Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Secretaressen en zussen - 10792 keer gelezen
Ik had een nieuwe secretaresse nodig, de vorige, gouden vrouw, was net getrouwd en met haar kersverse man naar het noorden verhuisd. Aangezien ik een behoorlijk salaris, incl. goede secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden bood, waren, zelfs in deze tijd, de reacties niet van de lucht. De meesten belden, terwijl ik duidelijk had aangegeven dat alleen schriftelijke reacties, voorzien van CV, welkom waren.

Ik snapte er niets van, want, terwijl elk bedrijf schreeuwde om personeel, werd ik overstelpt met brieven. Ik keek in de krant de advertentie nog eens na, en er was niets mis mee. Geen enkel foutje, gelukkig maar, want ik was bevreesd dat ze een verschrijving met het salaris hadden gemaakt.

Uit de 40 reacties maakte ik een selectie van vijf. De anderen werden keurig door mij afgeschreven. Ik maakte afspraken en één voor één kwamen ze op sollicitatiegesprek. De eerste vier hadden, zoals ik al wist, prima papieren en ruimschoots ervaring, maar het klikte niet. Het laatste gesprek dan maar, morgenmiddag.

Keurig om één uur ging de bel en ik deed open, Daar stond een vrouw waarvan je lul meteen een groeistuip kreeg. Verzorgd, niet te lange en niet te korte rok, mooi gelaat en alles in evenwicht geproportioneerd. Ik nodigde haar binnen en bood ook haar wat te drinken aan. Ze wou thee. Fluks gezet en het gesprek maar in. Alles viel op zijn plaats. Ze had ruim ervaring, was goed thuis in de programma’s die ik gebruikte en toonde een grote mate van zelfstandigheid. Dit was degene die ik zocht. Ik vertelde haar dat ze was aangenomen en vroeg wanneer ze zou kunnen beginnen. Het antwoord was simpel: nu of anders morgen.
We spraken af dat ze morgen zou starten. Die dag had ik nl. weinig om handen en kon haar dus goed wegwijs maken. De arbeidstijden werden geregeld. Het was een 35-urige werkweek, maar behoorlijk zelf in te vullen, als ze maar tussen 8.30 uur en 9.30 uur begon. Ze was hierdoor duidelijk aangenaam verrast.

De volgende ochtend belde ze om 8.30 uur aan. We gingen aan de slag. Niets hoefde ik twee keer uit te leggen, alles was voor haar zo klaar als een klontje. Wel leek het me prettig om elkaar bij de voornaam te noemen en vroeg haar, als ze daar geen bezwaar tegen had, me bij mijn voornaam (Marc) te noemen; zij heette Cindy.

Als een wervelwind ging Cindy door de achterstallige administratie heen en na een week of twee was alles weer op orde, zij het met een dikke tiental overuren, die ik maar al te graag betaalde.

Aangezien ik regelmatig op pad moest, gaf ik haar na deze twee weken een sleutel, zodat ze nooit voor een gesloten deur kon komen te staan. Ze was blij met dit blijk van vertrouwen en nam de sleutel dankbaar aan. Ik kon nu weer heerlijk mijn gang gaan.

Op een dag was ik vroeg klaar en toog naar huis, waar ook mijn kantoor is gevestigd. De sleutel in het slot en even later was ik binnen. Cindy zat achter de computer en was met de laatste rekeningen en door mij uitgebrachte offertes bezig. Iets trok mijn aandacht, maar kon het niet goed plaatsen. Er klopte iets niet in haar houding. Ze zat anders dan normaal. Ik groette haar en ze draaide zich om. Alhoewel ze sprekend op Cindy leek waren haar ogen veel lichter van kleur. “Jij moet een zus van Cindy zijn, zei ik: “waarom ben jij hier?” Het antwoord was eenvoudig. Cindy was ziek en had haar gevraagd in te vallen. “Wat fijn”, zei ik: “hoe heet je, Cindy zal je wel verteld hebben dat ik Marc heet.” Ze heette Kim.

Cindy was duidelijk goed ziek, want Kim kwam nu al drie dagen. Als ik thuis was, kletsten we heerlijk wat af. Op een gegeven moment zei Kim dat ze me iets vertrouwelijks had te vertellen. Ik beloofde mijn mond te zullen houden en was best nieuwsgierig. “Cindy is stapel verliefd op je en ik begin het ook te worden.”
Ik wist even geen raad met mijn houding, maar biechtte daarna eerlijk op da de gevoelens voor alle twee wederzijds waren. Direct liep ze op me af en kuste me langdurig. Mijn handen gleden langs haar lichaam en ze reageerde met een volgende diepe en langdurige tongzoen. “Wil je alsjeblieft met me naar bed”: vroeg ze verlegen. Ik wou niet anders en dat was goed in mijn broek te zien.
We gingen naar boven en daar kleedde ik haar uit. Puntige borstjes, een geschoren kutje en een prima figuur. Ze ritste mijn broek open trok deze, incl. mijn slip naar beneden. Haar handen omvatten mijn stijve paal en trok het velletje heen en weer. “Neuk me nu”, zei ze: “niet verder uitkleden. Ik ben zo heet”. Zonder aarzelen stortte ik me op haar en met één stoot zat ik diep in haar warme grotje. Wild begonnen we heen en weer te bewegen, bijna zat k met mijn tintelende ballen in haar. Het neuken werd steeds heftiger en al kussend en strelend, voelde ik mijn zaad opkomen. Ik verlaagde het tempo en ging nu verder met diepe, lange stoten. Na een paar stoten, verhief ze haar bekken en drukte mijn pik er zo nog dieper in. Met een langgerekte kreet spoot ik haar helemaal vol. Straal na straal kwam uit mijn pik en bij de laatste straal was het voor haar ook het einde. Hard kreunend kwam zij ook klaar. We bleven even nagenieten. Vervolgens draaide ze me op mijn rug en besteeg me. Haar kutje zakte langzaam maar zeker over mijn nog loeiharde paal. Ze begon me te berijden, waarbij ik haar borstjes bewerkte. Niet lang daarna beleefden wij onze tweede orgasme. Na een heerlijke douche, kleedden wij ons weer aan en gingen verder aan de slag.

Dit herhaalde zich totdat Cindy weer helemaal opgeknapt was en het van haar zus overnam. Wel keek ze me vaker wat uitdagend aan. Ik besloot om de koe bij de horens te vatten en toen ze de volgende dag kwam en binnen was, kuste ik haar meteen vol op haar mond. Ze beantwoorde de kus direct en geilheid sloeg als een bliksemslag toe. We rukten elkaar bijna de kleren van het lijf. Beiden naakt, ging ze op het tapijt liggen en mijn pik verween vrijwel meteen in haar warme en enorm gladde kutje. We neukten erop los, maar na de vierde ronde was het even over. We doezelden wat weg.

Plotsklaps schrok ik wakker, want de voordeur ging open. Voordat ik het wist, stond Kim in de kamer, bezag de situatie en kleedde zich zonder aarzelen uit. Eerst behandelde zij haar zus. Haar tong drong diep in het kutje van Cindy. Ze draaide haar om en begon nu ook haar kontje te bewerken. Mijn pik kon dit niet langer aanzien en ik duwde Kim opzij, zette mijn harde neukstaaf tegen Cindy’s sterretje en neukte haar totdat de laatste sappen in haar darmen verdwenen.

Geil als boter waren we alle drie. We gingen door en door. Dan Kim, dan Cindy, dan Cindy en Kim en tot slot Cindy, Kim en ik. De één op mijn mond en de ander met mijn pik in haar. Dit afwisselend toegepast, kreeg ik voor die middag mijn laatste orgasme. Ik spoot het over beide zusjes heen, die het over hun borstjes uitwreven.

Ik slaap niet meer alleen, mijn administratie is tiptop in orde; het enige waar ik nog op wacht is de aflevering van mijn, een week geleden bestelde, kingsize bed.

WienieCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners