Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Oudere vrouw op het strand - 20507 keer gelezen
Dit verhaal is net als de andere verhalen van mij waargebeurd. Ik weet niet wat het is maar waarschijnlijk heb ik gewoon een sterke sexuele aantrekkingskracht.

Het was een warme dag en ik besloot eens te gaan mountainbiken in de duinen. Om een uur of 12 ging ik weg en ik was om ongeveer 12.30 in de duinen. Na daar een tijdje te hebben rond gecrost besloot ik te gaan uit rusten op het strand. Dat dat nu net het naaktstrand was vond ik niet erg.

Eenmaal op het strand zocht ik een plek in duinen waar ik me eerst uitkleedde en daarna lekker ging liggen. Na een half uurtje of wat merkte ik dat er een oudere vrouw naar mijn 17 cm lange lul lag te kijken. Ik dacht niet moeilijk doen en gewoon terug kyken. Op het moment dat ik keek, keek zij weg. Dit ging zo een paar keer. Ik besloot dat het tijd werd voor de duik in de zee.

Toen ik een 10 minuten later terug kwam viel het me op dat de vrouw een fiks aantal meters dichterbij was komen liggen. Zelfs zo dat ik terug naar me plaats langs haar MOEST lopen. Ik liep langs en we inspecteerden elkaars lichaam zonder iets te zeggen. Wat me gelijk opviel was haar kale kut en haar nog zeer mooie borsten. Ik ging gewoon weer liggen, maar had wel lichtelijke last van een stijve. Ook dat ging bij deze vrouw niet onopgemerkt voorbij. Langzaam kreeg ik wel zin om haar een beurt te gaan geven. Maar ik moest het natuurlijk wel zeker weten dus ik pakte me spullen en liep naar een stuk stil strand en ging in de duinen liggen. Zoals ik ook had verwacht kwam zei daar ook snel in de buurt liggen.

Ik vond dat het tijd voor actie was en ik stapte op haar af. Toen ik bij haar aankwam zei ik:"ZOOOO, ik vind dat ik het moet zeggen dat u een mooi lichaam heb." Haar antwoord hierop was dat mijn body er ook wel mocht wezen. Ik vroeg haar of ze bij mij misschien wilde komen liggen. Ze aarzelde niet en zei direct ja.

Nog geen 5 minuten later lagen we naast elkaar. Ik met een half stijve lul en zij met wel erg stijve tepels. Ik besloot het te wagen te vragen of ik haar mocht insmeren. Ze keek me verrast aan maar zei:"ja, maar dan alleen de voor kant want die is nu in de zon." Ik pakte de olie, deed wat op me handen en smeerde dat eerst op haar buik. Toen smeerde ik haar borsten in. Ik voelde haar heerlijke borsten en aan mijn pik te zien kon je zien dat het lekker was. Zij merkte dat ook op. Ze zei:"Niet alleen ik geniet van jouw handen maar jouw pik ook. zou ik hem misschien mogen vastpakken?" Ik zei:"Ja hoor zoŽn mooie vrouw als u altijd." Ondertussen waren mijn handen afgezakt naar haar benen. Ze vroeg of ik ook de binnen kant van haar benen wilde doen. "Natuurlijk"zei ik. Zo kwam het dat zij mijn pik losliet en ik voor een heerlijke kut zat. Dat maakte me zo geil, dat ik me niet bedacht en zo haar begon te vingeren. Ik merkte gelijk dat ze ervan genoot. Want ze kreunde:"ik wil je tong voelen en je pik in me mond." Zo gezegd zo gedaan. Zij pijpte me en ik befte haar.

Opeens zei ze:"Ik wil je voelen." Ik begreep het en nam plaats en neukte haar eerste langzaam en zacht. Daarna snel en hard en toen weer langzaam en zacht.
Ik voelde dat ik bijna kwam en besloot te stoppen en te vragen of ik haar in haar kont mocht nemen. Dat mocht. Na eerst haar kontgaatje wat opgerekt te hebben stopte ik me pik erin. Dit keer neukte ik er eerst langzaam en zacht en daarna hard en snel. Toen ze zo hard kreunde van genot dat ik dacht dat ze klaarkwam stopte ik en besloot haar weer van voren te neuken. Hetzelfde ritueel volgde ik stond bijna op springen toen ik stopte.
Ik haalde mijn pik uit heerlijke kut en liet me klaar pijpen. Mijn sperma spoot ik diep in haar mond en ze slikte alles door. Daarna heb ik haar klaar gebeft en gevingerd.

Toen alles weer tot rust was gekomen hebben we de rest van de middag heerlijk van elkaar genoten. Maar dat blijft tussen de zee, het zand, zij, ik en de duinen.

Voor opmerkingen en/of contact mailen/msn-en naar fclisser@live.nl


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners