Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Op de moterkap - 8309 keer gelezen
We zijn al meer dan een jaar elkaars minnaars en nog steeds ontdekken we nieuwe wensen bij elkaar. Vreemd als je allebei uit een relatie komt waarin dat totaal niet vanzelf sprekend was. Vreemd omdat de wensen in de basis niet op lust zijn gebaseerd.
Ik reed vanmiddag naar je toe en de smsjes spraken duidelijke taal: mevrouw eiste aandacht, want ze had al te lang "droog" gestaan en ze had haar best gedaan. Haar best om haar minnaar te verrassen. De toon vd smsjes worden steeds pikanter, steeds heter. Je noemt je "mijn sletje"!
Ik kom aan en je bent te laat om zelf de deur te openen, want ik vond je sleutel op het geheime plekje. Daar waar hij ligt als je denkt dat dit voor mij handig is. Nodig is.
Je komt net de trap af en je ziet er betoverend uit. Ik zie eerst je benen in een zwarte panty in zwarte laarzen. Een heel mooi zwart jurkje en om het af te maken the finishing touch. Strak om je hals een zwarte veter. Je weet dat ik dat ontzettend opwindend vind. Je kijkt me aan en peilt het effect. De glimlach om je mond verraadt dat je vindt dat je geslaagd bent in je opzet. Dat je de situatie beheerst. Ik kus je en laat je rondjes draaien om je te bewonderen. "buk voor me" vraag ik je en gracieus zet jij je benen iets uit elkaar en bukt om je hond te aaien. Het korte zwarte jurkje spant om je heerlijke billen en ik moet er aanzitten. Ik trek je tegen me aan en eigenlijk heel vulgair kan ik me niet bedwingen. Ik maak enkele neukbewegingen tegen die heerlijke kont. Je redt de situatie door te lachen. Niet uitbundig. Je vat het op als een compliment. Een beheerste lach. De lach van een vrouw in control.
We kussen nog wat en ineens knoop je mijn broek los en pijpt me. Je stopt er even abrupt mee als je begon. Mij in vertwijfeling achter latend.
Je moet nog spullen inpakken en ik mag je fietsband plakken. Buiten. Ik hoor binnen de muziek dreunen en stel me voor hoe je danst tijdens het inpakken. Stiekem maak je eigenlijk foto's van me.
We zijn klaar om te vertrekken en we drinken nog gauw even wat. De telefoon gaat en onze gastheer vraagt hoe laat we gaan arriveren. Je geeft mij de telefoon en ik dwing je me te pijpen tijdens het gesprek. De pretlichtjes in je ogen verraden dat je het erg graag wilt doen en ik heb moeite om bij het gesprek te blijven.
In de auto kletsen we gezellig en ik merk dat een potje pijpen er niet echt in zit. Ik breng het onderwerp op je fantasie dat je het met een vrouw doet. Dat ik het antwoord op mijn smsje eerder vandaag nog niet ontvangen had. Je verteld het me, met een hele sensuele glimlach en mysterieuze blik in je ogen. Ah er is weer spanning. Ik sla mijn arm om je heen en glijd in je jurkje. De stof is heerlijk zacht, net als je borst. Je tepel is je gevoelige plekje. Ik speel ermee en je wordt ontzettend geil.
We spelen met onze tongen. Kort, want het is redelijk druk op de weg.Ik fluister dat ik zo geil werd van het smsje waarin je zei dat je "mijn sletje was". Dat ik je vanavond wil neuken Liefst in je kontje. Mijn plekje. Het plekje waar ik de 1e was en waar je echt van geniet als ik je daar verwen. Verwen met mijn vingers, mijn keiharde piemel en vooral met mijn tong als ik je daar lik.
De vrolijkheid verdwijnt van je mooie gezichtje, want het doet daar zeer. Vanavond daar niet. Ik begrijp het en probeer niet te teleurgesteld over te komen.
We komen aan en worden hartelijk welkom geheten. Jij draait het gesprek met de gastvrouw al heel erg snel op sex, terwijl je mijn ogen continue opzoekt. Jouw spel om mij gek te krijgen is begonnen. Ik verleg mijn aandacht gauw naar de gastheer, om erger te voorkomen. Tijdens het eten teasen we elkaar wel een beetje, maar onschuldig vooral.
De gastheer vraagt of je achterop zijn motor mee wilt en tot mijn verrassing wil je graag mee op dat racemonster. De kracht van de motor windt je kennelijk op, want je komt geiler binnen dan dat je weg ging. We knuffelen tegen elkaar aan op de bank. Ik blaas in je decolleté. Het windt je op en leidt je enorm af.
We gaan naar huis en je hebt echt veel te veel gedronken. Je weet het en je maakt je zorgen of je wakker kan blijven. Je voornemen om buiten sex te hebben komt weer naar boven. De echte energie lijkt te ontbreken. Ik speel weer met je benen en mijn hand gaat naar je borsten. Je gloeit van geilheid en je eist dat ik keihard in je tepels knijp. Eraan trek. Het moet hard. Vooral hard.
"stop!" roep je. Ik wil dat je mijn borsten likt. Dat je aan mijn tepels likt. Ik zoek een parkeer gelegenheid aan de snelweg. Ik spring uit de auto en pak je tas. Wat een boel spullen en daar in het hoekje ook je vibo: de roze vriend.
Ik stap weer in de auto en je panty en string is uit. Je speelt met jezelf. Ik lik je borsten, je poesje. Je begint te spelen met je roze vriend. 1 been omhoog tegen het dak en je andere been zo ver mogelijk de andere kant op. Op mijn linkerbeen waardoor ik niet meer kan koppelen.
We rijden weer en ik zet hem op cruisecontrol. Dat geeft me de gelegenheid om weer met je te spelen. Je tepels, je klitje en ook je kontje wordt niet vergeten. 1 vinger in je poesje en het andere in je kontje. Je geniet en geeft je over.
Je schreeuwt opeens dat ik moet stoppen. Nu! Meteen! Desnoods midden op de snelweg. Je wilt dat ik je neuk. Ik leg je uit dat dit niet kan. Te gevaarlijk en ik wil geen boetes. Je vindt me laf, maar eigenlijk begrijp je het wel.
Ik zoek een plekje en dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Jij hebt namelijk besloten dat je op de motorkap genomen wilt worden. Ik wil heel graag, maar ben echt te nuchter om dat direct naast een bemand tankstation te doen. We rijden door en jij speelt met je roze vriend. Het zoemgeluid klinkt indringend en toch heel opwindend. Opeens weet ik een goed plekje en ik rijd ons erheen. Een doodlopende weg in de weilanden. Ik parkeer in een daarvoor bedoelde inham en zie opeens dat er een verlichte boerderij wel heel erg dichtbij staat. Ik kan ze moeilijk laten verhuizen, dus ik rijd 50 meter verderop in een andere inham. We kussen en ik lik jou. Ik wil dat je me pijpt, maar je wilt niet. Ik speel met je tepels en zeg dat je moet. Je moet me hard maken met je mondje. Je vliegt erop af en pijpt me. Wild. Vol overgave.
Ik stap uit en ga bij de motorkap staan en roep je. Je trekt gauw je laarzen aan en komt naar me toe. We tongen en bevoelen elkaar. Het windt gigantisch op!"pijp me!" zeg ik je en weer zet jij je mooie benen iets meer uitelkaar en bukt. Je lippen omsluiten mijn piemel. Je tongetje speelt met mijn eikel. Je zuigt. Je verwend. Je kreungeluidjes maken me nog geiler. Ik voel alles kloppen en jij kennelijk ook, want je haalt me uit je mond met een laatste likje. Dit is meer dan teasen. Veel meer zelfs.
Ik duw je voorover op de motorkap en je handje helpt me naar binnen. Ik neem je steeds dieper. Steeds harder en sla je op beide billen. Je gilt dat je daar geil van wordt. Harder. Meer. Dieper. Mijn duim gaat naar je mondje en je begrijpt me meteen. Je zuigt eraan Knabbelt eraan. Mijn duim is nat van je mondje en ik druk hem in je kontje. Je strak gespannen kontje. Mijn kontje!
Je geniet en kreunt. Ik ga harder en harder. Je gilt het uit. "Ik ben je sletje! Eindelijk neuk je me. HARDER!"
Dit is net een droom. Een heerlijk wijf ligt met haar mooie jurkje op mijn motorkap. Haar billen bloot en benen strak gespannen. Iets uitelkaar. Mijn piemel die zich flitsend in en uit haar poesje beweegt.
Jij komt en eist dat ik het poesje van mijn sletje volspuit. Je handje helpt, kneed mijn ballen. Heerlijk!
Toch blokkeer ik en ik stel je voor om het in je mondje te doen. Je bent teleurgesteld en ik grijp in.
Lik mijn ballen commandeer ik je. Je zakt door je knietjes en likt ze. Ik trek mezelf af en vlak voor ik kom kreun ik het eruit: mondje open, ik spuit over je heen. Steek je tongetje uit, net als een echt sletje. Je doet het voor me en ik word zo mogelijk nog geiler. Alles klopt en van heel ver, heel diep, voel ik het komen. Stralen vliegen tegen je mooie gezichtje aan. In je mond. Op je tongetje en in je haar.
Ik wil dat je me schoon likt, maar jij hebt er echt genoeg van. Je trekt je mondje terug en staat op. We kussen nog wat en jij haalt het ergste van je gezichtje. We gaan naar jouw huisje. Eindelijk slapen. Tijdens het laatste stukje speel ik nog met je borst.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners