Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Secretaressedag - 10434 keer gelezen
Al sinds mensenheugenis was het de gewoonte dat secretaresses van de chefs in de fabriek er niet alleen voor het typen van een brief waren.
Ze werden geselecteerd op geilheid en in mindere mate op uiterlijk, liever een supergeile minder mooie naaien dan een mooievrouw die wat koud is.
Sinds een jaar boften de chefs met Lydia en Didi haar jonge assistente. Dit stel hield ervan om regelmatig, meestal op vrijdag, stevig en langdurig geneukt te worden.
Deze vrijdag liep Lydia ’s morgens al in de lullen van de chefs te knijpen en liet ze zich lekker bij de tieten pakken of kreeg een klap op haar forse billen.
Ook Didi geilde op Lydia en de andere chefs en ik “betrapte” de twee tongend en tiet knijpend na de lunch in mijn kantoor.
Dag baasje kwamen ze lachend en ondeugend naar mij toe en heeft het baasje zin vandaag en Lydia kneep in mijn nu stijf wordende lul terwijl Didi de tieten van Lydia opduwde in haar truitje.
En heeft mevrouw Lydia geen grote tieten meneer. Mmmm dames toch wat zijn jullie weer ondeugend en mijn lul barste ondertussen uit mijn broek.
Didi moet je eens zien wat een bult er in mener zijn broek zit. Didi gleed op de grond en met haar brilletje op haar neus keek ze van dichtbij naar mijn opgebolde broek.
Jeetje Lydia dat is echt een stijve lul hoor en ze ritste mijn gulp open haalde mijn lul uit mijn broek en stopte hem direct in haar mond.
Lydia duwde haar tieten tegen haar chef aan en samen keken ze naar de pipende Didi.
Het jonge ding genoot van de lekkere geschoren en fris gewassen lul in haar mond en pijpte er lustig op los terwijl ze haar tietjes bevrijdde.
Ik pakte Lydia onder haar rok beet en bevoelde de forse kut en kont terwijl we tongden en Lydia soms even bukte om ook even aan mijn lul te zuigen.
Hmmm heerlijke pik baasje pak me nog eens bij mijn gleuf hete vent en weer gleed mijn hand onder de zakelijke rok van Lydia en kneedde ik haar heerlijke kale kutlippen en wreef tussen haar spleet.
Ook de machtige tieten van Lydia bevrijde ik uit haar truitje en ik kneede de ballen krachtig terwijl ik haar geil aankeek.
Terwijl ik aan de grote tepelhoven en tepels van Lydia plukte kwam Didi weer omhoog
Hmmm dit zijn prachtige grote borsten Didi.
Ja geil he baasje en ze pakte ook een tiet vast terwijl ze haar jonge tietjes tegen mij opwreef.
Ja baasje dat zit in de familie zuig maar eens krachtig aan mijn tietspenen.
Ik hapte de grote speen en tepelhof zover mogelijk in mijn mond en zuigend en mijn mond terugtrekkend floepte de nu natte nog dikkere tepel weer uit mijn mond.
Didi zoog nu aan de andere tiet en om beurten lieten we de tiet uit onze mond floepen pakten de tiet beet duwde hem omhoog schudden hem een beetje heen en weer en geil kijkend naar Lydia zogen we dan weer zoveel mogelijk van haar tiet in onze mond.
Hmmmmm lekker geilaards kom ik heb zin in neuken maar 1 lul is niet genoeg kom Didi regel nog drie harde chef pikken dan laten we ons eens goed verwennen.
Alras stonden de drie andere afdelings chefs in mijn kantoor en zaten Didi en Lydia al gauw elk aan twee lullen te trekken en te pijpen.
Hmmm lekkere hete pikken hebben jullie zin om te neuken he, zin om mij eens lekker af te naaien?
Geil stond Lydia gebogen over het bureau haar heerlijke kont omhoog haar kut aan te bieden aan de vier kerels.
Om beurten neukten de mannen met Lydia terwijl Didi de lullen stijf hield en lekker gevingerd en bevoeld werd door de hete kerels.
Ja kom op pak mijn heupen beet en neuk me spoorde Lydia de mannen aan en haar kont begon te gloeien van het langdurige neuken.
Een half uur lang werd er zo geneukt en gevingerd door de geile mannen.
Kom geile neukers ik wil twee lullen in mijn lijf kom neuk me in mijn kont en kut.
Lydia liet zich met haar rug naar mij toe op mijn paal zakken totdat deze diep in haar kont zat en ik trok haar benen omhoog zodat de anderen haar gemakkelijk in haar kut konden neuken.
Ik voelde de andere lullen in en uit haar gleuf stampen en Didi werd hier zeer geil van
en liet zich vanachter neuken terwijl de vierde lul nu om beurten in de mond van Lydia en Didi neukte.
Geweldig om deze mensen zo geil bezig te zien en te horen terwijl je zelf passief met je paal in een heerlijke vrouwenkont zit en twee geweldige tieten kan kneden.
Het tempo van de neuker in Lydia haar gleuf werd opgevoerd en even later kwam de chef klaar in Lydia.
Krachtig duwde hij zijn lul diep in Lydia en kreunend spoot hij zijn zaad in haar.
Nog twee lullen volgden en terwijl het zaad uit haar gleuf droop bukte Lydia met haar forse kont omhoog over het bureau en neukte ik ongenadig fors in die heerlijke kont en stampte tegen die forse stevig verende vrouwenbillen.
Didi werd nu klaar gevingerd en gaf forse meppen op de dikke neukkont van Lydia en vuurde mij aan, ja neuk die kont neuk haar tussen die grote billen duw je lul in die geile vrouwenkont.
Ook wreef Didi over mijn ballen en de kut van Lydia en stopte zoveel mogelijk vingers in Lydia’s doos.
Hmmm jaaahhh kruende Lydia en grommend kwam ze klaar terwijl ik diep in haar kont klaarkwam.
Didi werd nu over het bureau gelegd en om beurten neukten diegenen die nog konden Didi in haar prachtige kutje en petsten met hun stijve palen op die jonge bolle billen.
Ze werd bij haar heupen gepakt en krachtig gepakt.
Trekkend neukend of vingerend kwam iedereen nog eens klaar en die vrijdag gingen we vroeg week-end vieren.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners