Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Prelude - 10726 keer gelezen
“Probeer vanavond een beetje op tijd te zijn, lieverd”, Esther kust me op de mond terwijl ze de deur voor me opendoet.

Weer een vergadering en dat op mijn verjaardag. Niet dat ik daar nu wakker van lig, maar ik kan me een leukere tijdsbesteding voorstellen. We zijn nu 10 jaar samen, Esther en ik. Heerlijke dynamische tijd en “never a dull moment”.

Het is rond 9 uur als ik mijn auto de straat in draai. Eindelijk een vlotte vergadering zonder inhoudsloos gebrabbel tussendoor. Ik verheug me op een heerlijke avond met Esther. Ondanks dat ik niet zo’n “verjaardagenman” ben, houdt ze ervan om iets speciaals te doen.

Als ik de hal instap hoor ik Esther giechelen. Ze is niet alleen. Ik doe de deur naar de kamer open en zie haar op de bank zitten met Hanneke, haar hartsvriendin. Hanneke komt naar me toe en kijkt me glimlachend aan “ Gefeliciteerd, schatje”. Ze legt haar handen op mijn billen en trekt me stevig tegen zich aan. Ik kijk over haar schouder naar Esther die naar me knipoogt en langzaam met haar tong langs haar lippen gaat. Ik voel de hand van Hanneke achter mijn hoofd “We doen eens geen drie kusjes deze keer”. Ze drukt haar lippen op de mijne, warm, zacht en nat glijdt haar tong naar binnen. Ik voel een heftige tinteling in mijn onderbuik. Dan duwt ze me op de fauteuil midden in de kamer.Ze loopt langzaam naar Esther die duidelijk geamuseerd op het puntje van de bank zit. “Je had gelijk Es”, hoor ik haar zeggen “hij zoent zalig”. Ze schuift achter Esther op de bank met een been aan elke kant. Haar handen glijden over Esther’s knieën naar boven toe. Plotseling pakt ze haar hoofd en draait het haar kant op. Esther opent haar mond en sluit haar ogen. Samen beginnen ze heftig te tongen. Ik zie hoe Hanneke de borsten van Esther pakt en ze stevig kneedt. Esther kreunt en draait heftig met haar onderlijf. “Maak je broek los en pak je lul eens vast, schatje”, zegt Hanneke met een zwoele stem. Mijn lul klopt en trilt als ik hem in mijn rechterhand pak. “Trek je af, maar niet te snel”. Ik zie hoe de hand van Hanneke onder Esthers rok glijdt. Langzaam begin ik me af te trekken. Esther spreidt haar benen en ik zie hoe Hannekes vingers snel heen en weer gaan over Esthers kutje. Haar vingers glinsteren van het vocht. “ Laat je gaan lieverd, ik vinger je eerst helemaal klaar, dan mag je hem neuken. Goed zo, wijd met die heerlijke benen van je. Ik wil dat je je kut helemaal openzet voor me.” Ze verhoogt het tempo. Esther gromt steunt en hijgt. Haar onderlichaam schokt alsof ze onder stroom staat. “Juist lieverd dat is het, vinger je clit dan pomp ik je klaar.” Hanneke neukt Esther met drie vingers. Razend snel zie ik haar hand in en uit stoten. “Ik ga komen, ben zo vreselijk geil, maak me klaar. maak me klaar” Esther schreeuwt het uit haar ogen draaien weg. Hanneke ramt haar tong in Esthers mond terwijl ze met lange halen haar kut bewerkt. Met haar hand trekt ze de venusheuvel van Esther glad. Grote stralen wit geil vocht druipen uit Esthers kutje. Ik zie hoe genadeloos geil ze klaarkomt. Zo intens en diep heb ik haar nog nooit zien gaan. Langzaam worden haar hijgen en grommen minder en ze laat zich voorover van de bank zakken.

Ondertussen komt Hanneke voor me op de salontafel zitten. Ze heeft een heerlijke glinstering in haar ogen. Ze duwt haar vingers in mijn mond en laat me ze helemaal schoon likken.“Kom eens voor me staan, schatje.” Als ik op sta stroopt Hanneke mijn broek naar beneden. Ik voel haar warme mond om mijn lul heen. Wat een zalig gevoel. Wat een onhoudbaar gekmakend lekker gevoel. Ze kijkt me aan als ze stukje voor stukje mijn lul verder naar binnen zuigt. Haar hand knelt zich om mijn ballen. “Neuk mijn mond, doe het. Doe het hard. Doe het diep” Even aarzel ik dan pak ik haar hoofd en stoot mijn lul diep in haar mond. De tranen rollen over d’r wangen, maar ze blijft me aankijken. Mijn lul verdwijnt over de volle lengte in haar mond. Ik voel me zo grenzeloos geil worden. Ik wil mijn lul leeg neuken in haar mond. Me niet meer inhouden, maar me helemaal laten gaan. Al mijn geile warme zaad in haar keel spuiten. Plotseling knijpt ze nog harder in mijn ballen. “ Nee schatje, we gaan nog niet spuiten” Ze laat mijn glinsterende lul uit haar mond glijden, pakt mijn hand en trekt me mee naar Esther toe. Esther ligt onderuit op de bank met d’r benen heerlijk wijd. Hanneke pakt mijn lul en duwt hem tegen Esthers kutje aan. Ze schuift met een zucht naar voren en laat zo mijn lul naar binnen glijden. Ik voel hoe Hanneke mijn billen stevig vastpakt en mee beweegt in het ritme. Ze trekt mijn billen uit elkaar en laat haar warme natte tong door mijn billen gaan. “Ik ga je kont neuken met mijn tong, eens kijken of je je dan nog kunt inhouden. De vriendinnen grinniken allebei terwijl ik merk dat Esther haar tempo verhoogt en Hanneke haar tong nog dieper naar binnen drukt. Wat een onbeschoft geil gevoel is dit. Ik begin te hijgen, grommen, brullen. “Jaaa brul maar, geil ventje, we gaan je helemaal leegmaken. Geen druppel kun je meer inhouden. Stoot! Stoot dan ……….harder harder. Neuk je lul leeg, nu……nu” Ik kan me niet meer inhouden en begin ongecontroleerd te schokken. Op dat moment trekt Esther zich terug. Hanneke pakt mijn lul meer meedogenloos vast: “Spuit je leeg, laat je gaan, vol in d’r mond. Esther opent haar mond steekt haar tong uit en kijkt me zooo vreselijk geil aan. Met krachtige geile golven voel ik het zaad door mijn lul schieten. Hanneke perst me helemaal leeg tot elke druppel in Esthers mond verdwijnt. Ik kan wel janken zo geil is dit. Nog naschokkend zie ik dat Hanneke voorover buigt en Esther een lange intense tongzoen geeft.

“Leuk begin van je verjaardag hè lieverd?” Esther kust me op mijn voorhoofd. “Begin?” zeg ik lachend, meer overleef ik niet. “Dit was slechts de prelude, lieverd. Koffie? “
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners