Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Patatje Penetratie - 9824 keer gelezen
Cleo keek op de landkaart. “Nou, hier moet het geloof ik zijn,” mompelde ze voor zich uit. De mooie vrouw tuurde de weidse polder in. In de verte stond een vervallen boerderij. “Het zal toch niet?” Toch besloot ze om er heen te rijden, want verder was er in de hele buurt geen teken van bebouwing te bekennen.
De oom van de mooie vrouw was pas overleden. Zij was zijn enige nog levende familielid geweest. Hij had vlak voor zijn dood met een notaris afgesproken dat zijn testament in zijn huis zou worden geopend.
Cleo wist wel dat haar oom buiten de stad had gewoond, maar had niet verwacht om zo’n gat aan te treffen.

Even later parkeerde zij haar autootje naast een grote Mercedes en een stoere motorfiets. Blijkbaar was de notaris er al, maar die motor? Nee, die kon ze niet zo snel thuisbrengen.
Een lange, rijzige man begroette haar bij de deur.
“Jij moet Cleo zijn?” zei hij en stak zijn hand uit. “Ik ben Bernard, de notaris. Nog gecondoleerd met uw oom.”
Cleo knikte. Ze was verbaasd zo’n ontzaggelijk chique man voor zich te zien.
“Volgt u mij maar,” zei de man nu en hij liep het huis binnen.

Binnen was het een enorme rotzooi. Haar oom was blijkbaar een zonderling geweest. Deze rotzooi sloeg haar opgeleefde hoop over de erfenis de bodem in.
Het tweetal stapten nu een armetierig kamertje binnen. Het rook er bedompt en muffig. Het behang krulde van de muren en grote plakken schimmel sierden de hoeken. In het midden van de kamer stond echter de duurste televisieset en videorecorder die Cleo ooit had gezien.“Gaat u daar maar zitten,” zei de notaris. Nadat hij de beide apparaten had aangezet, nam hij naast haar plaats.
Een afgeleefd mannenhoofd verscheen op het beeldscherm en Cleo moest wel drie keer kijken, voordat zij de man herkende als haar oom.
“Hoi Cleo. Nou, het zit erop. Ik ben dood. Treur niet, eens gaan we allemaal. Alleen duurde het bij mij wat langer. Jij wist dat niet, maar ik leed al jaren aan leukemie. Volgens de doktoren had ik al jaren geleden deze band moeten inspreken.” Haar oom lachte luid om zijn eigen morbide grap. Een lach die opeens overging in een rauw gehoest. Haar oom stak een sigaret op en ging rochelend verder. “Wat jij ook niet weet, is dit. Ik ben de eigenaar van een grote snackketen. Dat is nu allemaal voor jou… als…” Haar oom stopte en blies kringetjes rook.

Cleo schrok en keek vragend naar de notaris. Deze lachte beminnelijk en moedigde haar aan om verder te kijken.
“Als je er tenminste wat voor doet. Die keten is ontstaan door mezelf te hoereren. Telkens gaf ik een stukje van mezelf weg voor het geld. Als persoon was ik niets meer dan een geldwolf, totdat ik deze ziekte kreeg. En vreemd genoeg ging het daarna nog veel beter met mijn bedrijf. Als jij die keten dus wilt hebben, dan moet jij ook door een dergelijk proces heen. Maar dan wel sneller, want tijd is geld. Zo meteen ga je naar een andere kamer. Daar tref je Boy aan, een hoer. Als jij met hem neukt, dan krijg jij die keten. Dan ben je ook een hoer, net als ik, net als Boy. De notaris blijft erbij om het te controleren. Als je het niet doet, dan gaat de hele keten naar de aandeelhouders. Je ziet maar, het beste.”
Met een glimlach op zijn gezicht, verdween haar oom van het scherm, alleen sneeuw en ruis bleven achter.

Cleo staarde voor zich uit. De notaris stond langzaam op en zei: “Ik laat u even alleen, dan kunt u erover nadenken.”
De mooie vrouw knikte uitdrukkingsloos. Ze had nog nooit de hoer gespeeld. Sterker nog, ze was juist enorm trouw aan haar vriend. De gedachte echter aan het hebben van een gigantisch bedrijf, wond haar op. Haar eigen bedrijf, directeur worden. Zo maar van de ene op de andere dag. Maar daar moet ik dan wel wat voor doen, zo bedacht ze.
Cleo ijsbeerde door het smerige kamertje heen. Nee, niet zomaar een beetje neuken, maar echt de hoer spelen. Als ik dit doe, dan ben ik echt een prostituee. Nog diep in gedachten stapte ze het kamertje uit.

Buiten ving de notaris haar op. “Ah, daar bent u. Nu, zullen we dan maar?”
Voordat Cleo ook maar iets kon zeggen, was de statige man al doorgelopen. Verbouwereerd liep ze achter hem aan. Ze liepen nu een andere kamer binnen. Deze zag er echter geheel anders uit. Licht, sjiek en fantastisch. Alsof hij helemaal voor dit doel was ontworpen.
Op een stoel zat Boy. Hij stond meteen op toen hij Cleo zag. “Hallo, ik ben Boy,” zei hij met een twinkeling in zijn ogen. Cleo was per slot van rekening een mooie klant.

Sprakeloos schudde Cleo zijn hand. Bewonderend streek de mannelijke hoer door haar haren heen. Cleo rilde. Het ging haar allemaal te snel. Zo snel zelfs dat ze niets anders wist te doen dan zijn aanrakingen lijdzaam te ondergaan. De mannelijke hoer knoopte nu haar bloesje los en liet haar broek vervolgens langs haar benen omlaag glijden.
De notaris die ondertussen op een stoel was gaan zitten, kon een bewonderende zucht dan ook niet onderdrukken.

Daar stond Cleo dan. Ze kon niets doen, niets zeggen. Voordat zij haar instemming kon geven, was het hoerenspel voor haar al begonnen. Ze realiseerde zich dat ze het niet meer tegen kon houden, nu ze daar alleen nog maar in haar sexy en sportieve ondergoed stond voor die beide mannen.
Boy betastte haar teder, maar wel doelgericht. Zijn zachte strelingen naderden meer en meer haar erogene zones. Cleo werd er nog apathisch van. Heel diep in haar onderbewustzijn groeide de angst dat ze zijn aanrakingen lekker zou gaan vinden. Dat ze geil zou worden van de gedachte dat zij nu de hoer zou gaan spelen. Wat radeloos keek ze naar de notaris, maar die deed of zei niets. Hij was in ieder geval een goed vakman, want geen detail ontging hem om te beoordelen of de laatste wil van de overledene werd ingewilligd.

Boy had intussen met zijn ene hand haar borsten bereikt. De vingers van zijn andere hand speelden met de rand van haar slipje.
“Laat je maar gaan,” fluisterde hij zacht. “Dan wordt het al snel wat beter.”
Hij bracht zijn hoofd dichter naar haar oor toe. Aanvankelijk kon ze niet horen wat hij zei, maar het leek steeds een woord te zijn. Steeds hetzelfde, telkens een beetje harder en duidelijker. Met het opvoeren van zijn geilspel, werden ook zijn handelingen in en om haar slipje intenser. Hij masseerde haar venusheuvel en kroop langzaam naar haar kittelaar.

“Hoer, hoer, hoer.” Met een schok realiseerde Cleo wat hij nu eigenlijk zei.
Maar de gewaarwording van zijn hand op haar clitoris was groter. Bijna automatisch duwde zij haar bekken tegen hem aan. Bijna, want het werd lekker, te lekker om nog mentale weerstand te bieden.
Met een diepe zucht liet Cleo haar laatste bedenkingen wegvloeien. “Oh ja, ik ben een hoer. Mmmm.”

De notaris schraapte zijn keel en ging er wat gemakkelijker bij zitten. Blijkbaar zat zijn strenge taak erop. Hij zag hoe Cleo wulps haar lichaam draaide en zich inniger tegen de mannelijke hoer aandrukte.
Cleo begon zichzelf nu ook te betasten, iets wat zij normaal gesproken niet snel deed. Maar nu was het anders. Deze vrijpartij maakte dat in haar los. Ze schreeuwde het bijna uit van gretigheid. Ze wilde geneukt worden, ze wilde een stevige paal in haar hoerenlichaam hebben. Uitgehongerd schoof ze in een keer de broek en onderbroek van Boy naar beneden. De geroutineerde gigolo was nog niet al te hard. Haar knieën knikten, terwijl ze zich liet zakken. Boy merkte dat en dat wond hem op.

Voordat Cleo zijn pik in haar mond had genomen, was de staaf van de hoer al op volle oorlogssterkte gekomen.
Terwijl ze de jongen nu pijpte, keek Cleo met een schuin oog naar de notaris. De statige man deed nog steeds zijn best om professioneel te blijven, maar hij schoof wat onrustig op zijn stoel heen en weer.

“Kijk maar goed,” zei de inmiddels losgeslagen Cleo. “Kijk maar eens goed hoe ik mijn erfenis opstrijk.” Ze slikte en hapte vol overtuiging naar die vleeslat. Het mannelijk voorvocht smaakte prima. Honing, zo schoot het haar te binnen. Ooit had zij eens in een vrouwenblad gelezen dat het sperma van een man minder bitter smaakte als hij het vaak deed. Mmmm, dacht ze dan ook in opperste geilheid. Zo te proeven, doet hij het zeker wel vijf keer per dag.Haar nog vrije hand gleed vliegensvlug over haar eigen lichaam heen. Af en toe vingerde zij haar steeds natter wordende kutje en slipje. Voor de ogen van de beide mannen, rook ze daarna steeds weer aan haar vingers.
Boy kreunde. Zo veel overgave had hij bij deze vrouw nu ook weer niet verwacht.
“Kom op me zitten. Ik wil je over me heen voelen glijden,” hijgde hij.
Meer voor zichzelf dan voor de beide mannen, bewoog Cleo zich wulps over Boy heen. De mannelijke hoer zag langzaam maar zeker haar goddelijke lichaam op zijn pik afkomen. Geraffineerd schoof Cleo haar slipje een stukje opzij.

De notaris en Boy kregen hierdoor het uitzicht op haar heerlijke spleetje. Haar schaamvlees glinsterde. De eikel van Boy raakte nu haar geile onderlichaam. Voordat de man echter zijn pik in haar kon leiden, was Cleo hem voor. Loom bewoog haar hand langs zijn pik. Ze had haar ogen gesloten.
“Mmmm, deze krijg ik er dus in,” zei ze zwijmelend.
Toen, heel ferm en kordaat pakte zij die neukstengel beet en zette die voor haar levensgat. Voorzichtig schoof ze naar beneden. Ze hijgde, terwijl die zware penis steeds dieper haar onderlichaam binnendrong.

“Oh, wat een heerlijke ruil,” smachtte ze. “Deze worst voor een snackbarketen.” Met grote ogen keek ze de notaris aan, die intussen ook een flinke bobbel in zijn broek had gekregen.
Steeds sneller zag de man nu die erfgename die mannelijke hoer berijden. Hij wist niet meer waar hij kijken moest. Maar zijn klant had hem nu eenmaal gevraagd om tot het einde toe te blijven. Tot op het moment dat het zaad uit de penis van die hoer zou gutsen.

Boy bleef zich ondertussen verbazen over zijn cliënte. Haar goddelijke lichaam, dat zo deinde op zijn stokstaart, zelfs dat was voor de ervaren professioneel als hij dat was, net iets teveel van het goede.
“Je moet je nu even omdraaien,” kreunde hij dan ook. “Ik sta op springen!”
“Oh ja, oh ja,” hijgde die teef naar hem terug. “Dat wil ik zien! NU! Je moet spuiten. NU!”
“Niets daarvan, ik wil nog langer mee,” hijgde de gigolo en hij duwde de vrouw op haar zij.

Nu was het zijn beurt om te gaan pompen. Met lange halen duwde hij zijn leuter bij haar naar binnen.
In deze houding kon Cleo geen kant meer uit. Ze zat ingeklemd tussen de leuning en de pompende Boy in. Iedere beweging die zij nu maakte, kwam dan ook door zijn penetrerende stoten. Ze werd genomen, hard en diep. Er was niets dat zij er nog aan kon doen. De opwinding van Cleo bereikte hierdoor dan ook al snel een hoogtepunt. Ze kon met haar vingers niet eens meer van haar eigen spleet afblijven.

“Wat… wat doe je nu,” stotterde de notaris, die nu een goed uitzicht had op dit neukende en masturberende schouwspel.
“Ik vinger mezelf klaar,” steunde Cleo, die loom naar de bobbel in zijn broek keek. “Ik maak mezelf klaar, terwijl ik intussen heerlijk genomen wordt.”
De door zijn beroep gedwongen voyeur wist nu helemaal niet meer waar hij heen moest kijken.
Dat was voor Cleo meer dan genoeg. Boy voelde hoe haar lichaam verstarde, zelfs haar tenen kromden zich. Alhoewel de vrouw niets zei, wist hij genoeg. Meteen verhevigde hij zijn beuken op haar. Ook zijn greep op het mooie meisje verstevigde zich.

“En nou ga je komen, hè slet!” hijgde hij zachtjes in haar oor.
“Oh ja, oh ja!” Cleo gaf zich nu helemaal. Duizenden beelden flitsten door haar heen, maar tegelijkertijd waande zij zich dood. Maar dan wel een heerlijke zoete dood.
Boy verminderde langzaam zijn stoten tijdens het afnemen van haar hoogtepunt. Langzaam stapte Cleo van de man af. Zijn pik gleed zuigend uit haar neukgrot. Het geilvocht trok draden slijm tussen haar gezwollen schaamvlees en zijn nog steeds stijve piemel.

“Poeh!” zuchtte Cleo. “Dat was me even wat.”
Ook de notaris stond op. Ook hij was maar wat blij dat het nu afgelopen was.
“Ho, ho,” protesteerde Boy. “Ik weet dat het niet bij de deal hoorde, maar ik zit nog wel met de gebakken peren.” En hij wees hierbij naar zijn enorme paal die kaarsrecht voor zijn lichaam op en neer zwieberde.
“Tja,” zuchtte Cleo gelaten tegen de notaris. “Dat kunnen we die jongen nu ook weer niet aan doen.” Begeleid onder het gekreun van de respectabele man, begon Cleo de mannelijke hoer weer te pijpen. Zijn pik proefde nu nog veel aangenamer aan dan eerst.

Dat komt natuurlijk door mijn eigen kutgeil, zo bedacht ze zich. Niet zozeer van geilheid, maar meer om de smaak, nam ze die stengel nu goed te grazen.
Boy begon nu te schokken en liet zich op een stoel neervallen. Meteen bewoog Cleo zich met haar hoofd mee.
“Hier met die frikadel, die mayonaise van jou wil ik wel eens proeven,” zei ze, al helemaal in de rol van fastfood queen.

Nu op die mayonaise hoefde Cleo niet lang te wachten. Voordat Boy goed en wel in die stoel zat, golfde de eerste klodder er al uit. Cleo zoog het gretig op.
“Mmmm, dat smaakt goed,” zei ze en keek weer naar de notaris.
Bij de volgende lading zaad moest zij echter haar ogen sluiten. Snel nam ze die grote jongen van hem helemaal in haar mond en ving zo het resterende sperma op dat hij nog spoot met haar slokdarm.

Boy beëindigde zijn hoogtepunt met een diepe zucht. Beschaamd keek hij naar de notaris, die weer in zijn stoel was gaan zitten.
“Sorry,” zei hij verontschuldigend. “Maar zij is een echte duivelin.”
De notaris keek hem streng aan en zei: “Jongeman, ik had van jou toch wel wat meer professionaliteit verwacht. Scheer je nu maar weg. Je hebt je geld al gehad, dus ik wil je nooit meer zien.”
Cleo begreep er niets van en keek van de een naar de ander.
Boy kleedde zich weer aan. Zijn nog nadruipende pik klapte hij in zijn slip. Aangekleed liep hij met zijn staart tussen zijn benen de kamer uit.

En pas toen hij de motor van de mannelijke hoer buiten hoorde starten, sprak de notaris weer. “Jongedame, ik moest toezien op het naleven van de laatste wil van je overleden oom,” zo begon hij plechtig. “Ik heb hier nu zo’n kwartier gezeten en niets heeft erop gewezen dat jij dat beroep hebt uitgeoefend die jou oom je had toegedacht. Daarom kan ik tot geen andere conclusie komen dat de erven van de snackketen niet aan jou mogen toevallen.”

Met open gevallen mond hoorde Cleo zijn woorden aan. Zelf kon ze geen woord uitbrengen.
De notaris kwam uit zijn stoel overeind, graaide in zijn broekzak en haalde daaruit een briefje van honderd te voorschijn. “Zo,” zei hij. “Dan ga ik nu maar weer eens op kantoor aan.”
Cleo slaakte een diepe zucht van verlichting. Ze begreep zijn bedoeling. De mooie vrouw stak haar hand uit om de man gedag te schudden. De notaris deed hetzelfde.
Meteen daarop nam Cleo het geld uit zijn handen en zonder een woord te zeggen, trok ze haar slipje nu helemaal uit en ging op het bed liggen dat ook in de kamer stond.
Vervolgens spreidde ze haar benen en zei: “Kom maar, maak je geld maar eens waar.”

En terwijl de notaris onhandig en gehaast zich even later in haar bewoog, zag Cleo zichzelf in gedachten al in een directiestoel ronddraaien.
“Kom maar schatje. Ja, toe maar. Oh, wat ben jij goed.”Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners