Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onverwachte seks met jonge vrouw - 20957 keer gelezen
Ik zat aan een tafeltje met mijn rug tegen de muur zodat ik een goed overzicht had van het kleine maar gezellige restaurant. Ik had een rode martini besteld iets wat ik al lang niet meer gedronken had, het was waarschijnlijk de Italiaanse sfeer die me keuze deed maken. Ze kwam binnen, een jonge mooie slanke vrouw, niet mager, niet groot, half lang blond haar, mooie boezem, bruin van vel en een heel lichte make-up. Ze ging voor me zitten aan een klein tafeltje zodat ze uitzicht had op het terras dat stampvol zat bij dit mooie weer, ik had ook liever buiten gezeten, hoewel nu zij hier was.

Het was druk ik zat al een kwartier te wuiven naar de kelner maar die zag me niet of wilde me niet zien. Ik besloot dan maar recht te staan en zelf tot aan de bar te gaan ik moest langs haar tafeltje komen en rook de geur van jasmijn. Ze keek op en ik glimlachte haar vriendelijk toe wat ze op haar beurt ook deed. Ik zette mijn weg verder tot aan de bar met de glimlach op mijn gezicht, dat is nu het type vrouw waar ik weg van ben maar ik zou haar nooit durven aan te spreken. Want ze is veel te mooi, ik ben bang van mooie vrouwen, vooral omdat de kans bestaat dat ze je negeren en je dan ook kleineren door het een of andere brutaal opmerking en trouwens die hebben aandacht genoeg van mooie mannen, niet dat ik lelijk ben dat niet, ik mag gezien worden dat zegt men toch maar ik ben klein en ook al een beetje oud. Opeens dook er een mollige vrouw voor me op met slordig haar en onverzorgde ouderwetse kledij.

“Wat moet je,” "Een pilsje en de weg naar het toilet aub." “Daar die deur, en je pilsje zet ik op de toog klaar.” “Dank je” ik ging richting WC, deed de deur open en kwam zo buiten op een binnenplaats. In de hoek was er een deur die uitweg gaf in een achterliggende straat en rechts er van stond een klein gebouw met de toiletten. Ik deed wat ik moest doen en toe ik mijn handen aan het wassen was kwam zij op het plaatsje.

Ik zag ze aarzelen ze vertraagde stond stil en keek me aan. Ik glimlachte opnieuw, ze kwam recht op me af het mannen gedeelte binnen. “Ik vertrouw het hier niet, wil jij de wacht houden voor de deur?" "Ja” zei ik. "Ik ga hier bij de mannen dan sta je niet voor aap bij de dames" zei ze al lachend. Ik stond zoals gevraagd voor haar deur en willen of niet hoorde ik hoe ze alles loste, het was het geluid van een onderdruk staande straal kort en krachtig. “Zo, ik ben klaar nu nog even mijn handen wassen." “Goed dan. Dag." Zei ik en draaide me om weg te gaan. “Ga je weg, wacht je niet op mij?” “Als je dat wil dan doe ik dat graag.” “Ik voel me hier niet zo veilig weet je.” “Waarom” vroeg ik. “Zie je die daar door het venster gluren” Ik keek rond en zag een jonge kok die vanuit de keuken naar buiten keek.“Och, ben je daarvan bang."

"Als ik op de plaats kwam likte hij zijn lippen af en deed hij obscene gebaren met zijn tong je weet wel. Ik betrouw hem niet.” Ze had gedaan met haar handen te wassen en we gingen samen terug maar het restaurant. Ik ging richting mijn tafel en greep me kans. “Kom je aan mijn tafel zitten” vroeg ik met een krop in mijn keel. Ik ga hier zeker weer af als een gieter dacht ik bij mezelf. “Ja graag” hoorde ik zeggen en ik kom mijn oren niet geloven. Ze kwam bij mij zitten. We stelden ons aan elkaar voor en al vlug voelde ik me op mijn gemak ze was mooi maar ze had het niet hoog op in tegendeel ze was heel sympathiek en aangenaam om tegen te babbelen. Na het eten dat ons gesmaakt had stonden we recht en namen we afscheid met een handdruk en veel complimenten. We kwamen op straat en toevallig liepen we de zelfde kant uit, ik zei, ”het lot brengt ons te samen”.

“Ja” zei ze en we liepen samen al pratend verder. Het weer was totaal veranderd, zwarte wolken hadden zich samen gepakt en in de verte hoorden we af en toe een donderslag. Opeens voelde ik een dikke druppel op mijn voorhoofd en nog een en nog een…. Ik keek haar aan. We waren allebei licht gekleed, ik in hemd en das zij in een wit spannend gedecolleteerd truitje. We liepen naast een rij huizen en konden niet onmiddellijk schuilen. De stortbui kwam over ons heen en in enkele seconden waren we beiden kleddernat. Ik zette het op een lopen en zij volgde me spontaan. Ik liep de volgende straat in, de parking op waar mijn wagen stond duwde op de afstandsbediening en trok in het voorbij lopen de deur open van de passagier.

Klak, we zaten naast elkaar in de wagen wie had dat gedacht. Ik keek haar aan ze was nat tot op haar vel en de kleren die ze aan had diende tot niets. Het was alsof ze met naakt bovenlichaam naast me zat, ze had geen BH aan het was me nog niet opgevallen zo’n stevige borsten had ze. Ik zag de tepels die overeind stonden en de natte stof ver vooruit duwden. Ze zag dat ik haar bekeek en bekeek haar zelf. "God, moet je zien ik zit hier naakt." Ze sloeg haar handen voor haar. Ik lachte naar haar, "het is mooi je moet het niet verbergen hoor." Ze bloosde en zei “Moet ik zo op de bus?” ”Neen, ik breng je wel thuis als je dit wenst.” "Als het niet te veel moeite kost?“ "Nee hoor, ik doe het met plezier, vertel me maar waar ik moet rijden”. Onder weg had ik moeite om mijn ogen van haar af te houden ze had werkelijk heel mooie borsten en daarop stonden prachtige tepels, ik vroeg me af hoe ze zouden aanvoelen en in mijn verbeelding voelde ik een tepel die zacht in mijn mond zat ik begon spontaan te zuigen. Buiten hier links en daar rechts hadden we niet veel te elkaar vertelt tot ze op een ogenblik zei” hier is het.”

Ik stopte voor haar huis en liet de wagen draaien. “Je komt toch binnen?” "Ho, dat moet niet hoor.“ "Jawel, je bent kleddernat en je moet je afdrogen.“ "Goed, omdat je aandringt, en ik wil me wel wat drogen”. We gingen samen naar binnen. “Kom maar door” en ze begeleide me naar de badkamer. “Doe maar dat natte hemd en die natte broek uit, ik stop hem even in de droogkast”. Ik deed wat ze zei en stond enkele seconden later in slip naast haar.“Hier een kamerjas.”

Ik trok die onmiddellijk aan. Ze deed haar topje af en liet haar rok op de grond vallen, ze stond nu voor me met alleen een string aan en deze was dan nog doorzichtig. Ze had een pracht van een lichaam, mooie borsten, een platte buik, een streepje haar op haar kutje, stevige billen en mooie bruine benen.

“Ik doe de andere jas aan” zei ze ongegeneerd en laten we op de bank gaan zitten tot dat uw kleren droog zijn. Ik ging op de bank zitten terwijl zij een pilsje was gaan halen, ik keek wat rond en zag foto’s van haar en een man boven op de TV staan. Ze kwam voor me staan en schonk het pilsje in daarbij boog ze zich voorover en zag ik opnieuw haar mooie borsten.

“Die zou ik eens willen strelen“ flapte ik er uit.

Ze keek me aan en kwam voor me op knieën zitten en deed de jas op. “Ga je gang.” Ik greep haar borsten vast me beide handen en streelde ze tot dat haar tepels hard werden. Ik naderde met mijn mond naar haar tepels toe en zoog me vast aan een tepel terwijl ik de andere bewerkte met mijn hand en af en toe veranderde van borst. Kennelijk had ze het naar haar zin, ze hield haar hoofd achteruit en streelde mijn haar heel teder. Ik schoof wat vooruit en duwde haar voorzichtig om zodat we samen op de grond terecht kwamen en ik boven op haar. Ik duwde met onderbuik op haar zodat ze heel goed mijn penis kon voelen die tegen haar kruis aanleunde. Op haar beurt duwde ze haar onderlichaam tegen mijn penis terwijl ze van links naar rechts bewoog. Het wrijven van lichaam deed hem nog stijver worden zodat de top uit mijn slip tevoorschijn kwam en ik heel goed de stof van haar string kon voelen.

Ik schoof achteruit en kuste haar navel, bij het achteruitschuiven trok ik haar broekje af. Ze had een pracht van een poes, op haar heuveltje stond een streepje haar verder was ze kaal geschoren. Ze had twee stevige schaamlippen die haar pruim goed gesloten hield. Ik duwde tegen haar benen zodat ze iets wijder opende, ik liet mijn hoofd zakken tot voor haar mooie spleet. Ik gaf een zoentje op haar kut en likte met mijn tong aan haar schaamlippen die een zouterige smaak hadden als van een verse oester. Met mijn hand trok ik haar kut open en ik zag haar kit die gezwollen voor me stond. Het was een groot bolletje en ik bewerkte het heel voorzichtig met mijn tong. Ze kreunde en bewoog haar onderlichaam op het ritme van mijn likken. Haar kutvocht vloeide overvloedig en ik likte gretig aan haar sappen. Terwijl ze zo lag te kronkelen van genot stak ik twee vingers in haar gleuf, ik voelde hoe ze met haar kutspieren mijn vingers samen duwde en me nauwelijks ruimte gaf om te bewegen in haar kut. Ik duwde wat harder zodat mijn vinger volledig diep in haar spleet zaten. Nu ging ze met haar heupen geweldig te keer en reed ze haar kut klaar op mijn hand. Ik kneep zacht in haar borsten en liet ze volledig uitrazen. Haar heupen vielen stil en ze verkrampte helemaal ik voelde hoe mijn vingers spanden in haar samen getrokken kut. Haar lichaam schudde en ze kreunde heel hard. “ Ik, o ja! Ik kom!” Haar kut ontspande zich en een glimlach verscheen op het gespannen gezicht.

“Oef, was dat klaar komen” zei ze en haar ogen blonken als diamanten. Ik boog me voorover en gaf haar een zoen op haar mond dewelke ze innig beantwoorde en me tegen haar trok. Ik voelde hoe vochtig haar lichaam was van het zweet. Ik lag boven op haar met mijn penis recht voor zijn doel. “Wacht even.” Ze duwde me op mijn rug en ging met haar hoofd al zoenend naar beneden. “Nu kom jij aan de beurt.” Ze nam mijn lul in haar handen en trok de voorhuid zover mogelijk achteruit zodat mijn eikel volledig zichtbaar was, ze maakte haar vinger nat en wreef vinger aan de onderkant van mijn eikel. Ik spande mijn lichaam op van genot en deed mijn benen open. Ze nam onmiddellijk mijn kloten vast en begon die lichtjes te masseren terwijl ze veder ging met haar vinger dat ze af en toe in haar mond stak om hem vochtig te houden. Ik genoot van de behandeling, en spoedig kwam voorvocht uit mijn lul die zorgde dat ze het bevochtigen kon staken. Ze speelde met het vocht en trok af en toe een siert tussen mijn lul en haar vinger. Ze boog haar hoofd voorover en nam nu mijn paal in haar mond en zoog al het vocht uit mijn pisbuis. Ze likte aan mijn eikel en ging met haar mond op en neer op mijn lul.“Ik ga komen” riep ik. Ze trok haar mond weg.

“Ik wil hem zien spuiten.” Ze ging vurig op en neer met haar hand en het duurde niet lang of de fontein werkte. Een eerste klodder zaad vloog recht in haar gezicht. De tweede scheut was voor haar borsten. Mijn zaad zakte langs haar neus naar beneden en bleef aan haar lippen hangen. Met een tong beweging werkte ze het sperma weg en slikte ze die door. Het sperma op haar borst wreef ze open tot haar tepels stonden. Ze kuste me op de mond en stak haar tong naar binnen zodat ik mijn eigen spul kon proeven. “Lekker, hé!”

“Ja” zei ik terwijl ik nog aan het bekomen was. Ze stond recht en verliet de kamer. Ik had dorst en ging op zoek naar de ijskast ik de keuken. Op de koelkast ging een briefje, liefste schat tot volgende week ik hou van je. Ik trok de kast open en haalde de fles spuitwater eruit. Een glas vond ik in de kast boven de koelkast. Ik schonk me zelf een groot glas spuitwater in en dronk het in een teug leeg. Ik zette me terug op de bank en wachtte geduldig af. Ik hoorde voetstappen naderen, ze kwam de kamer binnen met een videocassette in haar hand.

“Heb je zin in een lekker filmpje?”

"Welke?" "Seks natuurlijk." Ze ging naar de TV en liet het filmpje afdraaien. Het was het gewone werk eigenlijk niet veel zaaks maar met haar erbij deed het wel zijn werk. Na enige tijd keek mijn kleine knaap ook mee naar de film en ik moet zeggen ze deed haar best om hem steunen in zijn moedigheid. Ze gaf hem een flinke beurt met haar handen zodat hij er echt zin in kreeg. “Nu moet je kijken “ zei ze. Op de buis waren ze anale bezig, zij lag opgerold de grond met haar benen wijd open en haar voeten naast haar hoofd, haar rug ruste tegen de bank, hij stond wijdbeens over haar met zijn penis in haar poepgat te neuken. “Dat wil ik” zei ze.

Ze legde zich in de houding ik trok haar benen wijd open en stak mijn vinger in haar natte kut. Ik haalde mijn vinger uit haar spleet en wreef met het vocht haar sterretje in. Dat herhaalde ik enkele malen tot haar sterretje blonk van het vocht. Dan duwde ik een vinger in haar poep en ging op en neer om de spier wat te openen. Ik duwde heel voorzichtig mijn tweede vinger ook naar binnen en voelde hoe ze haar aars dicht duwde. Ze kreunde van genot en al vlug ontspande de spier zich en kon ik vlot op en neer in haar bruine gatje. Ik maakte me klaar om over haar te staan en mijn lul in haar te duwen.

“Op tafel ligt iets dat je moet aandoen.” Ze had blijkbaar daar een condoom gelegd maar ik had dit niet gezien. Ik deed was ze vroeg en duwde mijn lul in haar gat. Door het glijmiddel van het condoom en de voorbereiding van daarnet schoof mijn lul tot aan de wortel naar binnen. Ik werd geil van het mooie zicht. Ik had een mooi zicht op mijn lul die in haar gat stak en haar open gerekte kut. Ik bewerkte met mijn vingers haar klit terwijl ik mijn duim diep in haar kut stak. Ze zuchtte heel zwaar onder iedere stoot die ik gaf in haar gat. Haar borsten stoten tegen haar knieën en sprongen zo heen en weer op de cadans van het neuken. “Ik, o! Ja, ja! Ik kom, o, ja nog! Ik kom!” riep ze. Opdat teken begon ik harder te stoten zodat het bij mij ook niet lang duurde of ik spoot mijn warme zaad tegen het zachte rubber en vulde het voorzien zakje. Ik klom van haar af en zij liet zich naast me zaken, op de achtergrond hoorden we hoe ze klaar kwam op de TV en we keken elkaar glimlachend aan. Wat later zaten we alle twee tevreden op de bank, uit te rusten van de inspanningen en na te genieten van het orgasme.

”Ik stap dan maar eens op.” “Ja, doe maar." "Kom ik later nog eens langs.” “Ho, neen! Ik trouw zaterdag met mijn vriend en dit is het mooiste afscheid van mijn jonge leven dat ik kon dromen. Hij is bijlange niet zo bedreven als jij, maar ik weet dat als hij even oud is als jij dat hij even bedreven zal zijn en op dat moment zal ik samen met hem wachten."

Ze gaf me een zoen en ik heb haar sindsdien nooit meer gezien en opgezocht. Maar diep in mijn gedachten zie ik ze nog altijd voor mij klaarkomen en dat houd me jong.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners