Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Receptioniste - 10705 keer gelezen
Evelien,

Dit waar gebeurde verhaal speelt zich af in een Duits hotel niet zo ver over de grens . Ik denk er vaak aan terug en geniet dan steeds weer opnieuw

Het was zaterdag morgen en werd zoals vaak geil wakker, maar omdat ik alleen ben moet je je zelf redden, vandaag had ik besloten omdat niet te doen maar ergens een geile date te schoren.

Ik ging eerst wat chat sites af, wilde het bijna opgeven, maar kreeg toen het bericht van Evelien.

Evelien is een meid van 23 en werkte pas als receptioniste in een Duits hotel

Maar omdat het niet zo druk was zat ze ook regelmatig op chat sites

Ik vertelde haar dat de servicevan hotels niet meer was zoals het moest zijn. Hier was ze het absoluut niet mee eens. Ik zei dat ik nacht blind was en vaak de weg naar mijn kamer door de slecht verlichte gangen niet kon vinden. En als ik dan om begeleiding vroeg dit niet kreeg. Zij antwoorde dat zei dit wel zou doen. Dan zei ik als je dan alleen op de kamer komt moet je ook weer terug als het bed te zacht is of niet hard genoeg veert . Bij hun waren de bedden allemaal van hoge kwaliteit . Ik zou maar eens langs moeten komen omdat ook te ervaren. Ze had mijn hint niet begrepen. Ik chatte dat er altijd maar 1 paar handdoeken lag . Evelien direct opmerkend je was toch alleen?

Dat klopt zei ik, maar als de receptioniste het hotel van inspanning ook een douche zou nemen kwamen we te kort. Even werd t stil , maar toen was het ijs gebroken . De opmerkingen werden geiler en intenser. We vertelden elkaar wat we allemaal wilde doen als we samen waren. Ik kreeg een foto van haar . Mijn 42 jarige hart sloeg direkt over . Woww wat een meid met stralende ogen en een betoverende glimlach. Ik zei haar dat ik de service van haar hotel gauw wilde checken en ook de personal care van de receptioniste. Kreeg het antwoord dat dit alleen tot kamer 242 behoorde met een smiley . Ze moest weer aan het werk zou smiddags vrij zijn en savonds tot 22.30 moeten werken. Ik vroeg haar naar het adres van het hotel maar dat wilde ze niet geven en de chat werd beŽindigt met de service geld alleen voor dit hotel..

Ik bekeek de foto nog eens goed van haar en zag toen een logo van het hotel. Ze had me verteld net over de grens dichtbij een vliegveld. Dit combinerend kwam ik na mijn zoek tocht uit op drie hotels.

Ik belde op en bij het 2 hotel was t raak. Ik kreeg een collega van haar aan de telefoon maar ze bleek haar te kennen. Ik vroeg of ik kamer 242 kon boeken. Ze zei dat dit niet mogelijk was omdat het de emergency kamer was voor nood gevallen als er iets mis was met andere kamers. Ik zei dat evelien mij die kamer had toe gezegt , uiteindelijk ging ze overstag.

Ik savonds omstreeks 22:30 naar eveliens hotel. Voor het hotel keek ik of ze nog even online was .

Ze was erweer , weer wat geile opmerkingen , en vroeg of de service nog steeds inclusief was. Ja kreeg ik als antwoord maar alleen kamer 242 , met een smiley en deze kamer weet je toch niet te boeken of te vinden.

Ik het hotel in , en ik zag ze daar staan. In werkelijkheid nog mooier dan op de foto.. Ik had haar geen foto gestuurd dus ze herkende mij niet, ik bleef voor de balie staan en keek naar haar lippen en zakte af naar haar borsten . Een brede glimlach verscheen op haar mond. Ik zei dat ik een kamer had geboekt kamer 242. Zei zij direct die is niet te boeken . Ik zei dat ik toch echt die kamer had geboekt. Haar wenkbrauwen gingen omhoog en ze keek in het systeem. Vol ongeloof keek ze op en zei, dat t er stond en verontschuldigde omdat deze room niet voor de verhuur was. Ik vroeg aan haar of de kamer van alle service was voorzien . Ze leek even weg te dromen , en met een ondeugende blik keek ze weer op. En zei even wachten. Ze liep na achteren en ik kreeg op mijn telefoon een chat bericht. Je bent te laat, de kamer is geboekt aan een ander spetter , volgende keer wel sneller wezen, en ze sloot ze af.

Ik zag haar weer bij mij terug komen .met een stralende glimlach. , ze merkte op ik heb een binnen pretje.. De kamer werd geboekt en ik kreeg de sleutel. Ze legde uit waar de kamer was . Ik zei toen ik ben nacht blind kun je mij begeleidden. Vol ongeloof staarde ze mij aan. Was de draad even compleet kwijt. Ja tuurlijk zei ze, niet wetend dat ik t was. Haar collega die het gevolgt had zei direct neem je tas maar mee tis niet druk, dit half uurtje neem ik wel van je over,

Ze pakte haar tas en ze kwam achter de balie vandaan, ik liep achter haar aan. Wat een figuurtje. Mooie strakke billen heupwiegend voor me. Die werden geaccentueerd door haar strak zittend rokje. De blouse strak om haar heen. Ze draaide zich om, kreeg vol zicht op haar borsten cup C. Het leek wel of haar tepels opgewonden hard waren geworden. Deze kamer is een van de mooiste kamers zei ze. Ik werd maar aangetrokken door haar borsten. Evelien maakte de opmerking , volgens mij kijk jij naar andere dingen dan alleen het hotel. Ik zei tegen haar , ik weet een mooie vrouw op waarde in te schatten, en waar ik naar keek verdient meer dan alleen visuele aandacht. Ze glimlachte zwoel , keek naar haar borsten en in mijn ogen. Liep weer door. Zou het mij dan lukken om deze spetter tussen de lakens te krijgen ...mijn pik werd alleen al bij de gedachte hard. En opeens alle licht uit.. Pikke donker. Ik liep door maar botste tegen haar op. Greep om mij hen. En voelde dat mijn hand op haar borst lag. Liet deze liggen. Ze zei dit is donker. Ach geeft niet zei ik, weet soms de weg op de tast te vinden. Ik streelde haar borsten. En ik had het goed gezien haar tepels waren hard. Nam die tussen mijn vingers . En wreef erover. Ze stribbelde niet tegen. Ik opende haar blouse. Mijn handen over de prachtige welvingen gaande. Masseerde ze. Ze kreunde .. Voor een teken om door te gaan. Deed haar rok sluiting open. En mijn handen gleden in haar string. Haar kutje was zeiknat. Mijn vingers gingen over haar klitje streelde haar daar. Opnieuw een diepe ademhaling. Ze was compleet geschoren. Wat een lekkere lippen had deze meid. Liet mijn vingers over haar lippen naar beneden glijden.Mijn vingers vonden haar grotje. Door haar geil gleden ze zo naar binnen. Ik begon haar te vingeren. Eerst langzaam. Ze drukte haar onder lichaam naar me toe. Ze genoot. Langzaam voerde ik de snelheid op.

Ze zei direct harder. Ik volgde haar beveel op.. Ik hoorde haar kutje soppen. Ze deed haar bene verder uit elkaar. Ik kuste haar hals en zoog me vast aan haar tepels. Een harde aaah kwam over haar lippen. Mijn vinger sopte in haar kutje. Mijn andere hand streelde haar billen. Begon haar wild te vingeren. En toen ze bijna kwam drukt ik mijn andere vinger in haar anus. Een rauwe kreet kwam uit haar mond. Ik voelde haar kutje samen trekken. En nog geen 5 seconde kwam.ze. Haar hele lichaam trilde van genot. Ik kuste haar om haar schreeuw tegen te gaan. Ze fluisterde in mijn oor. Ben je altijd zo goed. Zoals ik al zei ik weet goed de weg op de tast te vinden.. Ze ging iets van me af en hoorde kleding ritselen... Wat zou ze doen... . Ik kon geen hand voor ogen zien. Ik horde een klik. En alle lichten gingen weer aan. Ze glimlachte verlegen nar me en zei juist op tijd. Ik zag dat ze zich weer aangekleed had. Ik breng je naar je kamer.. En liep weer voor me uit. Bij kamer 242 aangekomen opende ze de deur en gaf mij de sleutel jouw kamer . Ik keek haar aan en zei kom je nog mee naar binnen. Ik wordt zo opgehaald zei ze. Ze glimlachte tegen me en zei mocht t weer donker worden in de gang je kunt mij vragen of je drukt gewoon de lichten aan. Die vallen wel eens spontaan uit. En draaide zich om, om weg te lopen. Ik zei wacht even. Gaf haar mijn kamer sleutel in haar handen. Ik zei ik mis de extra handdoeken voor de receptioniste. Haar ogen werden groot van ongeloof.. Ze zei ben jij het ?

Als dit verhaal je bevalt schrijf ik deel 2, laat in reactie even weten hoe je het vond martin2uu@ hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners