Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sexsite - 2 - 8608 keer gelezen
Na een heerlijke neukpartij gaf ik Helen mijn badjas en deed zelf een korte broek aan. Het was toch heerlijk zomers weer buiten. Ik liep naar de keuken om iets te drinken te pakken voor ons beide. Ik hoorde Helen niet aankomen en zij ging tegen mijn rug aanstaan. Helen sloeg beide armen om mijn lichaam en ik voelde haar heerlijke lijf tegen mijn rug. Helen streelde zachtjes over mijn buik en ging richting mijn kruis. Ze streelde heerlijk mijn lul door mijn broek heen en kneep even in mijn halve stijve lul. Met n hand ging ze mijn broek in en met haar nagel krabde ze heel voorzichtig over mijn pis gaatje. Ondertussen had ik met n hand achter mijn rug haar badjas losgemaakt en voelde haar heerlijke borsten tegen mijn rug aan. Ik ging met mijn hand tussen haar benen die zij zeer gewillige iets spreidde. Mijn middelvinger haalde ik door haar kut heen. Ik voelde dat haar kut nog zeik maar dan ook zeiknat was van haar kutsap en mijn sperma, heerlijk.

Ondertussen stond Helen mij heerlijk zachtjes en sloom af te rukken. Ik draaide mij om waardoor zij mijn stijve lul los moest laten en gaf haar een heerlijke diepe tongzoen. Ik fluisterde in haar oor: "Ik ben nog niet klaar met je wat ben jij een heerlijk geil wijffie". Zij keek mij met een ontzettende geile blik aan en zei tegen mij: "dat hoopte ik al want ik wil je heerlijke lul weer in mij voelen". Kom zeg ik gaan we lekker op het balkon ons drinken op drinken. Er stonden twee stoelen op het balkon waar we op gingen zitten. Ik zette mijn drinken op het tafeltje en sloeg de badjas van Helen open. Ik boog mij iets naar links (wij zaten namelijk naast elkaar) en nam haar rechter tepel in mijn mond. Ik beet er heel zachtjes even in en direct hoorde ik dat Helen licht kreuntje. Met n hand streelde ik haar dijbeen, langzaam naar dat overheerlijke geile kutje. Zij opende weer gewillige haar benen waarop ik direct twee vingers langs haar lipjes liet glijden. Direct daarop stak ik mijn middelvinger in haar kut en begon haar heerlijk te vingeren. Ik keek haar in de ogen en Helen boog haar hoofd iets naar mij. We begonnen weer heerlijk geil te tongen. Ik voelde dat zij zeer bedreven mijn kruis weer had opgezocht en streelde mijn stijve lul. Toen ontsnapte mij een kreuntje want ik word al bloedgeil als een vrouwenhand zo heerlijk mijn stijve streelt. Zij maakte mijn broek open, sloeg de banden iets naar buiten en dook met n hand in mijn broek. Met haar hand omvatte zij mijn stijve en begon mij weer heerlijk af te trekken terwijl ik haar ondertussen heerlijk aan het vingeren was. Ik zei: "kom laten we weer naar de slaapkamer gaan en afmaken waar we mee bezig waren". Zij stond hierbij direct op en ik volgde Helen naar de slaapkamer. Zij liet de badjas van haar schouder glijden en ging op bed liggen. Ik stapte uit mijn korte broek en liep op haar toe. Ik boog mij naar voren gaf haar een heerlijke geile tongzoen en zei: "ik ga je nu helemaal gek beffen". Helen lachte alleen maar en keek mij super geil aan. Ik ging met mijn tong langzaam langs haar nek naar beneden, langs haar borsten met heerlijke stijve tepels, over haar buik, zo door haar navel naar haar heerlijke natte neukgrotje. Met twee handen spreidde ik haar lipjes en blies plagerig mijn adem op haar kutje. Ik merkte dat zij eventjes rilde. Daarna haalde ik mijn hele tong door haar kut en begon met mijn tong haar klitje te stimuleren. Ik merkte aan de reactie dat ze aan het genieten was. Terwijl ik haar klitje heerlijke bewerkte stak ik eerst n vinger en daarna nog een vingeren in haar kutje. Langzaam was ik haar nu aan het beffen en vingeren. Met mijn nog vrije hand ging ik op zoek naar haar sterretje en kon merken dat zij daar geen probleem mee had als ik ook haar sterretje ging verwennen. Ik maakte mijn vinger nat en stak vervolgens mijn natte vinger beetje voor beetje en tergend traag in haar sterretje. Ik hoorde Helen alleen maar kreunen...
Helen gaf mij een tikje op mijn billen en zei:"kom hier met die stijve want ik wil jou ook verwennen". Zo lagen wij dus heerlijk in standje 69. Helen pijpte mij heel diep en ik genoot terwijl ik heerlijk dat kutje aan het vingeren en beffen was. Ook met mijn vinger zat ik nog heerlijk in haar sterretje. Na een minuut of 10 a 15 zo bezig te zijn geweest zei ze ik wil die heerlijke stijve van je in mij voelen en dat je mij vol spuit met je zaad. Ik zei daarop tegen Helen: "ga maar op je knien zitten dan neem ik je heerlijk diep achterlangs". Helen ging op handen en knien voor mij zitten. Ik pakte mijn stijve lul, haalde die eerst door haar bilspleet, daarna langs haar kutlipjes. Toen mijn eikel voor dat heerlijke geile druip natte kutje was stootte ik in n keer mijn stijve lul in haar geile kut. Helen kreunde:"heerlijk die stijve van je en neuk mij maar heerlijk hard en diep". Uiteraard was dit niet tegen doveman oren gezegd en ik neukte Helen stevig en diep. We kwamen bijna tegelijk klaar, Helen iets eerder dan ik maar het was super voor ons allebei. Ik ging naast Helen liggen en zij legde haar hoofd op mijn borst en streelde door mijn borsthaar. Ondertussen speelde ik met een tepel die direct weer stijf werd. Ik keek naar Helen en zei:"Ik heb een gaatje nog niet genomen met mijn lul". Helen keek mij verbaasd aan en vroeg aan mij: "zou je dan nog wel een keer kunnen want ik wil wel door je in mijn kontje geneukt worden hoor". Ik zei:"als jij mijn lul weer heerlijk stijf pijpt dan neuk ik je kontje". Ik had dat nog niet gezegd of Helen ging op haar knien zitten en begon mijn lul weer te pijpen. Lang hoefde zij niet te pijpen want ik had binnen no-time weer een stijve lul. Helen ging zonder dat ik hoefde te zeggen op handen en knien voor mij zitten. Ik spreidde haar heerlijke kontje iets, pakte mijn stijve lul beet en bracht die voor haar sterretje. Mijn lul was nog nat van de sperma en het speeksel van Helen dus ik ging heeeeel langzaam met mijn eikel haar kontje in. Beetje bij beetje totdat mijn eikel voorbij haar sluitspier was en schoof daarna mijn hele lul in haar kontje. Helen kreunde en kreunde maar en zei:"neuk dat geile kontje en spuit mijn darmen helemaal vol met je geile zaad". Mijn beide handen zette ik op haar heupen en begon haar stevig in haar kontje te neuken. Ik merkte dat Helen met een hand zichzelf heerlijk aan het vingeren was. Een hand gleed tussen haar benen richting haar kutje, ik streelde haar hand en stak ook een vinger in haar kutje. We zaten nu allebei haar kutje te vingeren en ik neukte haar heerlijke geile kontje. Helen kwam met een gil klaar en vroeg alleen maar aan mij:"neuk mij geile kontje en spuit mijn darmen vol". Toen zij daarop heel geile achterom keek kon ik het niet meer houden en spoot haar darmen vol.

Daarna zijn wij nog even heerlijk tegen elkaar aan gekropen en hebben nog wat met elkaars lichaam gespeeld. Helaas had zij vanavond nog een afspraak en schrok dat het al zo laat was. Na gedoucht te hebben bracht ik Helen naar de bus gaf haar nog een heerlijke tongzoen en zwaaide haar uit. Ik liep fluitend naar huis toe, moe maar zeer voldaan. Ik ben erg benieuwd of ik haar nog een keer terug ga zien ook al hebben wij elkaars mobiele nummer. Misschien was dit een one-night-stand... wie weet?

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners