Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Strand avontuur - 7957 keer gelezen
Het was een heerlijk warme dag en ik besloot naar het strand te gaan met wat vrienden. Ik had mijn bootschoenen, een zwarte grote zwembroek en een wit shirtje zonder mouwen aan. Op het strand kreeg alweer helemaal zin door al die mooie vrouwen die ik zag liggen. Sommige topless, anderen met de meest minuscule bikini’s en strings. ´Wat zou het toch heerlijk zijn om met één van die meiden wat aan te klooien…`, dacht ik.

We liepen het halve strand af en ik liep wat achter op mijn vrienden toen ik ineens geroept werd. `Hé Geert, hé! Hier!´ Ik spoorde het strand af en zag Laura zwaaien. Ik kende haar via via van het uitgaan en vond haar altijd al een lief ding. Ze had een blauwe bikini aan met de schouderbandjes naar beneden. Wat zag ze er ineens goed uit, dacht ik bij mezelf. Haar donkerblonde haar lag in een losse staart in haar nek en haar huid was heerlijk gebruind door de zon. Het viel me nu pas op dat ze alleen lag. Mijn vrienden viel niks op want die sjokten suf door. ´Hé´, zei ik, ´Wat doet zo´n meisje als jij hier zo alleen?´ -´Ik wacht op wat vrienden´ Dat vond ik dan weer jammer. Ik had wel zin om met haar alleen hier een beetje te zitten flirten. Ze keek moeilijk tegen de zon in die achter me stond en ik legde mijn badlaken neer en ging quasi nonchalant naast haar liggen. We praatten wat bij en ik genoot van mijn uitzicht. Haar borsten waren niet groot maar prachtig van vorm. Een kleine string omhelsde haar volle heupen en billen. Als ze ging verliggen kon ik net de contouren van haar schaamlippen zien. Ze lachte lief en gemeend met prachtige witte tanden. Het zal wel door het weer gekomen zijn, maar ik voelde me zowat verliefd worden op dit lekker ding. Zij bekeek mij stiekem net zo goed als ik haar. Haar ogen volgde elke beweging toen ik mijn shirt uittrok. ´Hmmm…´, zei ze lachend toen ik lollig probeerde te doen toen ik mijn biceps spande. Ze kwam naar voor en kneep zachtjes in mijn rechter spierbal. Ik voelde een heerlijk gevoel door mijn lichaam trekken door haar aanraking.

We gingen weer liggen en praatten nog wat over school en uitgaan toen een stukje cellofaan op mijn buik waaide. Ik had geen strak gespierd lichaam, maar ik zag er zeker wel goed uit. Ik was niet zo slank, dat maakte dat ik er wat breed uitzag. Meteen strekte ze haar arm en pakte het stukje plastic van mijn buik met overdreven veel aanraking. Ze gooide het met een polsbeweging weg en aaide even over mijn zachte, gebruinde huid. Ik keek haar aan en zag haar grote ogen glimlachen. ‘Volgens mij ben je een beetje aan het verbranden’, zei ze. Dat leek me wel sterk want ik lag net 20 minuten naast haar. –‘Hmm, ja, beter even insmeren’ ze knikte en pakte een grote fles zonneolie uit haar tas. Ik ging rechtop zitten en ze ging achter me zitten. Ze legde wat mopjes olie op mijn schouders en rug. Met veel zorg masseerde ze het goedje in en ik genoot van haar aanrakingen. Onder aan mijn rug voelde ik haar vingers net de elastieken band van mijn zwembroek passeren. Een centimeter lager en ze was bezig met mijn billen, dacht ik. ‘Voorkant ook?’, vroeg ze. Zonder iets te zeggen ging ik op mijn rug liggen met mijn armen achter mijn hoofd. Ze ging op mijn kruis zitten en begon mijn borst en buik in te masseren. Onnodig lange halen over mijn hele voorkant deden mijn tepels hard worden en ik voelde mijn lul hard worden. Ik probeerde me wat naar onder te wurmen zodat ze mijn erectie niet zou voelen, maar dat liet ze niet toe. Mijn lul was hard en duwde tegen haar poes aan. Alleen twee stukjes stof scheidde onze intimiteit. Het was onmogelijk dat ze mijn lul niet zou voelen en dus moest ze er wel van genieten. Ik opende mijn ogen, zette mijn zonnebril op en zag nu pas hoeveel inkijk ik had. Haar borsten leken een stuk groter en zelfs een beetje te hangen als ze voorover boog om mijn borst in te wrijven. Haar topje zat lager dan de bedoeling was en ik speurde tevergeefs naar een stukje tepel. Blijkbaar zag ze door mijn bril heen dat ik naar haar staarde. ‘Geniet je van het uitzicht?’, zei ze met die heerlijke lach van haar op haar mond. ‘Prachtig’, durfde ik te antwoorden. Ze boog snel voorover en gaf me een kus op mijn mond. Haar lippen voelden warm en droog van de zon. Nu wist ik dat alle remmen los konden en het hele spel van opbouw naar sex kon beginnen.

Ze stopte en keek in de verte. ‘Hmm, mijn vrienden. Kom, we gaan ergens ander liggen.’ Ze stond op en trok me omhoog. We liepen verder het strand af en de spanning was goed te voelen. We zeiden niks tegen elkaar en keken elkaar niet aan. We wisten allebei wat er te gebeuren stond. Na een paar minuten in het hete zand gesjokt te hebben wilde ik wel weer liggen en wees wat plekken aan. Ze wees ze echter steeds af. ‘Te druk’, ‘Nat zand’, ‘Veel rotzooi in het zand’… -‘Wil je nog wel op het strand liggen?’ probeerde ik grappig te vragen. ‘De duinen zijn ook goed’ antwoordde ze resoluut. –‘Ok, dan gaan we hier naar boven.’ Na een korte klim lagen we uit het zicht op onze badlakens tussen het helmgras. We konden iedereen op het strand zien, maar het was onwaarschijnlijk dat iemand naar boven zou kijken. Bovendien vond Laura het wel spannend betrapt te kunnen worden.

‘Nu zal ik jou eens insmeren’, zei ik. Ze ging op haar buik liggen, ik zat op haar billen. Net wat te veel olie dan nodig spoot ik over haar rug en begon het grondig in te masseren. Ik wreef met lange halen over haar rug en kneedde haar nek. Ik vond het eigenlijk al opwindend onder haar bikinibandje te wrijven en besloot het maar los te maken. Ik masseerde hij zijkanten nu ook goed en kon het zachte van de zijkant van haar borsten voelen. Ik ging naast haar zitten en begon haar prachtige benen in te wrijven. Ze waren spiegelglad geschoren. Toen ik haar billen begon te kneden liet ze een kleine kreun en spreidde haar benen iets. Ik legde een hand tussen haar benen vlak bij haar poesje en begon de binnenkant van haar fluweelzachte dijen in te wrijven. Ik zorgde ervaar dat ik perongeluk-express met de zijkant van mijn hand over haar poes te wrijven. Ze bleek stil liggen en spreidde haar benen nog wat mee. Mijn pik werd keihard toen ik mijn hand onder haar string schoof en met mijn vingers door haar lipjes ging. Ik ging verder met mijn andere hand. Mijn vingers glommen in de zon van haar natte kut. Ik likte ze af en stak er twee in haar poes. Ze kreunde en ik voelde haar spieren om mijn vinger verkrampen. Zo neukte ik haar een minuut tot ze ineens overeind kwam. We zaten met onze benen gekruist tegenover elkaar en ik zag nu voor het eerst haar borsten in vol ornaat. Ze waren peervormig met een licht uitstekend tepelhof. Ik pakte met mijn rechterhand haar hele linkerborst vast en we begonnen hartstochtelijk te zoenen. Ze zoende me in mijn hals en likte aan mijn oorlel terwijl ze fluisterde; ‘Ik wil je…’.

Ik draaide haar tepel tussen mijn duim en wijsvinger en nam zachtjes steeds één van haar volle, zachte lippen tussen de mijne. Onze tongen gleden langzaam tegen elkaar en ze pakte met beide handen mijn hoofd vast en streelde door mijn haar. Ik duwde haar al zoenden zachtjes naar achter tot ze links naast me lag. Ik liet mijn rechterhand in haar string glijden en voelde haar zachte schaamhaar op haar venusheuvel. Ik woelde er even in en gleed daarna verder naar onder. Ondertussen nam ik haar tepels één voor één in mijn mond en zoog er zachtjes aan. Dan nam ik weer een tepel zachtjes tussen mijn lippen en dan beet ik weer zachtjes. Ze kreunde en draaide met haar hoofd, haar ogen gesloten. Ik voelde haar schaamlippen steeds natter worden en gleed met mijn ring- en middelvinger bij haar naar binnen. Met mijn duim masseerde ik haar clitoris. Ze kreunde meer en harder. Haar ademhaling werd steeds sneller en ze kneep constant hard in mijn arm en masseerde met haar andere hand mijn tepels. Na een paar minuten begon ze diep te hijgen en te bewegen met haar heupen. Ik zette alles op alles en zorgde ervoor dat ze keihard klaarkwam. Ik voelde haar kut zuigen aan mijn vingers terwijl ze mijn linker tepel haast fijnkneep.

Ze opende haar ogen en ik zoende haar waar ik maar kon. Tijdens het zoenen legde ze haar rechterhand op mijn kruis en voelde mijn erectie. Door mijn zwembroek heen pakte ze mijn lul vast. We stopten met zoenen en ik ging rechtop zitten op mijn knieën terwijl zij nog voor me lag. Ze trok mijn zwembroek omlaag en mijn lul veerde eruit. Ze bekeek hem uitgebreid terwijl ik me van mijn zwembroek en schoenen bevrijdde en zij haar string helemaal uittrok. Ze pakte mijn lid vast bij de basis en voerde met de palm van haar hand wat druk uit op mijn zak. Met haar andere hand schoof ze mijn voorhuid helemaal naar achter en wreef zachtjes mijn eikel droog. Langzaam wreef ze met twee vingers achter het randje van mijn eikel. Ik sloot mijn ogen en liet mijn hoofd achteruit zakken. Ik voelde haar warme natte lippen een zoen geven op mijn eikel en een golf van genot schoot door me heen. De druk op mijn ballen, haar warme lippen die mijn lul overal zoenden, ik hield het al bijna niet meer! Ik ging op mijn rug liggen en ze ging tussen mijn benen zitten op haar knieën. Ze likte langzaam mijn hele lid maar stopte steeds bij het randje van mijn eikel. Haar hand streelde de binnenkant van mijn dijen en het plekje tussen mijn ballen en zak. Ik werd gek van geilheid… Eindelijk sloot ze haar lippen om mijn lul achter mijn eikel en ik voelde de natte warmte van haar mond om mijn penis. Ze begon meteen hard te zuigen; ‘Oeh, rustig, rustig…’, gebood ik haar. Nu liet ze hele lid langzaam naar binnen en buiten glijden zover ze kon. Op het uiteinde draaide haar tong rondjes rond mijn eikel. Een duidelijke ‘Hmmm’ betekende dat ze er zelf ook van genoot. Ik kwam wat rechtop en steunde op mijn ellebogen. Ik keek recht in haar ogen en haar glimlach wond me nog meer op. Ik ging rechtop zitten, aaide haar haar voor haar gezicht weg en pakte haar hoofd vast. Langzaam drukte ik mijn lul zo diep ik kon in haar mond. Ze bleek geen moeite te hebben met de hele 17 cm en ik voelde dat ik ging klaarkomen. ‘Ah, ik kom’, fluisterde ik met een hese stem. Ze ging rechtop zitten; ‘Kom maar’, zei ze. Ik ging op mijn knieën en trok me zo snel en hard af als ik kon. Het duurde hooguit drie seconden voordat ik kwam. Ze keek me lief aan met die grote ogen. Dikke stralen warm sperma kwamen op haar borsten en hals terecht. Nadat ik gekomen was likte ze nog even aan het topje van mijn eikel. We zoenden en ik zakte af naar haar hals en begon met het aflikken van mijn eigen zaad. Ik bewerkte haar tepels uitgebreid en ze kreunde van genot.

Ze ging achterover liggen en trok haar knieën op. Ik spreidde haar schaamlippen en genoot van het zicht van haar glinsterend natte poesje. Ik wreef met mijn duim over haar klit en ze genoot duidelijk met volle teugen. Ik trok haar huid van haar venusheuvel omhoog met de arm die ik om haar been had gelegd. Haar klit kwam vrij en ik nam hem voorzichtig tussen mijn lippen. Ze kreunde en kreunde van genot toen ik langzaam rondjes om haar klit draaide met mijn tong. Een grote rilling ging door haar lichaam elke keer als ik ter afwisseling even zacht op haar klit zoog. Ik stak twee vingers in haar vagina en likte langzaam door. Ze werd natter en natter, de druppels vocht liepen langs mijn kin op het badlaken. Nog voordat ze klaarkwam kreeg ik serieuze kramp in mijn tong en ik ging tussen haar benen liggen. Met mijn pik tussen haar schaamlippen zoenden we en probeerden elke plek te voelen die we maar konden aanraken bij elkaar. Haar handden kneedden mijn billen en ze krabde over mijn rug toen ze zei: ‘Ik wil je in me’.

Ik kwam weer wat omhoog en haalde mijn eikel langzaam enkele malen door haar schaamlippen om hem goed nat te maken. Ze zuchtte diep en ik stak mijn eikel naar binnen. Ze stootte met haar heupen en ineens zat ik tot mijn ballen bij haar binnen. Haar warme kut omsloot mijn lul en ik begon langzaam in en uit te stoten. Het gevoel was fenomenaal. Ik keek naar haar gezicht, ze had haar ogen gesloten en hijgde in het tempo dat we neukten. Ze masseerde haar tepels en trok mijn hoofd naast het hare. Haar zachte, zuchtende gekreun klonk als muziek in mijn oren en ik voelde een aangename druk op mijn ballen ontstaan. Met haar rechterhand masseerde ze haar klit en even later voelde ik diezelfde hand tussen mijn billen wrijven. Het topje van haar vinger masseerde mijn anus even voordat ze haar vinger naar binnen bij me stak. Zo neukten we nog een paar minuten door tot ik voelde dat ik weer ging klaarkomen. Ik wilde niet dat het zo snel voorbij was en trok me terug uit haar natte liefde. Ik begon haar weer te beffen en het duurde niet lang voordat ik weer gereed was verder te stoten. Alsof ze mijn gedachten kon lezen trok ze zich omhoog en ging voor me op haar handen en knieën zitten. Op zijn hondjes deed ik niet vaak en ik was verrast dat ze dit geile standje wilde. Ik haalde mijn eikel weer enkele malen door haar kletsnatte lipjes en drong langzaam bij haar binnen. Ze slaakte een diepe zucht en ik begon haar langzaam te berijden. Ik pakte haar billen stevig vast en zette mijn nagels erin. We neukten strak en snel door. In en uit, in en uit, sappige geluiden en kleine kutscheetjes doorbraken af en toe de denkbeeldige stilte van ons gehijg en gekreun. Ik pakte haar losse staart vast en trok zacht haar hoofd naar achter. Langzaam trok ik harder aan haar haar terwijl we gestaag neukten. Ik stootte wat langzamer om mijn orgasme uit te stellen en ze trok zich van me weg. Ze duwde me achterover en zat naast me op haar knieën. Langzaam begon ze me weer te pijpen. Zonder zuigen liet ze mijn lul langzaam in en uit haar mond glijden. Het genot was onovertroffen. Ze maakte een ring van haar wijsvinger en duim om mijn zak en trok zo mijn ballen wat aan. Een heerlijk gevoel maakte zich meester van me.

Nog voordat ik kon klaarkomen stopte ze alweer en stond in doggy-style voor me. Ik liet langzaam mijn lul naar binnen glijden en hield hem daar stil. Ik boog me helemaal over haar heen en kuste haar waar ik maar kon terwijl ik haar borsten kneedde. Daarna maakte ik mijn wijsvinger nat en masseerde hier langzaam haar anus mee zoals ze ook bij mij deed. Ik zette druk en ik voelde haar kringspier ontspannen. Ik drukte mijn vinger nu langzaam naar binnen en roerde wat in haar holletje. Ik begon weer langzaam te neuken en stak langzaam een tweede vinger in haar anus. Ze neukten we een minuut of twee hard door. Ze zei: “Als je gaat komen moet je het zeggen, dan kom ik ook”. Ik snapte niet goed hoe ze het bedoelde en of ze dat wel zo kon timen maar ik zei dat ik bijna zover was. Ze legde haar wijs- en middelvinger op haar klit en begon zichzelf in een snel tempo te vingeren. Ik haalde mijn vingers uit haar anus en boog me weer voorover om haar borsten te masseren. Ik neukte snel door en draaide ondertussen met mijn natte vingers van haar anus over haar tepel. Ik hield het niet meer en kreunde kort en hees: ‘Ik kom, ik km, kmm…’ Ze bleek sneller dan ik en zuchtte in harde korte gilletjes terwijl ze klaarkwam. Ik voelde haar kut om mijn lul verkrampen en ik spoot met korte kreunen mijn warme lading zaad bij haar naar binnen. Ik neukte door tijdens mijn orgasme zo lang ik kon en hield me toen stil in haar terwijl mijn lul slap werd. Ze rolde op haar rug ik ik ging op haar liggen. Ze sloot haar armen om mijn nek en we zoenden elkaar langdurig. Daarna was ik uitgeput en rolde naast haar op mijn rug.

Daar lagen we, hand in hand naast elkaar. Een volmaakt voldaan en gelukkig gevoel overspoelde ons beiden. Een betere vrijpartij had ik sinds tijden niet gehad. Wie had gedacht, dat dat jonge ding zo heet zou zijn. Het was duidelijk dat Laura en ik nog een leuke tijd tegemoet zagen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners