Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Oud En Nieuw - 8349 keer gelezen
k en mijn vrouw hebben geen droomrelatie, we hebben vaker ruzie dan dat het goed gaat met onze relatie. Het is een lang complex verhaal om onze relatie uit te leggen, maar het is geen goeie. Hoewel ik een zeer impulsieve persoon ben en dus vaak geil ben, heb ik vrij weing sex met mijn vrouw.

Als we ruzie hebben, dan praten we niet met elkaar, misschien herkennen meer mensen dit. Maar soms heb ik enorme sexuele verlangen, maar moet me toch inhouden. Zij heeft dat ook, maar blijkbaar is de drempel om weer vrede te sluiten voor haar toch groter dan de sexuele verlangens. We hadden toen al ruim een maand ruzie en het was die dag oud en nieuw. Toen de klok twaalf uur sloeg en het nieuwe jaar inging, gingen wij vuurwerk afsteken. We hadden zelf niet veel vuurwerk, maar we keken ook eerder naar wat de buren afstaken. Zo keek ik hier en daar naar andere dames die voor zo een nacht nogal sexy gekleed waren. Die lichamen begonnen mij te prikkelen en begon ik vrij snel behoorlijke verlangen naar sex te hebben. Maar het zou toch ook mooi zijn om het nieuwe jaar met sex te beginnen.

Ik werd een beetje moe van het kijken en begon slaap te krijgen. Omdat ik geen zin had om mijn best te doen wakker te blijven, wilde ik gelijk naar bed gaan. Gevoelsmatig was het toch niet zo een leuke tijd, Ik zat immers met een gebroken relatie. Maar nadat ik het bed in gedoken was, kwam even later zij ook erbij. Ik dacht dat ik snel in slaap zou vallen, maar doordat ik een enorme behoefte had aan sex had en ook nog met een stijve lag, bleef ik maar piekeren. Wat zal ik nou doen, dacht ik. Zal ik haar knuffelen om zo elkaar te prikkelen zodat we toch sex hebben? Nee, fuck it., dat zal ze niet van mij krijgen. Als zij koppig blijft en niet zelf het initiatief neemt, dan doe ik het ook niet. Er was zelfs een moment van woede in me. Maar na een tijd heen en weer draaien en toch maar niet kunnen slapen, maakte de zaak alleen maar moeilijker. Ik bedoel kom op, het is officieel nieuw jaar, dan moeten we toch goed beginnen

Ik merkte aan haar dat ze ook niet echt kon slapen, eigenlijk wachtte ze af wanneer ik het initiatief nam. Maar dat zou dan de zoveelste keer zijn dat ik het initiatief neem, die bitch mag toch niet haar zin krijgen. Op dat moment was ik het zat en wilde de knoop doorhakken. Ik dacht, weet je wat, ik zet mijn trots op zij, ik ga gewoon voor de sex, want ik word er zo een beetje wanhopig van. Ze lag met haar rug naar mij gekeerd, ik schoof dichter bij haar aan en pakte bij haar borsten. Op dat moment ontspande ze zich en ze draaide op haar rug. Ik ging met mijn hand onder haar piyama en duwde mijn hand onder haar BH en begon haar borsten te kneden en te knijpen. Dat vind je wel lekker, he bitch, dacht ik. Het leek wel alsof ik op haar wilde afreageren, vanwege de langdurige frustraties die bij zo een slechte relatie teweeg brengt. Zij begon te kreunen. Het maakte haar niet uit wat ik dacht, als ze maar geneukt werd, merkte ik aan haar.

Ik ging met mijn hand al gauw naar haar warme vagina, eerst met haar piyama aan. Ik wreef over haar vagina aan, wat warm en vochtig aanvoelde. Gelijk daarna trok ik haar broek en slip uit en nu lag zij helemaal vanaf haar middel helemaal naakt. Ik legde mijn hand op haar poesje, aaah, wat is dat lekker, om haar echte vagina aan te voelen.Ja Het was lekker om aan te voelen en begon mijn middelvinger in haar natte kut te steken. Ja bitch, dat vind je wel lekker he, dacht ik bij mezelf. Met mijn ring- en wijsvinger duwde ik haar schaamlippen opzij, zodat mijn middelvinger de vrije ruimte had om makkelijk in haar kutje te glijden. Haar kut was al helemaal nat, dus ik kon daaruit concluderen dat zij allang geil was, die bitch.

Ik was zo geil, dat ik niet veel tijd wilde besteden om aan voorspel te doen. Dus ik stond op mijn knieen, spreidde haar benen en deed mijn stokstijve lul erin. Aaah, da's lekker warm zeg. Ik begon eerst rustig, maar al gauw begon ik in haar te beuken, die bitch. Vind je het lekker, vroeg ik hijgend. Ja lieverd zei ze. Ik vroeg nog eens, maar dan harder en ik neukte ook harder, vind je het lekker? Ja schokte zij er uit. Ik zal je goed neuken, zei ik haar. Waarbij je een beetje wraak kon proeven uit mijn stem. Ik begon haar hard te beuken en zij begon te beseffen dat ik haar hard wilde neuken. Dat leek haar nog geiler te maken, maar ook onderdaniger, had ik het gevoel. Want ze liet me gewoon mijn gang gaan. Ze deed niet moeilijk, zoals ze normaal wel is.

Na een tijdje deze bitch stevig te hebben gebeukt, voelde ik de orgasme opbouwen. Maar ik wilde niet dat ik zo snel klaar kwam. Dus ik pakte mijn lul er uit en zei, kom hier en zorg goed voor hem, terwijl ik mijn lul richting haar mond nam. Ze begon mijn lul, wat doorweekt was door de vocht van haar geile kut, in haar mond te neme en begon te pijpen. Fucking slet, dacht ik bij mezelf, maar durfde dat niet hardop te zeggen. Had ik eigenlijk wel moeten proberen, maar ik wilde geen risico nemen om mijn vurige sexverlangen te blussen. Dus ik zei, ja schat, behandel hem goed, dan zal ik je goed neuken. Tegelijkertijd sloeg ik haar op haar bil. dat deed ik een aatal keren, terwijl ze mij pijpte. Ik klapte op haar bil en wreef er overheen en op dat moment wist ik dat ze onderdanig was. Ze accepteerde dat ik haar spenkte terwijl ze mijn lul pijpt. Dat is pas een echte bitch, zo een btich wil ik graag hebben. Ik bleef zeggen dat ik haar goed zal neuken.

Ze was klaar met pijpen en begon haar weer als een kruiwagen te nemen. Ik begon haar weer te beuken, want ik had een korte pauze genomen toen ze me pijpte. Ze begon lichtjes hardop te kreunen. Dat vond ik wel lekker, ik zei dan ook, ik moet je horen. Ze begon harder te kreunen, ik zei harder. Maar ze bleef op het hetzelfde niveau kreunen. Omdat ik haar zag als een bitch kon ik het niet laten om te zeggen dat ze mij bitch is. Dus ik zei, ben je mij bitch? Ze zei, jah. ik ben je bitch. Ik zei, ben je mij bitch, ze antwoordde, ja lieverd, ik ben je bitch. Zo begonnen we elkaar geiler aan te praten. Toen zei ik, ik zal je goed neuken bitch, ik zal je heel goed neuken bitch van mij. Terwijl zij verder bleef kreunen, begon ik haar bij d'r haren te pakken en beukte steeds harder. Ik neukte steeds agressiever naarmate de orgasme steeds dichterbij kwam. Ik begon te kreunen en te grommen tegelijk en het ging steeds harder, steeds harder......tot ik haar in haar kut vol spoot. Mijn pik bleef pompen, aaah shit, het was een hele ontlading. Een explosie waar meer dan een maand aan vooraf was opgebouwd, was in het nieuwe jaar tot een climax gekomen. Wat was dat lekker.

We waren allebei in slaap gevallen en de dag daarna hadden we al ruzie...maar dat is een ander verhaal.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners