Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Psychologie studeren met Liesje - 9831 keer gelezen
"Waar had ik die kut cursus weer weggelegd?!"
"Misschien onder die berg euh vrouwenmagazines?" probeerde ik.
Ik zat op de rand van Liesje's bed. Haar kamer was sober maar modern ingericht. Haar boeken, CD's en DVD's stonden netjes geordend in futuristische hangkasten. Haar cursussen waren duidelijk niet haar eerste bekommernis. Ze mocht nog van geluk spreken dat ze slechts 5 van de 10 vakken opnieuw moest doen.
"Waarom moest ik per se Psychologie gaan studeren?!" zuchte ze "Ha! Hebbes! Algemene Inleiding tot de Psycho-Analyse. Van Freud tot blablabla..." Ze doorbladerde het vuistdikke boek en slaakte opnieuw een diepe zucht. "Dat wordt een ramp!"
"Zo'n vaart loopt het heus niet. Kom Liesje, zet je eens neer en ontspan je."
Ze legde het boek op haar bureau en ging naast me zitten.
"Nog een geluk dat ik jou heb, Thomas, anders stond ik er helemaal alleen voor..."
"Ik weet alles van Freud, maak je maar niet ongerust." lachte ik.
"Echt?"
"Ja, al het eigenaardige gedrag van vrouwen kan verklaard worden door penisnijd." zei ik met een pokerface.
"Ja? Let maar op, of ik zorg er voor dat jij ook last krijgt van penisnijd!" Maar ze zei het al lachend. Liesje had meer gevoel voor humor dan velen dachten.

Ik leerde haar kennen toen we samen als jobstudenten werkten in een restaurant aan de zee. Om één of andere reden stond ze bij de overige jobstudenten bekend als seut. Ze was aanvankelijk niet echt spraakzaam, maar dat veranderde snel toen ik het ijs brak door eenvoudigweg met haar te praten en te luisteren naar wat ze te vertellen had. Vriendelijk zijn kost niets, en Liesje was bovendien niet bepaald onaantrekkelijk. Ze was mager, maar geen skelet. Ze had slanke, gladgeschoren benen en een klein strak rond kontje. Haar borsten kwamen wellicht niet verder dan een B-cup, maar dat is bij vele meisjes het geval. Dikke billen, een volle ronde kont en grote borsten zijn natuurlijk bijzonder geil. Maar Liesje maakte me op een andere manier geil. Ze had niet alleen een strak lichaam, het was bovendien spierwit. Toen ik er haar eens al lachend attent op maakte dat het toch zonde was dat ze steeds lange broeken droeg en haar prachtige benen voor de wereld verborgen hield, droeg ze de rest van de maand een kort zwart rokje dat strak spande rondom haar lekkere witte billen. Toen ik haar zo voor het eerst zag, wist m'n lul onmiddellijk hoe laat het was. De keren dat ik met haar aan het praten was en m'n ogen geil gefixeerd stonden op haar benen en kontje en ik m'n paal voelde opzwellen, kan ik niet meer op m'n handen tellen. M'n dikke paal begreep er wellicht niets van dat hij vervolgens niet haar strakke kontje mocht omploegen en volspuiten met zaad. Maar ik wist natuurlijk niet of ik met een lekker sletje te maken had, en bovendien had ze een relatie met Benny. Benny was niet alleen een idioot, hij was ook een complete loser. Als sommigen Liesje al een seut vonden, dan ging iedereen er voor de volle 100% mee akkoord dat Benny een achterlijke kloot was. De enige reden waarom hij aan een job als kelner was geraakt, was z'n vader. Een belangrijke klant van het restaurant. Maar voor de rest? Een omhooggevallen nietsnut. Dat uitgerekend hij op z'n dooie gemak z'n ballen zou mogen legen in haar kutje was wraakroepend. Al stelden m'n vrienden me gerust dat ze hoogstwaarschijnlijk enkel een relatie hadden om niet meer alleen te moeten zijn. Liesje had inderdaad amper vrienden, en Benny had geld en misschien was hij vriendelijk. Hij was in elk geval te dom om Psychologie uit te leggen.

Vandaar dat ik hier nu op de bedrand in Liesje's kamer zat.
"Freud is toch achterhaald, niet?" hoorde ik plots iemand zeggen.
"Huh? Wat?"
"Hallo! Wakker worden!" lachte Liesje.
"Oh sorry" Ik rechtte m'n rug, draaide m'n hoofd en keek in haar donderbruine ogen. Ze droeg haar zwart lang haar in een paardestaart. M'n ogen gleden van haar engelachtig gezichtje naar haar borsten. Ze vormden een klein maar stevig balkon in haar strak topje. Een BH droeg ze niet. Haar dikke tepels waren mooi zichtbaar. Ik zette de afdaling verder. Haar linkerbeen rustte over haar rechter, waardoor haar minirokje bijzonder strak rondom haar prachtig stel benen zat. Ze had ze duidelijk laten waxen, want ze glansden net zoals gepoetst koper. Ik voelde m'n lul opzwellen. Liesje bleef me lachend aankijken. Oh juist, het was de bedoeling dat ik iets antwoordde.
"Euh ja de psychoanalytische school is euh op sommige vlakken achterhaald ja." hoorde ik mezelf stammelen.
"Zinvolle antwoorden geven is niet zo makkelijk wanneer je geile paal het benauwd krijgt, niet?" lachte ze en ze wees naar de dikke bult in m'n broek.
"Euh, niet echt makkelijk nee..."
"Ik denk dat hij frisse lucht nodig heeft." zei ze en ik voelde haar vingers over m'n neukstaaf wrijven. "Jezus, hij is keihard!" Langzaam deed ze m'n rits open en bevrijdde ze m'n kaalgeschoren zaadstengel uit mijn onderboek. Toen ze hem in vol ornaat zag rechtstaan, viel haar mondje open van verbazing. "Wat heb jij een grote paal, Thomas! En zo dik, hij is volgens mij dikker dan een blikje Red Bull!"
Wanneer ik je kutje en kontje zal omgeploegd hebben, dan zal je er gemakkelijk een blik Red Bull in kunnen schuiven dacht ik, toen ik geil toekeek hoe Liesje met haar kleine handjes over m'n dikke rode eikel en stam wreef. Ze liet haar rechterhand rusten op m'n dikke opgezwollen ballen en masseerde ze zachtjes.
"Ik wist niet dat jij me zo graag zag." zei ze ten slotte
"Mijn paal is gek van je, Liesje. Het is sterker dan mezelf. Wanneer ik jouw strak kontje of je geile witte benen zie, word ik de slaaf van mijn staaf." glimlachte ik.
Ze lachte "De slaaf van je staaf... met zo'n dikke paal vind je dat niet echt erg zeker..." Haar gezicht werd plots serieus. "Maar wat zal Benny zeggen?" vroeg ze zich af.
Ik rolde m'n ogen. Wat Benny zegt of denk, interesseert me geen moer. "Benny hoeft dit toch nooit te weten te komen." antwoordde ik "Liesje, denk nu eens aan jezelf. Het is belangrijk dat je je ontspant." Ik begon te wrijven over haar billen en voelde dat m'n dikke zaadstengel botergeil stond. Ik zag echter dat Liesje nog steeds twijfelde. Ik legde m'n arm over haar schouder en trok haar zachtjes naar me toe. "Schatje, ontspan je nu toch eens. Okee, je hebt een relatie met Benny. Maar je bent niet met hem getrouwd he! Ik vind jou lekker en ik denk dat jij mij ook wel lekker vind. Wat is dan het probleem?" M'n geile paal had duidelijk geen zin in een "gesprek", en wilde zo snel mogelijk zo diep mogelijk in haar drie gaatjes binnendringen en zaad spuiten. Liesje was waarschijnlijk redelijk nauw en dus wist ik dat ik het langzaam aan ging moeten doen. Makkelijk is anders wanneer je een dikke zaadstengel tussen je benen hebt hangen. Eens hij keihard en bloedgeil staat, neemt hij de leiding en op dat moment word je gereduceerd tot de slaaf van je staaf. M'n hand die tot voor kort op haar linkerschouder rustte, gleed voorzichtig tussen haar arm en oksel door, tot hij haar stevige borsten beet had. Ik begon haar linker borst te masseren en m'n vingers maakten cirkelbewegingen rondom haar dikke tepels.
"Kom Liesje, doe je topje uit, en laat me eens je mooie borsten bewonderen." zei ik zacht.
Ze nam m'n dikke neukstaaf vast en lachte "Ik heb altijd al willen weten hoe een dikke lul in m'n poesje voelt." zei ze "Maar je zegt niets tegen Benny, okee?"
"Natuurlijk niet. Vergeet Benny en laat je volledig gaan."

Liesje stond recht en deed haar topje uit. Ze had een mooie strakke buik en twee stevige borstjes. Ze glimlachte verlegen. "Vind je m'n borsten niet te klein?" vroeg ze.
Ik wees naar m'n stijve paal "Hij in elk geval niet..."
Ze lachte en deed vervolgens haar rokje en string uit. Haar kutje was perfect gladgeschoren. Ik nam haar armen vast en trok haar naar me toe. M'n lippen en tong gleden van haar mond naar haar nek, tot ze uiteindelijk haar borsten bereikt hadden en ik aan haar stijve tepels begon te zuigen. Ze kreunde zachtjes. "Hmm wat lekker" fluisterde ze, terwijl ze met haar handen door m'n haar en over m'n rug wreef. Ik bleef rustig door lekken aan tot haar borsten bedolven zaten onder m'n speeksel. Toen ging ik languit op haar bed liggen en nam m'n dikke zaadstengel juist boven m'n ballen vast.
"Kom Liesje, ga boven mij liggen, zodat ik je kutje kan inspecteren en jij je met m'n paal kan bezig houden."
"Maar dat heb ik nog nooit gedaan..." stammelde ze.
"Neen?" lachte ik "Benny weet niet wat hij mist. Je hebt een lekker mondje dat geschapen is om te pijpen."
Ze kroop op het bed en plante haar rechterknie naast m'n schouder, haar linkerbeen zwaaide ze over m'n hoofd zodat ik een prachtig uitzicht had op haar poesje. Met m'n beide handen duwde ik haar strak kontje naar me toe zodat ik haar zonder problemen kon beffen. Liesje liet haar rechterhand rusten op m'n gezwollen ballen en nam m'n geile paal stevig vast aan de wortel terwijl ze naar hartelust aan m'n dikke eikel zoog. M'n lange tong gleed ondertussen over haar opgezwollen lippen. Ik hield ze met m'n vingers open en zag dat haar kutje inderdaad bijzonder nauw was. Bijna net zo strak als haar geil kontgaatje dat slechts enkele centimeters verwijderd was. Haar ronde kontje was mooi gladgeschoren, net zoals haar sterretje. En alles was zo prachtig wit! Ik hield haar kontje met m'n handen open, zodat ik haar kontgaatje goed zag en het uitzicht maakte me geweldig geil. Ik lekte nog wat aan haar dikke lippen, alvorens ik ze openhield en m'n tong in haar kutje boorde. Ik liet m'n tong op en neer gaan en draaibewegingen maken en het duurde niet lang voor Liesje begon te kreunen en haar poesje kletsnat werd. Opeens haalde ze m'n dikke eikel uit haar mondje en kreunde "Oh Thomas, ik denk dat ik ga klaarkomen! Ik houd het niet meer uit! Ik kan m'n kut niet meer beheersen!"
Benny had haar wellicht nog nooit gebeft en haar poesje was niet alleen nauw maar ook zeer gevoelig. Ik zag haar sappen langs haar benen naar beneden vloeien. Ik trok m'n tong uit haar kutje en vroeg of ze op haar rug wilde liggen zodat ik het werk kon afmaken. Ze nam haar benen onder haar knieen vast en trok ze naar zich toe. Ik maakte twee vingers nat met speeksel en plofte ze in haar kutje.
Liesje slaakte een kreet en begon nog harder te kreunen. "Oh ja, dat is lekker!" herhaalde ze steeds weer. Ik vingerde haar kutje als een gek terwijl ik haar blefte met m'n kletsnatte tong. Met m'n vrije hand wreef ik heen en weer over haar clitoris. Lang hield ze het niet vol. "JA! JA! JA!" riep ze en ik voelde hoe haar kutspieren ritmische bewegingen maakten en er uiteindelijk een stortvloed aan sappen uit haar kutje stroomden. Ze sloot haar ogen terwijl ze zachtjes met haar handen over haar kletsnatte poesje wreef. "Oh wat lekker.... wat lekker..." hoorde ik haar kreunen.

Terwijl ze aan het nagenieten was, nam ik m'n harde paal vast en begon met m'n dikke eikel over haar kutje te wrijven. Ik voelde hoe Liesjes natte vingers m'n geile lul masseerden. Ze keek me bijzonder geil aan en zei "Oh ja, neuk me..." Maar toen ik m'n eikel in haar kutje begon te duwen, schrikte ze plots.
"Doe je het zonder condoom?"
"Neuken is veel leuker zonder rubber." antwoordde ik.
"Maar Benny neukte mij altijd met condoom."
Weeral Benny. Fuck Benny. Net goed dat die loser een condoom gebruikte, zo kon die stomme lul ten minste haar kutje niet vullen met z'n zaad.
"Je neemt toch de pil?" zei ik ten slotte. M'n harde zaadstengel stond bloedgeil en kende slechts drie werkwoorden: boren, ploegen en spuiten. Het voeren van discussies over het nut van een condoom stond niet in z'n woordenboek.
"Uhu.... maar..." protesteerde ze zachtjes.
Ik boorde m'n dikke eikel in haar strakke kutje. Ziezo, discussie gesloten lachte ik in mezelf. Liesje begon harder te kreunen. "Oh wat voelt die dikke lul lekker..." Ik duwde rustig m'n paal dieper in haar vagina. Haar kutje spande strak rond m'n dikke paal. Ze was zo nauw dat het net aanvoelde alsof ik haar kontje aan het penetreren was. Toen m'n neukstaaf zo goed als volledig haar kutje vulde, begon ik het tempo op te drijven. Liesje hijgde zwaar. "Rustig aan, rustig aan..." hoorde ik haar fluisteren. Maar m'n dikke paal was nu de baas.
"Sjjjt.... sjjjjt." suste ik haar terwijl m'n geile zaadstengel met lange harde stoten aan hoge snelheid in en uit haar kutje vloog.
"Ah ah ah oh ja ja..." kreunde Liesje en het duurde niet lang of haar kutje liet witte kutsappen achter op m'n dikke paal, hetgeen me uiteraard nog geiler maakte. Ik nam m'n geile neukstaaf bij z'n wortel vast, haalde hem uit haar natte gleuf en ramde hem er vervolgens opnieuw snoeihard in. "Oh ja wat lekker" hijgde ik, terwijl ik als een gek m'n harde paal er in en uit ramde. "Open je lekker kutje!" zei ik en ik plofte m'n geile lul weer volledig in haar poesje, dat er nu uitzag als een hongerig mondje. M'n dikke paal ploegde nu zonder problemen haar kletsnatte kutje om. Liesje vroeg niet meer of ik het rustiger aan wilde doen. Het enige wat ze nog kon uitbrengen was een zacht "hmmm uh uh uh" gekreun. Ik had haar duidelijk suf geneukt. Nu haar kontje nog. Ik voelde dat m'n geile zaadstengel binnen enkel minuten zou willen spuiten, en ik wilde liever haar kontje vullen met klodders warm zaad. Misschien had ze de pil genomen, misschien ook niet. Liever geen risico nemen dacht ik. Ik haalde m'n neukstaaf uit haar natte gleuf en zei "Liesje, schat, draai je eens om zodat ik van je kontje kan genieten."Liesje ging op haar knieen tegen de bedrand zitten en liet haar hoofd en armen op haar bed rusten. Haar strakke ronde kontje maakte me helemaal gek. Ik begon het te betasten en kneep er zachtjes in. Ik was zodanig geil dat ik haar kont amper kon loslaten. M'n vingers gleden in alle richtingen over haar mooie witte gladgeschoren heuvels. "Je hebt een bijzonder lekker kontje." stelde ik goedkeurend vast. Liesje keek me lachend aan en begeleidde haar rechterarm naar haar kutje en begon te spelen met haar natte lippen. Ik hield haar kont open en zag haar strakke kontgaatje. Ik nam m'n harde paal vast en kletste m'n dikke eikel tegen haar sterretje. Nog veel te nauw om met m'n dikke lul in haar kont te boren. Ik ging op m'n knieen zitten, hield haar kontje open en gaf m'n tong vrij spel. Toen haar sterretje kletsnat was, trok ik het voorzichtig open en duwde m'n tong er in. Liesje kreunde en begon haar poesje te vingeren. Ik voerde het tempo langzaam op en het duurde niet lang vooraleer m'n grote natte tong steeds weer in en uit haar kontgaatje vloog. Ik stopte en maakte een vinger nat met speeksel. De top gleed binnen zonder bellen. Ik duwde hem er volledig in en begon er mee te draaien. Dat lukt al vrij vlot dacht ik tevreden. Toen ik er twee vingers inplofte voelde ik haar kontspier samentrekken. "Ahhh... oehh..." kreunde Liesje. Ik maakte ze extra vochtig met speeksel en begon haar kontgaatje te vingeren tot dat haar kontspier het tempo enigsinds gewoon was. Ik stond terug recht en nam m'n dikke zaadstengel vast. Ik was botergeil. Okee, genoeg gelekt, nu is het tijd voor de drilboor. Ik maakte m'n dikke eikel en paal nat met speeksel en duwde hem tegen haar kontgaatje. M'n eikel was echter veel te dik, zodat enkel het spuitgat in haar kontgaatje kon binnendringen.
Liesje draaide haar hoofd. "Wat doe je wel?" vroeg ze.
Wat doe ik? Oh ik probeer voor de verandering m'n dikke neukstaaf in jouw veel te nauwe aarsje te boren, lachte ik in mezelf.
"M'n paal wil jouw lekker kontje neuken." zei ik al lachend.
"Maar" stampelde ze "anale seks... is dat niet vies?"
"Niet bij mensen met een goede hygiene." antwoordde ik "Freud heeft interessante dingen geschreven over anale seks en de hysterische nonsense er over. De buis waaruit m'n urine komt, is dezelfde als deze waaruit m'n eikel zaad spuit. Je vindt het toch ook niet vies dat ik je nu sta te neuken? Dat is juist hetzelfde."
"Maar doet het niet pijn?"
Ja, het is natuurlijk jammer voor jou dat m'n paal zo dik is, maar des te geiler voor mij dat ik zo'n strak wit kontje kan omploegen, dacht ik, maar ik zei "In het begin misschien een beetje. Maar je moet je gewoon ontspannen. En vooral genieten. Jouw aarsje deelt een wand met je vagina, zodat je de penetratie ook lekker zult vinden." stelde ik haar gerust.
"Hmm okee dan, maar niet te hard he!"
"Houd met je beide handen je kontje open dan gaat het makkelijker."
Ik nam m'n dikke paal vast. Hij was keihard. Okee, hier gaat ie. Ik boorde m'n eikel er volledig in en Liesje slaakte een kreet. "Ah fuck!" Ik voelde haar kontspier dichtknijpen.
"Jouw lul is veel te dik voor mijn krappe kont." protesteerde ze.
"Liesje, jouw kontje is geschapen om gelijk welke paal te ontvangen!" zei ik "je moet je gewoon ontspannen..."Ik spuwde wat speeksel op haar kontje, haalde m'n dikke eikel er uit en liet het speeksel in haar kontgaatje lopen, waarna ik m'n geile zaadstengel er opnieuw induwde. Ik boorde tot hij er ongeveer voor de helft inzat. Haar kontgaatje zat ongelofelijk strak rondom m'n dikke paal. Bij iedere stoot die ik gaf, kreunde Liesje luid. "Ah ah ah oeh ah oeh." herhaalde ze steeds. Maar na een tijdje begon ze m'n stoten beter en beter te verdragen. Ik voerde het tempo op en liet de eenmalige stoten overgaan in een drilboor. M'n geile paal schokte hard op en neer in haar kont. Liesje begon als een bezetene aan haar poesje te wrijven. Op geregelde tijdstippen maakte ik haar kontgaatje en m'n paal extra nat met m'n speeksel, waarna ik hem er met veel enthousiasme weer inramde. Toen ik haar kontje vrij vlot kon omploegen, stopte ik met boren en haalde m'n dikke paal uit haar kontje. Ik inspecteerde m'n drilboorkwaliteiten. Van haar strak sterretje bleef niet veel meer over. Het was al ferm opengerokken. Maar haar kontspier probeerde na een tiental seconden halfslachtig samen te trekken. Dat was echter zonder mij gerekend. Ik stond ongelofelijk geil en nam m'n paal stevig vast, juist boven m'n opgezwollen ballen. "Nou dat lekker kontgaatje moet mooi open blijven" zei ik alvorens m'n neukstaaf er in te rammen. Ik haalde hem er opnieuw uit en aanschouwde haar opengerokken kontje. "Ja! Mooi open!" Telkens haar kontspier begon samen te spannen, ramde ik m'n dikke eikel er terug in. "Open blijven jij!" grijnsde ik. Ik was totaal geobsedeerd door haar spierwitte kontje. Ik bleef nog een tijdje m'n dikke zaadstengel in en uit haar kontgaatje rammen, terwijl ik al lachend herhaalde "Open! Ja! Lekker! Open!" Na een stuk of twintig stoten zei ik tot mezelf "Okee, genoeg gespeeld. Ik ga haar aarsje volspuiten."

Ik maakte haar kontgaatje extra nat met vers speeksel en ging boven haar kont staan. Ik nam m'n dikke pik vast en duwde hem naar beneden zodat ik haar voor de verandering verticaal kon penetreren. Toen m'n dikke eikel ongeveer boven haar kontgaatje hing, dat er uitzag als een geil hongerig mondje, liet ik m'n paal in een beweging zakken. De dikke stam verdween in een ruk tot aan m'n opgezwollen ballen in haar strakke kontje. Liesje slaakte een kreet. "Sjjt sjjt" fluisterde ik "Liesje is een flinke meid, toch?" M'n dikke stam vloog nu aan een hoog tempo in en uit haar kontje. Ik plofte m'n paal er ook steeds hard in, zodat m'n dikke ballen tegen haar nat kutje kletsten. M'n geile staaf boorde in haar kontgaatje als een bezetene. Liesje kreunde hard.
"Wat doet m'n dikke paal, Liesje?" vroeg ik, zwaar hijgend.
"Ah uh uh uh" was het enige wat ze kon uitbrengen.
"M'n dikke paal ploegt jouw kont lekker om..." zei ik terwijl m'n geile zaadstengel onophoudelijk in en uit haar aarsje floepte.
"Ah ah oeh aaaah..." kreunde ze steeds weer.
"Ja! Lekker toch?" grijnsde ik. Jammer dat niemand dit filmde, dacht ik. Ik zou gek worden bij het zien van m'n dikke paal die steeds weer in dat nauwe gaatje duikt.
Toen voelde ik dat m'n paal ging spuiten. Ik gaf nog een laatste stoot alvorens m'n harde zaadstengel haar darmen vulde met warme klodders zaad.
"Ah fuck ohhhh wat lekker" kreunde ik terwijl m'n dikke eikel zaad bleef spuiten.
Ik haalde m'n lul er uit en liet nog wat zaad op haar sterretje druppelen. Haar kontspier trok half samen waardoor een deel zaadslierten uit haar kontje vloeiden. Liesje kreunde en begon met haar rechterhand het warme zaad over haar kontgaatje te smeren. Geen beter glijmiddel dan zaad, moet Liesje gedacht hebben en ze duwde zonder problemen twee vingers in haar kontje en begon haar sterretje zachtjes te vingeren. M'n kleverig zaad plakte aan haar vingers, die ze beurtelings in haar kutje en kontje duwde. Een bijzonder geil uitzicht. Het zou niet lang duren alvorens m'n halfstijve paal opnieuw keihard zou worden. Psychologie zal voor morgen zijn.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners