Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Richelle, wordt geil op paard - 28070 keer gelezen
Richelle, wordt geil op paard.

Richelle H, rijd al jaren paard, ze wint ook heel vaak, de langharige blondine, strak in haar rijbroek, heeft ze echter ook veel bekijks van mannen, het viel de mannen op dat ze een stevig kontje had, een geil lijf, leuk koppie en dat menigeen foute gedachten kreeg bij de zestien jarige en graag met haar in de vroege ochtend, wakker wilde worden en een beschuitje eten.
Haar rijkleding verborg haar mooie lichaam, maar een kenner schatte haar tieten toch zeker in op een stevige C en dat kontje…mmmmmm….
Beschuitje eten in de vroege ochtend, is spreekwoordelijk, denk dat ze eerst hun ODOL, op haar gaan wegwerken.

Dit is dan ook een verzoekje, van zo te zien op de foto, die ik er bij kreeg, een neger, die graag wil dat ze door een stel soortgenoten wordt gepakt, hij heet Nigell, ‘’hoi Nigell, je krijgt een rol in dit verhaal, jou verhaal.’’

Richelle…Richelle, weet je eigenlijk wel wat je bij de mannen oproept, op je manier van rijden, je aanwezigheid al, is voldoende om flinke schokken te veroorzaken.
Ik weet ook als paard rijdster, dat het niet toevallig is, dat veel meisjes paard rijden, het schuift zo lekker op het zadel, maar jij Richelle, maakt het zo te horen wel heel erg bont.Nigell, hield Richelle al langer in de gaten, toen hij haar eenmaal had gezien, was hij als op slag verliefd.
Richelle kwam met haar paard aan de hand, het veld op, haar strakke rijbroek, mooi strak om haar ronde kontje en haar witte overhemd bolde op, door een paar onzichtbare stevige tiener tieten, verpakt in een sport BH.
Ze had haar blonde lange haren in een paardenstaart. Ze controleerde nog even of het zadel strak genoeg zat, aaide haar viervoeter en steeg op.
Nigell, voelde aan zijn kruis, waar door de opwinding, iets flink was gegroeid.
Het meisje begon te rijden en naarmate ze meer sprongen foutloos had gemaakt, begon ze harder te hijgen, niet van vermoeidheid, maar gewoon omdat ze geil werd. Haar slipje was inmiddels doordrenkt met haar vocht.
Zij had daar veel last van, erger dan de meeste meisjes, was Nigell al opgevallen. Volgens hem snakte ze naar een harde lul, in haar natte geile meisjes kutje en dat mocht zijn dikke neger pik wel zijn. Die blanke blondjes, dat waren gewoon sletjes. Hoertjes waren het!
Hij wreef wat steviger over zijn kruis.
Richelle reed het gehele parcours foutloos en verdween snel met haar paard, buiten het zicht van de menigte.

Nigell sloop ongezien via een omweg ook naar de plaats waar ze hun paarden neer zetten, Richelle stond hevig hijgend met gesloten ogen, naast haar paard. Ze was net klaar gekomen en genoot nog even van de geile gevoelens in haar ranke lichaam. Daarna begon ze haar paard te verzorgen. Ze moest later misschien als er nog meer foutloos reden nog een keer.
Ze ergerde zich aan de duidelijk natte plek in haar rijbroek, ze had er al een paar jaar last van, dat ze geil werd tijdens het rijden, haar klitje gleed door de opwaartse beweging over het zadel en omdat ze nou eenmaal wijdbeens op het paard zat, opende haar kutje zich tijdens het rijden en zwollen haar kut lipjes op.

Ze werd daar zo geil van, zo immens geil, dat ze thuis vaak met het paard uren in de bossen rond dwaalde, dat had Nigell ook al ontdekt.
Richelle dacht dat ze daar onbespied kon rond rijden en klaar komen, het paard was het gekreun inmiddels wel gewend.
Nigell volgde haar doen en laten al weken en hield een vrienden groep op de hoogte. Ook had hij foto’s, en korte filmpjes gemaakt natuurlijk was ze gekleed, maar je kon gewoon aan haar zien en horen dat ze klaar kwam op haar paard. Haar geile mondje stond open, terwijl ze duidelijk kreunde.
‘’Geile blonde hoer is het!’’

Weer ging hij naar een toernooi en zag dat sommige mannen, duidelijk een hand in de broek hadden om zich af te rukken, terwijl ze Richelle hoorde kreunen.
Hij ging vragen stellen, ‘’vind u haar ook geil meneer?’’
‘’Ja zeker, ik wou dat het mijn dochter was, dan kon ze ,m elke dag in haar natte kut krijgen.’’
‘’En u meneer, wat vind u van het gekreun?’’
‘’Volgens mij, is het een vieze slet!’’

De organisatie werd door een oude vrouw gewaarschuwd.
Hij werd verwijderd van het terrein, ‘’weg wezen jij, zwarte!’’
‘’Dat is discriminatie, wat u daar roept!’’
Nigell baalde, maar zo erg was het niet, ze reed immers elke week weer ergens anders.

Hij kwam weer samen met zijn maten en er werd een plan gemaakt, ze zouden dat blanke sletje wel even…………………verwennen.
‘’Jij hebt een bestel wagen,’’ zei hij tegen Asrim, ‘’daar kunnen we haar wel in vervoeren, we gaan haar in het bos, van haar paard helpen als ze er nog op zit, soms staat de slet naast haar paard klaar te komen, ze heeft echt een harde lul nodig hoor!’’
Asrim, Tygo, Keano, Nassim en natuurlijk Nigell, verheugde zich en keken nog eens naar de foto’s die Nigell in de loop van maanden had gemaakt, die met haar blote borsten, toen ze meende onbespied voor haar slaapkamer raam stond.
‘’Wauw wat een tieten,’’schreeuwde Tygo, degene met de grootste en dikste lul.
‘’Zou ze nog maagd zijn?’’
‘’Dat weet ik niet,’’reageerde Nigell, ‘’maar als die blanke hoer thuis naakt rondloopt, denk ik van niet!’’
‘’Waarom niet, denk je?’’
‘’Ach, die Nederlanders, die neuken thuis hun dochters toch,’’ meende hij, zeker te weten.
‘’Maar goed, wanneer gaan we het doen?,’’ vroeg Asrim, die immers voor de auto moest zorgen.
‘’Ze rijdt altijd Woensdagmiddag paard op de Posbank, dan staat hun trailer boven en pa blijft in de auto zitten.’’
‘’En het paard dan?, als we haar hebben.’’
‘’Dat loopt wel terug naar de auto denk ik,’’ en zo was het plan rond.Woensdag.
Nigell, was er als bedenker het eerst en zo ongeveer een kwartier later waren ze compleet, op een weg, waar een ruiterpad vlak langs liep.
‘’Weet je zeker dat ze hier langs komt?’’
‘’Ja, de vorige zes weken wel, het blijft een gok hé.’’
Nigell wachtte in spanning af, maar daar kwam eindelijk in de verte een ruiter aan, het was nog te ver om te kunnen zien dat zij het was.
‘’Ja….ja, dat is ze,’’ riep hij en zuchtte van opluchting.
‘’Huh..huhhuh, ‘’ konden ze al goed horen, toen ze op een meter of honderd naderde. Nigell ging op het pad staan, natuurlijk schrok ze, maar wist het paard tot stilstand te brengen.
‘’Af stappen slet,’’ kreeg ze te horen, terwijl haar zaadvragende ogen nog geilheid uit straalde en ze nog in een roes van een orgasme verkeerde.
Ze zag nog meer negers en stapte af, ‘’ww..wat moeten jullie, van me?’’
‘’Hele natte plek in haar rijbroek?, ben je geil sletje?’’
‘’Kan ook zweet zijn, hé,’’ reageerde Tygo.
‘’Nee, dat is geil, ik kan de slet op twee meter afstand ruiken, je komt klaar als je paard rijd, He!’’
‘’Wat willen jullie van me!,’’ vroeg ze, nu wat luider.
‘’Doe die helm af trut en meekomen.’’
‘’Maar mijn paard?’’
‘’Ik zei, doe die helm af trut en meekomen en ik heb er een hekel aan om alles twee keer te moeten zeggen,’’ ze kreeg een flinke tik, tegen haar helm.
Richelle, zag dat ze geen kant op kon hier en deed haar helm af, dat werd afgepakt en weg gegooid, ze werd aan haar arm meegetrokken, het paard bleef staan.

Asrim opende de achterdeur van de wagen, ‘’In stappen,’’ zei hij, nadat haar mond was afgeplakt en haar armen, op haar rug aan elkaar gebonden.
Ze stapte in, nadat iedereen was ingestapt, reden ze weg, het paard reageerde.
‘’Zo we hebben haar, op naar de leegstaande garage,’’ die blanke slet, was van hen.
Keano opende de garage deur en Asrim reed naar binnen en de deur werd gelijk weer gesloten.

George, het paard was intussen al zonder berijdster bij de trailer aangekomen, pa keek rond met een verrekijker, zag haar niet en haalde zijn schouders op.

Richelle moest haar rijbroek uit trekken, het ding zat nogal strak, dus koste het nogal wat moeite, ‘’schiet eens op slet!,’’ siste Nigell, want hij had zin, eindelijk had hij haar en was ze voor gebruik hier.
Richelle was op haar paard al klaar gekomen, dus haar slipje zat vol met haar geil en haar kut lipjes waren nog wat opgezet, gelukkig maar, want de neger met de grootste en dikste besneden lul wilde eerst.
Tygo trok zijn broek en slip uit en Richelle’s ogen werden groot van verbazing, ‘’aaahh nee he, dat menen jullie toch niet?’’
‘’Jawel hoor sletje!’’
‘’Nee, echt niet…..,’’ maar dat haar protesten niet hielpen besefte ze zelf ook wel, er stond een dikke paal waarvan het vel al achter de dikke donkere kop was getrokken, het leek wel een klein vuistje er zat een rare bocht in de paal.
Ze kwam dan al wel regelmatig klaar op haar paard, maar dat wilde nog niet zeggen, dat ze geen maagd meer was, tja en daarom kreeg ze ook gelijk die dikke pik, want blijkbaar moest ze gestraft worden voor haar klaar komen zonder man!!
‘’Jij maakt mannen gek met je lichaam en nu moet je ze laten genieten…SLET,’’ zei Nigell, lachend, ‘’ga maar op dat matras liggen,’’ commandeerde hij.

Richelle, had het smerige ding al wel zien liggen, hier in die kille vervallen garage, zou ze haar maagdelijkheid dus verliezen, terwijl ze dat eigenlijk voor een nog niet bestaand vriendje had willen bewaren.
VIJF negers zouden over haar heen gaan, niets romantisch, niets kaarsjes, wijntje, gewoon een ruige neuk partij, eerst werd haar witte rij blouse, van haar afgescheurd, de knoopjes zeilden alle kanten op, haar tietjes hadden in haar strakke blouse gevangen gezeten en ze hadden al gezien dat de blanke hoer geen bh aan had, omdat haar tepels duidelijk zichtbaar in de nat bezwete stof prikte.
Ze kreeg een zet omdat ze niet snel genoeg ging liggen.
Richelle spreid haar benen op commando en ziet het grote neuk wapen op haar af komen, hoe dichterbij hij komt, hoeveel groter de pik lijkt, ze trilt een beetje van angst en vreest het ergste voor haar kutje.
Tygo probeert een vinger naar binnen te werken, wat een pijnlijke kreet op levert, ‘’wauw dit gaat pijn doen sletje,’’ en hij houd de paal even vlak voor haar ogen, ze is bang dat hij met dat ding haar mond in wil.
Tygo kruipt weer naar beneden op het matras en ze voelt dat hij haar begint te likken, hij slobbert aan haar vochtige kutje, zijn tong probeert binnen te dringen, terwijl hij met twee vingers onderlangs zijn neus haar klitje begint te bewerken.
Richelle kreunt zachtjes, haar kutje is nog geil van het klaarkomen, ze wil niet geil zijn, ze wil niet kreunen, ze wil de jongens niet het idee geven, dat ze het lekker vind, ze vind het ook niet lekker en baalt er van, hoe haar lichaam reageert.
‘’Huh..huh..aa,’’ kunnen de jongens toch duidelijk horen, ‘’hahaha..de blanke slet is geil,’’ en ze trekken nu allemaal hun broeken uit.Richelle kan niet voorkomen, dat de ervaren tong en vingers, hun werk goed doen en zij een geile warme gloed door haar lichaam voelt trekken, dit voelt anders dan wanneer ze op paard……, dit voelt lekkerder en dat WIL ze juist niet.
‘’Huh..huh….ooooooooooooohhhhh,’’ ontglipt luid en duidelijk, uit haar mondje, ze gaat klaar komen, haar lichaam schokt, haar kutje wil de tong grijpen.
Tygo voelt haar geil over zijn tong spuiten en slobbert het gretig naar binnen, plotseling stopt hij met likken. Ze is aan het klaar komen, hij kruipt omhoog, zet zijn neuk wapen op het nog niet ontgonnen kutje en drukt en drukt, haar kut lipjes worden uiteen gespleten en ze wordt enorm opgerekt, dat doet verrektes pijn en dan moet het eigenlijk nog gebeuren. Hij haalt iets terug…………………….,’’aaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaggggggggggggggggghhhhhhhhhh,’’ schreeuwt en gilt ze, als haar vliesje wordt verwoest en de besneden lul ver naar binnen dringt, nog zit hij er niet helemaal in, zeer harde diepe stoten volgen.
Richelle schreeuwt het uit en voelt de pik bij elke stoot, dieper in haar lichaam verdwijnen, haar klitje wordt meedogenloos gemangeld en met elke stoot deels mee naar binnen, de pijn is hevig, rozig schuim op de pik verteld dat ze bloed……………….MAAR, het warme geile gloeiende gevoel komt terug!

Ze gaat klaar komen, op zeg maar de pik van haar verkrachter, want dat is hij, een extreem hevig orgasme volgt, ze kreunt nu geil, de pijn wordt naar de achtergrond gedrukt, haar kutje begint de indringer af te melken, knijp beweginkjes, alsof het kutje de paal niet meer los wil laten en verder naar binnen trekken.

Tygo voelt dat zijn neuk wapen wordt afgemolken, dit is echt een geile blanke hoer, ze ligt onder hem te schokken, met haar geile lichaam.

‘’Kijk!,’’ zegt Nigell, ‘’die blanke sletten rijden niet voor niets paard en maar ontkennen dat ze gewoon geile hoertjes zijn.’’

Richelle voelt dat de indringer klaar komt in haar, diep wordt de sperma in haar gespoten, pulserend met harde stralen, hij neukt haar zonder condoom, dus ze kan zw…..
Ze zit zelf al in haar tweede orgasme als hij zijn lul uit haar trekt, een zucht van opluchting verlaat haar mondje, maar Nassim dringt bij haar naar binnen, hij is niet zo zwaar geschapen, maar neukt haar in een hoog ongekend tempo.
Richelle gaat daarop ook klaar komen, ze zal het niet hardop zeggen, maar in haar hoofdje spookte het, dit wil ik vaker……dit wil ik vaker, dit klaar komen was vele malen lekkerder dan gewoon op haar paard.
‘’Oooooohhh….mmmmmm….ooooooohhhhh..JA………JA….JA..OOOOOOOOOOHHH,’’ natuurlijk voelde de jongen zich een overwinnaar, zo hoorde je een meid te neuken, vooral die blanken!
Nassim zwoegde nog een tijdje voort.
Richelle haar mondje stond open toen ze gillend klaar kwam, open voor penetratie, Asrim drukte zijn pik in haar mond, zo onverwacht en haar gillen ging over in rochelen, toen de pik haar in de mond neukte en gelijk ook lekker diep, ‘’klu..klu….klu…ggggg..klu..klu, ‘’klonk het en natuurlijk was dit haar eerste pik in haar mond.
First Cock…first gum…first rape…..first..first..first….

Nassim kwam hevig schokkend klaar in de blanke kut en bleef uithijgen op haar, terwijl ze nog in haar mond geneukt werd, steeds dieper, de pik penetreerde haar keel, dit was wat ze verdiende, zijn oudere zus was in Afrika door blanken aangevallen en verkracht, oog om oog..tand om tand.
Ze kreeg het benauwd, sperma droop uit haar kutje op het matras, toen Nassim op stond.
Nigell en Keano wachten geduldig op hun beurt en keken verlekkerd naar het geile lichaam van de slet, vooral Nigell, die al maanden op haar geilde en ze zag hem niet eens staan.
Ze keken lachend toe hoe diep de pik in haar mond verdween, tot aan de wortel en de geschoren ballen perste bij elke stoot op haar kin.
Asrim voelde het kookpunt naderen, ‘’ik koooooommm,’’ schreeuwde hij, ‘’spuit haar zo in de strot!,’’ laatste diepe stoot en hij hield zijn lul er tot aan de ballen in, toen hij voelde dat hij explodeerde en zijn sperma rechtstreeks in haar keeltje pompte.
Richelle spartelde tevergeefs, ze had het echt benauwd en wist niet hoe ze lucht naar binnen moest krijgen, kwestie van ervaring opdoen Richelle.
Nigell en Keano trokken hun lul stijf, want hun vriend was uitgespoten en trok zijn verslappende lul uit haar strotje, gierend haalde ze adem, ‘’eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhh…….’’

‘’Ik haar kontje, jij eerst Nigell, ‘’zei Keano.
‘’Op staan slet,’’ commandeerde Nigell, moeizaam stond ze op, alles deed pijn.
Nigell ging liggen op het matras en hield zijn behoorlijke pik omhoog, ‘’jij kijkt MIJ aan en laat je over mijn pik zakken,’’ kreeg ze als opdracht. Ze spreidde haar benen en liet zich zakken, haar handen links en rechts, beetje met haar lichaam bewegen tot ze voelde dat haar kutje de omhoog staande pik had gevonden.
Ze liet zich tergend langzaam over de pik heen zakken, nu haar orgasme weg geëbd was, deed het binnen dringen weer pijn, hij greep haar tieten en trok haar ruw voorover, ‘’aaggggghh,’’ reageerde Richelle, waarom deed hij dat?
Ze kwam daar snel achter, Keano kroop achter haar en pulkte een vinger in haar kontje en toen twee en roerde een beetje rond, wat zeer onaangenaam voelde, het ergste moest nog komen, zijn pik gleed tussen haar room blanke billen en begon zich door de kringspier heen te werken, ‘’aaaaaaaaaaahhh.. neee…aaaaaaaahh..nie..niet daar pleas…!’’
Hij lachte haar uit en perste door, de kringspier verloor en hij schoot verder diep naar binnen en begon te neuken, ‘’dieper…dieper, ‘’ riep Nigell, want hoe harde zijn vriend ramde, hoe verder haar kutje over zijn pik heen gleed.
‘’Aaaaaaaaaaagghh..yes,’’ dit was het, eindelijk die blonde op zijn pik, hij werd klaar geneukt door de paardrijdster en zijn vriend vulde kreunend haar darmen.

‘’Wat gaan we met haar doen?,’’ was de vraag, na de uren durende afrekening.
Gewoon loslaten?
Opsluiten om er nog een keer overheen te kunnen gaan?
Uit de weg ruimen?
Verkopen als blanke slavin?
Einde verhaal XXX AngelaCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners