Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Praagse hoeren - 23006 keer gelezen
Echt, zo gemakkelijk als Rachel schrijft kan ik het niet. Dat ze bijvoorbeeld zo in de huid kan kruipen van stellen die hun verhaal terug willen zien in TUK, daar heb ik echt bewondering voor. Nee, dan ik.
Alle verhalen van mijn hand zijn echt gebeurd. Natuurlijk, soms behoorlijk opgeschmuckt of een tikkeltje overdreven, maar dat is de dichterlijke vrijheid zullen we maar zeggen. En, aan de andere kant, echte opwinding laat zich moeilijk beschrijven. Dus neem ik de vrijheid van de 'overdrive' ter compensatie. Maar waar gebeurd zijn ze dus. Lees TUK, Kim's Kontakten en Sexteen en tegen het jaar 2002 en ken je mijn 'histoire de erotique'. Da's nog eens porno ...
Om maar eens op de zaken vooruit te lopen, zal ik bij deze maar eens onthullen dat ik nog nooit 'naar de hoeren ' ben geweest, tot afgelopen zomer dan...
De laatste jaren heeft De VAAR erg veel contacten gelegd in TsjechiŽę. Veel van de ingekochte series komen daar vandaan. Een paar jaar na de val van het IJzeren Gordijn ontstond vooral in dat land een bloeiende seksindustrie. Afgelopen zomer werd er in Praag een grote commerciŽle sexbeurs gehouden. Mijn uitgever en ik besloten er heen te gaan. Hij voor de business, ik voor de inspiratie (kuch).

De eerste avond liet ik mij met een taxi over de enorme boulevards rijden. Ik keek mijn ogen uit naar de verschillende wagens die er reden. De duurste series BMW's stonden bij verkeerslichten gebroederlijk naast Zastava's en Trabantjes. 'Aller Maffia', zei de chauffeur in gebrekkig Duits.
Ik wilde naar het Hardrock-cafe. Ik hoopte daar wat van de beruchte Praagse hoeren aan te treffen. Stom, had ik het maar aan de chauffeur gevraagd, maar dat durfde ik niet. Het was gezellig, dat wel. Maar ik maakte slechts kennis met een stel Engelse backpackers. Avonturiers met een verhaal dat ik wel kende.
De tweede dag had ik meer succes. Te voet wandelde ik door de oude binnenstad, in de richting van het grote plein dat de communisten hadden opgericht ter ere van de overwinning op de Duitsers.


Ik werd continu aangesproken door vrouwen , in het Duits. Vriendelijk wimpelde ik ze af door te zeggen dat ik ook maar een toerist was. Sjap die er ben. Want pas bij de vierde of vijfde vrouw besefte ik dat dit allemaal prostituees waren! Ze waren allemaal zo mooi, en zagen er totaal niet hoerig uit. Nee, eerder classy. Naderhand begreep ik dat het hier de gewoonte was dat straathoeren, om ze zo maar eens te noemen, er juist op en top verzorgd uitzagen.
Nauwelijks was ik bekomen van hetgeen ik besefte, of ik werd aangesproken door een prachtige brunette , in galajurk zo leek het wel, en een schitterende halsketting om.
'Ben je op zoek?', vroeg ze. In tegenstelling tot de vorige dames was haar Duits wel bijna vloeiend.
'Ja', zei ik, 'eigenlijk wel'.
'Ik kan je wel een leuke avond bezorgen', zei ze zacht en ze kwam dicht tegen mij aanstaan. 'Wat moet ik ervoor doen?', vroeg ik met een brok in mijn keel. Jezus, ik was meteen opgewonden. Wat wil je? Zo'n mooie vrouw, en dit zou de eerste keer in mijn leven worden. Met een hoer dan.
'Zahlen', fluisterde ze in mijn oor, 'je hoeft er alleen maar voor te betalen. En te zeggen wat je wilt natuurlijk'.
'Waar?', vroeg ik. 'Waar jij maar wilt', antwoordde ze. 'Meestal ga ik mee naar het hotel'.
'Goed, laten we dat maar doen dan', zei ik.
Mijn knieŽn knikten terwijl we terugliepen. De vrouwen die ik zo even had afgewimpeld keken mij vuil aan. Maar ja, kon ik er wat aan doen?
De prostituee stelde zich voor als Petra. Ze kwam uit een klein stadje uit de Bohemen, en haar vader was tandarts. Geen gebroken gezin of zoiets dus. Ze was naar Praag gekomen om te studeren, maar het grotere geld lonkte. Ze was 24, en zei dat ze er geen problemen mee had om een hoer te zijn. En ik geloofde dat wel. Ze vertelde zoveel over zichzelf omdat ook ik veel vertelde; over mijn werk, en waarom ik hier was. Nog voordat we bij het hotel kwamen, waren we het erover eens dat we 'veel op elkaar leken', en eigenlijk hetzelfde werk deden. Volgens mij meende ze het... (Natuurlijk kan ze mij naar mijn mond gepraat hebben, maar ik zag en zie nog steeds niet in waarom ze zou liegen.)

De receptionist keek ons geÔnteresseerd aan, maar zei verder niets. Blijkbaar was het hier de gewoonste zaak van de wereld.
Petra en ik stapten in de lift. De liftdeur ging dicht, en voor het eerst waren we alleen. Petra huiverde en kwam tegelijkertijd dicht tegen mij aan staan. Ze plaatste zich met haar kutje op mijn bovenbeen, en schuurde er even over. Uit de verhalen wist ik dat hoeren niet zo graag zoenen, dus begroef ik mijn hoofd in haar hals en snoof haar geuren op. Chanel no.5, meende ik te herkennen. Een dure, maar traditionele geur. Precies zoals het paste bij Tsjechische prostituees, schoot het door mij heen.
Petra liet zich bewonderen. De lift remde af. Maar voordat-ie echt stopte, drukte ze haar lippen op de mijne. Wild was haar tongkus, innig en intiem. En ze drukte nog eens stevig met haar kruis op mijn been. Tergend langzaam, om het voor zichzelf nog lekkerder te maken.
Toen schoven de deuren open. Nog steeds innig verstrengeld, hoorden we een kuchje. Ik schrok op. Daar stond een sjiek uitgedost stel, ook hotelgasten. Petra giechelde, en liet me los. 'Hier moeten we zijn', ze ik, en we stapten de hal in. De vrouw van het stel keek ons, en vooral Petra, geÔnteresseerd aan. Van de man zag ik in de gauwigheid alleen een hooghartige blik.
'Lul', zei ik in het Nederlands. Petra lachte hardop. De toon was blijkbaar veelzeggend genoeg. Zonder verder acht op het stel te slaan liepen we naar mijn hotelkamer.
Ik opende de deur. 'Je ziet er lekker uit', zei ik terwijl ik haar voor liet gaan.
'Wat wil je dat ik doe?', vroeg ze zich krols uitrekkend. Ik deed mijn jas uit. Tjonge, mijn eerste keer met een prostituee. Ik had het mij anders voorgesteld, koeler, afstandelijker. De intimiteit, al dan niet echt, kwam door ons gesprek. De stemming maakte mij zekerder.
'Ik wil je eerst helemaal zien', zei ik. Petra kreunde binnensmonds en keek mij uitdagend en met geloken ogen aan. Langzaam ging ook haar jas uit. Daaronder droeg ze een heel uitdagend zwart jurkje dat tot net boven haar knieŽn reikte. Even draaide zij zich om, en ook haar panty ging uit. Haar high heels deed ze weer aan. Ik keek naar de panty, en zag een vochtig plekje zitten op de plaats van haar kruis.


'Ben je geil ?', vroeg ik. 'Ja', kermde ze. 'Echt? Of zeg je dit alleen maar voor je werk?', drong ik aan. 'Echt', zei ze, en ze deed er nog een schepje bovenop. Nog steeds twijfelde ik aan de echtheid van haar opwinding. Maar was het ook wel dat ze het speelde, haar opwinding dan. En dat ze daardoor juist echt geil van werd. Ik liet haar in elk geval begaan, en moedigde het alleen maar aan (zover ik dat kon).
'Draai je eens om, ik wil je prachtige lijf helemaal bekijken', zei ik zacht. Petra deed wat ik haar vroeg. Ze dikte het aan, maar het was me nu wel duidelijk dat ze juist daardoor echt opgewonden werd.
Petra stond weer recht voor mij, en haar blik dwaalde af naar mijn kruis. Mijn pik maakte inmiddels wel een heel erg grote bobbel in mijn uitgaans kostuum.
'Ben je groot?', vroeg ze toen ze zag dat ik haar had betrapt. 'Probeer maar', zei ik. Ze slenterde uitdagend naar mij toe. Haar ogen geloken, haar lippen naar voren gestoken en het wiegen van haar heupen extra geaccentueerd. Ze genoot van mijn bewonderende blikken. Ze keek weer naar mijn kruis. Ze stopte, en deed haar jurkje uit. Mijn pik zwol meteen naar maatje groter. Petra zag dat, en slaakte een vrouwelijk bewonderend kreetje. Ze had een prachtig slipje aan, geen beha. Haar borsten waren fabelhaft, zo strak en welgevormd als peertjes. Haar heerlijke heupen gingen prachtig welvend over in haar heerlijke bovenbenen. Ik moest blijven kijken, zo heerlijk zag ze eruit. En dat te bedenken dat ze een hoer was, zo'n goddelijk lijf.
Onbeschaamd kwam ze voor mij staan. De geuren van haar parfum en haar lijf deden mij bijna tollen van opwinding. Ze greep naar mijn pik, en knorde tevreden. 'Honderd mark', zei ze. Ik knikte, maar wist niet of dat juist een aanbieding was of een toeslag. 'Voor heel de nacht?', vroeg ik. Ze knikte slechts, en drukte nog steeds mijn pik vasthoudend haar lippen op de mijne. Haar kus was wild, intiem, en haar vingers kneedden in hetzelfde ritme mijn stijve pik en ballen. Weer schuurde ze met haar kutje over mijn bovenbeen.
Ze zakte door haar knieŽn, en zoende op weg naar beneden mijn hele lichaam. Het was mijn eerste ervaring met betaalde liefde, maar toch had ik het gevoel dat het anders was. Of ze speelde het goed. Maar maakt dat wat uit? Het zou in elk geval geen snelle wip worden. En ze was fantastisch.
Tergend langzaam deed Petra mijn rits naar beneden. Ze knoopte mijn broek los. Ik rilde toen ik hem langs mijn kuiten voelde glijden.
In een snelle, geroutineerde draai had ze mijn enorm stijve pik van achter mijn short getoverd. Ik keek naar beneden en zag mijn voorhuid op mijn eikel drijven van het voorvocht. Petra zuchtte. Ze bestudeerde mijn pik, van boven tot onder. Haar tweede hand kwam erbij, en ze drukte haar neus in het schaamhaar op mijn onderbuik. Ik zag kippenvel op haar heerlijke bovenarmen verschijnen, en ze kreunde.
Met grote ogen keek ik toe hoe intens zij genoot van mijn opgewonden geslachtsorgaan. Ik huiverde bij de gedachte dat zij echt opgewonden was. Dat klandizie zoals ik het vak voor haar echt leuk maakte. Dat beeldde ik mij in dan he®, wie weet zat het helemaal anders. Maar in de betaalde liefde kan je je zulke gevoelens veroorloven; je hebt ervoor betaald... (Ze zou dit eens moeten lezen, oei-oei...)
Nog voordat ik echt gepijpt werd, deed ze goddelijke dingen met mijn pik. Ik klampte mij aan de tafel vast, en wachtte opgewonden op het moment dat ze me inderdaad tot haar nam. Langzaam, heel langzaam, volgde ze met het puntje van haar tong de kloppende aderen op mijn pik. Tegelijkertijd plaagden haar vingers mijn gevoelige ballen.
Ik kreunde op het eerste moment dat ze haar lippen over mijn glibberige eikel liet glijden. Ooh, ik werd gepijpt door een hoer, intens gepijpt!
Petra snoof wild door haar neus, en nam mij wilder in haar mond. Ik voelde dat ze in haar mond met haar tongetje mijn gevoelige plekje befte. Steeds sneller er tegenaan, steeds innemender.
Af en toe keek Petra naar boven. Geloken ogen die af en toe helemaal sloten, volle mond en zuigende wangen. Het zou niet lang meer duren voordat ik klaar zou komen.
Ik knarste met mijn tanden, wist van gekheid niet wat te doen, en woelde maar wat met mijn handen door haar haar. 'Ooh ja, heerlijk', kreunde ik, en duwde heel mijn onderlijf tegen haar aan. Ze kokhalsde, en meteen trok ik mijn pik terug. Dat was ook weer niet de bedoeling. Maar Petra herstelde snel, echt een vakvrouw.
Ze ging staan, en ontdeed mij van mijn kleding. Ze keek daarbij geilig aan, en reed af en toe tegen mij op. Ik kon mij niet meer beheersen. Ik brieste en drukte mijn mond op de hare. Ik opende mijn lippen, maar liet haar initiatief voor de zoen. Ze lokte mijn tong bij haar naar binnen, en reed weer krols tegen mij aan. Ik was een stuk langer dan haar, zakte door mijn knieŽn en drukte mijn stijve pik tegen haar natte en geschoren kutje. Ik wilde er niet in, mocht er niet in. We waren vreemden voor elkaar. Ik was een vrije jongen, en zij een hoer. Condooms waren een eerste vereiste. Maar.... Maar... Maar...
Het vlees was zwak. Allebei kreunden we luid van opwinding. We wisten dat het niet kon. En toen, heel even maar, toen gleed mijn pik, mijn naakte gladde onbeschermde pik, in haar zeer vochtig en uitnodigend kutje. Ooh, wat was het fout wat we deden, vreselijk. Maar oooh, wat was het ontzettend geil!
'Jaaah!', zuchtte Petra luid bij mijn binnendringen, 'Jaah!!!!'. Ze klom in mij, probeerde nog beter te gaan staan om mijn pik zo goed mogelijk in haar te voelen. En ik ondersteunde haar, hield haar vast onder haar heerlijk zachte en vrouwelijke bovenbenen.
Eindelijk stonden we er goed voor, zo voelde ik. Met een ferme stoot ramde ik naar boven, en mij helemaal in haar. 'Hier!', kreunde ik in het Nederlands. Al mijn beheersing, zeker nu bij haar, was weg. Petra wierp het hoofd in haar nek, en gaf zich eraan over. 'Ach, tut es', kreunde ze geil. Ik voelde haar lichaam helemaal ontspannen. Dat maakte mij nog geiler dan dat ik al was. En ik begon te stoten.
Als een lappenpop bewoog heel haar lijf op het schokkende ritme van mijn neukende bewegingen. Ik zat overal aan, mijn handen spanden en ontspanden zich op de golven van nemende opwinding die in mij raasden. Ik nam haar, ik nam de hoer. En zij liet het gebeuren.
Ik voelde voor een tweede keer die avond een orgasme opwellen. Het zou tegenvallen. In elk geval niet zo overweldigend zijn als dat ik voelde dat het moest. Het kwam door het standje, ik moest er teveel energie aan besteden. Vreemd nietwaar? Dat je zulk soort berekende gedachten kunt hebben, terwijl je met een ander deel van je geest helemaal door het geile lint gaat...
Met mijn kei- en keiharde penis die zo diep mogelijk in haar lijf, trillend - zo voelt dat dan - stommelde ik met haar in mijn armen naar het bed.
'Schneller, schneller!', moedigde ze mij aan. Ik mocht niet stoppen, moest zo snel mogelijk weer echt neuken , naaien. Ooh jezus, wat een hoer...!
Ik liet ons vallen, en nog steeds innig in elkaar verstrengeld ving het zachte bed ons verend op. Meteen met de beweging mee begon ik haar weer te neuken. Nee, pompen meer. Echt bot, echt wild.
Petra sperde zo wijd mogelijk haar benen, en ik lag ertussen. Het geluid van onze tegen elkaar kletsende naakte lijven was niet van de lucht. En iedere keer priemde daarmee mijn pik in haar. Het was zo dierlijk geil.
Ik weet niet of ze klaarkwam. Wel dat ze het flink naar d'r zin had, net als ik. Zo'n beurt had ik lang niet gegeven. Bij mij kookte het zaad in elk geval wel weer. Nu moest ik het laten komen. Ik kreeg er gewoon pijn in mijn zak van.
'Ik kom!', kreunde ik in het Nederlands. TaalbarriŤre īs tellen dan niet. 'Ja! Ja! Ja! Ja!', moedigde ze mij aan. Mijn handen knepen in de ouderwetse lakens van het hotelbed. Duizenden geile gedachten schoten door mijn hoofd, maar niet eentje werd concreet. Alleen het beeld van mijn spastisch stotende pik die keer op keer in haar verdween. Onbeschermd, kwetsbaar, zowel voor mij, als voor haar.
De onhoudbare druk in mijn onderlichaam ontlaadde zich. Ik kreunde intens. Petra zoog zich met haar onderlichaam aan mij vast. Terwijl ik met kracht mijn zaad in haar verloor, voelde ik mij vanaf mijn middel in een draaikolk terecht komen. Dieper en dieper viel ik. Verder en verder raakte ik van de wereld. Het was heerlijk. En telkens voelde ik haar aan mij, om mij, ja zelfs in mij.
Letterlijk uitgeput viel ik op mijn ellebogen. Mijn onderlijf was vrijwel gevoelloos. Wel merkte ik dat mijn pik nog steeds kaarsrecht in haar stond.
Petra rilde en drukte zich nog eens stevig tegen mij aan. Ze zei onverstaanbare lieve woordjes tegen mij. En ik fluisterde in het Nederlands terug. Dat ze zo mooi was, en zo zacht. Heel langzaam gleed mijn pik uit haar. Ze kreunde toen hij langs haar gevoelige plekjes gleed.
Ik ging naast haar liggen, en wist eigenlijk niet goed wat te doen. Mocht ik haar wel aanhalen? Liefkozen? Gelukkig maakte Petra korte metten aan mijn gepieker door zich in mijn armen te nestelen. Ik voel me echt fijn, realiseerde ik me net voordat ik in slaap viel. Alleen, er zat ook iets negatiefs bij. Inderdaad, dat ze een hoer was. Voor mijzelf. Dat ik mij zo liet gaan in de betaalde liefde, maar ook voor haar. Datzelfde gevoel, alleen dan plaatsvervangend voor haar.
Toen we wakker werden, tegelijk, was dat gevoel er nog steeds. Sterker zelfs. En ook Petra wist zich met haar houding geen raad.
Zwijgend aten we het ontbijtje dat ik bij roomservice had besteld. Niet dat we niets probeerden te zeggen of te doen, maar het lukte gewoon niet. Ik kende mijzelf niet, en gaf de schuld aan het fenomeen betaalde liefde.

Ik zei dat ik onder de douche ging. Uit mijn broek pakte ik een briefje van honderd mark en legde die op tafel. Ik vond het rottig, maar wist niet zo goed wat anders te doen.

En inderdaad, toen ik onder de douche vandaan kwam, was Petra weg. Het geld lag nog steeds op tafel. Tot op de dag van vandaag heb ik er een onbevredigd gevoel over


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners