingers. Geil om ze te zien worden uitgerekt tussen haar rode nagels. Wat een heerlijk geile vrouw.

Mijn handen dwalen over haar buik en haar liezen terwijl mijn tong haar clitje zoekt en mijn lippen zich er om sluiten. Zachtjes zuig ik het in mijn mond terwijl mijn tong er overheen flits. Mijn kin is druipnat van haar nu overvloedige geile vochtafscheiding. Ik breng een vinger in die haar sponsachtige plekje kietelt. Een tweede vinger volgt en wordt naar binnen gezogen door haar gretige kutje. Mijn tong maakt overuren en zo te horen gaat Sunshine zo ontploffen. Ik breng dus een derde vinger in en ga nu hard heen en weer. Ze laat haar mooie borsten schudden. Mijn duim helpt mijn tong op haar clitje. Dan bijt ik zachtjes, terwijl ik hard zuig. Haar rug kromt zich en ze komt kreunend klaar. Haar bekken trekt samen. Haar benen slaat ze over mijn schouders om mij zo nog dichter naar zich toe te trekken. Ze geniet. En ik ook. Sunshine on my shoulders makes me high…Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners